70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Her öğün biraz değiştirdim iki öğün içtim sadece yarım öğünde kuruyemiş tırtıkladım salatalık yedim

İlk gün

10:00 smothie yeşil
( küçük kabak küçük salatalık yarım muz küçücük kivi biraz maydanoz dereotu 1 çaykaşığı zeytinyağ 1 tatlı kaşığı keten tohumu 1 tatlı kaşığı pulbiber 1 çaykaşığı nane, 1 küçük bardak(250ml) laktozsuz kefir)(320 kalori civarı)
12:00 bir buçuk avuç fıstık(250 kalori)
15:40 smothie
( kabak, salatalık, yeşil elma, kivi, nane, pul biber, zeytinyağ 250 ml kefir)
10 badem, 10 yerfıstığı

19:00 bir salatalık
Güzel oLmus bence canim ac da kalmamissin hem dolu dolu hem saglikli 💚

Güzel oLmus bence canim ac da kalmamissin hem dolu dolu hem saglikli 💚
Evet çook mersi aç kalmadım dün işte uykusuzluktan fıstık fazla kaçtı ama yine de sınırlar içinde kalori bazında en azından nesfitte çok tatlı istedi canım yoksa yemesek iyiydi😁 acıkmadım da erken kapatmama rağmen günü sakız çiğnedim şekersiz
Ya bir de soğan kürü yapıyorum bir haftadır menapozsal hormonsal olaylar için sabah akşam aç karnına bir soğanı kabuklarıyla beş dakka kaynatip içiyorum o da iştahıma bayağı etki sağladı gibi

Günaydın ballar🍯
Kahvaltım bitti 😁
Bol yeşil soganli yumurta salatası yaptım 😁
Normalde hiç yapmam değişiklik olsun dedim hem de diyet zeytinyağlı limonlu 😋

Bir saate kahve keyfine geçerim ☕

blondeblond blondeblond kahveler içildi mı?

Bir de dün bir sürü zumba videosu indirdim💃biraz da dans ile kilo koruyalım 🤗
Fırsat buldukça zumba yapicam hatta kareografi calisicam ezberleyebilirsem😅

canım daha içmedim, ağzımın tadı yok hiçbir şey canım istemedi nedense bugün.

Kırmızı etle haklısın ama tavukta aşırı bir Demir yok diye biliyorum onun yerine koyu yeşil yapraklı sebzeler ve mercimek gibi bakliyatlar tercih edebilirsin sarışınım ve eğer Demir eksikliğin varsa zaten beslenme ile gitmez muhakkak takviye kullanmak gerekir diye düşünüyorum
Ben korumayı bitirdim rutinde devam ediyorum abartmamaya çalışıyorum sarışınım🍀

süpersin, bende 2 kilo sonra korumaya geçerim,
normale dönmekten gözüm korkuyor, ömrümce diyet kafasında yaşarım:KK48:

Üzme tabi kiii🤗 ahh hayallerine sarıl misler gibi üç günlük dünya kendimize biz önce değer vermeyince kimse değer vermiyor malesef. Kendimizi bu gibi durumlarda üzmek çıkmazda hissetmek bile değerimizi düşürdüğümüz şeyler . Ben o kadar değerliyim ki bu gibi konular benim o güzel canımı üzemez buna izin vermem demek gerekiyor🤗😍

Şöyle ki senin alıntından alıntı yaparken bile şaşırdım hangi birine diye seni düşünemiyorum😂😂😂 sen niye çok yoğunsun yeni taşınma durumlarından mı kuzu sarması
Ben oğlağım annecinle benzeşiyoruz ki yükselenim yengeç ve boğalarla pek iyi anlaşırım 😍 ama burç mevzusu sadece ana burcun yükselen burcun değil doğum haritasının tamamı kişiye has ve çok şey değişebiliyor ona göre kanımca🤣🤓

ayrıca fındık enerji verir kaçırmam iyi olmuş keza anladığım kadarıyla bu aralar ihtiyacın var😂😂😂
Evet balım yeni taşındık. Manavgat'a. Yazacağım diğer alıntılarda sormuştun şimdi cevaplamış olayım 😂 Hala tam rayına oturmadı bazı şeyler. Burada da fazla çevremiz var, çok gelenimiz oluyor. Bir yandan işle ilgili bazı girişimlerimiz var. Birde nazlı bir evsahibimiz var. 80 küsür yaşında yalnız bir huysuz virjin, tam hemde. Huysuzluğundan dolayı biraz ölçü koydum ama yaşlı ve yalnız diye gözetiyorum. Ev bahçeli müstakil, ilk geldiğimizde bahçeyi, börtü böceği sevdiğimi duyunca hobi için bahçeyi bana vermişti. Teyzenin ilkleri bunlar 😂 Neyse ölçü koyunca vazgeçmiştim bahçeden falan. Bu da yabani otları öldürsün diye ilaç almış, işe yaramamış. Birisini tutayım demiş kaç paraysa yolsun, pnu da bulamamış. Buranın halkı ayrı bir değişik. İş başa düşünce bu ot yolmaya iniyor. Üzüldüm tabi. Ona bir şey demeden dün indim otların hepsini yoldum, pert oldum haliyle. Buramda da kas mı varmış diyeceğim yerlerim dahil ağrıyor :D Henüz görmedi galiba, büyük sürpriz olacak. Yine de pek yüz göz olmayalım 😂

Günaydınnnn güzellikler😍

ay sabah yani 4 tü tartıldım dayanamadım 60,75 geldim iki gün smothie if karışımı olayla 1,25 gitmiş pek mesudum ödemlerime baybay 😂😂😂
enerji_kusagi enerji_kusagi demişsin ki zor gidiyor kilolar kolay geliyor evet benimde öyle oldu işte bir yıldır kolaycana gelip gitmiyor densizler🤣🤣🤣 bu iki gündür beslenmem ortada kaçamak yapmıyorum ve öğlen 1 gibi kesiyorum yemeyi bu şekilde daha önce 3 kg ödemi atardım şimdi ama 1,25 gidiyor gibi gibi sonra bozmuyorum mesela devam ediyorum dikkate değişmiyor peki sonra noluyor ben çildiriyorum eeeh diyorum🤣🤣
Yani bir yaştan sonra ekstra hatta ekkkstra çaba gerekiyor malesef hormonlar hep onları toplattırıp aslanlara atmalı🤪🤣🤣🤣

1,25 hiç fena değil canım, smoothielerin çok güzel,
bizde kızımla yaptık ama muz, kakao, süt, badem karışımı smoothie:KK48:

haklısın zamanla vücut daha geç cevap veriyor, 25 yaş vücut sistemi ile 35 yaş bir değil, ister istemez yavaşlıyor çalışması.
o yüzden ekstra, daha da ekstra emek vermek düşüyor payımıza,
bence bi daha kilo almayalım ya çok uğraşıyoruz yazık bize valla :)
ben tövbe ettim, 53 kiloyu gördüğüm an hep dikkatli yaşayacağım, hep dengeleyeceğim:KK48:

Yaa gerçekten 10 kilo değil 5 kilo bile çok şey fatkettiriyor kuzum yaa
Müdürünüze selam olsun🤣🤣🤣
Ha ha 🤭 gitti 😅 millete gönderirim diyodu kendi gitti paşa paşa 🤣
Valla diyetisyeninize sorun artık ne soru varsa :) ben dargınım size 😇 bu hafta yoğum 😘
Ben başta senin gibi düşündüm 😁hatta şikayet et butonu filan geldi aklıma 😁sonra GBT yapıp paylaşımlarına baktim gebe kalmak için uğraşan bir fanı senin benim gibi .

Hatta kendime kızdım peşin hüküm veriyorsun diye .😔

Ama bir diyetisyen 45 kilo vermeden önce 45 kilo neden kilo alsin🙄 orası da ayrı garip ama insanları söylediğiyle yargilamak gerek bazen bilmiyorum.

Bazen yanlış anlayip söylenilmeyen anlamı çıkarınca da üzülüp kendime kızıyorum 😔

Kızlar günaydın 🤗

Okul yıkılıyor covidden

Zümreden 5 arkadaşım pozitif çıktı .
Geçen hafta usuttuk , sinüzit filan sanip bunlar okula gelmiş.

Tat koku kaybı olunca dün bugün teste gitmişler.

En ufak semptomda izole olmak lazım gerçekten.

Öğretmenler odasına gitmedim bugün.
Çay kahve de icmiycem

Mesai bitsin koşa koşa eve 🏠

Kızlar günaydın 🤗

Okul yıkılıyor covidden

Çay kahve de icmiycem

Allah korusun ya Allah yardımcın olsun sen ve senin gibi çalışmak zorunda olan tüm insanların eşimde kamuda çalışıyo ve halâ esnek çalışma gelmediği için acayip tedirgin bi şekilde gidip geliyo Allah sonumuzu hayır eylesin 🤲🏻

Allah korusun ya Allah yardımcın olsun sen ve senin gibi çalışmak zorunda olan tüm insanların eşimde kamuda çalışıyo ve halâ esnek çalışma gelmediği için acayip tedirgin bi şekilde gidip geliyo Allah sonumuzu hayır eylesin 🤲🏻
Amin canım 🤗eşine size hepinize sağlıklı günler dilerim 💐kimse hasta olmasa keşke ya da iş yerlerinde semptom gösteren e test imkanı sunulsa

Günaydınnnn güzellikler😍

ay sabah yani 4 tü tartıldım dayanamadım 60,75 geldim iki gün smothie if karışımı olayla 1,25 gitmiş pek mesudum ödemlerime baybay 😂😂😂
enerji_kusagi enerji_kusagi demişsin ki zor gidiyor kilolar kolay geliyor evet benimde öyle oldu işte bir yıldır kolaycana gelip gitmiyor densizler🤣🤣🤣 bu iki gündür beslenmem ortada kaçamak yapmıyorum ve öğlen 1 gibi kesiyorum yemeyi bu şekilde daha önce 3 kg ödemi atardım şimdi ama 1,25 gidiyor gibi gibi sonra bozmuyorum mesela devam ediyorum dikkate değişmiyor peki sonra noluyor ben çildiriyorum eeeh diyorum🤣🤣
Yani bir yaştan sonra ekstra hatta ekkkstra çaba gerekiyor malesef hormonlar hep onları toplattırıp aslanlara atmalı🤪🤣🤣🤣
Günaydın Çiçek'im 😍
2 günde yine çok iyi 1,25 😍
Canım ben yemeyince yine kolay gidiyor. Ama eskiden yesemde gidiyordu. Bu gidişin sonu biraz kötü gibi 😬

Benim boncuğumun sonngulen sonngulen o gitmeyen yağlara akıl yakan 'kesin' bir çözüm fikri vardı. Bu vücutta dışarı taşan kısımları cetvelle çizip, çizgi dışına çıkan kısmı dümdüz kesmek, o kadar kolay, basit bir şey istiyorum derdi hep :D
Hani kalası hizara sokup jilet gibi keser ya marangozlar tamda öyle😂😂
Kasap kim olacaktı dersin?
Evet doğru tahmin ettin, tabiki ben :D
Zamanında ameliyathanelerde staj yapmışlığım var diye ihale bana kaldıydı :D

Evet çook mersi aç kalmadım dün işte uykusuzluktan fıstık fazla kaçtı ama yine de sınırlar içinde kalori bazında en azından nesfitte çok tatlı istedi canım yoksa yemesek iyiydi😁 acıkmadım da erken kapatmama rağmen günü sakız çiğnedim şekersiz
Ya bir de soğan kürü yapıyorum bir haftadır menapozsal hormonsal olaylar için sabah akşam aç karnına bir soğanı kabuklarıyla beş dakka kaynatip içiyorum o da iştahıma bayağı etki sağladı gibi
Canım o soğan suyu kanamayı arttırır 😍 Oradaki iltihabı varsa söker. Belki menapoz sürecini ertelersin, inşaallah şifa olur 😍

Kızlar günaydın 🤗

Okul yıkılıyor covidden

Çay kahve de icmiycem

geçmiş olsun sudem34 sudem34 sen de kendine dikkat et.

bizim işyerimizde başka birimlerden 3 kişi olmuştu şimdiye kadar.
ben de çok dikkat ediyorum, odamdan çıkmıyorum, kimseye yaklaşmıyorum.

şimdi tam kapama söylentileri var.
ne olacak bilmiyorum, hayatımızı mahvetti bu virüs :(

Kızlar günaydın 🤗

Okul yıkılıyor covidden

Çay kahve de icmiycem

Evet kızlar insan tedirgin oluyo. Esim de ayni sekilde 10 15 kisi bi yerde tıkılıp kalıyoruz diyo keske esnek calisma yeniden gelse bi ara gelmisti.
Bir de tam kapanma olsa cok iyi olur. Gerci özel sektör calisanlari o zaman da cok zor duruma giriyo da Allahim yardim etsin cok zor bi sürec:(

Evet balım yeni taşındık. Manavgat'a. Yazacağım diğer alıntılarda sormuştun şimdi cevaplamış olayım 😂 Hala tam rayına oturmadı bazı şeyler. Burada da fazla çevremiz var, çok gelenimiz oluyor. Bir yandan işle ilgili bazı girişimlerimiz var. Birde nazlı bir evsahibimiz var. 80 küsür yaşında yalnız bir huysuz virjin, tam hemde. Huysuzluğundan dolayı biraz ölçü koydum ama yaşlı ve yalnız diye gözetiyorum. Ev bahçeli müstakil, ilk geldiğimizde bahçeyi, börtü böceği sevdiğimi duyunca hobi için bahçeyi bana vermişti. Teyzenin ilkleri bunlar 😂 Neyse ölçü koyunca vazgeçmiştim bahçeden falan. Bu da yabani otları öldürsün diye ilaç almış, işe yaramamış. Birisini tutayım demiş kaç paraysa yolsun, pnu da bulamamış. Buranın halkı ayrı bir değişik. İş başa düşünce bu ot yolmaya iniyor. Üzüldüm tabi. Ona bir şey demeden dün indim otların hepsini yoldum, pert oldum haliyle. Buramda da kas mı varmış diyeceğim yerlerim dahil ağrıyor :KK70: Henüz görmedi galiba, büyük sürpriz olacak. Yine de pek yüz göz olmayalım 😂
Ayyy manavgat ne kadan güzel filmlerde olurmuş gibim sanki😍 güle güle şen kahkahalarla oturun işallah❤️ Ne güzel çevrenizin olması yoksa sıkılabilirdiniz ve teyzem konusunda aman aman gerçekten riskli sular😂😂😂 kıyamam spor olmuş sana da 🤗
1,25 hiç fena değil canım, smoothielerin çok güzel,
bizde kızımla yaptık ama muz, kakao, süt, badem karışımı smoothie:KK48:

haklısın zamanla vücut daha geç cevap veriyor, 25 yaş vücut sistemi ile 35 yaş bir değil, ister istemez yavaşlıyor çalışması.
o yüzden ekstra, daha da ekstra emek vermek düşüyor payımıza,
bence bi daha kilo almayalım ya çok uğraşıyoruz yazık bize valla :)
ben tövbe ettim, 53 kiloyu gördüğüm an hep dikkatli yaşayacağım, hep dengeleyeceğim:KK48:
Ohh size de afiyet bal olsun kuzunla😍 yazık valla haklısın sana katılıyorum gidem oralara bende daha özen göstericem mecbur 😋
Kızlar günaydın 🤗

Okul yıkılıyor covidden

Çay kahve de icmiycem

Mazallah yaa allah yardımcınız olsun canım🙏😔 ben evdeyim dışarı sahilde yürümeye çıkarsam çıkıyorum geçen hafta şüphelendim hemen test yaptırdım negatifti ama duyarlı olmak gerek zor çok zor bir dönemdeyiz geçip biticek mi belli değil :(
Günaydın Çiçek'im 😍
2 günde yine çok iyi 1,25 😍
Canım ben yemeyince yine kolay gidiyor. Ama eskiden yesemde gidiyordu. Bu gidişin sonu biraz kötü gibi 😬

Benim boncuğumun sonngulen sonngulen o gitmeyen yağlara akıl yakan 'kesin' bir çözüm fikri vardı. Bu vücutta dışarı taşan kısımları cetvelle çizip, çizgi dışına çıkan kısmı dümdüz kesmek, o kadar kolay, basit bir şey istiyorum derdi hep :KK70:
Hani kalası hizara sokup jilet gibi keser ya marangozlar tamda öyle😂😂
Kasap kim olacaktı dersin?
Evet doğru tahmin ettin, tabiki ben :KK70:
Zamanında ameliyathanelerde staj yapmışlığım var diye ihale bana kaldıydı :KK70:
Hahahahaha öyle öyle ya yaşla logoritmik bir artış oluyor kilo alma hızında hey gidi gençlik hey kıymetini bilin🤪 ameliyathane ne işi yaptın yahu 🤓
Canım o soğan suyu kanamayı arttırır 😍 Oradaki iltihabı varsa söker. Belki menapoz sürecini ertelersin, inşaallah şifa olur 😍
Aminnnnn olsun vallaa canım kızıma hamile kalmadan önce yapmıştım faydasını görmüştüm o zaman işallah şimdide görürüm 😍
Evet kızlar insan tedirgin oluyo. Esim de ayni sekilde 10 15 kisi bi yerde tıkılıp kalıyoruz diyo keske esnek calisma yeniden gelse bi ara gelmisti.
Bir de tam kapanma olsa cok iyi olur. Gerci özel sektör calisanlari o zaman da cok zor duruma giriyo da Allahim yardim etsin cok zor bi sürec:KK43:
Amin canım şaka bir yana cidden çok garip zor tuhaf bir dönemdeyiz allah hepimizin yardımıcısı olsun. Kapatılsa bir türlü kapanmasa bir türlü sonu yokmuş gibi bitmeyecekmiş gibi 😔 cümlemizin hakkında hayırlısı

Ayyy manavgat ne kadan güzel filmlerde olurmuş gibim sanki😍 güle güle şen kahkahalarla oturun işallah❤️ Ne güzel çevrenizin olması yoksa sıkılabilirdiniz ve teyzem konusunda aman aman gerçekten riskli sular😂😂😂 kıyamam spor olmuş sana da 🤗

Ohh size de afiyet bal olsun kuzunla😍 yazık valla haklısın sana katılıyorum gidem oralara bende daha özen göstericem mecbur 😋

Mazallah yaa allah yardımcınız olsun canım🙏😔 ben evdeyim dışarı sahilde yürümeye çıkarsam çıkıyorum geçen hafta şüphelendim hemen test yaptırdım negatifti ama duyarlı olmak gerek zor çok zor bir dönemdeyiz geçip biticek mi belli değil :KK43:

Hahahahaha öyle öyle ya yaşla logoritmik bir artış oluyor kilo alma hızında hey gidi gençlik hey kıymetini bilin🤪 ameliyathane ne işi yaptın yahu 🤓

Aminnnnn olsun vallaa canım kızıma hamile kalmadan önce yapmıştım faydasını görmüştüm o zaman işallah şimdide görürüm 😍

Amin canım şaka bir yana cidden çok garip zor tuhaf bir dönemdeyiz allah hepimizin yardımıcısı olsun. Kapatılsa bir türlü kapanmasa bir türlü sonu yokmuş gibi bitmeyecekmiş gibi 😔 cümlemizin hakkında hayırlısı
Evet gercekten rüyamda görsem bi tarafim acik kaldi sacma sapan rüyalar gordum derdim. Simdi gercegini yasiyoruz🤷🏼‍♀️
Hayirlisi olsun bakalım.
Ama bence insanlara bi yandan da kendiyle kalma firsati verdi bu dönem. 1 yil az bi zaman degil disari cikmayanlar egilip bi dil bi seyler ögrenebilirdi.
İyi yönünden bakmaya calisiyorumdur😂😂😂

Back
X