70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Yok canım ya nerdee, keşke az daha büyük olsaydı, pek büyük değil aslında, daha çok göğüs kafesimden dolayı ölçü öyle gibi. Kilom 70lerde iken 80B takıyordum, göğüs tam dolduruyor kopça dar geliyordu, araya ek takıyordum. Şimdi eskisi gibi tam dolmuyor ve aradaki eki çıkardım. Göğüs 102-104 arasıydı ilk ölçü aldığımda. Yani 8-10 cm incelmiş. Popo fazla inmesin diye arada merdiven inip çıkıyorum 😂 Zayıfken 89-90 civarıydı popo. Doğru canım, 5 kilo versem perfect olacak. Yinede 52lere inebilirsem ineceğim😜
Sen her halinle güzelsin balım ❤️

Canımın içi verirsin sen yeter ki kafanı toplayıp odaklan 🤗500 gram ilaca rağmen bak hemen vermişsin bile 👏kafam dolu benim de tam hazır olamadim bir türlü 😉

Canım varıs ırsi annem dahil anlamlar hepinizde var .Aynı zamanda öğretmen hastalığı da.Aslinda diyetle sporla baya azalmış ti.Su içemiyorum Ramazan da pek belki o tetikledi.

Ameliyat var ilerde olurum galiba.Damardan girip köpüklü bir madde ile damar temizleniyor.Bazi durumlar da lazer ile damarı yakıyorlar.Ama kalıcı çözüm değil .Başka yerden yine çıkabiliyor.
Bacakta çirkin bir görüntü oluyor haliyle.

Annem hep ya bizde ne kadar olumsuz şey varsa hep annemden geçme 🤪 yumuk göz ,etli göz kapağı,bel çukuru,koca kalça ,kemerli burun ,varıs😅çocukken babama az söylemedim baba sen bunu niye aldın diye 😁ilerde benim sıpa inşallah bana demez 🤭
Demez canım bence sen çok iyi bir annesin ❤️ Zamanla tıpta herşeyin çözümü oluyor yeterki duygusal olarak uygun olalım🤑

Demez canım bence sen çok iyi bir annesin ❤️ Zamanla tıpta herşeyin çözümü oluyor yeterki duygusal olarak uygun olalım🤑
İnşallah demez 🤭 tarih tekerrürden ibaret 😁bir kez baktı bana anne dünyada senden güzel kadınlar da var dedi 🤪
canlar ölçüleri de yazayım
2 Mayıs ölçümler

boyun 32
göğüs 87
bel 67
göbek 84
kalça 95
bacak 50
diz 39
baldır 34
kol 25 cm

sonngulen sonngulen sudem34 sudem34
Canım Burcu m ölçülerini çok beğendim 🧿

İnşallah demez 🤭 tarih tekerrürden ibaret 😁bir kez baktı bana anne dünyada senden güzel kadınlar da var dedi 🤪

Çok sağol bebekim 😍 istediğim incelme bir iki aya tamamlanıcak inşallah 😘

Ölçülerimi aldım kalınlaşma olmuş tabi 😅

Boyun 36
Sağ sol kol 27
Göğus 92
Bel 77
Karın 98
Kalça 101
Basen 102
Üst bacak sağ 58 sol 59
Alt bacak 38

sonngulen sonngulen
olsun canım sen kolay inceliyorsun 😘

Canımın içi verirsin sen yeter ki kafanı toplayıp odaklan 🤗500 gram ilaca rağmen bak hemen vermişsin bile 👏kafam dolu benim de tam hazır olamadim bir türlü 😉

Canım varıs ırsi annem dahil anlamlar hepinizde var .Aynı zamanda öğretmen hastalığı da.Aslinda diyetle sporla baya azalmış ti.Su içemiyorum Ramazan da pek belki o tetikledi.

Ameliyat var ilerde olurum galiba.Damardan girip köpüklü bir madde ile damar temizleniyor.Bazi durumlar da lazer ile damarı yakıyorlar.Ama kalıcı çözüm değil .Başka yerden yine çıkabiliyor.
Bacakta çirkin bir görüntü oluyor haliyle.

Annem hep ya bizde ne kadar olumsuz şey varsa hep annemden geçme 🤪 yumuk göz ,etli göz kapağı,bel çukuru,koca kalça ,kemerli burun ,varıs😅çocukken babama az söylemedim baba sen bunu niye aldın diye 😁ilerde benim sıpa inşallah bana demez 🤭
Zaten ne geçiyorsa annelerimizden geçiyor, birçoğumuzda aynıdır galiba. Annemden geçmeyen tek şey sarışınlık keşke o geçseymiş :KK70: :KK70: Ayakta durmak varisi çok arttırıyor biliyorum canım, malesef bende de oluşumları var, önlemek mümkün mü onu da bilmiyorum.
Merhaba balım kolaylıklar dilerim ❤️
Sagol balım, nasılsın.

Açık sözlü erkekleri hiç sevmiyorum :KK70::KK70:

Zaten ne geçiyorsa annelerimizden geçiyor, birçoğumuzda aynıdır galiba. Annemden geçmeyen tek şey sarışınlık keşke o geçseymiş :KK70: :KK70: Ayakta durmak varisi çok arttırıyor biliyorum canım, malesef bende de oluşumları var, önlemek mümkün mü onu da bilmiyorum.

Sagol balım, nasılsın.

Hadi ya 😁 sarışın mavi gözlü olacaktın he 😍adamın aklını başından daha çok alırdin 😅

Çorabi filan var ilerlemesini durdurmak için ilacı da var ama ben ikisini de sevmiyorum 🤪 çorap darliyor😁ilaç da daha çok ağrı yapıyor bende 😉 akışına bıraktım bende .

Ha ha 🤭 benim oğlan terazi açık sözlü 😅babası na çekmiş oda öyle 😉 gerci bende öyleyim 😁

Hadi ya 😁 sarışın mavi gözlü olacaktın he 😍adamın aklını başından daha çok alırdin 😅

Çorabi filan var ilerlemesini durdurmak için ilacı da var ama ben ikisini de sevmiyorum 🤪 çorap darliyor😁ilaç da daha çok ağrı yapıyor bende 😉 akışına bıraktım bende .

Ha ha 🤭 benim oğlan terazi açık sözlü 😅babası na çekmiş oda öyle 😉 gerci bende öyleyim 😁
Gözlerim yeter dermişim 😂😂 ayy bu gece ben bende degilem 😂😂

Çorabını biliyorum babam giymek zorundaydı çok fena görünüyor. İlaçlardan da gına geliyor insana.

Benim kocam da çok açık sözlü, bazen hiç hoş olmuyor valla 😂😂 en azından eşlerimize karşı politik davranma modunu açık tutabiliriz diye düşünüyorum 😂😂

Gözlerim yeter dermişim 😂😂 ayy bu gece ben bende degilem 😂😂

Çorabını biliyorum babam giymek zorundaydı çok fena görünüyor. İlaçlardan da gına geliyor insana.

Benim kocam da çok açık sözlü, bazen hiç hoş olmuyor valla 😂😂 en azından eşlerimize karşı politik davranma modunu açık tutabiliriz diye düşünüyorum 😂😂
Mavi göz ,açık ten siyah saç kaş filan harika oluyor 😍 Onur Tuna mesela mavi göz adama çok yakışıyor.😍

Bu gece sen kimsin aceba 😅
İçinden ne çıkacak 😅

Kız benimki ne yalani becerebilir, ne rol yapabilir 😅politik olmak başaracagi son şey sanırım 😁 ailesi akrabaları da bıkmış durumda 😅 şom ağzını açma derler 😁 öngörü su yüksek kötü bir şey söyler sonra olur 😁 derler ki sen söyledin de oldu 🤪 tabi tutmadığı da çok olur arada 😅ya da geç tuttuğu 😁

Sağol canım 🤗 ölçülerin için tebrik ederim🎊👏detokslar ise yaramis 😍spor çok farkediyor gerçekten 😍
Evvet işe yaradı valla çok mersi canım benim😍 spor her zaman yaptığım için ekstra etkisi olduğunu sanmıyorum sporu hatta agresif yaparken daha softa çektim bir de hormonlardan eskisi gibi hızlı inemiyorum hatta hiç inemiyordum sanırım bir fark var relaks hale geldim 1 aydır kortizon stres düzeyim azaldı keza 5htp kullanmaya başlamıştım etkisi oldu (arada manasız mutluluk moduna giriyorum 🤣🤣🤣) yavaş tepki verse de iniyorum ve inan o kadar sağlam yiyorum ki yağlı yağlı herşeyi😂😂😂😂 bedeni stresten arındırmak bence yemekten daha önemli🤣
canlar ölçüleri de yazayım
2 Mayıs ölçümler

boyun 32
göğüs 87
bel 67
göbek 84
kalça 95
bacak 50
diz 39
baldır 34
kol 25 cm

sonngulen sonngulen sudem34 sudem34
Yavru kuş harika ölçülerin sen olmuşsun bundan sonrası da ballı kaymak💃🏾😍

Günaydın muhteşem güçlü güzel kadınlar😍

ne yedim uzundur yazamıyordum keza ben de kendi not defterime yazmıyordum ama makro hesaplaması yapmak için uygulama kullanıyorum oraya yazıyorum beslenmemin %70-75 yağ %18/22 si protein %5/10 arası karbonhidrattan oluşuyor karbonhidrat yediğim sebze çiğ pişmiş farketmez 20 gr geçmiyor 10larda kalıyor hatta kalori bazından çok makroya bakıyorum kalori olarakta aşağı yukatı 1200/1400 arası oluyor iki kere yiyorum genelde 20 saat açlık 4 saat tokluk yapıyorum ve genelde son öğünüm öğlen 1 yada 2 gibi bitmiş oluyor açlık hiç çekmiyorum açlık gelirse 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağlı kahve içiyorum

Mavi göz ,açık ten siyah saç kaş filan harika oluyor 😍 Onur Tuna mesela mavi göz adama çok yakışıyor.😍

İçinden ne çıkacak 😅

Kız benimki ne yalani becerebilir, ne rol yapabilir 😅politik olmak başaracagi son şey sanırım 😁 ailesi akrabaları da bıkmış durumda 😅 şom ağzını açma derler 😁 öngörü su yüksek kötü bir şey söyler sonra olur 😁 derler ki sen söyledin de oldu 🤪 tabi tutmadığı da çok olur arada 😅ya da geç tuttuğu 😁
Ben onur tunanin gözlerini fazla dikkat çekici ve sert buluyorum mesela. Yine de açık tene renkli göz gerçekten çok yakışıyor, ben koyu kumral gibiyim 😔

Valla gece çok değişik duygular içerisindeydim, şükür kendime geldim şu an 😂😂

Canım yalan soylemesinler de en azından bize güzel olmuş, iyi olmuş gibi azıcık kivirsinlar, dan diye beğenmedim demesinler 😂😂

Şom ağızlı olmak da fena 😂😂 biz de eşimle bazen, maşallah dediğimiz üç gün yaşamıyor diye kendimizle dalga geçeriz 😂

ne yedim uzundur yazamıyordum keza ben de kendi not defterime yazmıyordum ama makro hesaplaması yapmak için uygulama kullanıyorum oraya yazıyorum beslenmemin %70-75 yağ %18/22 si protein %5/10 arası karbonhidrattan oluşuyor karbonhidrat yediğim sebze çiğ pişmiş farketmez 20 gr geçmiyor 10larda kalıyor hatta kalori bazından çok makroya bakıyorum kalori olarakta aşağı yukatı 1200/1400 arası oluyor iki kere yiyorum genelde 20 saat açlık 4 saat tokluk yapıyorum ve genelde son öğünüm öğlen 1 yada 2 gibi bitmiş oluyor açlık hiç çekmiyorum açlık gelirse 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağlı kahve içiyorum
Canım sanırım ketojenik diyet yapıyorsun, kolaylıklar diliyorum. Birkaç kez detayları incelemiştim ama zor geldi bana, listelerini tekrar yazacak olursan senden de bakarım bir nasıl oluyormuş diye. 4 saatlik tokluk süresi hasta etmesin seni aman dikkat et 😘

Evvet işe yaradı valla çok mersi canım benim😍 spor her zaman yaptığım için ekstra etkisi olduğunu sanmıyorum sporu hatta agresif yaparken daha softa çektim bir de hormonlardan eskisi gibi hızlı inemiyorum hatta hiç inemiyordum sanırım bir fark var relaks hale geldim 1 aydır kortizon stres düzeyim azaldı keza 5htp kullanmaya başlamıştım etkisi oldu (arada manasız mutluluk moduna giriyorum 🤣🤣🤣) yavaş tepki verse de iniyorum ve inan o kadar sağlam yiyorum ki yağlı yağlı herşeyi😂😂😂😂 bedeni stresten arındırmak bence yemekten daha önemli🤣

Yavru kuş harika ölçülerin sen olmuşsun bundan sonrası da ballı kaymak💃🏾😍
Stresten arınmak hepimizin ihtiyacı bence 😍spor müthiş stres attırıyor zaten 😁
Ben onur tunanin gözlerini fazla dikkat çekici ve sert buluyorum mesela. Yine de açık tene renkli göz gerçekten çok yakışıyor, ben koyu kumral gibiyim 😔

Valla gece çok değişik duygular içerisindeydim, şükür kendime geldim şu an 😂😂

Canım yalan soylemesinler de en azından bize güzel olmuş, iyi olmuş gibi azıcık kivirsinlar, dan diye beğenmedim demesinler 😂😂

Şom ağızlı olmak da fena 😂😂 biz de eşimle bazen, maşallah dediğimiz üç gün yaşamıyor diye kendimizle dalga geçeriz 😂

Canım sanırım ketojenik diyet yapıyorsun, kolaylıklar diliyorum. Birkaç kez detayları incelemiştim ama zor geldi bana, listelerini tekrar yazacak olursan senden de bakarım bir nasıl oluyormuş diye. 4 saatlik tokluk süresi hasta etmesin seni aman dikkat et 😘
Onur Tuna iyiki yüz yüze geldiğimiz biri değil derin bir mavisi var insan bakarken kaybolur 🤭ben klasik sarışın mavi gözlü erkek den ziyade Onur Tuna gibi olanlari beğeniyorum 😁

Senin gözlerin yeter boncuğum 🧿

Regl ya da ovulasyon haftası ise hormonlar tavan olması normal 😁duygu karışıklıgi 🤭

Hayatta kessen kıvıramaz bir şeyi kızarım diye içinde tutacak ya nerdeyse sisecek gibi olur 😁 birşey söylüycem ama kızarsın kendimi zor tutuyorum der 🤣

Siz de aynısıniz demek 🤭 renkli gözden mı aceba desen benimki ela gözlü 😁benim de bazen nazarim değer 🤣 oysa ki kahverengi gözüm 🤣arkadaşın pantolonu nu beğeniyorum yırtılıyor hemen 😁kupen güzel derim küpesi düşer 🤭

Benimki ne hastalığı acaba :işsiz:
Anneme ikiz demişler tek doğmuşum, ikizimi sorarlarsa stresi mi oldu aceba :KK70:

Ahh öyle bir eniştemiz varsa daha ne olsun 😍 Ne güzel her şeyiyle ilgilenen bir baba. Yarınları düşünürsek ondan çekinmesi de iyi bir şey gibi 😊

Çok teşekkürler canım, sıkı olmanın avantajlarını yaşıyorum😜 Tartıya çıkınca acı gerçekle yüzleşiyor olsamda 😬
Yani özlüyor mu nedir anlamadım resmen sarıyor bazen. Bazen açlık yaramıyor bu adama :KK70:

Hala regl olamadım, şişkinlik ve karışık duygular devam ediyor😂

Aaa nasıl unutursun teesüf ederim :KK70: Hatta aynı gün kondisyona binmiş 40ları zorlayıp pert olmuştum kaç gün. Ondan sonra en çok 17bin attım tabi evde :KK70:

Evet balım azalabilir onun için yemeye çalış😘 Dikkatsizlikten ziyade dalgınlık da olabilir balım. Kafa karışık ister istemez, sınavdı işti koronaydı vs. Zaman zaman bende yaşıyorum. Suya daha çok yüklen o zaman. Sanıyorum atamadığın balgamda var sende, vücutta sıvı azalınca yoğunlaşıp tıkıyor gibi anlıyorum. Zaten astımda iltihap oluyor, iltihap da balgam olarak çıkıyor. Alerjik astımsa birde bronşlar daralıyor. Sen suyu, zerdeçalı, çörekotunu ve zencefili hayatından çıkarma derim. Her seferinde söylüyorum ama henüz hiç kullandığını duymadım balım 😑

İyi geceler canım🌺
Ne iyi yapmışsınız, çok yürüyen var mıydı oralarda, kalabalık mıydı sahil?
Evde hala depresyona girmediysen alışmış olabilirsin 😂
İspanyolca ne oldu bırakmadın di mi?
Sen işe ne zaman dönebileceksin veya kapanma da evden mi çalışacaksın? Enişte zaten evden çalışıyordu galiba. Bu dahil ne çok sordum di mi 😬😜

Manavgatta her şey kontrol altında😎
Teyzeden de ses çıkmadı. Bizde iyiyiz çok şükür canım, sanırım her şey tıkırında😍
Ayyyy hakikaten hiç vukuat yok, tü tü tüüüü Maşaallahh, çöp mü kırsam, tahtaya mı vursam, düşündümde yapılacak mantıklı bir şey bulamadım bu durumda 😂
Demek ki bu da manevi bir ihtiyaç ki insan illa bir şey yapıp iyi şeyleri korumak istiyor. Batıl şeyler böyle çıkmış demek ki :KK70:

Aslım virüste senden daha çok etkilendi canım😟 Yakında aramıza güzel enerjisiyle döner inşaallah🙏

sanırım alıştım, kızımla eğlenceli oluyor evde olmak :)
işe bugün başladım :) tüm bankalar açık, tüm şirketler açık zaten çalışanlar devam ediyor istanbulda.
eşim de ofisine gidecek bu süreçte.
ispanyolca bırakmadım ama ara verdim :) bugünlerde kaldığım yerden devam edeceğim.
antalyayı çok özledim ben, bilmiyorum hiç bu yaz gelebilir miyiz ki..
keyfini çıkar canım.

Cok sukur iyiyim kuzum sağ ol sizin de hafif atlatmaniza cok sevindim 💚

Balım cok güzel anlatmissin aynen öyle oluyo bende o tikaniklik..
Kuşum cörekotunu arada bi kahvaltida yumurtama serpiyorum, zerdecali corbada cok kullaniyorum, zencefili de cayini iciyorum ama bunlari sürekli yapiyorum dersem yaaln olur🤭 bu aralar agirlik vereyim haklisin 💚
:KK200:
Canım çok geçmiş olsunnn çok sevindim atlatmanıza 😘
İyiyiim babamın sınavına çalışıyorum yine 😀 dün annişle son kez avmye gittik yeşil büyük bahçesi var oturduk kahvemizi içtik canım 😘
:KK200:
Merhaba canım , bugün daha iyiyim . Bizim çok kolay geçmedi maalesef korona günleri . 😔 ama geçecek inşallah . Bir kaç güne daha da toparlarım inşallah.
çok geçmiş olur inşallah :(
bol bol takviye vitamin alın olur mu? benim teyzem doktor onun tavsiyesi oldu özellikle.
çinko, c, d gibi ek vitaminler ve coraspin.
umarım sağlıkla dönersin canım..

Sagol balım, nasılsın.

annemden sarışınlık, beyaz ten, babamdan mavi göz aldım ben,
kardeşimse (erkek) annemden kahverengi göz, babamdan esmerlik almış:KK48:

benim kızımla senin oğlan aynı huylara sahip gibi :)

İçinden ne çıkacak 😅

erkeklerde renkli göz hiç sevemiyorum ben yaa :)
kimileri bayılır ama herkesin karşı cinste farklı beğenileri var işte:KK48:

sudem34 sudem34 doğum günün kutlu olsun canımmm:KK200:
geç gördüm kusura bakma, yeni yaşında her şey gönlünce olsun, mutluluklar, güzellikler dilerim:)

owww birileri ölçüp biçiyor süperrr gidiyorrmuşşş:)

Back
X