70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

kızlarrrr hepinize günaydın ve buenos dias veee dobro utro :KK48: (göçmenliğimizi belli edelim:p)

dünkü menüm:
sabah: 1 adet haşlamış yumurta, lor peyniri, domates, salatalık, yeşilçay.
öğlen: keten tohumlu bol yeşillikli salata (şirkette bu aralar bunu yiyorum)
saat 17:00 kefir içtim.
saat 18:00 süzme yoğurt içine tarçın, kuru üzüm ile karıştırıp yedim.

dün akşam yürüyüş yapamadım, nedense koltukta mayıştım, yine tembelliğim tuttu evett:)
ama beslenmem sağlıklı ve temiz devam ediyor, kilo almadım, 55 kusurlerde devam :KK200:

bu arada dün kızışım origami dersinde bana anneler günü tacı yapmış paylaşmak istedim, ne tatlı ama di mi :)

040520211.jpg

çalışkan minnoş seni :)

iş-ev, ev-iş, film-dizi, benim kızışın dersleri, geçip gidiyor günlerrrr..
sen napıyosun bakiiim

off kıyamam,
sıcak suyla ovma, ağrı kesici olaylarını yaptıysan rahatlamışsındır biraz.
geçmiş olsun enerjicim.

aynı ben:))) temizlik yapmayı pek sevmem aramızda kalsın :p

dün benim evde de temizlik vardı, çalıştığım için ben temizlik işlerine pek giremiyorum maalesef.
bizim ablamız var sağolsun ayda bir gelip dip köşe bucak ne varsa yapıyor ama 1 gün yetmemiş bugün de devam edecek.
büyük ev gerçekten temizlik açısından çok zor yaa.
ama evde dört dönüp yürüyüş yapınca da hoşuma gitmiyo değil:)))
İyi yapmışsın temiz temiz otur🤗
Tacını da güle güle kullan.

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yeni nick hayırlı olsun 💐

Ballarım bugün benden hayır yok. Boynumu ve sırtımı ağrıttım biraz. Anlaşılan dinlenince geçecek bir şey. Çünkü temizlikte epey zorladım. Gece uyumadığım gibi birde regl oldum(sonunda). Mesajların hepsini okudum, emojileri alıntı yaparken koyacağım, sonra kim vurduya gidiyor 😂

Hepinizi seviyorum, iyi geceler💕
Çok geçmiş olsun enerjim 🌹🌹🌹
kızlarrrr hepinize günaydın ve buenos dias veee dobro utro :KK48: (göçmenliğimizi belli edelim:p)

dünkü menüm:

dün akşam yürüyüş yapamadım, nedense koltukta mayıştım, yine tembelliğim tuttu evett:)
ama beslenmem sağlıklı ve temiz devam ediyor, kilo almadım, 55 kusurlerde devam :KK200:

bu arada dün kızışım origami dersinde bana anneler günü tacı yapmış paylaşmak istedim, ne tatlı ama di mi :)

Eki Görüntüle 2841829
Anneler başımızın tacı ❤️❤️❤️ Çok güzel bir hediye yapmış prenses 🧿

çalışkan minnoş seni :)

iş-ev, ev-iş, film-dizi, benim kızışın dersleri, geçip gidiyor günlerrrr..
sen napıyosun bakiiim

off kıyamam,
sıcak suyla ovma, ağrı kesici olaylarını yaptıysan rahatlamışsındır biraz.
geçmiş olsun enerjicim.

aynı ben:))) temizlik yapmayı pek sevmem aramızda kalsın :p

dün benim evde de temizlik vardı, çalıştığım için ben temizlik işlerine pek giremiyorum maalesef.
bizim ablamız var sağolsun ayda bir gelip dip köşe bucak ne varsa yapıyor ama 1 gün yetmemiş bugün de devam edecek.
büyük ev gerçekten temizlik açısından çok zor yaa.
ama evde dört dönüp yürüyüş yapınca da hoşuma gitmiyo değil:)))
Ben de napiyim canım aynen devam bi cekyattan diger cekyata surunuyorum susuzluktan gündüzleri😂

Ben onur tunanin gözlerini fazla dikkat çekici ve sert buluyorum mesela. Yine de açık tene renkli göz gerçekten çok yakışıyor, ben koyu kumral gibiyim 😔

Valla gece çok değişik duygular içerisindeydim, şükür kendime geldim şu an 😂😂

Canım yalan soylemesinler de en azından bize güzel olmuş, iyi olmuş gibi azıcık kivirsinlar, dan diye beğenmedim demesinler 😂😂

Şom ağızlı olmak da fena 😂😂 biz de eşimle bazen, maşallah dediğimiz üç gün yaşamıyor diye kendimizle dalga geçeriz 😂

Canım sanırım ketojenik diyet yapıyorsun, kolaylıklar diliyorum. Birkaç kez detayları incelemiştim ama zor geldi bana, listelerini tekrar yazacak olursan senden de bakarım bir nasıl oluyormuş diye. 4 saatlik tokluk süresi hasta etmesin seni aman dikkat et 😘
Evet kuzum ketojenik besleniyorum aslında hesaplamadan yapardım önceden ama menapozsal durumlar olunca gerçekten zor veriyorum ahh metabolizma ahhh iniyor çıkıyor kaç gündür annemin ameliyatından beri kendi not defterime bile yazmıyorum sizden öncede kendi kendime yazardım hep o kadar sıkıldım ki yemem içmemle uğraşmaktan kendimle uğraşmaktan daha doğrusu😂😂😂 ama söz bundan sonra yeniden yazıcam çok kolay aslında sizlerin yaşı küçük ve keyojenipe süper tepki verir bedenleriniz hesap bike yapmaya gerek yok❤️
Stresten arınmak hepimizin ihtiyacı bence 😍spor müthiş stres attırıyor zaten 😁

Onur Tuna iyiki yüz yüze geldiğimiz biri değil derin bir mavisi var insan bakarken kaybolur 🤭ben klasik sarışın mavi gözlü erkek den ziyade Onur Tuna gibi olanlari beğeniyorum 😁

Senin gözlerin yeter boncuğum 🧿

Regl ya da ovulasyon haftası ise hormonlar tavan olması normal 😁duygu karışıklıgi 🤭

Hayatta kessen kıvıramaz bir şeyi kızarım diye içinde tutacak ya nerdeyse sisecek gibi olur 😁 birşey söylüycem ama kızarsın kendimi zor tutuyorum der 🤣

Siz de aynısıniz demek 🤭 renkli gözden mı aceba desen benimki ela gözlü 😁benim de bazen nazarim değer 🤣 oysa ki kahverengi gözüm 🤣arkadaşın pantolonu nu beğeniyorum yırtılıyor hemen 😁kupen güzel derim küpesi düşer 🤭
Evet sporsuz olmuyor hateket etme ihtiyacım var kafayı yememek için özellikle😂😂😂
Ballarım bugün benden hayır yok. Boynumu ve sırtımı ağrıttım biraz. Anlaşılan dinlenince geçecek bir şey. Çünkü temizlikte epey zorladım. Gece uyumadığım gibi birde regl oldum(sonunda). Mesajların hepsini okudum, emojileri alıntı yaparken koyacağım, sonra kim vurduya gidiyor 😂

Hepinizi seviyorum, iyi geceler💕
Oyy canım çok geçmiş olsun ❤️
harikasın, süpersin, muhteşemsinnn cicekcikkk cicekcikkk :KK200:
bu arada nasılsın? kızışın nasıl? keyfiniz yerinde mi?

sonngulen sonngulen 1 mayıs 55,5 kg :KK200:

benim bel: 69cm göğüs: 90cm kalça: 95cm
peki belinin benden 2 cm ekside olması, oldu mu şimdi? teesüüüflerrr ediyorum:KK48:
aman allahım bu ne güzelliktirrrr Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak maşallah :KK200:
Canımmmm sensin süper❤️😘

Günaydın muhteşem kadınlar❤️
iki gündür şiddetli migrenle uğraşıyorum çok uzundur böyle olmamıştı :( gözlerimde alerji olmuştu ya geçen hafta geçmişti iki gündür o da tekrarladı kapatma olcak diye yedek damlalarımı almıştım biliyordum başıma gelcekleri göz alerjim başladı mı devam ediyor bu çöl tozlarından olduğunu düşünüyorum keza balkonum turuncuya dönük toz oluyor😵 12. Kattayım buraya taşındığımda en sevindiğim şey balkonun bir haftada toz olmasıydı😂😂😂 ama hergün toz resmen şaka gibi neyse gidiyormuş çöl tozları
Game of trones u ikinci tur izlemeye başladım sanırsın ilk izliyorum balık hafızalı olunca süper oluyor 😂😂😂 izlerken mekik şınav ağırlık kol bacak hareketleri ile aheste aheste banu alkan stayyyle spor yapıyorum😂😂😂 uzun sürüyor arada hopluyorum zıplıyorum kızım dalga geçiyor benle 🤓

blondeblond blondeblond canım keyfimiz yerinde migren ve göz alerjim giderse daha da yerinde olcak işallah 🤗 siz nasılsınız ?
Ben de az önce sanat tarihi kursu satın aldım üç yıl önce mimar sinan ün gitmeye başlamıştım ama sonra kızımı bırakcak kimse bulamayınca yarım kalmıştı bakalım videoları izliycem 8 saat kayıttan tabi

Dün ne yedim
5 mayıs
8:30 lorlu iki yumurta salatalık domates kapya biber köy biberi doğradım bol zeytinyağlı limonlu süzme peynir 30gr, ketojenik kraker (on gündür yağ bombası ve çok lezzetli oluyor onlardan yedim tarif isterseniz veririm tatlısı tuzlusu şeker yok tabi eritritol tatlandırıcı kullanıyorum tatlısına her birinin kalori besin değerini hesaplayarak yapıyorum)
10:30 gibi de fıstık bir parça bitter yine ketojenik krakerle iki tatlı kaşığı tahinle günü kapattım kaö gündür 1300/1400 kalori alıyordum

15:00 gibi hindistan cevizi yağlı (1 dolu çay kaşığı) türk kahvesi içtim
Bitki çayları yeşik çay papatya rezene vs gün boyu içiyorum
3 lt ye yakın su elbette

evde uzun uzun spor yapıyorum ağırlıklarla yada mekik çekmenin her türlüsü zira yağlanmış karın bölgem beni deli ediyor dizi izlerken sakin sakin yani bayağı kalori yakıyorum 😂😂😂 haftalık spor hedefim 200/300 dakka en az üç günde 600 dakikaya ulaştım hep sıkıntıdan 🥸

iki gündür şiddetli migrenle uğraşıyorum çok uzundur böyle olmamıştı :KK43: gözlerimde alerji olmuştu ya geçen hafta geçmişti iki gündür o da tekrarladı kapatma olcak diye yedek damlalarımı almıştım biliyordum başıma gelcekleri göz alerjim başladı mı devam ediyor bu çöl tozlarından olduğunu düşünüyorum keza balkonum turuncuya dönük toz oluyor😵 12. Kattayım buraya taşındığımda en sevindiğim şey balkonun bir haftada toz olmasıydı😂😂😂 ama hergün toz resmen şaka gibi neyse gidiyormuş çöl tozları
Game of trones u ikinci tur izlemeye başladım sanırsın ilk izliyorum balık hafızalı olunca süper oluyor 😂😂😂 izlerken mekik şınav ağırlık kol bacak hareketleri ile aheste aheste banu alkan stayyyle spor yapıyorum😂😂😂 uzun sürüyor arada hopluyorum zıplıyorum kızım dalga geçiyor benle 🤓

canım günaydın,
geçmiş olsun öncelikle. işyerimden bir arkadaşımın da çöl tozu alerjisi var 2 gündür hapşırıp duruyor.

game of thrones eşim izlerken bakıyordum ama tam anlamıyla izledim diyemem.
şu ara fringe izliyorum. belki ben de başlayabilirim game of thrones'a :)

blondeblond blondeblond canım keyfimiz yerinde migren ve göz alerjim giderse daha da yerinde olcak işallah 🤗 siz nasılsınız ?
Ben de az önce sanat tarihi kursu satın aldım üç yıl önce mimar sinan ün gitmeye başlamıştım ama sonra kızımı bırakcak kimse bulamayınca yarım kalmıştı bakalım videoları izliycem 8 saat kayıttan tabi

ikisi içinde geçmiş olsun, dikkat et kendine.
biz de iyiyiz, kızım için online dersler devam ediyor, bense işe gidip geliyorum.
malum şu ara yapacak başka bir şey yok.
sanat tarihi çok ilgi çekici geliyor bana, bir ara twitterdan da takip ediyordum sanatın tarihi vs. gibi sayfaları.
zaten senin de mesleki alanını içeriyor, hayırlı olsun yeni hobin o zaman :)

günaydın herkeseee :KK200:
dünkü menüm:
sabah: süzme yoğurt, tarçın, kuru üzüm karışımı kahvaltı.
öğlen: keten tohumlu salata.
akşam: salata.

Çok geçmiş olsun 🌸🌸🌸

iki gündür şiddetli migrenle uğraşıyorum çok uzundur böyle olmamıştı :KK43: gözlerimde alerji olmuştu ya geçen hafta geçmişti iki gündür o da tekrarladı kapatma olcak diye yedek damlalarımı almıştım biliyordum başıma gelcekleri göz alerjim başladı mı devam ediyor bu çöl tozlarından olduğunu düşünüyorum keza balkonum turuncuya dönük toz oluyor😵 12. Kattayım buraya taşındığımda en sevindiğim şey balkonun bir haftada toz olmasıydı😂😂😂 ama hergün toz resmen şaka gibi neyse gidiyormuş çöl tozları
Cok gecmis olsun Allah sifa versin😔

canım günaydın,
geçmiş olsun öncelikle. işyerimden bir arkadaşımın da çöl tozu alerjisi var 2 gündür hapşırıp duruyor.

game of thrones eşim izlerken bakıyordum ama tam anlamıyla izledim diyemem.
şu ara fringe izliyorum. belki ben de başlayabilirim game of thrones'a :)

ikisi içinde geçmiş olsun, dikkat et kendine.
biz de iyiyiz, kızım için online dersler devam ediyor, bense işe gidip geliyorum.
malum şu ara yapacak başka bir şey yok.
sanat tarihi çok ilgi çekici geliyor bana, bir ara twitterdan da takip ediyordum sanatın tarihi vs. gibi sayfaları.
zaten senin de mesleki alanını içeriyor, hayırlı olsun yeni hobin o zaman :)

günaydın herkeseee :KK200:
dünkü menüm:
sabah: süzme yoğurt, tarçın, kuru üzüm karışımı kahvaltı.
öğlen: keten tohumlu salata.
akşam: salata.
Çok teşekkürler canım ❤️ Sen de dikkat et kendine ile gitmek bir yandan da iyi ya evde vakit zor geçiyor evet sanat tarihi çok zevkli mesleki anlamda istiyordum ben zaten alaylı fotoğrafçı olunca sergilere katıldığımda antin kuntin insanlar bir fikrim olsun bağbında gerçi aşağı yukarı biliyoruz da benim mükemmeliyetçi yapımla ilgili bana sanatçı diyip duruyor insanlar ben yıllar sonra hee evet sanatçıyım dimi moduna girdim 😂😂😂 ilk kişisel sergimde sanatçı siz misiniz diye biri sordu buyur kim kim 🤪 dememek için zor tuttum🤣🤣🤣
Fringe de çok güzeldi yaa game of u izle ben de son sezonunda izlmeye başlamıştım populer şeylere karşı gıcık olma potansiyeli taşıyan biri olarak izleyince diziyi kendimi esefle kınadım 😂😂😂
Çok geçmiş olsun 🌸🌸🌸

Cok gecmis olsun Allah sifa versin😔
Çok teşekkürler yavru kuşlar❤️❤️❤️

Ben de napiyim canım aynen devam bi cekyattan diger cekyata surunuyorum susuzluktan gündüzleri😂

sahurda neler yiyorsun? menülerini hiç yazmıyorsun artık::(
tabi zor oluyordur Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik özellikle evden de çıkılmayınca, yasaklarla:(
benim işyerimde covid sebebiyle kimsecikler tutamıyor, tek tük kişi tutabiliyor.

Çok teşekkürler canım ❤️ Sen de dikkat et kendine ile gitmek bir yandan da iyi ya evde vakit zor geçiyor evet sanat tarihi çok zevkli mesleki anlamda istiyordum ben zaten alaylı fotoğrafçı olunca sergilere katıldığımda antin kuntin insanlar bir fikrim olsun bağbında gerçi aşağı yukarı biliyoruz da benim mükemmeliyetçi yapımla ilgili bana sanatçı diyip duruyor insanlar ben yıllar sonra hee evet sanatçıyım dimi moduna girdim 😂😂😂 ilk kişisel sergimde sanatçı siz misiniz diye biri sordu buyur kim kim 🤪 dememek için zor tuttum🤣🤣🤣
Fringe de çok güzeldi yaa game of u izle ben de son sezonunda izlmeye başlamıştım populer şeylere karşı gıcık olma potansiyeli taşıyan biri olarak izleyince diziyi kendimi esefle kınadım 😂😂😂

Çok teşekkürler yavru kuşlar❤️❤️❤️

etmez miyim, sen görsen c vitamini, d vitamini, k vitamini hepsini kullanıyorum.
covid ile başlamıştım, doktor önerisiyle, hala devam ediyorum. sen kullanıyor musun?

fringe biraz black mirror'ı hatırlatıyor bana, o da en sevdiklerimdendi.
cicekcikkk cicekcikkk ben de senin gibiyim, popüler kültürün peşine takılıp gitmeye, moda diye ya da gündemde diye bir şeyleri izlemeye, dinlemeye gıcık olurumm
kendi yolumdan gitmek tercihimdir hep:KK200:
lost dizisini bile popülerken izlemeyip daha birkaç ay önce izledim mesela::)))

sahurda neler yiyorsun? menülerini hiç yazmıyorsun artık::KK43:
tabi zor oluyordur Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik özellikle evden de çıkılmayınca, yasaklarla:KK43:
benim işyerimde covid sebebiyle kimsecikler tutamıyor, tek tük kişi tutabiliyor.
Sahurda aynı devam canım genelde yumurta türevleri :D menüleri kimse yazmiyodu ben de biraktim yazmayi😐

Olsun canım en önemlisi sağlık gerisi olur gider💚 sen nasilsin kendini iyi hissediyo musun covidden sonra?

harikasın, süpersin, muhteşemsinnn cicekcikkk cicekcikkk :KK200:
bu arada nasılsın? kızışın nasıl? keyfiniz yerinde mi?

sonngulen sonngulen 1 mayıs 55,5 kg :KK200:

benim bel: 69cm göğüs: 90cm kalça: 95cm
peki belinin benden 2 cm ekside olması, oldu mu şimdi? teesüüüflerrr ediyorum:KK48:
aman allahım bu ne güzelliktirrrr Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak maşallah :KK200:
senin göğsünün benden büyük olması peki? :63:

dünkü menüm:

Eki Görüntüle 2841829
evetttt çok tatlış yapmış yaaa 😍 maşallah 😘

Merhabalar

Ballarımmmmm

ben döndüm ❤️
hoşgeldin canım

Dün ne yedim
5 mayıs
8:30 lorlu iki yumurta salatalık domates kapya biber köy biberi doğradım bol zeytinyağlı limonlu süzme peynir 30gr, ketojenik kraker (on gündür yağ bombası ve çok lezzetli oluyor onlardan yedim tarif isterseniz veririm tatlısı tuzlusu şeker yok tabi eritritol tatlandırıcı kullanıyorum tatlısına her birinin kalori besin değerini hesaplayarak yapıyorum)
10:30 gibi de fıstık bir parça bitter yine ketojenik krakerle iki tatlı kaşığı tahinle günü kapattım kaö gündür 1300/1400 kalori alıyordum

15:00 gibi hindistan cevizi yağlı (1 dolu çay kaşığı) türk kahvesi içtim
Bitki çayları yeşik çay papatya rezene vs gün boyu içiyorum
3 lt ye yakın su elbette

evde uzun uzun spor yapıyorum ağırlıklarla yada mekik çekmenin her türlüsü zira yağlanmış karın bölgem beni deli ediyor dizi izlerken sakin sakin yani bayağı kalori yakıyorum 😂😂😂 haftalık spor hedefim 200/300 dakka en az üç günde 600 dakikaya ulaştım hep sıkıntıdan 🥸
Alerji için geçmiş olsun 💐
Spor ile müthiş sıkılasacaksin bu ay incelmen 2 cm den bile fazla olabilir 😍
Merhabalar

Ballarımmmmm

ben döndüm ❤️
Hoşgeldin 🌺

Günaydın muhteşem güçlü güzel kadınlar😍

ne yedim uzundur yazamıyordum keza ben de kendi not defterime yazmıyordum ama makro hesaplaması yapmak için uygulama kullanıyorum oraya yazıyorum beslenmemin %70-75 yağ %18/22 si protein %5/10 arası karbonhidrattan oluşuyor karbonhidrat yediğim sebze çiğ pişmiş farketmez 20 gr geçmiyor 10larda kalıyor hatta kalori bazından çok makroya bakıyorum kalori olarakta aşağı yukatı 1200/1400 arası oluyor iki kere yiyorum genelde 20 saat açlık 4 saat tokluk yapıyorum ve genelde son öğünüm öğlen 1 yada 2 gibi bitmiş oluyor açlık hiç çekmiyorum açlık gelirse 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağlı kahve içiyorum
Oooov, buradan bir Einstein geçti sanki😂
Hocam sayısal ve bedensel olarak fiziğin her dalıyla ayrı ayrı ilgileniyorsunuz Maşaallah😍
Aramızda deftere yazan sistemcilerin sayısı da artarak ilerliyor 😂
Ketojenik diyette bu kadar uzun açlık olması gerekiyor mu yoksa sen İfe mi uyarladın?
Kalori miktarın da güzelmiş canım.
Şu hindistan cevizi yağını da bir alıp denemedim. Alınacaklar listeme yazayım bakalım bir.
sanırım alıştım, kızımla eğlenceli oluyor evde olmak :)
işe bugün başladım :) tüm bankalar açık, tüm şirketler açık zaten çalışanlar devam ediyor istanbulda.
eşim de ofisine gidecek bu süreçte.
ispanyolca bırakmadım ama ara verdim :) bugünlerde kaldığım yerden devam edeceğim.
antalyayı çok özledim ben, bilmiyorum hiç bu yaz gelebilir miyiz ki..
keyfini çıkar canım.

:KK200:

:KK200:

çok geçmiş olur inşallah :KK43:
bol bol takviye vitamin alın olur mu? benim teyzem doktor onun tavsiyesi oldu özellikle.
çinko, c, d gibi ek vitaminler ve coraspin.
umarım sağlıkla dönersin canım..
Sizin için gerçekten sevindim, pek sıkıntı çekmeden ve evde de sıkılmadan normal hayatınıza dönebildiniz, tekrar geçmiş olsun 😍
Antalya özlenmez mi güzel bir şehir. Ama yine de aklım sizin Karadenizdeki yeşillikler arasında dediğin evde 😂 Görmesemde görür gibi oluyorum😍
İnsan orayı mı daha çok özler yoksa burayı mı? Mesela bu iki yerden hangisinde yaşamak isterdin?
Canım burada nerelere geliyordunuz?
Bir soru daha sorayım bunlar az oldu sanki :KK70:
İspanyolca öğrenen bir arkadaşım demişti ki; çok kolay bil dil, sadece kelime öğrenmek bile yeter. Mesela "bisiklete biniyorum" diyeceksin; "Ben bisiklet binmek" kelimelerini söylemen yeter. Fiile, yapım çekim ekine vs vs gerek yok demişti Gerçekten mi böyleymiş canım hiç incelememiştim?
Sezeryan doğum olduğu için dikiş üstü karın daha geniş haliyle kilo verdikce dikis yukarı çıktı 😅az daha kilo verip spor yaparsam karın incelir 😅

Varıs ve genel manada sağlık için her sıcak duştan sonra soğuk suyu belden aşağı tutarım bu aliskanlik hemen hemen 20 yildir var . Bekarken ablam bir yerde okumuş tavsiye etmişti .

Bel çukuru arkada sırt bitimi nde kuyruk sokumu dan önce tam ortada bel içeri doğru arkadan çukur 😅 dümdüz bir sırt yok yani kavisli 🤣

Doğum günü 15 Mayıs de mi ? Maaş günü bereketli çocuk seni 😘 verirsin sen doğum gününe kadar 59.9 olup direk korumaya geç bak 🎯

Oğlan benim galiba en güzel olmami beklemiş dilemiş 🤭bakmış dünyada başka kadınlar da güzel 😅 şaşırmış bir çocuk neden annem en güzel değil diye 🤭çok patavatsız ya aynı biz 😅direk soyler hislerini 🤪

Tiroid en son yoktu 😎boynum boyuma göre kısa aslında boyum uzun ama bacak boyu omurga boyundan ötürü 🤭yoksa kafanın altında azcik bir boyun az Kh yiyince tombiş bir gıdık oluşuyor 😅Demirel gidigi oluyor bildiğin 🤪abimler ablamlar da hep öyle az kilo alalım gıdık filan hak getire 🤭o da mı annemden geçti aceba 😅yazın anneme bir yakından bakayım inşallah 🧿o da ondan sa vay haline 🤓66 kilo olunca boynum da incelmisti ya yine incelir🎯

Po kanalı to kanali o da iyiymiş 😅 biz de ful to kanalı 😅 patavatsız olunca 😅

Seninki adamın ayarıyla oynar ya bir aşağı bir yukarı 😅benimki hep aşağı 😅 utanmasa kaşınin üstünde diyecek 😅

Hatırlayınca yazarsın 😘

Özlemiş iz konuşmayı 🤗
Kilo aşağı ⬇ Dikiş yukarı ⬆
Ters orantı mı var diyorsun hocam 😂

Sen sıcak-soğuk suyu keşfettiğinde ben daha o bilgiyi bilmiyormuşum. Daha sağlık bile okumuyordum :KK70:

Yani uygulama pek işe yaramıyor mu yoksa ilerlemesini uzun süreye mi yaydı bilemiyoruz galiba. Ne kadar genç yaşta varislerin çıkmaya başlamış 😟

O bel çukurunu sporla biraz şekillendirebilirsin diye biliyorum. Dümdüz bir sırttan ziyade o çukurluk daha çekici görünüyor da olabilir. Seninkini bilmiyoruz ama bazı kadınlar belirginleşsin diye egzersiz yapıyor. Sen olanı beğenmiyorsun 😂

Parola şafak, bilemedin başak :silah:
15 Mayıs değil 14 Mayıs,
Maaş günü değil Anneler günü :D
Geçecem canım, 59.99 dahi olsa 60 dan aşağı inecem :D

Aynen verirsin canım, vermiştin daha önce inceydi bayağı 😍 Senin de her bir şey anneden geçtiğine göre oğlanı yadırgamamak lazım :D

Enişteme de düşman ettin ha😂
Benimkine diyelimde seninkinin ayarlarıyla iyice bir oynasın 😜 Hep po dan gitse bu sefer onu da beğenmezsin sanki 😂
Ben mesela onur tuna mavisi yerine kıvanç tatlıtuğ mavisini daha çok beğeniyorum. Onur tunayla yan yana gelsem göz göze gelemem ben zaten 1.60 boyla :KK70::KK70:

Bir şey söyliycem dedikten sonra onu dememe şansı yok zaten :KK70::KK70:

Eşimin gözler de kahverengi canım ama benim nazarım değer gerçekten. Farklı bir enerji demek ki bu, çok içten sevmeye korkarım o yüzden bir şeyi. İnsan ya da hayvan seviyorsam da maşallah demekten duramam nolur nolmaz diye :KK70::KK70: Senin enerji de fenaymış, çok beğenmekten bunlar :KK70:
Benimkinin de kahverengi gözleri 😍

Nazar deyince şunu izlemeden olmaz 😂

Sen kardeşinin hakkından da çalmışsın canım :KK70::KK70:gerçi erkeklere esmerliği çok yakıştırırım ben. Önceden erkekte renkli gözü ben de sevmezdim ama bazılarına muhteşem yakışıyor.

Benim annem sarı sayılır, yeşil gözlü. Babam esmer, mavi gözlü. Biz 4 kardeş de hepimiz renkli gözlüyüz, en koyu tenli de benim, babamdan en çok ben almışım :KK70::KK70:
Anan anam olabilir demiştim di mi 😂
Benimde annem yeşil gözlü ve sarı sayılır :KK8:
Annem ve kardeşleri, anneannem ve kardeşleri, onunda anneleri dahil sarışın, renkli gözlü. Dedem de renkli gözlüydü, kardeşide. Anne tarafı büyüklerine göre Türkmeniz. Babam da siyah saçlı, açık tenli, kahve gözlü. Baba tarafımda tenler açık gözler ve saçlar koyu. Hakikaten ya düşündüm, baba tarafından bir tane renkli gözlü hatırlamıyorum. Halam biz Karahanlılardan geldik deyip duruyordu. Ondan mı kara bunlar ki 😬 Abim kumral, teni buğday, gözler açık kahve. Ben kime çektim bilmem. Annenin kopyasısın derler ama birebir tutan ne göz ne dudak ne burun yok ne kaş kirpik yok 😂 Neyse yine az kalsın evlatlık mıyım acaba sorularım depreşecekti ki olmadığımı hatırladım 😂
Oyyyy kuzum yerim ben seni, o senin güzel bakışın :KK60: Biliyorsun ki ben, senim :KK15::KK200:

Bu arada diğer yazdıklarına göre bizim eşler de birbirine fena benziyor, burçları da aynı :KK70::KK70:Po ve to ya bayıldım bu arada :KK70::KK70:
Bir insan bu kadar benzer mi ya, annelerimiz bile benziyor:KK36:
Ruh ikizim, Bir tanecik Boncuğum benim :KK60:
Gidip mavi göz nakli olup babanın kapısını çalacam, "size baba diyebilir miyim:KK23:?"

Sen bensen kalkıp çayı doldurman gerekiyor, hadi bakiyim :D

günaydın kızlarrr:KK200:

dünkü menüm:
öğlen: keten tohumlu bol yeşillikli salata.
akşam (saat 17:00): kefir içtim.

bu arada leslie den ilham alıp evde yürüyüşe başladım dün akşam itibariyle, halimi görmeniz lazım, giydim spor ayakkabılarımı, şortumu dört döndüm evin içinde 45 dakika:KK48:
eşim de beni videoya falan çekip dalga geçti:KK48:
Canımm sütle bir yakınlaşma mı görüyorum 😍 Afiyet şifa olsun😋
Ben mesela onur tuna mavisi yerine kıvanç tatlıtuğ mavisini daha çok beğeniyorum. Onur tunayla yan yana gelsem göz göze gelemem ben zaten 1.60 boyla :KK70::KK70:

Bir şey söyliycem dedikten sonra onu dememe şansı yok zaten :KK70::KK70:

Eşimin gözler de kahverengi canım ama benim nazarım değer gerçekten. Farklı bir enerji demek ki bu, çok içten sevmeye korkarım o yüzden bir şeyi. İnsan ya da hayvan seviyorsam da maşallah demekten duramam nolur nolmaz diye :KK70::KK70: Senin enerji de fenaymış, çok beğenmekten bunlar :KK70:
sonngulen sonngulen alıntı buna dönüştü 🤣

Enerjikler birbirimizi iyi bulmuşuz 🤗🧿

Balık 🐟 hafızalı ben 😁
Bir an sen yazdın sandım mesajı, ben bunu sanki okumuştum, dejavu mu bu dedim ki enerji patlamasını gördüm 😂

Hımmm, evde yüksek dozda bir enişte etkisi var gibi, yan etki mi yapıyor acaba, herkesi etkisi altına alıyor, çocuk patavatsız sen balık, hımmm, enişte balık olunca demek ki, ilginç. Bu konuyu takibe alayım bakalım :D
Ayy dur dur gelmesin:KK70: saha balkonu yeni temizledim pakladim :KK70: şaka tabi ki bereket gelsin💚☺️
Bugün bayagi bi is yaptim canim şükür dedigim gibi topladm kendimi.

Hosbuldum blondecum☺️😍
Bebişim ben ne zaman cam silsem yağmur yağar, dün bir odanın camını sildim, hakkımızda hayırlısı olsun :D

Hem evi hem kendini topladın yani, Maşaallah hamarat Civcivime 😍
Geçmiş olsun çiçeğim 🌹

Dikkat et kendine 🤗

Ağır mı kaldırıldin nasıl bir temizlik öyle.
Regl den kaynaklı muhtemel bel ağrısı filan olur simdi.

Dinlen bir iki gün iş yapma.

Hunharca temizlik yapmayı değilde yapılmış evde oturmayı seviyorum 😜
Sağol boğam, 2-3 saat kollarımı boynumu kullanmadan yattım hemen geçti 😍
Ben dahil burada temizlik yapmayı seven birini duymadım :D
Evi karınca bastı. 3-4 gündür inatlaşıyoruz. Bakalım sonu nereye varacak:confused: Yine gitmezler ise Teyzeye şikayet edeceğim onları :D Geldikleri her yolu kesiyorum, sabah mutfağa bir giriyorum ki topluca beni karşılıyorlar :KK52:
Bu sefer de bal kavanozuna dadanmışlar. Ağzı kapalı şeyin içine nasıl girdilerse. Baktım bir kısmı grup halinde balın üstüne batmış kafalar ve antenler dışarıda çabalıyor. Bu seferde kıyamadım, göz göre göre yaşam mücadelesi veriyorlar. Kürdanla tek tek topladım, bal her yerini yapıştırmış, önce suya yıkamaya, balları akınca oradan peçeteye kurulamaya... Çoğunu kurtardım, canlandılar, ve balkona bıraktım, bir daha gelmeyin dedim :KK25:
Sabah tezgahı tanıyamadım 😨 Gelenlerin arasında o hainler var mıydı bilmiyorum, en kalabalık haliyle dönmüşlerdi😬 Oysa her yeri çamaşır suyuyla silmiştim. Diğer yolları onun kokusundan bırakmışlardı :mad:
Öldürmemek için her yolu denedim, bu sefer elektrik süpürgesini aldım, ben mi kötüyüm şimdi :KK61:

dünkü menüm:

Eki Görüntüle 2841829
Canım bu göçmen dili pek bir Rusça ya benziyormuş, dobraye utra da Rusça günaydın 😍
Kızının tacı da çok güzel olmuş, bayıldımm, Maşaallah, ellerine sağlık tatlışın😍
Sağol aşkom 😘 diyet grubum için de en hayırlısı 😂😂😂
Yeni nickin hayırlı uğurlu olsun canım, çok anlamlı olmuş😍 tatlı nicklerden vazgeçmek zor olmadı umarım 😜

Back
X