70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Merhaba balım günler çok sıkıcı geliyor bu yasaklar bana hiç iyi gelmedi alışverişe devam
Sen nasılsın?

Çok üzgünüm keşke fragmanla kalsa insanın aklı almıyor ama bazı insanlar bencil olabiliyor

Çok geçmiş olsun Aslım balım ❤️
İyiyim canım 🤗 kafayı yememek için yumurta ,market ,manav vs .bahanesiyle az da olsa dışarı çıkıyorum.

Kızlar gecmisi bi sondan bi bastan okuyarak geldim:KK70:
Günler nasil geciyo anlamiyorum biraz gec uyaniyorum gece uyumuyorum sahura kadar ondan.
İftar sonrasi kahve yani saglikli atistirmaliklarimi yaptim simdi iftari bekliyorum:KK76:
Özledim sizii:KK68:
Hoşgeldin canım 🤗 özledik aynen 🎯aynı durumdayız .
Sahura kadar otur 13 e kadar uyu.
Yemek hazırla, iftar, çay, kahve, meyve derken bu saat oluyor 😍
Ramazan bitince dermanimiz olur inşallah 🧿

Esin 2.doz aşısını oldu mu?

sen beni bir de detoks yaparken gör diyesim geldi😜 manyaklaşıyorum çünkü😂
keten tohumu artık salataya, yoğurda hep ilave etmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum.
yoğurt, peynir, süt ürünlerini çook özlemişim😍
ama benim detoksum böyle olmuyor, direkt su orucu benimkisi🙃
sen beni bir de detoks yaparken gör diyesim geldi😜 manyaklaşıyorum çünkü😂
aman detoks yapma o zaman 😂 bu normal diyet günün olsun canım

günaydın, hava bahar kokuyorrr, mayıs ayı en sevdiğim ay benim🌸🦋
nasılsınız kızlar?

dünkü menümü yazıyorum:

sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 parça füme roast beef, 1 parça gouda peyniri, domates, salatalık, biraz fıstık ezmesi, biraz ahududu reçeli, 2 adet tam ceviz..
yani ölçüsüz bir pazar kahvaltısı her zamanki gibi..🤭😄
öğle: çilek, muz, kivi, meyve salatası.
akşam: köri soslu kremalı tavuk, yanında fırınlanmış mantar.

kaçamak: 2 kocaman dilim haşhaşlı kremşantili revani 😜

ben artık koruma dönemine geçtim, 1-1,5 kg daha verirsem de güzel olur ama çok kasmıyorum, hayırlısı🥰
dengeli olmaya çalışacağım🤓
hepinize iyi haftalar diliyorum🙋🏼‍♀️
Neler görüyorummmm o kadar sevindim ki revaniye reçele :rolleyes: işte koruma dönemi bu canım harikasın ;) ;)
ben de gerçek menülerimden örnekler yazıciim bir iki hafta coşayım da mezuniyetten sonra 😂 malum şu an sosyal baskı var yazamıyorum %100 :D :D :D amaaaa döndüğümde tamamen free olucammmm :21::cool::KK8:

aynı cümleyi 2x kurmuşum😂 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
detksun senin için anlamını anlamam için 😂

Yavru kuşum aslında benim metabolizmam iyi de aslında sağlam spor yaptığım için ama sadece hız değil biliyorsun ki hormonel durumlar direk yönetiyor burda ki mesele yaşla hormonların değişmesi keza menapoz öncesi döneme geldiğinde anlarsın yaşayan bilir🤓 doğum yaptım mesala 18 ay emzirdim hayatımda ilk defa 22 kilo almıştım doğumdan sonra 14-15 kilosu gitti kısa sürede kalan 6-7 kilo gitmedi 1 yıl regli olmadım çünkü herkesin bünyesi başka ya ve az yiyordum normalde öyle beslensem bir deri bir kemik kalırdım yok gitmiyor sonra regli olmaya başladım pata küte gitti kilolar burda ki mevzu aldığın kalori değil yani

kalorinin önemi yok mu diyorsun :dondurma:

annem de 64 yaşında bir haftada 2 kilo verdirdim valla 😂

ketojenik yapıyordun değil mi kuzum? bence uzun vadede sürdürülebilir değil ya ve aldığın lif de az olabilir miktarlarına bak istersen ;) en az 20 gr almak gerekiyor sağlık için mesela 🤗 ya da çok spora alıştırdıysan vücudu ondan da olabilir :) düşük karbonhidrata geçebilirsin bence canım günde 70-80 gr gibi ;)

Hoşgeldin canım 🤗 özledik aynen 🎯aynı durumdayız .
Sahura kadar otur 13 e kadar uyu.
Yemek hazırla, iftar, çay, kahve, meyve derken bu saat oluyor 😍
Ramazan bitince dermanimiz olur inşallah 🧿

Esin 2.doz aşısını oldu mu?
Hosbuldum canim☺️💚
Eşim daha olmadı 2.dozu ama yakinda olcak canim annemler oldu. Şükür hic hissetmediler. Ben daha hic olmadim:D

Evet ya sahura kadar uyumayinca tekrar uyan hazirla ye tam iskence oluyo 🤭 Ramazan da geldi gecti valla bakalım eski uyku duzenine nasil geccez :D
Sen naptin oldun mu 2.dozu? İlk dozu zaten olmustun diye hatirliyorum?

Hosbuldum canim☺️💚
Eşim daha olmadı 2.dozu ama yakinda olcak canim annemler oldu. Şükür hic hissetmediler. Ben daha hic olmadim:KK70:

Evet ya sahura kadar uyumayinca tekrar uyan hazirla ye tam iskence oluyo 🤭 Ramazan da geldi gecti valla bakalım eski uyku duzenine nasil geccez :KK70:
Sen naptin oldun mu 2.dozu? İlk dozu zaten olmustun diye hatirliyorum?
Randevuyu 28 ine verdiler 🎯 bekliyorum.
Ya benim ağzım hiç bos durmuyor 🤪 ona rağmen yetişmiyo yiyip içmeyi planladıklarım ile yaptıklarım arasında fark oluyor 😁 dibek yapayım dedim bugün daha yapamadım 🤣 hibiskus yaptım icemedim yarısi kaldı 🤪 meyve bir iki çeşit yedim ama aklım yemediklerimde :D

Son iki gün sonrası halsizlik halı geçer uyku düzeni gelir.🎯

Neler yapıyorsun?
Koruma mı yapıyorsun?
Temizliğe devam mı?

İçinden nasıl geliyorsa öyle yaz Hemdemim . Google translate bana yardımcı olur 😅 :KK60:

Afiyet olsun canım, gayet güzel.
Dengeyi kurduktan sonra hep korumada olmak en güzeli . Darısı başıma 😉🥰

sıra sizde şimdi, inşallah sizde göreceksiniz o rakamları🤗

İşallah kuzum hedefe yaklaştıkça durukuyor😂😂😂 ama inat ettim kendime 🤓
Bu yaz evet gidebiliriz inşallah yaa 🙏

Canım senin de anneler günün kutlu mutlu olsun kiii😍😍😍

Yavru kuşum aslında benim metabolizmam iyi de aslında sağlam spor yaptığım için ama sadece hız değil biliyorsun ki hormonel durumlar direk yönetiyor burda ki mesele yaşla hormonların değişmesi keza menapoz öncesi döneme geldiğinde anlarsın yaşayan bilir🤓 doğum yaptım mesala 18 ay emzirdim hayatımda ilk defa 22 kilo almıştım doğumdan sonra 14-15 kilosu gitti kısa sürede kalan 6-7 kilo gitmedi 1 yıl regli olmadım çünkü herkesin bünyesi başka ya ve az yiyordum normalde öyle beslensem bir deri bir kemik kalırdım yok gitmiyor sonra regli olmaya başladım pata küte gitti kilolar burda ki mevzu aldığın kalori değil yani

Ballarım

Canımm senin de kutlu ve de mutlu olsun 😍😍😍

Her şeyde bir hayır var diye boşa dememişler😂😂😂

Menün şahane sen şahane 💃🏾😘 aynen rolantide bebekk😍

er ya da geç, kolay ya da zor, o kilolar gi-de-cek! 👍🏼 yeter ki sağlık olsun🤗

İyiyim canım 🤗 kafayı yememek için yumurta ,market ,manav vs .bahanesiyle az da olsa dışarı çıkıyorum.

evde vakit bazen geçmez oluyor, hergün birbirinin aynısı gibi, herkesin psikolojisi bozuldu valla😣
biz bazen apartmanın arka bahçesine çıkıyoruz, hava alıp eve geri dönüyoruz.

Günler nasil geciyo anlamiyorum biraz gec uyaniyorum gece uyumuyorum sahura kadar ondan.
İftar sonrasi kahve yani saglikli atistirmaliklarimi yaptim simdi iftari bekliyorum:KK76:

Ooooo kimler gelmiş Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 😍
ramazanda çok normal canım, allah kabul etsin.
en yakın zamanda dön buralara, yokluğun farkediliyor🤗

Neler görüyorummmm o kadar sevindim ki revaniye reçele :rolleyes: işte koruma dönemi bu canım harikasın :KK66: :KK66:
ben de gerçek menülerimden örnekler yazıciim bir iki hafta coşayım da mezuniyetten sonra 😂 malum şu an sosyal baskı var yazamıyorum %100 :KK70: :KK70: :KK70: amaaaa döndüğümde tamamen free olucammmm :21::cool::KK8:

ketojenik yapıyordun değil mi kuzum? bence uzun vadede sürdürülebilir değil ya ve aldığın lif de az olabilir miktarlarına bak istersen :KK66: en az 20 gr almak gerekiyor sağlık için mesela 🤗 ya da çok spora alıştırdıysan vücudu ondan da olabilir :) düşük karbonhidrata geçebilirsin bence canım günde 70-80 gr gibi :KK66:

aslında o detoksları seviyorum, youtube'da prof.dr. yavuz yörükoğlu var, o da tavsiye ediyor,
haftada 2 gün su orucu çok faydalıymış🤔 ama şimdi covid sonrası diye yapamıyorum.

her haftasonu kahvaltım böyle aslında ama haftasonları menü yazmıyormuşum onu farkettim😂
regl yaklaştı, ben de tatlı isteği oluştu, bu sabah da biraz fıstık ezmesi bal yedim🤩
gün içinde züber yemeyi düşünüyorum🥰

sen neler yiyorsun? spor devam mı? kaçamaklarınla aran nasıl😃

Randevuyu 28 ine verdiler 🎯 bekliyorum.
Ya benim ağzım hiç bos durmuyor 🤪 ona rağmen yetişmiyo yiyip içmeyi planladıklarım ile yaptıklarım arasında fark oluyor 😁 dibek yapayım dedim bugün daha yapamadım 🤣 hibiskus yaptım icemedim yarısi kaldı 🤪 meyve bir iki çeşit yedim ama aklım yemediklerimde :KK70:

Son iki gün sonrası halsizlik halı geçer uyku düzeni gelir.🎯

Neler yapıyorsun?
Koruma mı yapıyorsun?
Temizliğe devam mı?
Napiyorum bi cekyattan öbür cekyata sürünüyorum:D
Pek temizlk falan yapmiyorum bu ara tabi rutin seyleri mecbur yapiyorum da. Ayrintili temizlige giremedim. O kadar halim yok. Gerci son bikac gündür daha iyiyim cok alistim midemin bos olmasina.

Yok canim korumada değilim ben de aksine ramazan gelince ayri bi istahim kapandı. İftar bi iki ara öğün sonra sahur bitiriyorum. Normalde sahurda cok sık hamur isi yapardik ama bu sene sadece 1 kere yaptim hep yumurta falan hafif seyler yedik. O yüzden kilo da almadim. Eksideyim ama cok fazla değil ☺️
Bayramdan sonra borclarimi da hemen tutmayi dusunuyorum bekleyince tutulmuyo bi türlü🤦🏼‍♀️

Sen belki korumadasin diye psikolojik olarak rahat hissediyosundur ondan yiyesin geliyodur😬 kahve kirmizi cizgimdir ictin mi dibegini dün😂 insallah icmissindir:D
Gerçekten artik sunu anladim insanin gozunun doyması midesinden daha önemli. Kahvenin yanina bittere batırılmış 1 ince dilim muz cilek yarım hurma falan koyuyorum mesela gozum doyuyo. Aslinda kalorisi düşük ara yapmis oluyorum ama psikolojik olarak birsürü sey yemisim gibi geliyo:D
evde vakit bazen geçmez oluyor, hergün birbirinin aynısı gibi, herkesin psikolojisi bozuldu valla😣

Amin canim sağ ol💚
Döndüm bile😍 bana bildirim gelmiyo ben biraz da kimse yazmiyo sandım itiraf ediyorum :D :D bi girdim birsürü sayfa birikmiş:D
Ben de özlemişim yoklugunuzu hissettim:KK68:
Sen nasilsin napıyosun☺️

Hoşgeldinnnn😍 hangimizin dengesi dengeli aceba😂😂😂

Neler görüyorummmm o kadar sevindim ki revaniye reçele :rolleyes: işte koruma dönemi bu canım harikasın :KK66: :KK66:
ben de gerçek menülerimden örnekler yazıciim bir iki hafta coşayım da mezuniyetten sonra 😂 malum şu an sosyal baskı var yazamıyorum %100 :KK70: :KK70: :KK70: amaaaa döndüğümde tamamen free olucammmm :21::cool::KK8:

ketojenik yapıyordun değil mi kuzum? bence uzun vadede sürdürülebilir değil ya ve aldığın lif de az olabilir miktarlarına bak istersen :KK66: en az 20 gr almak gerekiyor sağlık için mesela 🤗 ya da çok spora alıştırdıysan vücudu ondan da olabilir :) düşük karbonhidrata geçebilirsin bence canım günde 70-80 gr gibi :KK66:
Ehuehu kalorinin önemi bir yere kadan iyi sağlıklı içerikli 1000 kalori ile sağlıksız abur cubur 1000 kalori aynı değil misal🤪 lifim tam ya bayağı sağlam hatta ekstra chia keten karnıyarık otu vs katıyorum az aldığımı sebzeyi salatayı az yediğimi düşünürsem falan fatsecret uygulamasına gramlarla yediklerimi içtiklerimi yazıyorum biiiip (burda ayıp bi şey diyom😂😂) olmuyor olmuyor kuzum farklı şeyler de denedim iniyorum ödemi atıyorum sonra kaçamak yapmasam da 1-1,5 kg geliyo 😱😱😱 tamam çok kilom yok göbek ve basen de yağlanma oldu üç dört kilo ama kas oranım da çok arttı sanırım eskiye nazaran maşallah fit duruyorum da göbek basen yyağğğğğ beni deli ediyor hep evde kapalı kalıp kendimle uğraşmaktan azıcık salınsak sokaklarda kendiliğinden gidicek adım gibi biliyorum daa daası var düşük karbonhidrata geçcem aslında güyya üç dört kiloyu verirsem 😂😂😂 korkmasam da aslında bir tahlil neyim yaptırsam iyi olcak insülin kortizon troit menapozsal hormonlara baktırsam falan du bakalım allah büyük 🤓 onbeş günde bir regli olmaya başladım mesela 😵
Valla benim annemde maşallah hep fit bir kadındı ben çok şanslıyım genetik olarak ailede nadir şişman kadın var ama menapoza girdiği ara benle aynı boyda 55 lerden 65 lere çıktı o süreçte sadece sonra iyice artık yerleşip bünye alışınca eski haline döndü benim de sanırım geçiş döneminin sancıları bunlar uzun sürmez umuyorum 🙏

sıra sizde şimdi, inşallah sizde göreceksiniz o rakamları🤗

er ya da geç, kolay ya da zor, o kilolar gi-de-cek! 👍🏼 yeter ki sağlık olsun🤗
Evvettt sağlık olsun elbet göreceğizdir 😍

Öyle ya bozuldu valla hepimize sabır diliyorum😞
kızlar günaydın🙋🏼‍♀️
ramazan nerdeyse bitti bitecek, ben ve eşim kullandığımız takviye ve haplar sebebiyle tutamadık bu sene.
bayram geldi ve bayram coşkusu da olmayacak😔
bazen psikolojim bitik halde oluyor gerçekten eski hayatımızı özlüyorum😔
Öyle kuzum hep özlüyoruz kollektif olarak patlamak üzereyiz benim de hiçbirşey yapasım yok bir ara kendimi toparlar gibi olmuştum ama yok yani şükür yine de halimize ama insanız neticede😞

Napiyorum bi cekyattan öbür cekyata sürünüyorum:KK70:
Pek temizlk falan yapmiyorum bu ara tabi rutin seyleri mecbur yapiyorum da. Ayrintili temizlige giremedim. O kadar halim yok. Gerci son bikac gündür daha iyiyim cok alistim midemin bos olmasina.

Yok canim korumada değilim ben de aksine ramazan gelince ayri bi istahim kapandı. İftar bi iki ara öğün sonra sahur bitiriyorum. Normalde sahurda cok sık hamur isi yapardik ama bu sene sadece 1 kere yaptim hep yumurta falan hafif seyler yedik. O yüzden kilo da almadim. Eksideyim ama cok fazla değil ☺️
Bayramdan sonra borclarimi da hemen tutmayi dusunuyorum bekleyince tutulmuyo bi türlü🤦🏼‍♀️

Sen belki korumadasin diye psikolojik olarak rahat hissediyosundur ondan yiyesin geliyodur😬 kahve kirmizi cizgimdir ictin mi dibegini dün😂 insallah icmissindir:KK70:
Gerçekten artik sunu anladim insanin gozunun doyması midesinden daha önemli. Kahvenin yanina bittere batırılmış 1 ince dilim muz cilek yarım hurma falan koyuyorum mesela gozum doyuyo. Aslinda kalorisi düşük ara yapmis oluyorum ama psikolojik olarak birsürü sey yemisim gibi geliyo:KK70:

Amin canim sağ ol💚
Döndüm bile😍 bana bildirim gelmiyo ben biraz da kimse yazmiyo sandım itiraf ediyorum :KK70: :KK70: bi girdim birsürü sayfa birikmiş:KK70:
Sen nasilsin napıyosun☺️
O koltuktan bu koltuğa bizde de aynı durum😂😂😂😂 almamışsın eksidesin daha ne olsun alaa efenim alaa😍

Sen belki korumadasin diye psikolojik olarak rahat hissediyosundur ondan yiyesin geliyodur😬 kahve kirmizi cizgimdir ictin mi dibegini dün😂 insallah icmissindir:KK70:
Gerçekten artik sunu anladim insanin gozunun doyması midesinden daha önemli. Kahvenin yanina bittere batırılmış 1 ince dilim muz cilek yarım hurma falan koyuyorum mesela gozum doyuyo. Aslinda kalorisi düşük ara yapmis oluyorum ama psikolojik olarak birsürü sey yemisim gibi geliyo:KK70:

Amin canim sağ ol💚
Döndüm bile😍 bana bildirim gelmiyo ben biraz da kimse yazmiyo sandım itiraf ediyorum :KK70: :KK70: bi girdim birsürü sayfa birikmiş:KK70:
Sen nasilsin napıyosun☺️
Ha ha 🤭 ben dibek sevmem eşim istedi kaç zaman önce daha yapicam 😁 her akşam önce Türk kahvesi yapıyorum 🤪sonra nescafe 🤭dibek arada kaynıyor 🤣
Bende bu ara muz dilimleri üstüne az sos çok pis alıştım 🍌

Tünaydın güçlü muhteşem kadınlar ❤️
Tunaydin Çiğdem 🌹💜

O dibek i ben de hiç ama hiç sevmem 🤓
Ha ha 🤭 ben işte denemek için alırım sonra ben beğenmeyip adam beğenince öyle geçiştirmece 💃menengic kahvesi çok güzel 😍 bı de sütlü sütlü .
Menengic sever misin?
Ben en çok Türk kahvesi ya tek geçerim 🎯
İçeceklerin hepsini ağzım boş kalmasın diye içerim ama severek içmek başka bir durum ☕

Ha ha 🤭 ben işte denemek için alırım sonra ben beğenmeyip adam beğenince öyle geçiştirmece 💃menengic kahvesi çok güzel 😍 bı de sütlü sütlü .
Menengic sever misin?
Ben en çok Türk kahvesi ya tek geçerim 🎯
İçeceklerin hepsini ağzım boş kalmasın diye içerim ama severek içmek başka bir durum ☕
Evet ya severek içmek bir başka türk kahvesine bayılırım ama sütle yapılan hiçbirşeyi sevmiyorum malesef sütü sevmiyorum sanırım iğrendim üniversitesiye giderken sabahın 5 inde kalkardım kartaldan karşıya geçmek için erken yol almak gerekiyordu trafiğe kalmıyım diye her sabah ama her sabah bir cezve süt ısıtır içerdim kahvaltı yapamazdım o saatte sonra bir tiksindim fena 😂😂😂

Amin canim sağ ol💚
Sen nasilsin napıyosun☺️

bende evdeyken koltuktan koltuğa, odadan odaya modunda oluyorum😄
işteyken, masamda koltuğuma yapışık, arada departman gezmesine çıkıyorum, muhasebe departmanı, kurumsal vesaire gibi, iş arkadaşlarıma selam verip kaçıyorum😂
malumunuz virüs sebebiyle aynı çatı altında dahi ayrı düştük😖

Hoşgeldinnnn😍 hangimizin dengesi dengeli aceba😂😂😂

Ehuehu kalorinin önemi bir yere kadan iyi sağlıklı içerikli 1000 kalori ile sağlıksız abur cubur 1000 kalori aynı değil misal🤪 lifim tam ya bayağı sağlam hatta ekstra chia keten karnıyarık otu vs katıyorum az aldığımı sebzeyi salatayı az yediğimi düşünürsem falan fatsecret uygulamasına gramlarla yediklerimi içtiklerimi yazıyorum biiiip (burda ayıp bi şey diyom😂😂) olmuyor olmuyor kuzum farklı şeyler de denedim iniyorum ödemi atıyorum sonra kaçamak yapmasam da 1-1,5 kg geliyo 😱😱😱 tamam çok kilom yok göbek ve basen de yağlanma oldu üç dört kilo ama kas oranım da çok arttı sanırım eskiye nazaran maşallah fit duruyorum da göbek basen yyağğğğğ beni deli ediyor hep evde kapalı kalıp kendimle uğraşmaktan azıcık salınsak sokaklarda kendiliğinden gidicek adım gibi biliyorum daa daası var düşük karbonhidrata geçcem aslında güyya üç dört kiloyu verirsem 😂😂😂 korkmasam da aslında bir tahlil neyim yaptırsam iyi olcak insülin kortizon troit menapozsal hormonlara baktırsam falan du bakalım allah büyük 🤓 onbeş günde bir regli olmaya başladım mesela 😵
Valla benim annemde maşallah hep fit bir kadındı ben çok şanslıyım genetik olarak ailede nadir şişman kadın var ama menapoza girdiği ara benle aynı boyda 55 lerden 65 lere çıktı o süreçte sadece sonra iyice artık yerleşip bünye alışınca eski haline döndü benim de sanırım geçiş döneminin sancıları bunlar uzun sürmez umuyorum 🙏

Evvettt sağlık olsun elbet göreceğizdir 😍

Öyle ya bozuldu valla hepimize sabır diliyorum😞

Öyle kuzum hep özlüyoruz kollektif olarak patlamak üzereyiz benim de hiçbirşey yapasım yok bir ara kendimi toparlar gibi olmuştum ama yok yani şükür yine de halimize ama insanız neticede😞

dengeli dengesizler grubu kuralım😜
off offf çok sıkıldımmmm patlayacağımm🤯

Back
X