Benimki ne hastalığı acaba

Anneme ikiz demişler tek doğmuşum, ikizimi sorarlarsa stresi mi oldu aceba
Ahh öyle bir eniştemiz varsa daha ne olsun

Ne güzel her şeyiyle ilgilenen bir baba. Yarınları düşünürsek ondan çekinmesi de iyi bir şey gibi
Çok teşekkürler canım, sıkı olmanın avantajlarını yaşıyorum

Tartıya çıkınca acı gerçekle yüzleşiyor olsamda

Yani özlüyor mu nedir anlamadım resmen sarıyor bazen. Bazen açlık yaramıyor bu adama
Hala regl olamadım, şişkinlik ve karışık duygular devam ediyor
Aaa nasıl unutursun teesüf ederim

Hatta aynı gün kondisyona binmiş 40ları zorlayıp pert olmuştum kaç gün. Ondan sonra en çok 17bin attım tabi evde
Evet balım azalabilir onun için yemeye çalış

Dikkatsizlikten ziyade dalgınlık da olabilir balım. Kafa karışık ister istemez, sınavdı işti koronaydı vs. Zaman zaman bende yaşıyorum. Suya daha çok yüklen o zaman. Sanıyorum atamadığın balgamda var sende, vücutta sıvı azalınca yoğunlaşıp tıkıyor gibi anlıyorum. Zaten astımda iltihap oluyor, iltihap da balgam olarak çıkıyor. Alerjik astımsa birde bronşlar daralıyor. Sen suyu, zerdeçalı, çörekotunu ve zencefili hayatından çıkarma derim. Her seferinde söylüyorum ama henüz hiç kullandığını duymadım balım
İyi geceler canım

Ne iyi yapmışsınız, çok yürüyen var mıydı oralarda, kalabalık mıydı sahil?
Evde hala depresyona girmediysen alışmış olabilirsin

İspanyolca ne oldu bırakmadın di mi?
Sen işe ne zaman dönebileceksin veya kapanma da evden mi çalışacaksın? Enişte zaten evden çalışıyordu galiba. Bu dahil ne çok sordum di mi

Manavgatta her şey kontrol altında

Teyzeden de ses çıkmadı. Bizde iyiyiz çok şükür canım, sanırım her şey tıkırında

Ayyyy hakikaten hiç vukuat yok, tü tü tüüüü Maşaallahh, çöp mü kırsam, tahtaya mı vursam, düşündümde yapılacak mantıklı bir şey bulamadım bu durumda

Demek ki bu da manevi bir ihtiyaç ki insan illa bir şey yapıp iyi şeyleri korumak istiyor. Batıl şeyler böyle çıkmış demek ki
Aslım virüste senden daha çok etkilendi canım

Yakında aramıza güzel enerjisiyle döner inşaallah