70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Oooov, buradan bir Einstein geçti sanki😂
Hocam sayısal ve bedensel olarak fiziğin her dalıyla ayrı ayrı ilgileniyorsunuz Maşaallah😍
Aramızda deftere yazan sistemcilerin sayısı da artarak ilerliyor 😂
Ketojenik diyette bu kadar uzun açlık olması gerekiyor mu yoksa sen İfe mi uyarladın?
Kalori miktarın da güzelmiş canım.
Şu hindistan cevizi yağını da bir alıp denemedim. Alınacaklar listeme yazayım bakalım bir.

Sizin için gerçekten sevindim, pek sıkıntı çekmeden ve evde de sıkılmadan normal hayatınıza dönebildiniz, tekrar geçmiş olsun 😍
Antalya özlenmez mi güzel bir şehir. Ama yine de aklım sizin Karadenizdeki yeşillikler arasında dediğin evde 😂 Görmesemde görür gibi oluyorum😍
İnsan orayı mı daha çok özler yoksa burayı mı? Mesela bu iki yerden hangisinde yaşamak isterdin?
Canım burada nerelere geliyordunuz?
Bir soru daha sorayım bunlar az oldu sanki :KK70:
İspanyolca öğrenen bir arkadaşım demişti ki; çok kolay bil dil, sadece kelime öğrenmek bile yeter. Mesela "bisiklete biniyorum" diyeceksin; "Ben bisiklet binmek" kelimelerini söylemen yeter. Fiile, yapım çekim ekine vs vs gerek yok demişti Gerçekten mi böyleymiş canım hiç incelememiştim?

Kilo aşağı ⬇ Dikiş yukarı ⬆
Ters orantı mı var diyorsun hocam 😂

Sen sıcak-soğuk suyu keşfettiğinde ben daha o bilgiyi bilmiyormuşum. Daha sağlık bile okumuyordum :KK70:

Yani uygulama pek işe yaramıyor mu yoksa ilerlemesini uzun süreye mi yaydı bilemiyoruz galiba. Ne kadar genç yaşta varislerin çıkmaya başlamış 😟

O bel çukurunu sporla biraz şekillendirebilirsin diye biliyorum. Dümdüz bir sırttan ziyade o çukurluk daha çekici görünüyor da olabilir. Seninkini bilmiyoruz ama bazı kadınlar belirginleşsin diye egzersiz yapıyor. Sen olanı beğenmiyorsun 😂

Parola şafak, bilemedin başak :silah:
15 Mayıs değil 14 Mayıs,
Maaş günü değil Anneler günü :KK70:
Geçecem canım, 59.99 dahi olsa 60 dan aşağı inecem :KK70:

Aynen verirsin canım, vermiştin daha önce inceydi bayağı 😍 Senin de her bir şey anneden geçtiğine göre oğlanı yadırgamamak lazım :KK70:

Enişteme de düşman ettin ha😂
Benimkine diyelimde seninkinin ayarlarıyla iyice bir oynasın 😜 Hep po dan gitse bu sefer onu da beğenmezsin sanki 😂

Benimkinin de kahverengi gözleri 😍

Nazar deyince şunu izlemeden olmaz 😂

Anan anam olabilir demiştim di mi 😂
Benimde annem yeşil gözlü ve sarı sayılır :KK8:
Annem ve kardeşleri, anneannem ve kardeşleri, onunda anneleri dahil sarışın, renkli gözlü. Dedem de renkli gözlüydü, kardeşide. Anne tarafı büyüklerine göre Türkmeniz. Babam da siyah saçlı, açık tenli, kahve gözlü. Baba tarafımda tenler açık gözler ve saçlar koyu. Hakikaten ya düşündüm, baba tarafından bir tane renkli gözlü hatırlamıyorum. Halam biz Karahanlılardan geldik deyip duruyordu. Ondan mı kara bunlar ki 😬 Abim kumral, teni buğday, gözler açık kahve. Ben kime çektim bilmem. Annenin kopyasısın derler ama birebir tutan ne göz ne dudak ne burun yok ne kaş kirpik yok 😂 Neyse yine az kalsın evlatlık mıyım acaba sorularım depreşecekti ki olmadığımı hatırladım 😂

Bir insan bu kadar benzer mi ya, annelerimiz bile benziyor:KK36:
Ruh ikizim, Bir tanecik Boncuğum benim :KK60:
Gidip mavi göz nakli olup babanın kapısını çalacam, "size baba diyebilir miyim:KK23:?"

Sen bensen kalkıp çayı doldurman gerekiyor, hadi bakiyim :KK70:

Canımm sütle bir yakınlaşma mı görüyorum 😍 Afiyet şifa olsun😋

Bir an sen yazdın sandım mesajı, ben bunu sanki okumuştum, dejavu mu bu dedim ki enerji patlamasını gördüm 😂

Hımmm, evde yüksek dozda bir enişte etkisi var gibi, yan etki mi yapıyor acaba, herkesi etkisi altına alıyor, çocuk patavatsız sen balık, hımmm, enişte balık olunca demek ki, ilginç. Bu konuyu takibe alayım bakalım :KK70:

Bebişim ben ne zaman cam silsem yağmur yağar, dün bir odanın camını sildim, hakkımızda hayırlısı olsun :KK70:

Hem evi hem kendini topladın yani, Maşaallah hamarat Civcivime 😍

Sağol boğam, 2-3 saat kollarımı boynumu kullanmadan yattım hemen geçti 😍
Ben dahil burada temizlik yapmayı seven birini duymadım :KK70:
Evi karınca bastı. 3-4 gündür inatlaşıyoruz. Bakalım sonu nereye varacak:confused: Yine gitmezler ise Teyzeye şikayet edeceğim onları :KK70: Geldikleri her yolu kesiyorum, sabah mutfağa bir giriyorum ki topluca beni karşılıyorlar :KK52:
Bu sefer de bal kavanozuna dadanmışlar. Ağzı kapalı şeyin içine nasıl girdilerse. Baktım bir kısmı grup halinde balın üstüne batmış kafalar ve antenler dışarıda çabalıyor. Bu seferde kıyamadım, göz göre göre yaşam mücadelesi veriyorlar. Kürdanla tek tek topladım, bal her yerini yapıştırmış, önce suya yıkamaya, balları akınca oradan peçeteye kurulamaya... Çoğunu kurtardım, canlandılar, ve balkona bıraktım, bir daha gelmeyin dedim :KK25:
Sabah tezgahı tanıyamadım 😨 Gelenlerin arasında o hainler var mıydı bilmiyorum, en kalabalık haliyle dönmüşlerdi😬 Oysa her yeri çamaşır suyuyla silmiştim. Diğer yolları onun kokusundan bırakmışlardı :mad:
Öldürmemek için her yolu denedim, bu sefer elektrik süpürgesini aldım, ben mi kötüyüm şimdi :KK61:

Canım bu göçmen dili pek bir Rusça ya benziyormuş, dobraye utra da Rusça günaydın 😍
Kızının tacı da çok güzel olmuş, bayıldımm, Maşaallah, ellerine sağlık tatlışın😍

Yeni nickin hayırlı uğurlu olsun canım, çok anlamlı olmuş😍 tatlı nicklerden vazgeçmek zor olmadı umarım 😜

Aynen ters orantı ben sanıyorum dikiş aşağıda meğer kilodan aşağı çekmis :D

Varis ırsi olduğu için gençken ergenken bile vardı hele bir koca damar yumağı var nohut kadar ben kendimi bildim bileli var .
Hatta oğlum da bile çıkmaya başladı.Bacaginda iki tane kılcal damar belirginleşti.2 senedir filan.

Aynen po dan gitse de sıkılırım galiba 😁 monotonluk bana göre değil 🤣 ekşin lazım 🤣

Dağınıklık temizlik sevmeme de annemden geçti 😁kadının hiç iyi tarafi yok galiba 😁 dumduk konuşma da ondan 🤣 yumurta kabuğundan çıkıp kabuğunu beğenmemiş hesabi kadın 36 senedir kendini bana bir sevdiremedi 😁

Ne kadar merhametli birisin maşallahin var 🧿 en alt katta bir kez oturduğum da benim evde de çok olmuştu 😁hatta yaş pasta mutfak masasında idi kartının arasından girmiş pastanın içine gömülmüş 😁okuldan arkadaş gelmişti pastayı koydum 😁 kesiyoruz içinden karınca 🐜 çıkıyor:D

Ay benim evlerde çok maceralar oldu.O evde birde kertenkele 🦎 macerası yaşadık 🤓yengem korkup kaçmıştı 🤭kavga kıyamet 😁ne rezil günlerdi ya 🤪

Sonra ordan 4.kata başka eve taşındım orda da kertenkele 🦎 şaka gibi 🤭

Vay be ne manyak şeyler yaşamışım 😁çocukken annemlerde müstakil eve de kurbağa 🐸 girerdi :D

Çok geçmiş olsun enerjim 🌹🌹🌹

Anneler başımızın tacı ❤️❤️❤️ Çok güzel bir hediye yapmış prenses 🧿
Balımm💋teşekkür ederim 💋
Neler yapıyorsun? Evde vakit geçirmenin yollarını bulabildin mi?
Evet kuzum ketojenik besleniyorum aslında hesaplamadan yapardım önceden ama menapozsal durumlar olunca gerçekten zor veriyorum ahh metabolizma ahhh iniyor çıkıyor kaç gündür annemin ameliyatından beri kendi not defterime bile yazmıyorum sizden öncede kendi kendime yazardım hep o kadar sıkıldım ki yemem içmemle uğraşmaktan kendimle uğraşmaktan daha doğrusu😂😂😂 ama söz bundan sonra yeniden yazıcam çok kolay aslında sizlerin yaşı küçük ve keyojenipe süper tepki verir bedenleriniz hesap bike yapmaya gerek yok❤️

Evet sporsuz olmuyor hateket etme ihtiyacım var kafayı yememek için özellikle😂😂😂

Oyy canım çok geçmiş olsun ❤️

Canımmmm sensin süper❤️😘
Günaydın muhteşem kadınlar❤️
iki gündür şiddetli migrenle uğraşıyorum çok uzundur böyle olmamıştı :KK43: gözlerimde alerji olmuştu ya geçen hafta geçmişti iki gündür o da tekrarladı kapatma olcak diye yedek damlalarımı almıştım biliyordum başıma gelcekleri göz alerjim başladı mı devam ediyor bu çöl tozlarından olduğunu düşünüyorum keza balkonum turuncuya dönük toz oluyor😵 12. Kattayım buraya taşındığımda en sevindiğim şey balkonun bir haftada toz olmasıydı😂😂😂 ama hergün toz resmen şaka gibi neyse gidiyormuş çöl tozları
Game of trones u ikinci tur izlemeye başladım sanırsın ilk izliyorum balık hafızalı olunca süper oluyor 😂😂😂 izlerken mekik şınav ağırlık kol bacak hareketleri ile aheste aheste banu alkan stayyyle spor yapıyorum😂😂😂 uzun sürüyor arada hopluyorum zıplıyorum kızım dalga geçiyor benle 🤓
Teşekkür ederim Çiçeğim, sana da çok geçmiş olsun ❤
Çöl tozu değil Çin tuzu mübarek 😑
Damlalar etki etmeye başladı mı?
Öperim gözlerinden 💋
blondeblond blondeblond canım keyfimiz yerinde migren ve göz alerjim giderse daha da yerinde olcak işallah 🤗 siz nasılsınız ?
Ben de az önce sanat tarihi kursu satın aldım üç yıl önce mimar sinan ün gitmeye başlamıştım ama sonra kızımı bırakcak kimse bulamayınca yarım kalmıştı bakalım videoları izliycem 8 saat kayıttan tabi
Her babayiğidin giremediği Mimar Sinan Üniversitesi ha😍 Ah işte, çocuk olunca insanın eli kolu da bağlanıyor. Kime güvenilip bırakılır ki aile olmayınca. Sanat tarihi çok güzel bir tercih olmuş, hepsinin temeli tamda. Sen onu da halledersin kısa zamanda, Maşaallahhh Çiçeğime 😍
Her bir balımla ilgili ayrı ayrı gurur duyacağım şeyler okudukça ne kadar mutlu oluyorum anlataman❤
Dün ne yedim
5 mayıs
8:30 lorlu iki yumurta salatalık domates kapya biber köy biberi doğradım bol zeytinyağlı limonlu süzme peynir 30gr, ketojenik kraker (on gündür yağ bombası ve çok lezzetli oluyor onlardan yedim tarif isterseniz veririm tatlısı tuzlusu şeker yok tabi eritritol tatlandırıcı kullanıyorum tatlısına her birinin kalori besin değerini hesaplayarak yapıyorum)
10:30 gibi de fıstık bir parça bitter yine ketojenik krakerle iki tatlı kaşığı tahinle günü kapattım kaö gündür 1300/1400 kalori alıyordum

15:00 gibi hindistan cevizi yağlı (1 dolu çay kaşığı) türk kahvesi içtim
Bitki çayları yeşik çay papatya rezene vs gün boyu içiyorum
3 lt ye yakın su elbette

evde uzun uzun spor yapıyorum ağırlıklarla yada mekik çekmenin her türlüsü zira yağlanmış karın bölgem beni deli ediyor dizi izlerken sakin sakin yani bayağı kalori yakıyorum 😂😂😂 haftalık spor hedefim 200/300 dakka en az üç günde 600 dakikaya ulaştım hep sıkıntıdan 🥸
Maşaallah diyorum 💪
Çok teşekkürler canım ❤️ Sen de dikkat et kendine ile gitmek bir yandan da iyi ya evde vakit zor geçiyor evet sanat tarihi çok zevkli mesleki anlamda istiyordum ben zaten alaylı fotoğrafçı olunca sergilere katıldığımda antin kuntin insanlar bir fikrim olsun bağbında gerçi aşağı yukarı biliyoruz da benim mükemmeliyetçi yapımla ilgili bana sanatçı diyip duruyor insanlar ben yıllar sonra hee evet sanatçıyım dimi moduna girdim 😂😂😂 ilk kişisel sergimde sanatçı siz misiniz diye biri sordu buyur kim kim 🤪 dememek için zor tuttum🤣🤣🤣
Fringe de çok güzeldi yaa game of u izle ben de son sezonunda izlmeye başlamıştım populer şeylere karşı gıcık olma potansiyeli taşıyan biri olarak izleyince diziyi kendimi esefle kınadım 😂😂😂

Çok teşekkürler yavru kuşlar❤️❤️❤️
Kendin bile başardığın şeylere inanamadıysan artık, hem mütevazi hem çok başarılı oldun demek ki 😍

Vayy, sende benim kafadansın yani, popüler olan şeylere oldum olası fobim var :KK70:Game Of Thrones ve Gossip Girl'ü bile geçen sene izledim. Lost'u hala izlemedim. Fringe ile beraber izlerim artık. Harry Potter'ın hiç bir kitabını okumadığım gibi filmlerinden sadece birini lisedeyken sinemada izledim, o da arkadaş baskısından :D Star wars da izlemedim 😬 Şu an ayıp ettim sanki, bende kendimi kınıyorum, yuh beee :D
sahurda neler yiyorsun? menülerini hiç yazmıyorsun artık::KK43:
tabi zor oluyordur @Saricivcivcikcik özellikle evden de çıkılmayınca, yasaklarla:KK43:
benim işyerimde covid sebebiyle kimsecikler tutamıyor, tek tük kişi tutabiliyor.

etmez miyim, sen görsen c vitamini, d vitamini, k vitamini hepsini kullanıyorum.
covid ile başlamıştım, doktor önerisiyle, hala devam ediyorum. sen kullanıyor musun?

fringe biraz black mirror'ı hatırlatıyor bana, o da en sevdiklerimdendi.
cicekcikkk cicekcikkk ben de senin gibiyim, popüler kültürün peşine takılıp gitmeye, moda diye ya da gündemde diye bir şeyleri izlemeye, dinlemeye gıcık olurumm
kendi yolumdan gitmek tercihimdir hep:KK200:
lost dizisini bile popülerken izlemeyip daha birkaç ay önce izledim mesela::)))
Ooo, popüler kültür konusunda o kadar da yalnız değilmişim 😍
Şu Lost u artık bende izleyeceğim 😂

Vitaminlerin şifa olsun, koruma kalkanın olsun canımm ❤
Merhabalar

Ballarımmmmm

ben döndüm ❤️
Kıymetlimmm 😍😍😍
Hoşgeldin 💋 Sefalar getirdin 💐
Yüreğimin eksikliği sonunda tamamlandı ❤

enerji_kusagi enerji_kusagi bdv de de annemi gömdüm yine 😁yaza kadar kadına çok bilenecegim sanki yazık şimdiden acıdım kadına 🤣hazir online iken okumak istersen oku:KK70:
Ayy bu bdv nin yolu neredeydi :D

Bir kurcalayım bakalım bulurum sanki 😂
Senin profilden mi daha kolay bulurum? Aman be ne bocaladım ya, Mühendisim birmuhendisanne birmuhendisanne olaydı öğretirdi hepsini :D

enerji_kusagi enerji_kusagi bdv de de annemi gömdüm yine 😁yaza kadar kadına çok bilenecegim sanki yazık şimdiden acıdım kadına 🤣hazir online iken okumak istersen oku:KK70:
Oraya üzgün buraya komik, ağlar mısın güler misin misali 😂
Yani hala yengene hediyesini vermeyi düşünmüyordu, kendi kullanacaktı, baktı kırıldı, hepsini çöpe attı. Pes diyorum. Yengenin hediyesini ona verseydi de o ne yaparsa yapsaydı. Seni mi ciddiye almıyor bu annen yoksa çok mu düşüncesiz bilemedim canım, annen sonuçta ama pek önemsemiyor galiba bu tarz şeyleri. Ben ise kimseden hediye beklemem ama hediyeye çok değer veririm, verilmesini de isterim. Mesela hemşirelik yaparken bir kız çocuğu bana resim çizmişti, teşekkür etmek için. O kağıdı bile hala saklarım. Sanki bir daha onu mu göreceğim. Ama değerli işte benim için, arada denk gelir elime, hala yüzüm güler. Ne bileyim işte, ben insanları pek anlayamıyorum. Genel olarak bir düşüncesizlik ve kabalık var. Pek odunlar. Ha ben ne yapardım? Anlayana kadar bir daha hediye almaz, konusunu bile açmazdım, eğer ki mevzu oldu o günkü olayı hatırlatır, fazla kırıldığımı söylerdim. Ne zaman anladı, o zaman tekrar alırdım.

Oraya üzgün buraya komik, ağlar mısın güler misin misali 😂
Yani hala yengene hediyesini vermeyi düşünmüyordu, kendi kullanacaktı, baktı kırıldı, hepsini çöpe attı. Pes diyorum. Yengenin hediyesini ona verseydi de o ne yaparsa yapsaydı. Seni mi ciddiye almıyor bu annen yoksa çok mu düşüncesiz bilemedim canım, annen sonuçta ama pek önemsemiyor galiba bu tarz şeyleri. Ben ise kimseden hediye beklemem ama hediyeye çok değer veririm, verilmesini de isterim. Mesela hemşirelik yaparken bir kız çocuğu bana resim çizmişti, teşekkür etmek için. O kağıdı bile hala saklarım. Sanki bir daha onu mu göreceğim. Ama değerli işte benim için, arada denk gelir elime, hala yüzüm güler. Ne bileyim işte, ben insanları pek anlayamıyorum. Genel olarak bir düşüncesizlik ve kabalık var. Pek odunlar. Ha ben ne yapardım? Anlayana kadar bir daha hediye almaz, konusunu bile açmazdım, eğer ki mevzu oldu o günkü olayı hatırlatır, fazla kırıldığımı söylerdim. Ne zaman anladı, o zaman tekrar alırdım.
Ha ha 🤭 ya da deseki kullanmam başkasına veririm en kotu kendim kullanırım 🤣yazık yani ben ya İstanbul'dan alıp götürdüğüme mı yanayım 😁 söyledim o zaman epey dirdir ettim 🤣 annem öyle işte 🤭 ben de böyleyim 🤣kız kv ondan benim gözüme pek batmaz 😁kadin en ufak iyilik yapsa gözümde büyür 🤭annemde görmedim ya bir şaşarım 🤣bazen kv nin kızı olsam nasıl olurdu diye düşünüyorum 😁galiba çok dişli cesur özgüvenli olurdum 😁 evlatlarini çok sever çünkü.Bak oğlum bile kitabı var en sevdiği 4 kişiyi yazması istenmiş bir etkinlikte eşimden benden sonra kv yı yazmış.Cocuk bile bu yaşta sevildiğini hissediyor ve seviyor kadını.Halbuki onlar Ankara'da biz İstanbul'da.Ustelik 2 yıldır ne biz gidiyoruz ne onlar geliyor.

enerji_kusagi enerji_kusagi annemin yaptıklarını anlatsam var ya üvey anne yapmaz yani o derece 🤣 eskiden çok üzülüdum de uzun zamandır aklıma gelmiyordu 🤭bu ara duygularım bir depreşti 😁 bunalım yaşayacak konular galiba🤭en iyisi yarın bir markete filan gideyim evde hepten kafayı yedim 🤪

Ayy bu bdv nin yolu neredeydi :KK70:

Bir kurcalayım bakalım bulurum sanki 😂
Senin profilden mi daha kolay bulurum? Aman be ne bocaladım ya, Mühendisim birmuhendisanne birmuhendisanne olaydı öğretirdi hepsini :KK70:
Ha ha 🤭 bu ara çok takılıyorum😁 genelde okuyorum 🤣yorum yazinca ban a kadar yolu var üyeler belli olmuyor patlamaya hazır bomba gibi olan olabiliyor.🤭bi de bazı önemli konularda yanlış yönlendirmek istemiyorum 😁

sahurda neler yiyorsun? menülerini hiç yazmıyorsun artık::KK43:
tabi zor oluyordur @Saricivcivcikcik özellikle evden de çıkılmayınca, yasaklarla:KK43:
benim işyerimde covid sebebiyle kimsecikler tutamıyor, tek tük kişi tutabiliyor.

etmez miyim, sen görsen c vitamini, d vitamini, k vitamini hepsini kullanıyorum.
covid ile başlamıştım, doktor önerisiyle, hala devam ediyorum. sen kullanıyor musun?

fringe biraz black mirror'ı hatırlatıyor bana, o da en sevdiklerimdendi.
cicekcikkk cicekcikkk ben de senin gibiyim, popüler kültürün peşine takılıp gitmeye, moda diye ya da gündemde diye bir şeyleri izlemeye, dinlemeye gıcık olurumm
kendi yolumdan gitmek tercihimdir hep:KK200:
lost dizisini bile popülerken izlemeyip daha birkaç ay önce izledim mesela::)))
Ehuehu şimdik ben çok takviye alıyorum hangi birini desem😂😂😂 ester c omega ala evening primose oil(menapozsal) magnezyum 5htp(uyku depresyon ve acayip iyi geldi depresyon kısmına🤣🤣🤣 selenyum çinko krom (bunları iki üç günde bir alıyorum) arada başka antioksidanlar ekleniyor q10 vs gibi kür gibi yapıyorum onları
Takviye olayına sıcak bakmazdım lakin 6 yıl önce başladım resmen metabolizmam değişti ve direk fayda gördüm

Lostu hala izlemedim😂😂😂
Merhabalar

Ballarımmmmm

ben döndüm ❤️
Hoşgeldinnn❤️
Alerji için geçmiş olsun 💐
Spor ile müthiş sıkılasacaksin bu ay incelmen 2 cm den bile fazla olabilir 😍

Hoşgeldin 🌺
Canım çook teşekkürler ❤️ Evet evde yaptığım bu hareketlerle farketmeye başladı karın kası yaptım bayağı azimle devam 😍
Hocam sayısal ve bedensel olarak fiziğin her dalıyla ayrı ayrı ilgileniyorsunuz Maşaallah😍
Ketojenik diyette bu kadar uzun açlık olması gerekiyor mu yoksa sen İfe mi uyarladın?
Şu hindistan cevizi yağını da bir alıp denemedim. Alınacaklar listeme yazayım bakalım bir.

Sizin için gerçekten sevindim, pek sıkıntı çekmeden ve evde de sıkılmadan normal hayatınıza dönebildiniz, tekrar geçmiş olsun 😍
Antalya özlenmez mi güzel bir şehir. Ama yine de aklım sizin Karadenizdeki yeşillikler arasında dediğin evde 😂 Görmesemde görür gibi oluyorum😍
İnsan orayı mı daha çok özler yoksa burayı mı? Mesela bu iki yerden hangisinde yaşamak isterdin?
İspanyolca öğrenen bir arkadaşım demişti ki; çok kolay bil dil, sadece kelime öğrenmek bile yeter. Mesela "bisiklete biniyorum" diyeceksin; "Ben bisiklet binmek" kelimelerini söylemen yeter. Fiile, yapım çekim ekine vs vs gerek yok demişti Gerçekten mi böyleymiş canım hiç incelememiştim?

Sen sıcak-soğuk suyu keşfettiğinde ben daha o bilgiyi bilmiyormuşum. Daha sağlık bile okumuyordum :KK70:

Yani uygulama pek işe yaramıyor mu yoksa ilerlemesini uzun süreye mi yaydı bilemiyoruz galiba. Ne kadar genç yaşta varislerin çıkmaya başlamış 😟

O bel çukurunu sporla biraz şekillendirebilirsin diye biliyorum. Dümdüz bir sırttan ziyade o çukurluk daha çekici görünüyor da olabilir. Seninkini bilmiyoruz ama bazı kadınlar belirginleşsin diye egzersiz yapıyor. Sen olanı beğenmiyorsun 😂

15 Mayıs değil 14 Mayıs,

Aynen verirsin canım, vermiştin daha önce inceydi bayağı 😍 Senin de her bir şey anneden geçtiğine göre oğlanı yadırgamamak lazım :KK70:

Benimkine diyelimde seninkinin ayarlarıyla iyice bir oynasın 😜 Hep po dan gitse bu sefer onu da beğenmezsin sanki 😂

Annem ve kardeşleri, anneannem ve kardeşleri, onunda anneleri dahil sarışın, renkli gözlü. Dedem de renkli gözlüydü, kardeşide. Anne tarafı büyüklerine göre Türkmeniz. Babam da siyah saçlı, açık tenli, kahve gözlü. Baba tarafımda tenler açık gözler ve saçlar koyu. Hakikaten ya düşündüm, baba tarafından bir tane renkli gözlü hatırlamıyorum. Halam biz Karahanlılardan geldik deyip duruyordu. Ondan mı kara bunlar ki 😬 Abim kumral, teni buğday, gözler açık kahve. Ben kime çektim bilmem. Annenin kopyasısın derler ama birebir tutan ne göz ne dudak ne burun yok ne kaş kirpik yok 😂 Neyse yine az kalsın evlatlık mıyım acaba sorularım depreşecekti ki olmadığımı hatırladım 😂

Gidip mavi göz nakli olup babanın kapısını çalacam, "size baba diyebilir miyim:KK23:?"

Bir an sen yazdın sandım mesajı, ben bunu sanki okumuştum, dejavu mu bu dedim ki enerji patlamasını gördüm 😂

Hımmm, evde yüksek dozda bir enişte etkisi var gibi, yan etki mi yapıyor acaba, herkesi etkisi altına alıyor, çocuk patavatsız sen balık, hımmm, enişte balık olunca demek ki, ilginç. Bu konuyu takibe alayım bakalım :KK70:

Bebişim ben ne zaman cam silsem yağmur yağar, dün bir odanın camını sildim, hakkımızda hayırlısı olsun :KK70:

Evi karınca bastı. 3-4 gündür inatlaşıyoruz. Bakalım sonu nereye varacak:confused: Yine gitmezler ise Teyzeye şikayet edeceğim onları :KK70: Geldikleri her yolu kesiyorum, sabah mutfağa bir giriyorum ki topluca beni karşılıyorlar :KK52:
Bu sefer de bal kavanozuna dadanmışlar. Ağzı kapalı şeyin içine nasıl girdilerse. Baktım bir kısmı grup halinde balın üstüne batmış kafalar ve antenler dışarıda çabalıyor. Bu seferde kıyamadım, göz göre göre yaşam mücadelesi veriyorlar. Kürdanla tek tek topladım, bal her yerini yapıştırmış, önce suya yıkamaya, balları akınca oradan peçeteye kurulamaya... Çoğunu kurtardım, canlandılar, ve balkona bıraktım, bir daha gelmeyin dedim :KK25:
Sabah tezgahı tanıyamadım 😨 Gelenlerin arasında o hainler var mıydı bilmiyorum, en kalabalık haliyle dönmüşlerdi😬 Oysa her yeri çamaşır suyuyla silmiştim. Diğer yolları onun kokusundan bırakmışlardı :mad:
Öldürmemek için her yolu denedim, bu sefer elektrik süpürgesini aldım, ben mi kötüyüm şimdi :KK61:

Canım bu göçmen dili pek bir Rusça ya benziyormuş, dobraye utra da Rusça günaydın 😍
Kızının tacı da çok güzel olmuş, bayıldımm, Maşaallah, ellerine sağlık tatlışın😍

Yeni nickin hayırlı uğurlu olsun canım, çok anlamlı olmuş😍 tatlı nicklerden vazgeçmek zor olmadı umarım 😜

Balımm💋teşekkür ederim 💋

Öperim gözlerinden 💋

Her babayiğidin giremediği Mimar Sinan Üniversitesi ha😍 Ah işte, çocuk olunca insanın eli kolu da bağlanıyor. Kime güvenilip bırakılır ki aile olmayınca. Sanat tarihi çok güzel bir tercih olmuş, hepsinin temeli tamda. Sen onu da halledersin kısa zamanda, Maşaallahhh Çiçeğime 😍
Her bir balımla ilgili ayrı ayrı gurur duyacağım şeyler okudukça ne kadar mutlu oluyorum anlataman❤

Maşaallah diyorum 💪

Kendin bile başardığın şeylere inanamadıysan artık, hem mütevazi hem çok başarılı oldun demek ki 😍

Vayy, sende benim kafadansın yani, popüler olan şeylere oldum olası fobim var :KK70:Game Of Thrones ve Gossip Girl'ü bile geçen sene izledim. Lost'u hala izlemedim. Fringe ile beraber izlerim artık. Harry Potter'ın hiç bir kitabını okumadığım gibi filmlerinden sadece birini lisedeyken sinemada izledim, o da arkadaş baskısından :KK70: Star wars da izlemedim 😬 Şu an ayıp ettim sanki, bende kendimi kınıyorum, yuh beee :KK70:

Kıymetlimmm 😍😍😍
Sistem anında kurulur🤣🤣🤣🤣 yapı gereği hep 😂😂😂 keşke acuk geniş biri olaydım obsesif olma eğilimim var malesef belki de obsesifim direk eğilim diyerek yumuşatayım😂😂😂
Ketojenik beslenmeyi if siz de yapabilirsin elbet ama ketojenik beslenme ve if pek mühim çünkü uzun açlık dönemlerinde ketozise giriyorsun zaten ketojeniğin anası gibi diyim sana ki ketozise girince ve beden adapte olunca yağ yakma metabolizmasına acıkmıyorsun gerçekten toksun dolayısıyla if mecbur yapıyprsun😂😂😂 tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan gibim oldu ama öyle🥸
Lostta aynıyız izlemedim ama evladım olduğu için harry potterları kaç tur izlendi izlenmekte izlencek sayı vermek güç😂😂😂
Çok satan kitaplarda da aynı şey vardı son üç beş yıldır biraz kırdım onu ama çok saygı duyduğum öneren insanların dediği kitaplar sadece gerisine yine ayrımcılık yapıyorum malesef 😂😂😂

blondeblond blondeblond canım sana da sanki alıntı yaptıydım yok oluvermiş anlamadım😋 gözlerim iyi gibi şişliği azıcık indi çok şişseydi zaten indiremezdim bir de egzama gibi göz altları buruşuk ama hani filmlerde makyajla yaşlandırırlar ya öyle bir korkunç hale geliyor sorma o bayağı geriledi allahtan
Ben de öperim senin o güzel gözlerinden😘😘😘

Günaydın güzel kadınlar😍😍😍

ben su orucu water fasting ne denirse artık niyet ettim yapmaya dün en son 15:30 çikolata yiyerek😂😂😂 başladım bakalım 3 gün en az gidebilirsem daha gidicem sorun niye niye niye🤣🤣🤣
Metabolizmam duruk kilo verdim kaçamak yapmadım etmedim bir kilo hop yine çıktı geçen yaz su orucuyla kırmıştım ama akabinde temiz beslenmedim vs çıktı ve sağlık ilk sebep alerjilerim migrenim geri geldi bir format atıp otofaji olayına girmek bedeni dinlendirmek zaten ketojenikten dolayı yağa adapte oldum acıkmamaya başladığımdan anlıyoruz bunu 😂😂 bilimsel bir gerçek benim kişisel yorumum değil tabi 😁
İşallah yapabilirim bakalım pek kararlıyım su kahve bitki çayları tuzlu maden suları ile gittiği yere kadar en az üç gün niyetim desteklerinizi beklerim efenim🤓

Merhabalar

Ballarımmmmm

ben döndüm ❤️

çok sevindim, hoş geldin asliogretmen asliogretmen 🌸✨🤗

senin göğsünün benden büyük olması peki? :63:

evetttt çok tatlış yapmış yaaa 😍 maşallah 😘

hoşgeldin canım

blondeblond blondeblond haftada 2 gün kaçamak yapıyorum :KK48:

evet benim göğüsler maşallahı var😂
ameliyat olacaktım vazgeçtim onlar sayesinde belim daha ince duruyor onu farkettim😂😛

sansebastian nickli birini kaçamaksız düşünemezdim zaten😜
ama değişmişsin, çok da iyi gidiyorsun, vücudun emeklerine cevap veriyor, kaçamaklarına kayıtsız kalıyor, sana torpil geçiyor, hep böyle devam etsin😍🥰😘

şarkı sana: bu gönül ona torpil geçiyorrr etrafında fırrr dönüyooorrrr💃🏼🎤🎶

15 Mayıs değil 14 Mayıs,

Balımm💋teşekkür ederim 💋

Öperim gözlerinden 💋

Maşaallah diyorum 💪

Vayy, sende benim kafadansın yani, popüler olan şeylere oldum olası fobim var :KK70:Game Of Thrones ve Gossip Girl'ü bile geçen sene izledim. Lost'u hala izlemedim. Fringe ile beraber izlerim artık. Harry Potter'ın hiç bir kitabını okumadığım gibi filmlerinden sadece birini lisedeyken sinemada izledim, o da arkadaş baskısından :KK70: Star wars da izlemedim 😬 Şu an ayıp ettim sanki, bende kendimi kınıyorum, yuh beee :KK70:

Kıymetlimmm 😍😍😍

evet canım sağlığımız iyi, ben de mutluyum😇🌸
karadenizin doğası gerçekten muhteşem, yerli alpler diyoruz oralara😂 ama biz çok sık gidemiyoruz ordaki evimize, iş, güç 2 senedir de malum yasaklar, yine de orda bir ev var uzaktaaa gitmesek de kalmasak da o ev bizim evimizdirrr😆😛 ordaki evimizin balkon manzarası bu, özledim😍

b1c31b4b-1bd6-40b4-bc3d-67e9d03d0c92.jpg

Antalya'da kalacak yerimiz yok ama bu zamana kadar voyage, miracle, rixos, paloma gibi otellerde kaldık canım, her geldiğimizde de merkeze ve kaş merkeze inip gezdik, çok sevdiğim şehirlerden biridir benim🥰 ama ben yine istanbulda yaşardım, istanbulda doğdum büyüdüm😂

ispanyolca gerçekten diğer dillere göre kolay gibi, türkçeyle benzerlikleri de var, yazıldığı gibi okunuyor çoğu kelime😊
balkanların dillerinin rusçaya benzemesi normal çünkü ruslarla dilimiz de kökenimiz de aynı,
slav kökenliyiz😀

Ehuehu şimdik ben çok takviye alıyorum hangi birini desem😂😂😂 ester c omega ala evening primose oil(menapozsal) magnezyum 5htp(uyku depresyon ve acayip iyi geldi depresyon kısmına🤣🤣🤣 selenyum çinko krom (bunları iki üç günde bir alıyorum) arada başka antioksidanlar ekleniyor q10 vs gibi kür gibi yapıyorum onları
Takviye olayına sıcak bakmazdım lakin 6 yıl önce başladım resmen metabolizmam değişti ve direk fayda gördüm

Lostu hala izlemedim😂😂😂

Hoşgeldinnn❤️

Canım çook teşekkürler ❤️ Evet evde yaptığım bu hareketlerle farketmeye başladı karın kası yaptım bayağı azimle devam 😍

Sistem anında kurulur🤣🤣🤣🤣 yapı gereği hep 😂😂😂 keşke acuk geniş biri olaydım obsesif olma eğilimim var malesef belki de obsesifim direk eğilim diyerek yumuşatayım😂😂😂
Ketojenik beslenmeyi if siz de yapabilirsin elbet ama ketojenik beslenme ve if pek mühim çünkü uzun açlık dönemlerinde ketozise giriyorsun zaten ketojeniğin anası gibi diyim sana ki ketozise girince ve beden adapte olunca yağ yakma metabolizmasına acıkmıyorsun gerçekten toksun dolayısıyla if mecbur yapıyprsun😂😂😂 tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan gibim oldu ama öyle🥸
Lostta aynıyız izlemedim ama evladım olduğu için harry potterları kaç tur izlendi izlenmekte izlencek sayı vermek güç😂😂😂
Çok satan kitaplarda da aynı şey vardı son üç beş yıldır biraz kırdım onu ama çok saygı duyduğum öneren insanların dediği kitaplar sadece gerisine yine ayrımcılık yapıyorum malesef 😂😂😂

ben de covid sebebiyle başladım, bırakmayı düşünmüyorum, acaba zararı var mı?

blondeblond blondeblond canım sana da sanki alıntı yaptıydım yok oluvermiş anlamadım😋 gözlerim iyi gibi şişliği azıcık indi çok şişseydi zaten indiremezdim bir de egzama gibi göz altları buruşuk ama hani filmlerde makyajla yaşlandırırlar ya öyle bir korkunç hale geliyor sorma o bayağı geriledi allahtan
Ben de öperim senin o güzel gözlerinden😘😘😘

geçmesine çok sevindim😘🌸

Günaydın güzel kadınlar😍😍😍

ben su orucu water fasting ne denirse artık niyet ettim yapmaya dün en son 15:30 çikolata yiyerek😂😂😂 başladım bakalım 3 gün en az gidebilirsem daha gidicem sorun niye niye niye🤣🤣🤣
Metabolizmam duruk kilo verdim kaçamak yapmadım etmedim bir kilo hop yine çıktı geçen yaz su orucuyla kırmıştım ama akabinde temiz beslenmedim vs çıktı ve sağlık ilk sebep alerjilerim migrenim geri geldi bir format atıp otofaji olayına girmek bedeni dinlendirmek zaten ketojenikten dolayı yağa adapte oldum acıkmamaya başladığımdan anlıyoruz bunu 😂😂 bilimsel bir gerçek benim kişisel yorumum değil tabi 😁
İşallah yapabilirim bakalım pek kararlıyım su kahve bitki çayları tuzlu maden suları ile gittiği yere kadar en az üç gün niyetim desteklerinizi beklerim efenim🤓

su orucu muuuu? ne zaman?😯
benden tam destek👍🏼
covid olmadan önce bile haftada 1 gün hep yapıyordum su orucu,
hatta geçen senelerde 10 gün yapmışlığım vardır😅

günaydın kızçelerrr 🙋🏼‍♀️💕
dünkü menümü yazıyorum

sabah: süzme yoğurt içine tarçın, kuru üzüm, elma ile karıştırıp yedim (buna bayılıyorum💘)
öğlen: taze fasulye yemeği, salata. (şirket menüm)
akşam: tavuk şiş, salata.

ayrıca hergün mutlaka 2,5-3 lt arası su içiyorum, bunu alışkanlık haline getirdim😇
spor yine yok🤷🏼‍♀️ kilom 55,5 - 56 arası takıldı😃
aslında bu kiloda iyi göründüğümü farkettim, 2 kilo daha vermek isterim ama acelem yok diyorum,
yine de sizinleyim🌸✨🌸

eşim bu aralar yine abur cubura, tatlıya fena sardı, dün akşam eve soğuk baklava almış,
bir tanecik bile yemedim, sanırım bu duruma alışmak zorundayım artık😂

enerji_kusagi enerji_kusagi cnm zor oldu ama sosyal baskı diyelim 😂

evet benim göğüsler maşallahı var😂
ameliyat olacaktım vazgeçtim onlar sayesinde belim daha ince duruyor onu farkettim😂😛

sansebastian nickli birini kaçamaksız düşünemezdim zaten😜
ama değişmişsin, çok da iyi gidiyorsun, vücudun emeklerine cevap veriyor, kaçamaklarına kayıtsız kalıyor, sana torpil geçiyor, hep böyle devam etsin😍🥰😘

şarkı sana: bu gönül ona torpil geçiyorrr etrafında fırrr dönüyooorrrr💃🏼🎤🎶
Hahaha 😀 ay sen çok yaşa 😘😘😘
Hedefim haziran sonu 54 cnm 😍 mezun olunca birkaç hafta yicem gibi duruyor çünkü 😎

enerji_kusagi enerji_kusagi cnm zor oldu ama sosyal baskı diyelim 😂

Hahaha 😀 ay sen çok yaşa 😘😘😘
Hedefim haziran sonu 54 cnm 😍 mezun olunca birkaç hafta yicem gibi duruyor çünkü 😎

şu an 58 kiloysan sadece 4 kilocuk kalmış hedefe🥳, peki boyun kaç? bana yakınsın sen şu an,
ve koruma dönemimiz birlikte olacak gibi,
ama bence birbirimize uyarsak sabah donut, akşamı profiterol ile kapatırız biz🤣😂

evet 2 kilo esneme payı şart😂 ben de onun için 53 falan olayım diyorum ama ağırdan alıyorum,
doğum günüme kadar kendime süre verdim ve doğum günüm temmuzda😛😂
temmuza kadar 2 kilo veremeyen de ne biliyim yani😜

Back
X