70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ayyy manavgat ne kadan güzel filmlerde olurmuş gibim sanki😍 güle güle şen kahkahalarla oturun işallah❤️ Ne güzel çevrenizin olması yoksa sıkılabilirdiniz ve teyzem konusunda aman aman gerçekten riskli sular😂😂😂 kıyamam spor olmuş sana da 🤗

Ohh size de afiyet bal olsun kuzunla😍 yazık valla haklısın sana katılıyorum gidem oralara bende daha özen göstericem mecbur 😋

Mazallah yaa allah yardımcınız olsun canım🙏😔 ben evdeyim dışarı sahilde yürümeye çıkarsam çıkıyorum geçen hafta şüphelendim hemen test yaptırdım negatifti ama duyarlı olmak gerek zor çok zor bir dönemdeyiz geçip biticek mi belli değil :KK43:

Hahahahaha öyle öyle ya yaşla logoritmik bir artış oluyor kilo alma hızında hey gidi gençlik hey kıymetini bilin🤪 ameliyathane ne işi yaptın yahu 🤓

Aminnnnn olsun vallaa canım kızıma hamile kalmadan önce yapmıştım faydasını görmüştüm o zaman işallah şimdide görürüm 😍

Amin canım şaka bir yana cidden çok garip zor tuhaf bir dönemdeyiz allah hepimizin yardımıcısı olsun. Kapatılsa bir türlü kapanmasa bir türlü sonu yokmuş gibi bitmeyecekmiş gibi 😔 cümlemizin hakkında hayırlısı

bugün neler yiyorsun? smoothieler devam mı :)

Evet gercekten rüyamda görsem bi tarafim acik kaldi sacma sapan rüyalar gordum derdim. Simdi gercegini yasiyoruz🤷🏼‍♀️
Hayirlisi olsun bakalım.
Ama bence insanlara bi yandan da kendiyle kalma firsati verdi bu dönem. 1 yil az bi zaman degil disari cikmayanlar egilip bi dil bi seyler ögrenebilirdi.
İyi yönünden bakmaya calisiyorumdur😂😂😂

ama artık yetmez mi :(

geçmiş olsun sudem34 sudem34 sen de kendine dikkat et.

bizim işyerimizde başka birimlerden 3 kişi olmuştu şimdiye kadar.
ben de çok dikkat ediyorum, odamdan çıkmıyorum, kimseye yaklaşmıyorum.

şimdi tam kapama söylentileri var.
ne olacak bilmiyorum, hayatımızı mahvetti bu virüs :KK43:
Evet canım alt üst etti hayatımızı 😔

Evet kızlar insan tedirgin oluyo. Esim de ayni sekilde 10 15 kisi bi yerde tıkılıp kalıyoruz diyo keske esnek calisma yeniden gelse bi ara gelmisti.
Bir de tam kapanma olsa cok iyi olur. Gerci özel sektör calisanlari o zaman da cok zor duruma giriyo da Allahim yardim etsin cok zor bi sürec:KK43:
Civcivim 🐣 büyükler dikkatli yine çocuklar çok fena 😔
Ayyy manavgat ne kadan güzel filmlerde olurmuş gibim sanki😍 güle güle şen kahkahalarla oturun işallah❤️ Ne güzel çevrenizin olması yoksa sıkılabilirdiniz ve teyzem konusunda aman aman gerçekten riskli sular😂😂😂 kıyamam spor olmuş sana da 🤗

Ohh size de afiyet bal olsun kuzunla😍 yazık valla haklısın sana katılıyorum gidem oralara bende daha özen göstericem mecbur 😋

Mazallah yaa allah yardımcınız olsun canım🙏😔 ben evdeyim dışarı sahilde yürümeye çıkarsam çıkıyorum geçen hafta şüphelendim hemen test yaptırdım negatifti ama duyarlı olmak gerek zor çok zor bir dönemdeyiz geçip biticek mi belli değil :KK43:

Hahahahaha öyle öyle ya yaşla logoritmik bir artış oluyor kilo alma hızında hey gidi gençlik hey kıymetini bilin🤪 ameliyathane ne işi yaptın yahu 🤓

Aminnnnn olsun vallaa canım kızıma hamile kalmadan önce yapmıştım faydasını görmüştüm o zaman işallah şimdide görürüm 😍

Amin canım şaka bir yana cidden çok garip zor tuhaf bir dönemdeyiz allah hepimizin yardımıcısı olsun. Kapatılsa bir türlü kapanmasa bir türlü sonu yokmuş gibi bitmeyecekmiş gibi 😔 cümlemizin hakkında hayırlısı
Herkes aynı bilinçte değil işte .
Kendine konduramiyor kimse kötüyü getirmiyor aklına bu süreçte yayılıyor işte hastalık.
En büyük korkuyu negatifsem hastanede kaparim korkusuyla yayanlar bir de.

bugün neler yiyorsun? smoothieler devam mı :)

ama artık yetmez mi :KK43:
Evet kuzum devam ediyorum ama öğleden sonra midem çok bulandı kraker labne süzme peynir vs atıştırdım normalde bile yemem çubuk kraker iyi geldi ama bugün bir de çorba yaptım öğlen çorba içtim annem babam kızımı görmeye geldi onlara da ikram ettim bayıldılar🤓 ayrıntılı menü verirken yazıcam içeriği🤗

Evet canım alt üst etti hayatımızı 😔

Civcivim 🐣 büyükler dikkatli yine çocuklar çok fena 😔

Herkes aynı bilinçte değil işte .
Kendine konduramiyor kimse kötüyü getirmiyor aklına bu süreçte yayılıyor işte hastalık.
En büyük korkuyu negatifsem hastanede kaparim korkusuyla yayanlar bir de.
Malesef canım herkesin tüm dünyanın psikolojisi bozuldu ki cehalet apayrı ama hayatın gerçeği çok var cahil insan ve çoğunluk zaten bakma kiloydu şuydu buydu kendimizi başka şeylerle doldurmaya çalışıyoruz yoksa oynatmaya çeyrek var 😵 ama gerçekten vahim bir haldeyiz bireysel yaptıklarımız çok önemli :(

Evet gercekten rüyamda görsem bi tarafim acik kaldi sacma sapan rüyalar gordum derdim. Simdi gercegini yasiyoruz🤷🏼‍♀️
Hayirlisi olsun bakalım.
Ama bence insanlara bi yandan da kendiyle kalma firsati verdi bu dönem. 1 yil az bi zaman degil disari cikmayanlar egilip bi dil bi seyler ögrenebilirdi.
İyi yönünden bakmaya calisiyorumdur😂😂😂
Sen ama bak hep iyi yönden 😍 ordan bakmayı öğrenmek gerekiyor yüzü gözü seyiren tiplere döneriz yoksa🤣🤣🤣🤣

Malesef canım herkesin tüm dünyanın psikolojisi bozuldu ki cehalet apayrı ama hayatın gerçeği çok var cahil insan ve çoğunluk zaten bakma kiloydu şuydu buydu kendimizi başka şeylerle doldurmaya çalışıyoruz yoksa oynatmaya çeyrek var 😵 ama gerçekten vahim bir haldeyiz bireysel yaptıklarımız çok önemli :KK43:
Doğru tesbit 😍
İlk başta pandeminin yemek yapmaya sarıp kilo alip oyalandik sonra diyetle ve sporla oyalandik 🤓
Şimdi oyalanacak birşey arama çabasında olabiliriz 😅

Doğru tesbit 😍
İlk başta pandeminin yemek yapmaya sarıp kilo alip oyalandik sonra diyetle ve sporla oyalandik 🤓
Şimdi oyalanacak birşey arama çabasında olabiliriz 😅
Aynen öylee canım😁
Kızlar İstanbul'da hava güzeldi 😍
Yürüyüş yaptım geldim.
6203 adım olmuş 🏃🏻‍♀️
Şimdi de zencefil tarçın hibiskus karışımı çayımı hupletiyorum çiğ badem eşliğinde 😋
Ohhh miss afiyet bal olsun hava çok güzel ben de sabahtan çıktım yürüdüm🤗

Kızlar günaydın 🤗

Okul yıkılıyor covidden

Zümreden 5 arkadaşım pozitif çıktı .
Geçen hafta usuttuk , sinüzit filan sanip bunlar okula gelmiş.

Tat koku kaybı olunca dün bugün teste gitmişler.

En ufak semptomda izole olmak lazım gerçekten.

Öğretmenler odasına gitmedim bugün.
Çay kahve de icmiycem

Mesai bitsin koşa koşa eve 🏠
Geçmiş olsun Sudem balım 🍀 umarım çabucak atlatırlar 🌸
Evet kuzum devam ediyorum ama öğleden sonra midem çok bulandı kraker labne süzme peynir vs atıştırdım normalde bile yemem çubuk kraker iyi geldi ama bugün bir de çorba yaptım öğlen çorba içtim annem babam kızımı görmeye geldi onlara da ikram ettim bayıldılar🤓 ayrıntılı menü verirken yazıcam içeriği🤗
Geçmiş olsun afiyet olsun 🌸

Balım guzel sözlerin icin tesekkur ederim cok haklisin benlik bi durum yok aslinda..
Zaten bugün karar verdim bunlarla kendimi üzmücem sadece bana oluyo olan🤷🏼‍♀️
Bundan sonra derslerime sarilicam en önce. İş durumunu halledip ordan kendimi gelistirmeye devam inşallah hayallerim var cok😍
Sen nasilsin nasil gidiyo isler yine yogun mu💚

Canim benlik de problem yok kimsenin de problem etcegini sanmiyorum☺️💚

Merhaba hosgeldiniz😊
İyi gidiyor balım aynen devam ediyoruz şu 21 gün kapanma olayını merak ediyorum bende umarım olmaz tabi 😂 çok sıkılıyorum sonra evde

12 Nisan Pazartesi Menüm
Sabah 08.00 1.5 yumurta ile kasarli omlet, cherry domates salatalik, limon sıkılmış marul, 1 zeytin
Ara 09.30 nescafe

Öğlen 13.00 1 tabak pırasa yemegi, 1 dilim kepekli ekmek
Ara 15.00 menengic kahvesi, 2 hurma

Akşam 17.15 1 tabak kağıt kebabı(bezelye, et, patates, havucm kabak, patlican vardi icinde) , 1 dilim kepekli ekmek
Ara 18.30 türk kahvesi

Spor; henüz yapmadim ama bugün hic oturmadim bayagi kosturdum.
Su az ictim arttirsam iyi olcak.

12 Nisan Pazartesi Menüm
Sabah 08.00 1.5 yumurta ile kasarli omlet, cherry domates salatalik, limon sıkılmış marul, 1 zeytin
Ara 09.30 nescafe

Akşam 17.15 1 tabak kağıt kebabı(bezelye, et, patates, havucm kabak, patlican vardi icinde) , 1 dilim kepekli ekmek
Ara 18.30 türk kahvesi

Artik menüleri iftar ve sahur olarak yazcaz he🤭😍
Ramazan oncesi son normal menü☺️

12 Nisan Pazartesi Menüm
Ara 09.30 nescafe

Ara 18.30 türk kahvesi

Afiyet olsun biriciğim ❤️
Artik menüleri iftar ve sahur olarak yazcaz he🤭😍
Ramazan oncesi son normal menü☺️
Evettttt, bende de ayrı bir heyecan var. Çok mutluyum ❤️

Back
X