- 15 Şubat 2021
- 484
- 1.886
- 28
Sen öyle söyleyince hatırladım ya, Aydın'da da 4.kata bir örümcek girmişti ama ne örümcek, tarantula ondan büyük değildir, net. Hatırlayınca yine bir hoş oldum. Bir kere de büyük bir çekirge girdi o eve. Atana kadar oda oda kovalaştık
Aklıma gelseydi de hoplayıver çekirge şarkısını açsaydım, düşüncelerini bir alsaydımO evde ağaçlarla iç içeydi. Bazen balkon camına kumru çarpıyor (camı seçemiyorlardı galiba) bazen de evin içine giriyordu. Bu tür şeyleri halletmek de hep bana düşüyor
Senin şu wonderwoman biz olabiliriz belkiikimizinde epey macerası olmuş
da o kurbağa nasıl çıktı evden kendi mi hopladı sıçradı gitti
Bu karıncalar da çok sevimli ama çok inatçı ya. Bugün yine saatlerce gaza ettik. İlla girecek bir yer buluyorlar. Temiz yere daha mı çok geliyorlar anlamadım ki. Bahçeyi komple elektrik süpürgesine çekecem az kaldı. Burası 1.kat, direkt bahçeyle bağım yok. Tavsiyelere açığım
Maalesef haklısın canım
Şükür ki kayınvalideden yana şansın gülmüş. Annen belki kötü biri değildir ama huysuzdur, memnuniyetsizdir, vs. Tanımadığım için yeterli yorum yapamıyorum, sonuçta anne, atsan atılmaz misali.
Artık iş başa düştü, bize bir psikoloğun geleceği de yok gibiCivcivimin Secret da oruç tutuyorsa artık, bir icraat yok
Şimdi seni şöyle bir terapist koltuğuna alayım, koltuk önemli
Benim burada takıldığım noktalar;
Dişli olmaktan neyi kastettiğin. Ne gibi şeyler oluyorda çekimser kalıyorsun?
Sence cesaretin tanımı ne?
Bir de özgüveninin eksik olduğunu düşünmene sebep olacak eksikliklerin neler? Nasıl birisi sence özgüvenli de sen değilsin?
Dişli,cesur ve özgüvenli olmak derken bu 3 ayrı kavramla aynı şeyi mi kastediyorsun yoksa farklı farklı şeyler mi?
Hadi bakalım, ananın genleri işe yarasın, dan dan yaz şimdi çekinmeden, ucu nereye giderse gitsin
Hep siz mi hocalık yapacaksınız, bir günlüğüne de ben olam didim
Deme öyle ya, gerçekten üzülüyorum. Bu evde kaldım da kuruntu yaptım mevzusu değil gibi, hep üstünü örtüp öteliyorsun gibi anlıyorum. Düşünecek vakit bulunca hopp su yüzüne çıkıyorlar. Sürekli meşgale mi bulacaksın beynini oyalamak için
Tabi malzemede çok var. Kökten çözelim bunu
Oralar pek bir karışık,mayınlı tarla yaniAman aman uzak dursun bizden, ben bir kere yanlışlıkla girdim benim bile sinirlerim hopladı
Canım doktorlar gibi sende başlama şimdi biz biraz obsesif oluruz diye
Takıntının en işe yaradığı yer ezber yapmak yoksa çık hemen o toplardan
Evrim teorisyenlerine sormak lazım bu yumurta-tavuk olayına nasıl bakıyorlar
Hımm, doğru, yağın yakılması ve enerji süresi uzun oluyor. İster istemez İf oluyor. Hiç o şekilde düşünmemiştim.
Oralar oldukça güzel görünüyor canım
Off ya epey uzunca ve güzel şeyler yazmıştım sana hepsi bir anda gitti, sadece ilk yazdığım cümle kalmışşş, kim sildi yazdıklarımı kim kimmm
Bu mesajı şimdi atlıyorum tekrar yazacağım canım
Hemde 10 (yazıyla on) günn
Bir kere 2,5 günlük deneyimim oldu, bilerek başlamadım gerçi ama yemek istemedim bir süre, bakayım ne kadar gidecek demiştim. O buçuk olan gün bir el ayak titremesi oldu, bildiğin şekerim bariz düştü, hemen bir şeyler yedim, zor kendime geldim. Sizde hiç olmadı mı tarz şeyler canım, uzun süre yani?
Kilon zaten çok güzelll
Enişte beyde eski formuna geri dönmüş
Eniştemizin değişmesini beklemekten ise senin alışman daha kolay görünüyor
14 Mayıs a kadar 2 kilo veremeyenden daha bir şey sanki
Burnumu kapattım bir nefeslik dalıp çıktım balım
Müptelası olsam bile çok sürmez balım ya, biri yüzünden banlanır yine çıkarım
Sen nerelerdesin bakim onu bir anlat, Bdv lerde aratma kendini
Kafada biriken işlerin veya yarım bıraktığımız şeylerin beyni yorduğunu daha önce anlatmıştım unuttun mu?
Hani yarım bıraktığım işleri tamamlama kararımı o yüzden almıştım, bunun mantıklı bir açıklaması varmış dediydim. Çok şükür enerjin de yerine gelmiş![]()
yok zaten eşimi bir türlü uzak tutamıyorum abur cubur ve tatlılardan

Bana bolca sabır ve irade dileyelim

10 ve hatta 15 bile yapmışımdır, sadece su, oldu olmaz mı ama göçmen inadı işte bırakmadım