Aşk olsun ama kimseden bir şey talep etmedim kiama kötü bahsetmiştik sanki
hanımefendi reklam kokuyor kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk olsun ama kimseden bir şey talep etmedim kiama kötü bahsetmiştik sanki
Biz talep edeceğiz işteAşk olsun ama kimseden bir şey talep etmedim kiselam verdim konunuz benim işim diye
![]()
Balım guzel sözlerin icin tesekkur ederim cok haklisin benlik bi durum yok aslinda..Civcivim çok sık görmüyorsun çok haklısın ya sabır de geç birtanemkoradan sana birşey olmaz o kendini düşünmüyorsa kendisi bilir
bu erkek annelerinin çoğu oğluşlarını çok farklı görüyor kimseye layık göremiyor seninle alakası yok balım
Sen harikulade bir insansın onda anlayacak zeka yoksa hiç kızma
kuzenimin kvde sini bir görsen Ne iticilik ne laflar çok vasat üstlelik hep çıkıyor böyle insanlar herhalde nadirdir iyisi bu kvlik platformunun
![]()
Canim benlik de problem yok kimsenin de problem etcegini sanmiyorumKızlar ya konumuzla alakası olmayan şeyleride konuşabiliyomuyuz maksat dertleşmek vs olduğu zaman ?
Merhaba hosgeldinizHerkese merhaba, ben diyetisyenimsayfanızı gördüm bir selam vermek istedim ilgimi çekti
![]()
Canım bizde sürekli tabata yapan birarkadaşımız vardı, o söyleyince biraz araştırmıştık. Epey etkili deniyordu. Ne zamandır gelmiyor o da özledikBir de spor için biliyormusunuz bilmiyorum da HIT egzersizler var tabata protokolü de deniliyor ve en fazla 20 dakika 10 dakika da bile yağ yakımı egzersizden sonra 24 saate kadar sürüyor. Aslında bildiğiniz hareketlerden setler halinde 20 ya da 30 sn yapıp sadece 10 sn dinlenip tekrar 20 yada 30 saniye şeklinde 10 dakikaya ya da 20 dakikaya tamamlamak. Mekik çekmek 20 saniye 10 saniye dinlen vs tabata müzikleri var zamanı anlayabilmeniz için misal az zamanda acayip yağ yakma kalp hızı iniyor çıkıyor. Çok çeşitli gareketlere bile gerek yok iki ya da üç hareket seçip dönüşümlü onları bile yapsanız süper olabilir.
Kilo insanda gerçekten çok eğreti duruyor, hep kilolu olmadığımız için galiba alışmamışız. İnsanda ağırlık yapıyor resmen. Eskiden çok hızlı verirdim kiloyu, hiç özel çabam olmazdı. Çok da yerdim. Artık yersem kilo oluyor, yapım almaya müsait.hareket de çok etkili. Hareket çok olunca yediğin gidiyor.bizimkide o zamana gelince kesinlikle ispanyolca seçsin isterdim, kendi bilir :)
bakıcı olayı sıkıntılı, benim doktor bir arkadaşım çok çekti çok sorunlar yaşadı,
4-5 bakıcı değiştirmiştir bu zamana kadar.
benim kayınvalidem bakıyor kızıma, yoksa kimbilir nasıl güvenirdim, zor.
resimle mi ilgileniyorsunuz? kızımın sınıf arkadaşının annesi ve babası ressam, sanat galerisi var,
bende istedim fakat iş saatlerim hiç uymadı.
uzun zamandır da virüs sebebiyle her şeyimiz iptal oldu
evet o döngü bitmiyor ben de yaşadım.
bende tatlı düşkünlüğü var. gözüm döner zaman zaman.
stresli olduğum, heyecanlı olduğum zamanlarda hep yemeye veririm ben kendimi.
kahvaltımı bile trileçe ile yapan insanım.
neyse ki hiçbir zaman çok yüksek kilolara çıkmadım, en fazla 63 kiloya ulaşmıştım.
ama ben hiç sevmiyorum kilo, beni çok rahatsız ediyor.
maalesef ki yapım da elverişli, hayatım boyunca dikkat ederek yaşamam gerekiyor,
keşke yiyip yiyip kilo almasaydık![]()
Afiyet olsun balım6 Nisan Salı Menüm
Sabah 08.10 2 dilim ekmekle yagsiz tost, şekersiz cay, cherry domates
Ara 09.30 nescafe, 2 hurma, 10 findik
Öğlen 13.00 2 kasik firinda sebze 1 kase yoğurt
Ara 13.30 türk kahvesi
Akşam 17.45 1 kase çorba, 2 kasik firinda sebze, 2 kasik yoğurt
Spor; birazdan yapicam yazarim.
Su; 2 litre
Azmini takdir ederim canım, bende gurur duydum seninlegünaydın kızçelerrr
size dün akşamımdan bahsetmek isterim çünkü kardeşim bize geldi,
eşimde bizim en sevdiğimiz yerden; tartoletler, cheesecakeler, trileçeler, sipariş etmiş de etmiş!
yemekten sonra çay servisi yapıyorum kardeşimle eşime,
bir baktım eşim kapıyı açtı eli kolu dolu hadi tatlı keyfi yapalım diyor,
dedim sen naptın böyleee!
ama tabi yedim mi bir sorun bana, bir tanecik bile yemedim! kendimle gurur duyuyorum!
huzurluyum
sizle de paylaşmak istedim
şimdi işyerimde kahve ve bir kare parçacık bitter keyfi yapıyorum
Eki Görüntüle 2819239
Ben yazana kadar boya akmıştır belkiCanım kendi resmimi atmiyim da tam olarak şu renk oldu. Kızıl değil tarçın bakır karamel gibi
Yakında biraz akar dore sarıya döner yine
Eki Görüntüle 2819348
Bizim kızın burcu neydi ki acaba kaçırdım mı yineAslan , oğlak,koç filan olur mu acep![]()
Benimde yükselenimin yengeç veya aslan olma ihtimali var, ikizler de rivayetler arasında amaburç muhabbetleri dönüyor, evet ben de dahil oluyorum hemencecik,
balık burcu demişsiniz, benim annem balık burcu.
ben yengeç, kızım terazi ondan bahsettik zaten.
eşim başak.
yengeç yorum alalım sayınHedef60kgolmak 'im tatlım :)
Balım afiyet olmuştur artık, umarım güzel geçmiştirCanlarım hazırlanıorum da ailecek yemeğe gidioruz![]()
Okıcam mesajları![]()
Enişte bey başak hakkındaki karamsarlığıma umut olduayy balık burcu erkeği hep çok iyi diye aklımda kalmış :)
o 55 e kolay gelmedikkkk, onu kaybetmeye niyetim yok inatçıyım
ayrıca yengeç burcunu yorumlayacaktınsudem34
benim eşim inanılmaz çözüm yeteneği olan, işine çok bağlı bir adam diyebilirim.
mesela benim karamsarlık gösterdiğim konuları anında çözer.
bazen sinirli olabiliyor o da karadenizlilik damarı diyorum :)
evlilik terazinin iki kefesini dengede tutmaya çalışmak, birbirini idare etmektir aslında,
sanırım dengeliyoruz, ben hayalperest o gerçekçi, ben kararsız o kesin ve net, ben karmaşık o çözüm odaklı, böyle böyle 10 yılı geride bıraktık![]()
Ohoo yazana kadar bu mesajın üstüne kaç menü geçti, köfte yapmıştın sanırım ve sen yememiştin, yinede afiyet olsundu canımöğle yemeği menümü yazıyım hazır girmişken,
1/2 muz, birkaç tane çilek, 1 adet kivi ile meyve salatası gibi bi karışım,
üzerine biraz hindistan cevizi serpiştirdim.
filtre kahve ile çok iyi gitti.
işyerimdeki yemekte ise soslu baget tavuk, mercimek çorbası, pilav, çoban salata ve kemalpaşa tatlısı vardı.
yarın için eşimin siparişleri de gelmeye başladı, lazanya mı yapsan yarına diyor,
offf bayılıcam![]()
Leylamm❤ tanıdığım en güzel bayan akrep sensinBalım SudemimBeni ne zaman anar diye düşündüm durdum akrep yorumlarında
burçtaşım eniştem akreplerin yüzakı ve çok güzel bir çiftsiniz sizeniştemde çok şanslı
![]()
akrep insanı çok değişik olabiliyor sevdiğine canını verir orası kesin
![]()
Canım tavuk değil sanırım, bol demir içeren kırmızı et, ciğer gibi gıdalarla kalsiyum aynı anda alınırsa emilim azalır, portakal, maydanoz, yeşil biber gibi C vitamini yönünden zengin gıdalar da emilimi kolaylaştırır@Felicio yoğurt ve et-tavuk ürünlerini demir emilimini azalttığı için bir arada tavsiye edilmiyor canım bilemedim.
meyveli yoğurt, chia ben çok yapıyorum ama burda yoktu, evde haftasonu yerim
sen şimdi korumada mısın? nasıl besleniyorsun? ben de 2 kilo sonra korumaya geçerim.
Maşaallah, Allah bağışlasın canım1 yaşını 20 gün geçiyo şu an
Aa canım sende mi yengeçtin, çok güzel anlatmışsınYengeç kadını aşırı korumacıdır ailesi evi konusunda , yemek yapmayı yedirmeyi çok sever, duygusal romantik zor güvenendir ve alınıp gücenince kabuğuna çekilir kavgadan ziyade ama bu yüzden 2 erkeği kaybettimbu huyunuzu sevmiyorum konuşup anlaşmak varken
belki onlar için çok önemli olmadığımdan iletişimi bir anda koparmayı uygun buldular bilmiyorum ama dımdızlak kalıyo insan kötü bi duygu
Yengeç kafasında çok kurar ufak olayları bile büyütür ama bunları anlatmadığı için depresyona girme ihtimali fazladır ya da pasif agresif olma.
Düzeninin bozulmasından hiç hoşlanmaz ,evinin de
Hoş sohbettir yumuşak seslidir cnm ,sevdiklerinin derdini dinlemekten hoşlanır ama stresi de emeratamazsa durum fena çünkü kendine zarar verir
Çalışkandır para biriktirmeyi de sever,anılarına düşkündür geçmişi beraberinde taşır ,eski eşyaları değiştirmekten de çok hoşlanmaz
İçgüdüleri güçlüdür
Öyle cnmgenel şeylertabi birçok faktör etkiliyor bizi
![]()
Balım çok teşekkür ederimm ❤Valla bence pek kurcalama seni çok seven biri olduğu çok bellienüşteye plaket veresim geldi
Ya ben de oldu işte o bıkkınlık bir de yeni birşeyler keşfedip öğrenip hemen kendim üzerinde araştırmaya girişince daldıkça dalıyorsun dipsiz bir kuyu gibi eeeh didim yaniinsanız neticede
Ohhh misss gibim afiyet bal olsun
Yaa benim de yükselen yengeç
1cm 1cm damlaya damlaya göl yani neticede 65 ler için ordan geçmek gerek değil miharikaa
Boğa ve balıkla süper anlaşırım
Oyyy maşallah yaa daha minnoşş
Kıyamam yaa ya sabır canım
Başaklarla iyi anlaşırım diyor burç şeysi lakin bana da aynı senin hissettiğini hissettiriyorlar bir arada karşımıza başak çıkarsa garanti zarar görür o zaman
Evet yaa ben de yükselen yengeç içe kapanıp bir anda iletişimi kesebiliyorum tabi yumurta kapıya dayandıktan suistimalin alasını yaşadıktan sonra yapabiliyorum baştan sınır çizemediğim için hep genelde çok doğru tespitler
Peki oğlak burcum yükselenim yengeç nasıl bir potpori senceaşk var mı aşk bir de
![]()
Balım bu anlattığın boğa olmasın ya, ayyy burcumdan şüphe ettim yoksa yengeç miyimCnm oğlak ve güneş ikili ilişkiler ortaklıklar evinde olduğu için aslında otoritersin ve ilişkilerinde olgun ve karizmatiksin, yaşça büyüklerle iyi anlaşırsın ama yengeç hayata bakış açın, kendini göstermen ve 30lardan itibaren sosyal yüzün olduğu için o role girmeye başlamışsın ,oğlağın otoriterliği sabitliği ve mesafe koymasıyla dengelemen gerekiyor ilişkilerini , çok iyi niyetlisin biliyorum ama duygusal vampir çok , insanların listesini tut bence yakın gördüklerinin , işte şu kişiyle konuştuktan sonra enerjisiz hissediyorum,hayallerimi anlattığımda bunları söndürüyor ve çok kötü oluyorum,beni dinlemiyor diyorsan hemen mesafe koy mesela işte tam da bu kişiler , çünkü yengeç kurban rolündedir çoğu zaman ben çekeyim sevdiğime bişey olmasın tarzı ama bu sağlıksız cnm özüne dön
Sen dürüstsün ve karşındakini de öyle sanıyorsun net olmalarını bekliyorsun lafı dolandırmadan anlatmalarını ve böyle arkadaşlar bulmalısın cnm
İletişim ve kardeş,komşular evin başak yani düşünerek ve temkinli konuşuyorsun, eleştirelsin ve lafları çok ayrıntılı incelersin ağzı bozuklardan hoşlanmazsın kardeşler komşular kuzenler vs ile mesafeli olabilirsin derdini anlatmıyor olabilirsin cnm ya da öyle yapsan daha iyi olur
Söyleyeceklerini önceden planlar mısın?
Aşk flört evin akrep cnm uuuuuu nasıl yorum yapsam
Bu aynı zamanda hayattan zevk alma evin, flörtlerinde cinsellik tutku ön planda olabilir ya da böyle erkeklerden hoşlanabilirsin ,derin bakışlar ,sende hakimiyet kurması hoşuna gider
Olayların kökenine inmeyi seviyorsun psikolojiden hoşlanabilirsin ya da hastalıkların kökenini öğrenmekten
![]()
Tam annemi tarif ettin canım, tanıyor olsan bu kadar olurdu, MaşaallahOğlak burcu tatlı diliyle yönetmeyi çok sever.istediğini mutlaka yaptırır.
Lüksü, gücü ,otorite kurmayı sever.
Görsellik ön plandadır.
İnatçıdır.
Bildiğini okur.
Fikrini öylesine sorar aslında ne yapacağı çoktan bellidir.
İradelidir.
Başarılıdir.
Azimlidir.
Çok çalışkandır
Asla üşenmez,acelecidir.
Hemen olsun bitsin ister herşeyi.
Sabırsızdir.![]()
İnşallah cnmmmm
Bi de konuyla alakasız ama göbek deliğime piercing yaptırmak istiyorum![]()
Daha tespit edemedin miiiYaa hatta ben haftasonu sıvı ağırlıklı beslencem ya Pazartesi başlasak oruca hatta pazar akşam son bir öğün ile misal nassı olur
Ehuehue ahan da benbaşarı kısmını bilemiycem
azim irade varda şu son bir yıldır kayboldu hepsi ya umutsuzluktan sanırım ama sizleri görünce böyle enerjim sinerjim bir değişti
Aceleci sabırsız evetama bazı konularda da peygamber sabrı diye tabir edilen durumu da kendimde deneyimlediğim çok oldu
nasıl bir cümleyse işte
bazı konularda acayip sabırsızım bazı konularda çok ama çok sabırlıyım
neye göre sınıflandırıyorum sabır kısmını tespit edemedim daha
![]()
1 değil, 2 değil, 3 değil, taaaaam 10 kavanoz bal gönderiyoruz, doğru duydunuz 99 tl ye tam 10 kavanozAlsın tabi bir tane deeel 100 tane alsın aza tamah etmeyelim lütfen![]()
Ahh ah, ne denir ki, çok şey söylenirde sen zaten biliyorsun hepsiniÜzülme kuzum geçti gitti o dönem zordu çocuk olduğu için ama en doğru karardıyedi yıl oldu zaten bekar anne olmak kolay değil evet ama ben çok şanslıyım ailem manevi maddi hep destek oldular olmaya da devam ediyorlar
babası kızımın sorumsuz ilgisiz ki hala öyle görüşmüyor çocuğuyla üzücü olan bu bizim için kızım için yani ama o da çok güçlü bir çocuk onun da bu dünyada ki sınavı burdan
Evet canım tutucam inşallahcnm oruç tutuyor musun? tutuyorsan esaslı IF ye girer kötü hücre filan kalmaztutmazsan da aynen devam cnm ne korkutuyor seni?
eve gelen misafirden , açık havada maskei bir an indirip mikroplu havaya denk gelmenden bile kapılabiliyor
haklısın risk çok ama dikkat etmekten ötesi bboşa dert cnm okulunu da seviyorsunvitamin desteği de al mutlaka
sor bekliyorum![]()
On yargılı olmamayı tercih ettim balımama kötü bahsetmiştik sanki
Evet terazi bekliyorCanım bizde sürekli tabata yapan birarkadaşımız vardı, o söyleyince biraz araştırmıştık. Epey etkili deniyordu. Ne zamandır gelmiyor o da özledikMysonismysun
Kilo insanda gerçekten çok eğreti duruyor, hep kilolu olmadığımız için galiba alışmamışız. İnsanda ağırlık yapıyor resmen. Eskiden çok hızlı verirdim kiloyu, hiç özel çabam olmazdı. Çok da yerdim. Artık yersem kilo oluyor, yapım almaya müsait.hareket de çok etkili. Hareket çok olunca yediğin gidiyor.
Afiyet olsun balımBen bugün biraz fındığı kaçırdım
Azmini takdir ederim canım, bende gurur duydum seninle
Ben yazana kadar boya akmıştır belki
Güle güle kullan balım
Bizim kızın burcu neydi ki acaba kaçırdım mı yineAslan ve koç nasıl olur ki, gerçi terazi bekliyordu ama
Benimde yükselenimin yengeç veya aslan olma ihtimali var, ikizler de rivayetler arasında amaZaten geriye pek burç kalmıyor gibi
Balım afiyet olmuştur artık, umarım güzel geçmiştir
Enişte bey başak hakkındaki karamsarlığıma umut olduNe kadar güzel birbirini tamamlayan bir çiftsiniz canım, Nice mutlu 10 seneleriniz olsun sevgiyle, saygıyla, sağlıkla ❤
Ohoo yazana kadar bu mesajın üstüne kaç menü geçti, köfte yapmıştın sanırım ve sen yememiştin, yinede afiyet olsundu canım
Leylamm❤ tanıdığım en güzel bayan akrep sensinGüzel sözlerin için ne kadar teşekkür etsem azdır. Bir gün şöyle bizimde gurur duyacağımız, övgü ve saygıyla anacağımız şanslı bir eniştemiz olmasını dilerim
Eve, çok tutkulu sevebiliyorlar, sende mi öylesin güzel akrebim ❤
Canım tavuk değil sanırım, bol demir içeren kırmızı et, ciğer gibi gıdalarla kalsiyum aynı anda alınırsa emilim azalır, portakal, maydanoz, yeşil biber gibi C vitamini yönünden zengin gıdalar da emilimi kolaylaştırır
Maşaallah, Allah bağışlasın canım
Aa canım sende mi yengeçtin, çok güzel anlatmışsın
O iki vatandaşta iyi ki koparmış iletişimi. İstediği kadar hoşlanmasın asla bahane değil, açıklama yapmadan bağ kesmek nedir, geçen zamanın bile hatrı varken, cibiliyetsizliğini belli etmişler
Balım çok teşekkür ederimm ❤
Bende boğayım benimlede anlaşıyor musunannem oğlak babam yengeç abim başak, görüyorsun saydığın burçların hepsi elimizde mevcut
Balım bu anlattığın boğa olmasın ya, ayyy burcumdan şüphe ettim yoksa yengeç miyimYa da yükselenim mi yengeç
Aşk evi bile tutuyor vay be
Tam annemi tarif ettin canım, tanıyor olsan bu kadar olurdu, Maşaallah
Daha tespit edemedin miiiNe tatlı bir kadınsın canım ya❤ kendiyle barışık eğlenceli birisin bu korona yasakları vız gelir sana. Bu enerjini hiçç kaybetme
bu enerjiyi de kaybetme
1 değil, 2 değil, 3 değil, taaaaam 10 kavanoz bal gönderiyoruz, doğru duydunuz 99 tl ye tam 10 kavanoziyi li kalktı bu rekamlar, beynimize kazanmıştı
Ahh ah, ne denir ki, çok şey söylenirde sen zaten biliyorsun hepsini![]()
Üzme tabi kiiiBalım guzel sözlerin icin tesekkur ederim cok haklisin benlik bi durum yok aslinda..
Zaten bugün karar verdim bunlarla kendimi üzmücem sadece bana oluyo olan
Bundan sonra derslerime sarilicam en önce. İş durumunu halledip ordan kendimi gelistirmeye devam inşallah hayallerim var cok
Sen nasilsin nasil gidiyo isler yine yogun mu
Canim benlik de problem yok kimsenin de problem etcegini sanmiyorum
Merhaba hosgeldiniz![]()
Şöyle ki senin alıntından alıntı yaparken bile şaşırdım hangi birine diye seni düşünemiyorumCanım bizde sürekli tabata yapan birarkadaşımız vardı, o söyleyince biraz araştırmıştık. Epey etkili deniyordu. Ne zamandır gelmiyor o da özledikMysonismysun
Kilo insanda gerçekten çok eğreti duruyor, hep kilolu olmadığımız için galiba alışmamışız. İnsanda ağırlık yapıyor resmen. Eskiden çok hızlı verirdim kiloyu, hiç özel çabam olmazdı. Çok da yerdim. Artık yersem kilo oluyor, yapım almaya müsait.hareket de çok etkili. Hareket çok olunca yediğin gidiyor.
Afiyet olsun balımBen bugün biraz fındığı kaçırdım
Azmini takdir ederim canım, bende gurur duydum seninle
Ben yazana kadar boya akmıştır belki
Güle güle kullan balım
Bizim kızın burcu neydi ki acaba kaçırdım mı yineAslan ve koç nasıl olur ki, gerçi terazi bekliyordu ama
Benimde yükselenimin yengeç veya aslan olma ihtimali var, ikizler de rivayetler arasında amaZaten geriye pek burç kalmıyor gibi
Balım afiyet olmuştur artık, umarım güzel geçmiştir
Enişte bey başak hakkındaki karamsarlığıma umut olduNe kadar güzel birbirini tamamlayan bir çiftsiniz canım, Nice mutlu 10 seneleriniz olsun sevgiyle, saygıyla, sağlıkla ❤
Ohoo yazana kadar bu mesajın üstüne kaç menü geçti, köfte yapmıştın sanırım ve sen yememiştin, yinede afiyet olsundu canım
Leylamm❤ tanıdığım en güzel bayan akrep sensinGüzel sözlerin için ne kadar teşekkür etsem azdır. Bir gün şöyle bizimde gurur duyacağımız, övgü ve saygıyla anacağımız şanslı bir eniştemiz olmasını dilerim
Eve, çok tutkulu sevebiliyorlar, sende mi öylesin güzel akrebim ❤
Canım tavuk değil sanırım, bol demir içeren kırmızı et, ciğer gibi gıdalarla kalsiyum aynı anda alınırsa emilim azalır, portakal, maydanoz, yeşil biber gibi C vitamini yönünden zengin gıdalar da emilimi kolaylaştırır
Maşaallah, Allah bağışlasın canım
Aa canım sende mi yengeçtin, çok güzel anlatmışsın
O iki vatandaşta iyi ki koparmış iletişimi. İstediği kadar hoşlanmasın asla bahane değil, açıklama yapmadan bağ kesmek nedir, geçen zamanın bile hatrı varken, cibiliyetsizliğini belli etmişler
Balım çok teşekkür ederimm ❤
Bende boğayım benimlede anlaşıyor musunannem oğlak babam yengeç abim başak, görüyorsun saydığın burçların hepsi elimizde mevcut
Balım bu anlattığın boğa olmasın ya, ayyy burcumdan şüphe ettim yoksa yengeç miyimYa da yükselenim mi yengeç
Aşk evi bile tutuyor vay be
Tam annemi tarif ettin canım, tanıyor olsan bu kadar olurdu, Maşaallah
Daha tespit edemedin miiiNe tatlı bir kadınsın canım ya❤ kendiyle barışık eğlenceli birisin bu korona yasakları vız gelir sana. Bu enerjini hiçç kaybetme
bu enerjiyi de kaybetme
1 değil, 2 değil, 3 değil, taaaaam 10 kavanoz bal gönderiyoruz, doğru duydunuz 99 tl ye tam 10 kavanoziyi li kalktı bu rekamlar, beynimize kazanmıştı
Ahh ah, ne denir ki, çok şey söylenirde sen zaten biliyorsun hepsini![]()
Yaa gerçekten 10 kilo değil 5 kilo bile çok şey fatkettiriyor kuzum yaaEvet canım tutucam inşallah
Kovid olup evdekilere bulaştırmak korkutuyor inşallah olmaz
Eve misafir almıyoruz,dışarda da maskeyi acmiyoruz bakalım
Sanırım çarşamba uzaktan eğitim e geçilir.
Ablama daha soramadım ya ama sanki terazi idirüyamda ablami gördüm şu Mamak ta oturan i
o bilir doğduğum saati
yarın unutmazsam arayım
Bide konudan bağımsız ama okuldan bir arkadaş eski fotolarını attı bana 10 kilo almış şimdieski hali ve şimdiki dağ gibi fark var
10 kilo diyip geçmemek lazımmış
10 kilo verince bile aşırı güzel ve seksi olmayı olmayı sağlıyor
On yargılı olmamayı tercih ettim balım
Evet terazi bekliyorHedef60kgolmak
Oğlak müdür du bizim 4 sene az çekmedik![]()
Ben de kararsiz kalip cogunluga uydum doktorumNeyse herkes hoşgeldiniz diyorben kaçayım o zaman diyetisyen hanım donut u görünce azar işitmeyelim :)
Cok haklisin canim benim güzel sözlerin icin tesekkürlerÜzme tabi kiiiahh hayallerine sarıl misler gibi üç günlük dünya kendimize biz önce değer vermeyince kimse değer vermiyor malesef. Kendimizi bu gibi durumlarda üzmek çıkmazda hissetmek bile değerimizi düşürdüğümüz şeyler . Ben o kadar değerliyim ki bu gibi konular benim o güzel canımı üzemez buna izin vermem demek gerekiyor
Şöyle ki senin alıntından alıntı yaparken bile şaşırdım hangi birine diye seni düşünemiyorumsen niye çok yoğunsun yeni taşınma durumlarından mı kuzu sarması
Ben oğlağım annecinle benzeşiyoruz ki yükselenim yengeç ve boğalarla pek iyi anlaşırımama burç mevzusu sadece ana burcun yükselen burcun değil doğum haritasının tamamı kişiye has ve çok şey değişebiliyor ona göre kanımca
ayrıca fındık enerji verir kaçırmam iyi olmuş keza anladığım kadarıyla bu aralar ihtiyacın var![]()
Smoothie tarifini alirimGünaydınnnn güzellikler
ay sabah yani 4 tü tartıldım dayanamadım 60,75 geldim iki gün smothie if karışımı olayla 1,25 gitmiş pek mesudum ödemlerime baybay
enerji_kusagi demişsin ki zor gidiyor kilolar kolay geliyor evet benimde öyle oldu işte bir yıldır kolaycana gelip gitmiyor densizler
bu iki gündür beslenmem ortada kaçamak yapmıyorum ve öğlen 1 gibi kesiyorum yemeyi bu şekilde daha önce 3 kg ödemi atardım şimdi ama 1,25 gidiyor gibi gibi sonra bozmuyorum mesela devam ediyorum dikkate değişmiyor peki sonra noluyor ben çildiriyorum eeeh diyorum
Yani bir yaştan sonra ekstra hatta ekkkstra çaba gerekiyor malesef hormonlar hep onları toplattırıp aslanlara atmalı![]()
Seve seve yazıyorum note lara herşeyi zaten kalori neyim bile hesaplıyorumBen de kararsiz kalip cogunluga uydum doktorum
Cok haklisin canim benim güzel sözlerin icin tesekkürlerbundan sonra yolum bu yönde olacak kesinlikle
Smoothie tarifini alirimcok severim yazin bişeyleri karistirip icine de buz atip icmeyi serin serin
![]()
Kabakli smoothie miSeve seve yazıyorum note lara herşeyi zaten kalori neyim bile hesaplıyorumaraştırdığım hangi besinler yanyana olunca ne oluyor gibi aşağı yukarı biliyoruz ama enteresan bileşimler görüyorum nette
Kabak salatalık kefir standart ana madde olarak kullanıyorum ben toparlıyım ayrıntılı yazarım![]()
İnan hissedilmiyor salatalık gibim oluyor normalde çiğ yeme alışkanlığımız yok ya kabağı bu şekilde süper ilk sabah yaptığımın tadına inanamadım kabak salatalık maydanoz muz kivi vs vardı çok lezzetliydi ama bunu yaptığında evde olcan bir gün yap benim bağırsaklar fena çalıştıKabakli smoothie mikabagi hic denemedim tadi hissediliyo mu?
Ehuehue yettim garicicekcikkk bu arada sen de benim gibi erkencisin
gel temizligin bi ucundan tut erken kalkan sayfayi temizler cayi koyar burda
![]()
Ahh çiçekcim tam ihtiyacim olan seymis bu o zamanİnan hissedilmiyor salatalık gibim oluyor normalde çiğ yeme alışkanlığımız yok ya kabağı bu şekilde süper ilk sabah yaptığımın tadına inanamadım kabak salatalık maydanoz muz kivi vs vardı çok lezzetliydi ama bunu yaptığında evde olcan bir gün yap benim bağırsaklar fena çalıştı![]()
Her öğün biraz değiştirdim iki öğün içtim sadece yarım öğünde kuruyemiş tırtıkladım salatalık yedimAhh çiçekcim tam ihtiyacim olan seymis bu o zamanbenim bağırsaklar cok tembel
birinin tuvaletten cikamadigi seyi ben iciyorum tık demiyo genelde
bunu da dneyelim bakalim.
Muz kurtarici olmus güzel tat vermiştirkaydediyim de deniyim. Peki bunu mu ictin 3 öğün sadece
![]()