Günaydın muhteşem güçlü güzel kadınlar
ne yedim uzundur yazamıyordum keza ben de kendi not defterime yazmıyordum ama makro hesaplaması yapmak için uygulama kullanıyorum oraya yazıyorum beslenmemin %70-75 yağ %18/22 si protein %5/10 arası karbonhidrattan oluşuyor karbonhidrat yediğim sebze çiğ pişmiş farketmez 20 gr geçmiyor 10larda kalıyor hatta kalori bazından çok makroya bakıyorum kalori olarakta aşağı yukatı 1200/1400 arası oluyor iki kere yiyorum genelde 20 saat açlık 4 saat tokluk yapıyorum ve genelde son öğünüm öğlen 1 yada 2 gibi bitmiş oluyor açlık hiç çekmiyorum açlık gelirse 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağlı kahve içiyorum
Oooov, buradan bir Einstein geçti sanki

Hocam sayısal ve bedensel olarak fiziğin her dalıyla ayrı ayrı ilgileniyorsunuz Maşaallah

Aramızda deftere yazan sistemcilerin sayısı da artarak ilerliyor

Ketojenik diyette bu kadar uzun açlık olması gerekiyor mu yoksa sen İfe mi uyarladın?
Kalori miktarın da güzelmiş canım.
Şu hindistan cevizi yağını da bir alıp denemedim. Alınacaklar listeme yazayım bakalım bir.
sanırım alıştım, kızımla eğlenceli oluyor evde olmak :)
işe bugün başladım :) tüm bankalar açık, tüm şirketler açık zaten çalışanlar devam ediyor istanbulda.
eşim de ofisine gidecek bu süreçte.
ispanyolca bırakmadım ama ara verdim :) bugünlerde kaldığım yerden devam edeceğim.
antalyayı çok özledim ben, bilmiyorum hiç bu yaz gelebilir miyiz ki..
keyfini çıkar canım.
çok geçmiş olur inşallah

bol bol takviye vitamin alın olur mu? benim teyzem doktor onun tavsiyesi oldu özellikle.
çinko, c, d gibi ek vitaminler ve coraspin.
umarım sağlıkla dönersin canım..
Sizin için gerçekten sevindim, pek sıkıntı çekmeden ve evde de sıkılmadan normal hayatınıza dönebildiniz, tekrar geçmiş olsun

Antalya özlenmez mi güzel bir şehir. Ama yine de aklım sizin Karadenizdeki yeşillikler arasında dediğin evde

Görmesemde görür gibi oluyorum

İnsan orayı mı daha çok özler yoksa burayı mı? Mesela bu iki yerden hangisinde yaşamak isterdin?
Canım burada nerelere geliyordunuz?
Bir soru daha sorayım bunlar az oldu sanki

İspanyolca öğrenen bir arkadaşım demişti ki; çok kolay bil dil, sadece kelime öğrenmek bile yeter. Mesela "bisiklete biniyorum" diyeceksin; "Ben bisiklet binmek" kelimelerini söylemen yeter. Fiile, yapım çekim ekine vs vs gerek yok demişti Gerçekten mi böyleymiş canım hiç incelememiştim?
Sezeryan doğum olduğu için dikiş üstü karın daha geniş haliyle kilo verdikce dikis yukarı çıktı

az daha kilo verip spor yaparsam karın incelir
Varıs ve genel manada sağlık için her sıcak duştan sonra soğuk suyu belden aşağı tutarım bu aliskanlik hemen hemen 20 yildir var . Bekarken ablam bir yerde okumuş tavsiye etmişti .
Bel çukuru arkada sırt bitimi nde kuyruk sokumu dan önce tam ortada bel içeri doğru arkadan çukur

dümdüz bir sırt yok yani kavisli
Doğum günü 15 Mayıs de mi ? Maaş günü bereketli çocuk seni

verirsin sen doğum gününe kadar 59.9 olup direk korumaya geç bak
Oğlan benim galiba en güzel olmami beklemiş dilemiş

bakmış dünyada başka kadınlar da güzel

şaşırmış bir çocuk neden annem en güzel değil diye

çok patavatsız ya aynı biz

direk soyler hislerini
Tiroid en son yoktu

boynum boyuma göre kısa aslında boyum uzun ama bacak boyu omurga boyundan ötürü

yoksa kafanın altında azcik bir boyun az Kh yiyince tombiş bir gıdık oluşuyor

Demirel gidigi oluyor bildiğin

abimler ablamlar da hep öyle az kilo alalım gıdık filan hak getire

o da mı annemden geçti aceba

yazın anneme bir yakından bakayım inşallah

o da ondan sa vay haline

66 kilo olunca boynum da incelmisti ya yine incelir
Po kanalı to kanali o da iyiymiş

biz de ful to kanalı

patavatsız olunca
Seninki adamın ayarıyla oynar ya bir aşağı bir yukarı

benimki hep aşağı

utanmasa kaşınin üstünde diyecek
Hatırlayınca yazarsın
Özlemiş iz konuşmayı
Kilo aşağı ⬇ Dikiş yukarı ⬆
Ters orantı mı var diyorsun hocam
Sen sıcak-soğuk suyu keşfettiğinde ben daha o bilgiyi bilmiyormuşum. Daha sağlık bile okumuyordum
Yani uygulama pek işe yaramıyor mu yoksa ilerlemesini uzun süreye mi yaydı bilemiyoruz galiba. Ne kadar genç yaşta varislerin çıkmaya başlamış
O bel çukurunu sporla biraz şekillendirebilirsin diye biliyorum. Dümdüz bir sırttan ziyade o çukurluk daha çekici görünüyor da olabilir. Seninkini bilmiyoruz ama bazı kadınlar belirginleşsin diye egzersiz yapıyor. Sen olanı beğenmiyorsun
Parola şafak, bilemedin başak

15 Mayıs değil 14 Mayıs,
Maaş günü değil Anneler günü

Geçecem canım, 59.99 dahi olsa 60 dan aşağı inecem
Aynen verirsin canım, vermiştin daha önce inceydi bayağı

Senin de her bir şey anneden geçtiğine göre oğlanı yadırgamamak lazım
Enişteme de düşman ettin ha

Benimkine diyelimde seninkinin ayarlarıyla iyice bir oynasın

Hep po dan gitse bu sefer onu da beğenmezsin sanki
Benimkinin de kahverengi gözleri
Nazar deyince şunu izlemeden olmaz
Sen kardeşinin hakkından da çalmışsın canım

gerçi erkeklere esmerliği çok yakıştırırım ben. Önceden erkekte renkli gözü ben de sevmezdim ama bazılarına muhteşem yakışıyor.
Benim annem sarı sayılır, yeşil gözlü. Babam esmer, mavi gözlü. Biz 4 kardeş de hepimiz renkli gözlüyüz, en koyu tenli de benim, babamdan en çok ben almışım

Anan anam olabilir demiştim di mi

Benimde annem yeşil gözlü ve sarı sayılır

Annem ve kardeşleri, anneannem ve kardeşleri, onunda anneleri dahil sarışın, renkli gözlü. Dedem de renkli gözlüydü, kardeşide. Anne tarafı büyüklerine göre Türkmeniz. Babam da siyah saçlı, açık tenli, kahve gözlü. Baba tarafımda tenler açık gözler ve saçlar koyu. Hakikaten ya düşündüm, baba tarafından bir tane renkli gözlü hatırlamıyorum. Halam biz Karahanlılardan geldik deyip duruyordu. Ondan mı kara bunlar ki

Abim kumral, teni buğday, gözler açık kahve. Ben kime çektim bilmem. Annenin kopyasısın derler ama birebir tutan ne göz ne dudak ne burun yok ne kaş kirpik yok

Neyse yine az kalsın evlatlık mıyım acaba sorularım depreşecekti ki olmadığımı hatırladım
Bir insan bu kadar benzer mi ya, annelerimiz bile benziyor

Ruh ikizim, Bir tanecik Boncuğum benim

Gidip mavi göz nakli olup babanın kapısını çalacam, "size baba diyebilir miyim

?"
Sen bensen kalkıp çayı doldurman gerekiyor, hadi bakiyim
günaydın kızlarrr
dünkü menüm:
sabah: 1 adet haşlamış yumurta, lor peyniri, domates, salatalık, yeşilçay.
öğlen: keten tohumlu bol yeşillikli salata.
akşam (saat 17:00): kefir içtim.
bu arada leslie den ilham alıp evde yürüyüşe başladım dün akşam itibariyle, halimi görmeniz lazım, giydim spor ayakkabılarımı, şortumu dört döndüm evin içinde 45 dakika

eşim de beni videoya falan çekip dalga geçti
Canımm sütle bir yakınlaşma mı görüyorum

Afiyet şifa olsun
Bir an sen yazdın sandım mesajı, ben bunu sanki okumuştum, dejavu mu bu dedim ki enerji patlamasını gördüm
Hımmm, evde yüksek dozda bir enişte etkisi var gibi, yan etki mi yapıyor acaba, herkesi etkisi altına alıyor, çocuk patavatsız sen balık, hımmm, enişte balık olunca demek ki, ilginç. Bu konuyu takibe alayım bakalım
Ayy dur dur gelmesin

saha balkonu yeni temizledim pakladim

şaka tabi ki bereket gelsin

Bugün bayagi bi is yaptim canim şükür dedigim gibi topladm kendimi.
Hosbuldum blondecum

Bebişim ben ne zaman cam silsem yağmur yağar, dün bir odanın camını sildim, hakkımızda hayırlısı olsun
Hem evi hem kendini topladın yani, Maşaallah hamarat Civcivime
Geçmiş olsun çiçeğim
Dikkat et kendine
Ağır mı kaldırıldin nasıl bir temizlik öyle.
Regl den kaynaklı muhtemel bel ağrısı filan olur simdi.
Dinlen bir iki gün iş yapma.
Hunharca temizlik yapmayı değilde yapılmış evde oturmayı seviyorum
Sağol boğam, 2-3 saat kollarımı boynumu kullanmadan yattım hemen geçti

Ben dahil burada temizlik yapmayı seven birini duymadım

Evi karınca bastı. 3-4 gündür inatlaşıyoruz. Bakalım sonu nereye varacak

Yine gitmezler ise Teyzeye şikayet edeceğim onları

Geldikleri her yolu kesiyorum, sabah mutfağa bir giriyorum ki topluca beni karşılıyorlar

Bu sefer de bal kavanozuna dadanmışlar. Ağzı kapalı şeyin içine nasıl girdilerse. Baktım bir kısmı grup halinde balın üstüne batmış kafalar ve antenler dışarıda çabalıyor. Bu seferde kıyamadım, göz göre göre yaşam mücadelesi veriyorlar. Kürdanla tek tek topladım, bal her yerini yapıştırmış, önce suya yıkamaya, balları akınca oradan peçeteye kurulamaya... Çoğunu kurtardım, canlandılar, ve balkona bıraktım, bir daha gelmeyin dedim

Sabah tezgahı tanıyamadım

Gelenlerin arasında o hainler var mıydı bilmiyorum, en kalabalık haliyle dönmüşlerdi

Oysa her yeri çamaşır suyuyla silmiştim. Diğer yolları onun kokusundan bırakmışlardı

Öldürmemek için her yolu denedim, bu sefer elektrik süpürgesini aldım, ben mi kötüyüm şimdi
kızlarrrr hepinize günaydın ve buenos dias veee dobro utro

(göçmenliğimizi belli edelim

)
dünkü menüm:
sabah: 1 adet haşlamış yumurta, lor peyniri, domates, salatalık, yeşilçay.
öğlen: keten tohumlu bol yeşillikli salata (şirkette bu aralar bunu yiyorum)
saat 17:00 kefir içtim.
saat 18:00 süzme yoğurt içine tarçın, kuru üzüm ile karıştırıp yedim.
dün akşam yürüyüş yapamadım, nedense koltukta mayıştım, yine tembelliğim tuttu evett:)
ama beslenmem sağlıklı ve temiz devam ediyor, kilo almadım, 55 kusurlerde devam
bu arada dün kızışım origami dersinde bana anneler günü tacı yapmış paylaşmak istedim, ne tatlı ama di mi :)
Eki Görüntüle 2841829
Canım bu göçmen dili pek bir Rusça ya benziyormuş, dobraye utra da Rusça günaydın
Kızının tacı da çok güzel olmuş, bayıldımm, Maşaallah, ellerine sağlık tatlışın
Yeni nickin hayırlı uğurlu olsun canım, çok anlamlı olmuş

tatlı nicklerden vazgeçmek zor olmadı umarım