70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Civcivim çok sık görmüyorsun çok haklısın ya sabır de geç birtanem 🍀 koradan sana birşey olmaz o kendini düşünmüyorsa kendisi bilir 🍀 bu erkek annelerinin çoğu oğluşlarını çok farklı görüyor kimseye layık göremiyor seninle alakası yok balım ❤️Sen harikulade bir insansın onda anlayacak zeka yoksa hiç kızma 🍀 kuzenimin kvde sini bir görsen Ne iticilik ne laflar çok vasat üstlelik hep çıkıyor böyle insanlar herhalde nadirdir iyisi bu kvlik platformunun 😂
Balım guzel sözlerin icin tesekkur ederim cok haklisin benlik bi durum yok aslinda..
Zaten bugün karar verdim bunlarla kendimi üzmücem sadece bana oluyo olan🤷🏼‍♀️
Bundan sonra derslerime sarilicam en önce. İş durumunu halledip ordan kendimi gelistirmeye devam inşallah hayallerim var cok😍
Sen nasilsin nasil gidiyo isler yine yogun mu💚
Kızlar ya konumuzla alakası olmayan şeyleride konuşabiliyomuyuz maksat dertleşmek vs olduğu zaman ?
Canim benlik de problem yok kimsenin de problem etcegini sanmiyorum☺️💚
Herkese merhaba, ben diyetisyenim 🥰 sayfanızı gördüm bir selam vermek istedim ilgimi çekti ❤️👍🏻
Merhaba hosgeldiniz😊

Bir de spor için biliyormusunuz bilmiyorum da HIT egzersizler var tabata protokolü de deniliyor ve en fazla 20 dakika 10 dakika da bile yağ yakımı egzersizden sonra 24 saate kadar sürüyor. Aslında bildiğiniz hareketlerden setler halinde 20 ya da 30 sn yapıp sadece 10 sn dinlenip tekrar 20 yada 30 saniye şeklinde 10 dakikaya ya da 20 dakikaya tamamlamak. Mekik çekmek 20 saniye 10 saniye dinlen vs tabata müzikleri var zamanı anlayabilmeniz için misal az zamanda acayip yağ yakma kalp hızı iniyor çıkıyor. Çok çeşitli gareketlere bile gerek yok iki ya da üç hareket seçip dönüşümlü onları bile yapsanız süper olabilir.
Canım bizde sürekli tabata yapan birarkadaşımız vardı, o söyleyince biraz araştırmıştık. Epey etkili deniyordu. Ne zamandır gelmiyor o da özledik Mysonismysun Mysonismysun
bizimkide o zamana gelince kesinlikle ispanyolca seçsin isterdim, kendi bilir :)

bakıcı olayı sıkıntılı, benim doktor bir arkadaşım çok çekti çok sorunlar yaşadı,
4-5 bakıcı değiştirmiştir bu zamana kadar.
benim kayınvalidem bakıyor kızıma, yoksa kimbilir nasıl güvenirdim, zor.
resimle mi ilgileniyorsunuz? kızımın sınıf arkadaşının annesi ve babası ressam, sanat galerisi var,
bende istedim fakat iş saatlerim hiç uymadı.
uzun zamandır da virüs sebebiyle her şeyimiz iptal oldu :KK43:

evet o döngü bitmiyor ben de yaşadım.
bende tatlı düşkünlüğü var. gözüm döner zaman zaman.
stresli olduğum, heyecanlı olduğum zamanlarda hep yemeye veririm ben kendimi.
kahvaltımı bile trileçe ile yapan insanım.
neyse ki hiçbir zaman çok yüksek kilolara çıkmadım, en fazla 63 kiloya ulaşmıştım.

ama ben hiç sevmiyorum kilo, beni çok rahatsız ediyor.
maalesef ki yapım da elverişli, hayatım boyunca dikkat ederek yaşamam gerekiyor,
keşke yiyip yiyip kilo almasaydık :KK48:
Kilo insanda gerçekten çok eğreti duruyor, hep kilolu olmadığımız için galiba alışmamışız. İnsanda ağırlık yapıyor resmen. Eskiden çok hızlı verirdim kiloyu, hiç özel çabam olmazdı. Çok da yerdim. Artık yersem kilo oluyor, yapım almaya müsait.hareket de çok etkili. Hareket çok olunca yediğin gidiyor.
6 Nisan Salı Menüm
Sabah 08.10 2 dilim ekmekle yagsiz tost, şekersiz cay, cherry domates
Ara 09.30 nescafe, 2 hurma, 10 findik
Öğlen 13.00 2 kasik firinda sebze 1 kase yoğurt
Ara 13.30 türk kahvesi
Akşam 17.45 1 kase çorba, 2 kasik firinda sebze, 2 kasik yoğurt

Spor; birazdan yapicam yazarim.
Su; 2 litre
Afiyet olsun balım 😋 Ben bugün biraz fındığı kaçırdım 😬
günaydın kızçelerrr :KK200:
size dün akşamımdan bahsetmek isterim çünkü kardeşim bize geldi,
eşimde bizim en sevdiğimiz yerden; tartoletler, cheesecakeler, trileçeler, sipariş etmiş de etmiş!:KK20:
yemekten sonra çay servisi yapıyorum kardeşimle eşime,
bir baktım eşim kapıyı açtı eli kolu dolu hadi tatlı keyfi yapalım diyor,
dedim sen naptın böyleee!
ama tabi yedim mi bir sorun bana, bir tanecik bile yemedim! kendimle gurur duyuyorum!:KK200:
huzurluyum:KK200:
sizle de paylaşmak istedim:KK36:

şimdi işyerimde kahve ve bir kare parçacık bitter keyfi yapıyorum:KK25:

Eki Görüntüle 2819239
Azmini takdir ederim canım, bende gurur duydum seninle 😍
Canım kendi resmimi atmiyim da tam olarak şu renk oldu. Kızıl değil tarçın bakır karamel gibi☺️
Yakında biraz akar dore sarıya döner yine
Eki Görüntüle 2819348
Ben yazana kadar boya akmıştır belki 😂
Güle güle kullan balım 😘
Aslan , oğlak,koç filan olur mu acep😁
Bizim kızın burcu neydi ki acaba kaçırdım mı yine 😂 Aslan ve koç nasıl olur ki, gerçi terazi bekliyordu ama 😂
burç muhabbetleri dönüyor, evet ben de dahil oluyorum hemencecik,

balık burcu demişsiniz, benim annem balık burcu.
ben yengeç, kızım terazi ondan bahsettik zaten.
eşim başak.

yengeç yorum alalım sayın Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 'im tatlım :)
Benimde yükselenimin yengeç veya aslan olma ihtimali var, ikizler de rivayetler arasında ama 😬 Zaten geriye pek burç kalmıyor gibi 😂
Canlarım hazırlanıorum da ailecek yemeğe gidioruz :KK68: :kk77:
Okıcam mesajları 😘
Balım afiyet olmuştur artık, umarım güzel geçmiştir 😍
ayy balık burcu erkeği hep çok iyi diye aklımda kalmış :)

o 55 e kolay gelmedikkkk, onu kaybetmeye niyetim yok inatçıyım:KK12:
ayrıca yengeç burcunu yorumlayacaktın sudem34 sudem34

benim eşim inanılmaz çözüm yeteneği olan, işine çok bağlı bir adam diyebilirim.
mesela benim karamsarlık gösterdiğim konuları anında çözer.
bazen sinirli olabiliyor o da karadenizlilik damarı diyorum :)
evlilik terazinin iki kefesini dengede tutmaya çalışmak, birbirini idare etmektir aslında,
sanırım dengeliyoruz, ben hayalperest o gerçekçi, ben kararsız o kesin ve net, ben karmaşık o çözüm odaklı, böyle böyle 10 yılı geride bıraktık:KK48:
Enişte bey başak hakkındaki karamsarlığıma umut oldu 😍Ne kadar güzel birbirini tamamlayan bir çiftsiniz canım, Nice mutlu 10 seneleriniz olsun sevgiyle, saygıyla, sağlıkla ❤
öğle yemeği menümü yazıyım hazır girmişken,
1/2 muz, birkaç tane çilek, 1 adet kivi ile meyve salatası gibi bi karışım,
üzerine biraz hindistan cevizi serpiştirdim.
filtre kahve ile çok iyi gitti.
işyerimdeki yemekte ise soslu baget tavuk, mercimek çorbası, pilav, çoban salata ve kemalpaşa tatlısı vardı.
yarın için eşimin siparişleri de gelmeye başladı, lazanya mı yapsan yarına diyor,
offf bayılıcam:KK48:
Ohoo yazana kadar bu mesajın üstüne kaç menü geçti, köfte yapmıştın sanırım ve sen yememiştin, yinede afiyet olsundu canım 😋
Balım Sudemim ❤️❤️❤️ Beni ne zaman anar diye düşündüm durdum akrep yorumlarında ❤️❤️❤️

burçtaşım eniştem akreplerin yüzakı ve çok güzel bir çiftsiniz siz 🧿 eniştemde çok şanslı 🍀 🌸🧿 akrep insanı çok değişik olabiliyor sevdiğine canını verir orası kesin ❤️❤️❤️
Leylamm❤ tanıdığım en güzel bayan akrep sensin 😘 Güzel sözlerin için ne kadar teşekkür etsem azdır. Bir gün şöyle bizimde gurur duyacağımız, övgü ve saygıyla anacağımız şanslı bir eniştemiz olmasını dilerim🙏 Eve, çok tutkulu sevebiliyorlar, sende mi öylesin güzel akrebim ❤
@Felicio yoğurt ve et-tavuk ürünlerini demir emilimini azalttığı için bir arada tavsiye edilmiyor canım bilemedim.

meyveli yoğurt, chia ben çok yapıyorum ama burda yoktu, evde haftasonu yerim:KK36:

sen şimdi korumada mısın? nasıl besleniyorsun? ben de 2 kilo sonra korumaya geçerim.
Canım tavuk değil sanırım, bol demir içeren kırmızı et, ciğer gibi gıdalarla kalsiyum aynı anda alınırsa emilim azalır, portakal, maydanoz, yeşil biber gibi C vitamini yönünden zengin gıdalar da emilimi kolaylaştırır 😉
1 yaşını 20 gün geçiyo şu an
Maşaallah, Allah bağışlasın canım 🙏😍
Yengeç kadını aşırı korumacıdır ailesi evi konusunda , yemek yapmayı yedirmeyi çok sever, duygusal romantik zor güvenendir ve alınıp gücenince kabuğuna çekilir kavgadan ziyade ama bu yüzden 2 erkeği kaybettim 🙁 bu huyunuzu sevmiyorum konuşup anlaşmak varken 🤗belki onlar için çok önemli olmadığımdan iletişimi bir anda koparmayı uygun buldular bilmiyorum ama dımdızlak kalıyo insan kötü bi duygu 🤗

Yengeç kafasında çok kurar ufak olayları bile büyütür ama bunları anlatmadığı için depresyona girme ihtimali fazladır ya da pasif agresif olma.

Düzeninin bozulmasından hiç hoşlanmaz ,evinin de

Hoş sohbettir yumuşak seslidir cnm ,sevdiklerinin derdini dinlemekten hoşlanır ama stresi de emer 🙈 atamazsa durum fena çünkü kendine zarar verir

Çalışkandır para biriktirmeyi de sever,anılarına düşkündür geçmişi beraberinde taşır ,eski eşyaları değiştirmekten de çok hoşlanmaz 🤗

İçgüdüleri güçlüdür

Öyle cnm 🤗 genel şeylertabi birçok faktör etkiliyor bizi 😘😘😘
Aa canım sende mi yengeçtin, çok güzel anlatmışsın 😍
O iki vatandaşta iyi ki koparmış iletişimi. İstediği kadar hoşlanmasın asla bahane değil, açıklama yapmadan bağ kesmek nedir, geçen zamanın bile hatrı varken, cibiliyetsizliğini belli etmişler 😬
Valla bence pek kurcalama seni çok seven biri olduğu çok belli 😍 enüşteye plaket veresim geldi🤓🤣

Ya ben de oldu işte o bıkkınlık bir de yeni birşeyler keşfedip öğrenip hemen kendim üzerinde araştırmaya girişince daldıkça dalıyorsun dipsiz bir kuyu gibi eeeh didim yani😂 insanız neticede🤗

Ohhh misss gibim afiyet bal olsun💜

Yaa benim de yükselen yengeç😋

1cm 1cm damlaya damlaya göl yani neticede 65 ler için ordan geçmek gerek değil mi🤣 harikaa😍

Boğa ve balıkla süper anlaşırım😁

Oyyy maşallah yaa daha minnoşş😍

Kıyamam yaa ya sabır canım :KK43:
Başaklarla iyi anlaşırım diyor burç şeysi lakin bana da aynı senin hissettiğini hissettiriyorlar bir arada karşımıza başak çıkarsa garanti zarar görür o zaman😂😂😂😂

Evet yaa ben de yükselen yengeç içe kapanıp bir anda iletişimi kesebiliyorum tabi yumurta kapıya dayandıktan suistimalin alasını yaşadıktan sonra yapabiliyorum baştan sınır çizemediğim için hep genelde çok doğru tespitler
Peki oğlak burcum yükselenim yengeç nasıl bir potpori sence 😁 aşk var mı aşk bir de😂😂😂
Balım çok teşekkür ederimm ❤
Bende boğayım benimlede anlaşıyor musun😘 annem oğlak babam yengeç abim başak, görüyorsun saydığın burçların hepsi elimizde mevcut😂😂
Cnm oğlak ve güneş ikili ilişkiler ortaklıklar evinde olduğu için aslında otoritersin ve ilişkilerinde olgun ve karizmatiksin, yaşça büyüklerle iyi anlaşırsın ama yengeç hayata bakış açın, kendini göstermen ve 30lardan itibaren sosyal yüzün olduğu için o role girmeye başlamışsın ,oğlağın otoriterliği sabitliği ve mesafe koymasıyla dengelemen gerekiyor ilişkilerini , çok iyi niyetlisin biliyorum ama duygusal vampir çok , insanların listesini tut bence yakın gördüklerinin , işte şu kişiyle konuştuktan sonra enerjisiz hissediyorum,hayallerimi anlattığımda bunları söndürüyor ve çok kötü oluyorum,beni dinlemiyor diyorsan hemen mesafe koy mesela işte tam da bu kişiler , çünkü yengeç kurban rolündedir çoğu zaman ben çekeyim sevdiğime bişey olmasın tarzı ama bu sağlıksız cnm özüne dön 😘

Sen dürüstsün ve karşındakini de öyle sanıyorsun net olmalarını bekliyorsun lafı dolandırmadan anlatmalarını ve böyle arkadaşlar bulmalısın cnm

İletişim ve kardeş,komşular evin başak yani düşünerek ve temkinli konuşuyorsun, eleştirelsin ve lafları çok ayrıntılı incelersin ağzı bozuklardan hoşlanmazsın kardeşler komşular kuzenler vs ile mesafeli olabilirsin derdini anlatmıyor olabilirsin cnm ya da öyle yapsan daha iyi olur
Söyleyeceklerini önceden planlar mısın?

Aşk flört evin akrep cnm uuuuuu nasıl yorum yapsam :KK70:
Bu aynı zamanda hayattan zevk alma evin, flörtlerinde cinsellik tutku ön planda olabilir ya da böyle erkeklerden hoşlanabilirsin ,derin bakışlar ,sende hakimiyet kurması hoşuna gider
Olayların kökenine inmeyi seviyorsun psikolojiden hoşlanabilirsin ya da hastalıkların kökenini öğrenmekten

🤗🤗🤗
Balım bu anlattığın boğa olmasın ya, ayyy burcumdan şüphe ettim yoksa yengeç miyim 😨 Ya da yükselenim mi yengeç 😬 Aşk evi bile tutuyor vay be 😂
Oğlak burcu tatlı diliyle yönetmeyi çok sever.😁 istediğini mutlaka yaptırır.😉
Lüksü, gücü ,otorite kurmayı sever.😎
Görsellik ön plandadır.😎
İnatçıdır.🐂
Bildiğini okur.😉
Fikrini öylesine sorar aslında ne yapacağı çoktan bellidir.😁
İradelidir.
Başarılıdir.
Azimlidir.
Çok çalışkandır 😉
Asla üşenmez,acelecidir.
Hemen olsun bitsin ister herşeyi.😁
Sabırsızdir.😉
Tam annemi tarif ettin canım, tanıyor olsan bu kadar olurdu, Maşaallah 😍
İnşallah cnmmmm :KK74:
Bi de konuyla alakasız ama göbek deliğime piercing yaptırmak istiyorum 😆😆😆

Yaa hatta ben haftasonu sıvı ağırlıklı beslencem ya Pazartesi başlasak oruca hatta pazar akşam son bir öğün ile misal nassı olur😁

Ehuehue ahan da ben 😂😂😂😂 başarı kısmını bilemiycem 🤣🤣🤣 azim irade varda şu son bir yıldır kayboldu hepsi ya umutsuzluktan sanırım ama sizleri görünce böyle enerjim sinerjim bir değişti 😍
Aceleci sabırsız evet 🤓 ama bazı konularda da peygamber sabrı diye tabir edilen durumu da kendimde deneyimlediğim çok oldu🤣🤣🤣 nasıl bir cümleyse işte😁 bazı konularda acayip sabırsızım bazı konularda çok ama çok sabırlıyım😁 neye göre sınıflandırıyorum sabır kısmını tespit edemedim daha 😂
Daha tespit edemedin miii :D Ne tatlı bir kadınsın canım ya❤ kendiyle barışık eğlenceli birisin bu korona yasakları vız gelir sana. Bu enerjini hiçç kaybetme😍bu enerjiyi de kaybetme 😜
Alsın tabi bir tane deeel 100 tane alsın aza tamah etmeyelim lütfen 😎
1 değil, 2 değil, 3 değil, taaaaam 10 kavanoz bal gönderiyoruz, doğru duydunuz 99 tl ye tam 10 kavanoz 😂😂 iyi li kalktı bu rekamlar, beynimize kazanmıştı 😂
Üzülme kuzum geçti gitti o dönem zordu çocuk olduğu için ama en doğru karardı 🤗 yedi yıl oldu zaten bekar anne olmak kolay değil evet ama ben çok şanslıyım ailem manevi maddi hep destek oldular olmaya da devam ediyorlar 🙏 babası kızımın sorumsuz ilgisiz ki hala öyle görüşmüyor çocuğuyla üzücü olan bu bizim için kızım için yani ama o da çok güçlü bir çocuk onun da bu dünyada ki sınavı burdan
Ahh ah, ne denir ki, çok şey söylenirde sen zaten biliyorsun hepsini 😑

cnm oruç tutuyor musun? tutuyorsan esaslı IF ye girer kötü hücre filan kalmaz :KK66: tutmazsan da aynen devam cnm ne korkutuyor seni?
eve gelen misafirden , açık havada maskei bir an indirip mikroplu havaya denk gelmenden bile kapılabiliyor :KK66:
haklısın risk çok ama dikkat etmekten ötesi bboşa dert cnm okulunu da seviyorsun :KK66: vitamin desteği de al mutlaka
sor bekliyorum :KK70:
Evet canım tutucam inşallah 🧿
Kovid olup evdekilere bulaştırmak korkutuyor inşallah olmaz 🧿
Eve misafir almıyoruz,dışarda da maskeyi acmiyoruz bakalım 🧿
Sanırım çarşamba uzaktan eğitim e geçilir.

Ablama daha soramadım ya ama sanki terazi idi 😁 rüyamda ablami gördüm şu Mamak ta oturan i 😅o bilir doğduğum saati 😁yarın unutmazsam arayım 😅

Bide konudan bağımsız ama okuldan bir arkadaş eski fotolarını attı bana 10 kilo almış şimdi 😁 eski hali ve şimdiki dağ gibi fark var🧿10 kilo diyip geçmemek lazımmış 😁 10 kilo verince bile aşırı güzel ve seksi olmayı olmayı sağlıyor 😍
ama kötü bahsetmiştik sanki 🤭
hanımefendi reklam kokuyor kuzum :KK66:
On yargılı olmamayı tercih ettim balım 🍯

Canım bizde sürekli tabata yapan birarkadaşımız vardı, o söyleyince biraz araştırmıştık. Epey etkili deniyordu. Ne zamandır gelmiyor o da özledik Mysonismysun Mysonismysun

Kilo insanda gerçekten çok eğreti duruyor, hep kilolu olmadığımız için galiba alışmamışız. İnsanda ağırlık yapıyor resmen. Eskiden çok hızlı verirdim kiloyu, hiç özel çabam olmazdı. Çok da yerdim. Artık yersem kilo oluyor, yapım almaya müsait.hareket de çok etkili. Hareket çok olunca yediğin gidiyor.

Güle güle kullan balım 😘

Bizim kızın burcu neydi ki acaba kaçırdım mı yine 😂 Aslan ve koç nasıl olur ki, gerçi terazi bekliyordu ama 😂

Benimde yükselenimin yengeç veya aslan olma ihtimali var, ikizler de rivayetler arasında ama 😬 Zaten geriye pek burç kalmıyor gibi 😂

Enişte bey başak hakkındaki karamsarlığıma umut oldu 😍Ne kadar güzel birbirini tamamlayan bir çiftsiniz canım, Nice mutlu 10 seneleriniz olsun sevgiyle, saygıyla, sağlıkla ❤

Ohoo yazana kadar bu mesajın üstüne kaç menü geçti, köfte yapmıştın sanırım ve sen yememiştin, yinede afiyet olsundu canım 😋

Leylamm❤ tanıdığım en güzel bayan akrep sensin 😘 Güzel sözlerin için ne kadar teşekkür etsem azdır. Bir gün şöyle bizimde gurur duyacağımız, övgü ve saygıyla anacağımız şanslı bir eniştemiz olmasını dilerim🙏 Eve, çok tutkulu sevebiliyorlar, sende mi öylesin güzel akrebim ❤

Canım tavuk değil sanırım, bol demir içeren kırmızı et, ciğer gibi gıdalarla kalsiyum aynı anda alınırsa emilim azalır, portakal, maydanoz, yeşil biber gibi C vitamini yönünden zengin gıdalar da emilimi kolaylaştırır 😉

O iki vatandaşta iyi ki koparmış iletişimi. İstediği kadar hoşlanmasın asla bahane değil, açıklama yapmadan bağ kesmek nedir, geçen zamanın bile hatrı varken, cibiliyetsizliğini belli etmişler 😬

Bende boğayım benimlede anlaşıyor musun😘 annem oğlak babam yengeç abim başak, görüyorsun saydığın burçların hepsi elimizde mevcut😂😂

Balım bu anlattığın boğa olmasın ya, ayyy burcumdan şüphe ettim yoksa yengeç miyim 😨 Ya da yükselenim mi yengeç 😬 Aşk evi bile tutuyor vay be 😂

Daha tespit edemedin miii :KK70: Ne tatlı bir kadınsın canım ya❤ kendiyle barışık eğlenceli birisin bu korona yasakları vız gelir sana. Bu enerjini hiçç kaybetme😍bu enerjiyi de kaybetme 😜

1 değil, 2 değil, 3 değil, taaaaam 10 kavanoz bal gönderiyoruz, doğru duydunuz 99 tl ye tam 10 kavanoz 😂😂 iyi li kalktı bu rekamlar, beynimize kazanmıştı 😂

Evet terazi bekliyor Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak :D

Oğlak müdür du bizim 4 sene az çekmedik :D

Balım guzel sözlerin icin tesekkur ederim cok haklisin benlik bi durum yok aslinda..
Zaten bugün karar verdim bunlarla kendimi üzmücem sadece bana oluyo olan🤷🏼‍♀️
Bundan sonra derslerime sarilicam en önce. İş durumunu halledip ordan kendimi gelistirmeye devam inşallah hayallerim var cok😍
Sen nasilsin nasil gidiyo isler yine yogun mu💚

Canim benlik de problem yok kimsenin de problem etcegini sanmiyorum☺️💚

Merhaba hosgeldiniz😊
Üzme tabi kiii🤗 ahh hayallerine sarıl misler gibi üç günlük dünya kendimize biz önce değer vermeyince kimse değer vermiyor malesef. Kendimizi bu gibi durumlarda üzmek çıkmazda hissetmek bile değerimizi düşürdüğümüz şeyler . Ben o kadar değerliyim ki bu gibi konular benim o güzel canımı üzemez buna izin vermem demek gerekiyor🤗😍

Güle güle kullan balım 😘

Daha tespit edemedin miii :KK70: Ne tatlı bir kadınsın canım ya❤ kendiyle barışık eğlenceli birisin bu korona yasakları vız gelir sana. Bu enerjini hiçç kaybetme😍bu enerjiyi de kaybetme 😜

Şöyle ki senin alıntından alıntı yaparken bile şaşırdım hangi birine diye seni düşünemiyorum😂😂😂 sen niye çok yoğunsun yeni taşınma durumlarından mı kuzu sarması
Ben oğlağım annecinle benzeşiyoruz ki yükselenim yengeç ve boğalarla pek iyi anlaşırım 😍 ama burç mevzusu sadece ana burcun yükselen burcun değil doğum haritasının tamamı kişiye has ve çok şey değişebiliyor ona göre kanımca🤣🤓

ayrıca fındık enerji verir kaçırmam iyi olmuş keza anladığım kadarıyla bu aralar ihtiyacın var😂😂😂

Evet canım tutucam inşallah 🧿
Kovid olup evdekilere bulaştırmak korkutuyor inşallah olmaz 🧿
Eve misafir almıyoruz,dışarda da maskeyi acmiyoruz bakalım 🧿
Sanırım çarşamba uzaktan eğitim e geçilir.

Ablama daha soramadım ya ama sanki terazi idi 😁 rüyamda ablami gördüm şu Mamak ta oturan i 😅o bilir doğduğum saati 😁yarın unutmazsam arayım 😅

Bide konudan bağımsız ama okuldan bir arkadaş eski fotolarını attı bana 10 kilo almış şimdi 😁 eski hali ve şimdiki dağ gibi fark var🧿10 kilo diyip geçmemek lazımmış 😁 10 kilo verince bile aşırı güzel ve seksi olmayı olmayı sağlıyor 😍

On yargılı olmamayı tercih ettim balım 🍯

Evet terazi bekliyor Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak :KK70:

Oğlak müdür du bizim 4 sene az çekmedik :KK70:
Yaa gerçekten 10 kilo değil 5 kilo bile çok şey fatkettiriyor kuzum yaa
Müdürünüze selam olsun🤣🤣🤣

Günaydınnnn güzellikler😍

ay sabah yani 4 tü tartıldım dayanamadım 60,75 geldim iki gün smothie if karışımı olayla 1,25 gitmiş pek mesudum ödemlerime baybay 😂😂😂
enerji_kusagi enerji_kusagi demişsin ki zor gidiyor kilolar kolay geliyor evet benimde öyle oldu işte bir yıldır kolaycana gelip gitmiyor densizler🤣🤣🤣 bu iki gündür beslenmem ortada kaçamak yapmıyorum ve öğlen 1 gibi kesiyorum yemeyi bu şekilde daha önce 3 kg ödemi atardım şimdi ama 1,25 gidiyor gibi gibi sonra bozmuyorum mesela devam ediyorum dikkate değişmiyor peki sonra noluyor ben çildiriyorum eeeh diyorum🤣🤣
Yani bir yaştan sonra ekstra hatta ekkkstra çaba gerekiyor malesef hormonlar hep onları toplattırıp aslanlara atmalı🤪🤣🤣🤣

Neyse herkes hoşgeldiniz diyor 🤣 ben kaçayım o zaman diyetisyen hanım donut u görünce azar işitmeyelim :)
Ben de kararsiz kalip cogunluga uydum doktorum🤭☺️
Üzme tabi kiii🤗 ahh hayallerine sarıl misler gibi üç günlük dünya kendimize biz önce değer vermeyince kimse değer vermiyor malesef. Kendimizi bu gibi durumlarda üzmek çıkmazda hissetmek bile değerimizi düşürdüğümüz şeyler . Ben o kadar değerliyim ki bu gibi konular benim o güzel canımı üzemez buna izin vermem demek gerekiyor🤗😍

Şöyle ki senin alıntından alıntı yaparken bile şaşırdım hangi birine diye seni düşünemiyorum😂😂😂 sen niye çok yoğunsun yeni taşınma durumlarından mı kuzu sarması
Ben oğlağım annecinle benzeşiyoruz ki yükselenim yengeç ve boğalarla pek iyi anlaşırım 😍 ama burç mevzusu sadece ana burcun yükselen burcun değil doğum haritasının tamamı kişiye has ve çok şey değişebiliyor ona göre kanımca🤣🤓

ayrıca fındık enerji verir kaçırmam iyi olmuş keza anladığım kadarıyla bu aralar ihtiyacın var😂😂😂
Cok haklisin canim benim güzel sözlerin icin tesekkürler☺️💚 bundan sonra yolum bu yönde olacak kesinlikle😘
Günaydınnnn güzellikler😍

ay sabah yani 4 tü tartıldım dayanamadım 60,75 geldim iki gün smothie if karışımı olayla 1,25 gitmiş pek mesudum ödemlerime baybay 😂😂😂
enerji_kusagi enerji_kusagi demişsin ki zor gidiyor kilolar kolay geliyor evet benimde öyle oldu işte bir yıldır kolaycana gelip gitmiyor densizler🤣🤣🤣 bu iki gündür beslenmem ortada kaçamak yapmıyorum ve öğlen 1 gibi kesiyorum yemeyi bu şekilde daha önce 3 kg ödemi atardım şimdi ama 1,25 gidiyor gibi gibi sonra bozmuyorum mesela devam ediyorum dikkate değişmiyor peki sonra noluyor ben çildiriyorum eeeh diyorum🤣🤣
Yani bir yaştan sonra ekstra hatta ekkkstra çaba gerekiyor malesef hormonlar hep onları toplattırıp aslanlara atmalı🤪🤣🤣🤣
Smoothie tarifini alirim☺️ cok severim yazin bişeyleri karistirip icine de buz atip icmeyi serin serin 😍

Ben de kararsiz kalip cogunluga uydum doktorum🤭☺️

Cok haklisin canim benim güzel sözlerin icin tesekkürler☺️💚 bundan sonra yolum bu yönde olacak kesinlikle😘

Smoothie tarifini alirim☺️ cok severim yazin bişeyleri karistirip icine de buz atip icmeyi serin serin 😍
Seve seve yazıyorum note lara herşeyi zaten kalori neyim bile hesaplıyorum😂😂😂 araştırdığım hangi besinler yanyana olunca ne oluyor gibi aşağı yukarı biliyoruz ama enteresan bileşimler görüyorum nette🤓
Kabak salatalık kefir standart ana madde olarak kullanıyorum ben toparlıyım ayrıntılı yazarım😍

Seve seve yazıyorum note lara herşeyi zaten kalori neyim bile hesaplıyorum😂😂😂 araştırdığım hangi besinler yanyana olunca ne oluyor gibi aşağı yukarı biliyoruz ama enteresan bileşimler görüyorum nette🤓
Kabak salatalık kefir standart ana madde olarak kullanıyorum ben toparlıyım ayrıntılı yazarım😍
Kabakli smoothie mi:KK57: kabagi hic denemedim tadi hissediliyo mu?

Kabakli smoothie mi:KK57: kabagi hic denemedim tadi hissediliyo mu?
İnan hissedilmiyor salatalık gibim oluyor normalde çiğ yeme alışkanlığımız yok ya kabağı bu şekilde süper ilk sabah yaptığımın tadına inanamadım kabak salatalık maydanoz muz kivi vs vardı çok lezzetliydi ama bunu yaptığında evde olcan bir gün yap benim bağırsaklar fena çalıştı🤣🤣🤣

İnan hissedilmiyor salatalık gibim oluyor normalde çiğ yeme alışkanlığımız yok ya kabağı bu şekilde süper ilk sabah yaptığımın tadına inanamadım kabak salatalık maydanoz muz kivi vs vardı çok lezzetliydi ama bunu yaptığında evde olcan bir gün yap benim bağırsaklar fena çalıştı🤣🤣🤣
Ahh çiçekcim tam ihtiyacim olan seymis bu o zaman😍 benim bağırsaklar cok tembel 😂 birinin tuvaletten cikamadigi seyi ben iciyorum tık demiyo genelde:D bunu da dneyelim bakalim.

Muz kurtarici olmus güzel tat vermiştir 😍 kaydediyim de deniyim. Peki bunu mu ictin 3 öğün sadece 🤔

Ahh çiçekcim tam ihtiyacim olan seymis bu o zaman😍 benim bağırsaklar cok tembel 😂 birinin tuvaletten cikamadigi seyi ben iciyorum tık demiyo genelde:KK70: bunu da dneyelim bakalim.

Muz kurtarici olmus güzel tat vermiştir 😍 kaydediyim de deniyim. Peki bunu mu ictin 3 öğün sadece 🤔
Her öğün biraz değiştirdim iki öğün içtim sadece yarım öğünde kuruyemiş tırtıkladım salatalık yedim

İlk gün

10:00 smothie yeşil
( küçük kabak küçük salatalık yarım muz küçücük kivi biraz maydanoz dereotu 1 çaykaşığı zeytinyağ 1 tatlı kaşığı keten tohumu 1 tatlı kaşığı pulbiber 1 çaykaşığı nane, 1 küçük bardak(250ml) laktozsuz kefir)(320 kalori civarı)
12:00 bir buçuk avuç fıstık(250 kalori)
15:40 smothie
( kabak, salatalık, yeşil elma, kivi, nane, pul biber, zeytinyağ 250 ml kefir)
10 badem, 10 yerfıstığı

19:00 bir salatalık

Dünkü de şöyle
09:00 smothie (yarım kabak, yarım salatalık, yarım muz, kivi, yarım greyfurt, biraz dereotu maydanoz, kefir250ml, 1 tk keten, pul biber nane)(280 kalori aşağı yukarı)

10:00 probiyotikli yoğurt 20 badem, nesfit

11:30 smothie( kabak, üç çilek, iki avuç ıspanak, az kefir, nane ve pul biber)150kalori

12:45 labne 1 yk, yer fıstığı 60gr

17:00 hafif tempo kardiyo karın kol

Back
X