- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balım aksam yemek yememissin bence aksam az olmus. Onun dışında menü de spor da güzel afiyet olsun20 Eylül Pazartesi Menüm
Sabah 09:00
1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
3 kk çeşit peynir
1 tk zeytin ezmesi
1 çy tereyağı
2 bardak çay
Ara 12:00
1 dilim kavun
Akşam 20:00
1 kase yoğurt
1 küçük muz
1 yk ketentohumu
1 sade maden suyu
2 fincan sade kahve
Su 2 lt
Spor 10193 adım
Olsun olsunAynen cnm kutlamayi dusunuyorumbende zayifliyimda millet sok olmasin mi yanii
![]()
Ellerine sağlık canım cok güzel olmusCEZA SPORU LİSTESİ
1- Hareketsiz Koşu 120 sn
2- Gövde Bükme(Torso Twists) sağ+sol 60 adet
3- Normal Yürüyüş 15 dk
4- Sırayla Yan Adım Row+Lateral Steps 60 adet
5- Yana Adım ve Ayağa Değme (Lateral Step+Reach) 60 adet
6- Jumping Jacks Zıplama 50 adet
7- Zıplama 120 adet
8- Çizgide Atlama (Line Jumps) 60 adet
9- Tempolu Yürüyüş 20 dk
10- Titreme Tekme Squat (Flutter Kick Squat) 20 adet
11- Yavaş Burpees 30 adet
12- Normal Squat 25 adet
13- Squat ve Ayak Dokundurma(Çömelme) sağ 10 adet + sol 10 adet
14- Plank 100 sn
15- Leslie-1 mil 20 dk
16- Leslie-3 mil 20 dk
16- Leslie-5 mil 20 dk
17- Step-1 20 dk
18- Jillian 20 dk
Ballarım şöyle bir spor listesi oluşturdum. Buradaki sporların adet ve sürelerini hafiften zora olacak şekilde sıralamaya çalıştım. Yanlış bulduğunuz kısmını düzeltebiliriz. Listeyi oluşturma sebebim; herhangi birimiz kaçamak yaparsa, kaçamağın az veya çokluğuna göre buradan bir ceza sporu verelibiliriz. Hem kaçamak yapan için ek spor olsun, hem caydırıcı hem dengeleyeci olsun.
Cezayı kim kesecek kısmını beraber kararlarlaştıralım. Benim düşüncem spor yarışılarına başladığımızda o hafta birinci olan/olanlar yeni başlayan haftanın ceza keseni olsun, yeni birinci seçilene kadar mevcut kişi istediği sporu yaptırsın. Sizlerde düşüncenlerizi paylaşın ortak karar alalım❤
Şu linkte adını bilemediğimiz hareketleri hareketli gifle gösteriyor.
![]()
Fitness Hareketleri | En Etkili 25 Egzersiz
Fitness hareketleri rehberimizdeki erkekler ve bayanlar için resimli evde fitness hareketleri ve egzersizleri ile forma girin,fit ve sağlıklı olun.www.kalitelibeslenme.com
İncim hem menünü beğendim hem sporlarını, besleyici ve hafif bir menü, tam diyetlik, günün çok güzel geçmiş Maşaallahİyi aksamlar ballar menum
Sabah 07.00 2 bardak su
Kahvalti 09.00
1 yumurta haslanmis
Roka salatalik domates
5 zeytin
1 dilim peynir
2 bardak sekersiz cay
Ara 11.00
Turk kahvesi sade
Ogle 14.00
1 bardak kefir
7 badem
Ara 17.00
1 kucuk armut
Aksam 19.30
5 kasik patlican yemegi
Salata bol limonlu
Su 2.5 lt 3 olur
Spor
45 dk tempolu yuruyus
10 dk lesli
200 ip atlama
Civcivim çok dengeli bir menü olmuş, kalabalık gibi geldi ilk gözüme ama az ya da çok diyemem, miktarları hesaplayarak mı ayarladın balım, çok ince bir ayar var sanki20 Eylül Pazartesi Menüm
Sabah 08.00 1 dilim kasarla kasarli omlet, domates, 1 dilim beyaz peynir bi lokma ekmegin üzerine 1 cay kasigi labne, yarim cay kasigi recel
Ara 11.00 türk kahvesi, 1 kare cikolata
Ara 13.00 türk kahvesi 1 incir
Öğlen 14.00 1 kucuk kase tavuklu nohutlu pilav, 1 bardak ayran
Akşam 18.00 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye, 1 dilim ekmek, yarım kase incir uyutması(seker katmadan yaptım)
Spor; yok. Sadece 1 saat temizlik
Su; 2.5 litre
Songülüm menünü çok beğendim sebze meyve protein, vitamin, lif, her şey kararında maşaallah20 Eylül pazartesi menüsü
12.00 kahvaltı
1.5 yumurtalı omlet, 1 dilim tulum peyniri, 5 yeşil zeytin, salata (çeyrek avokado, domates, salatalık, marul, maydanoz, nane), şekersiz çay
15.00 ara
2 kaşık yoğurt, yarım armut, iki kuru kayısı, iki ceviz, 1 çay kaşığı hindistan cevizi tozu.
18.15 akşam
2 köfte, 5 parça yoğurtlu brokoli.
Akşam yemeğinden sonra 2 bardak şekersiz çay.
Su 3 litre
Spor 5000 adım.
Saol balimmmmİncim hem menünü beğendim hem sporlarını, besleyici ve hafif bir menü, tam diyetlik, günün çok güzel geçmiş MaşaallahAfiyet olsun balım
Civcivim çok dengeli bir menü olmuş, kalabalık gibi geldi ilk gözüme ama az ya da çok diyemem, miktarları hesaplayarak mı ayarladın balım, çok ince bir ayar var sankiO yarım kase incir uyutmasın da tahminen 2 adet incir 1 çb kadar süt vardır diyebilir miyiz? Tam hayal edemedim neye tekabül edebileceğini. Temizlik de iyi spor oluyor, Afiyet olsun balım
Songülüm menünü çok beğendim sebze meyve protein, vitamin, lif, her şey kararında maşaallahmuhtemelen 45 dk yürüyüş ve su, çok iyi, afiyet olsun balım
![]()
Tamam cnmm beklerimİncim dışarıda az bir işim var. Gelince sporda bende sana eşlik ederim![]()
Yetişemedim galiba balım ya, şimdi girdim eve, az dinleneyim başlarım. Senin bugünkü sporun bitti mi?Tamam cnmm beklerim![]()
Teşekkür ederim balımEllerine sağlık canım cok güzel olmus
Bence fikir güzel ben uyarım sıkıntı yok![]()
Kuşum sabah protein bombası olunca herhalde akşam canım bir şey yemek istemedi, açıkcası birazda üşendimBalım aksam yemek yememissin bence aksam az olmus. Onun dışında menü de spor da güzel afiyet olsun
Olsun olsunkiskananlar catlasın
![]()
Yuruyus ip atlama lesli bitti cnm. Ama ben aksam basen eriten hareketler falan da yapiyorumYetişemedim galiba balım ya, şimdi girdim eve, az dinleneyim başlarım. Senin bugünkü sporun bitti mi?
Afiyet olsun cnm21 Eylül Salı Menüm
Sabah 10.00 3 kasik patates kavurmasi(az yagda ceviriyorum), 1 dilim peynir, domates, bi lokma ekmeğe labne ve rrcel sürdüm
Ara 11.00 2 kasik dondurma
Ara 11.30 türk kahvesi, 2 kuru incir
Akşam 17.10 5 dilim yumurtalı ciğköfte(ev yapimi), 1 bardak ayran, bol marul
Spor; 48 dakika hizli tempo yürüyüş
Su; 2 litre olmus mudur emin değilim
Pek kahve icmedigim için bilgim yok canımGunaydin ballarimmbu arada tarcinli turk kahvesi hakkinda bilgisi olan var mii?
Balim menü gayet guzel afiyet olsun. İlk basta 5 yumurtadan omlet diye okudum aman Tanrim didim
Balım bi ara ben cok iciyodum.. tarcinin aromasini seviyorum..
Hem cok tok tutuyo hem de tatli krizini engelliyo kan sekerini dengede tutuyodünyanin sayılı harikalarindan bence
hele kokusu
![]()
Kasım da o hediye gelsin öyleyse balımKizlar benim de dogum gunum kasimda. Kendime saglikli bi beden hediye etmesem mi
Hadi inşallah
Ben öyle bi kutlama falan yapmam kendi aramizda bi pasta keseriz ama incim belki sen kutlarsin yavrunun dogum gununu elbise giycegine görebence bundan guzel motivasyon yok su an
Afiyet olsun menü de spor da dört dörtlük ne eksik ne fazla
Ellerine sağlık songulum. Benim de yas ilerledi malum bi yil olcak nerdeyse. Ama bosver kalsın ben 26yla mutluyum shdnd![]()
![]()
![]()
Kesinlikle öyle canım, sırf buraya yazacağım diye yemediklerim var benimBu arada menü konusunda katiliyorum kizlar size. Alintilar yine gitti kaldim böyle dimdizlak
Menüleri en gec ertesi sabaha kadar yazarsak güzel olur en azından diger gün dengelemek daha kolay oluyo yediklerimizin farkina varinca![]()
Afiyet olsun balım menü tam diyetlik olmuş20 Eylül Pazartesi Menüm
Sabah 09:00
1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
3 kk çeşit peynir
1 tk zeytin ezmesi
1 çy tereyağı
2 bardak çay
Ara 12:00
1 dilim kavun
Akşam 20:00
1 kase yoğurt
1 küçük muz
1 yk ketentohumu
1 sade maden suyu
2 fincan sade kahve
Su 2 lt
Spor 10193 adım
Helal olsun incim,ben de az önce tamamlayıp geldimEki Görüntüle 2919862 napiyonuz kizlarr. Ben basladim spora 1.5 lt su bitti bile![]()
Canım ellerine sağlık, hem listeyi hem fikri çok beğendim ben, bu halıyle bana uygun. Sıralama konusunda şu an çok fikir beyan edemiyorum, bazı hareketleri denedikten sonra belki yorum yaparım zorlukla ilgili.CEZA SPORU LİSTESİ
1- Hareketsiz Koşu 120 sn
2- Gövde Bükme(Torso Twists) sağ+sol 60 adet
3- Normal Yürüyüş 15 dk
4- Sırayla Yan Adım Row+Lateral Steps 60 adet
5- Yana Adım ve Ayağa Değme (Lateral Step+Reach) 60 adet
6- Jumping Jacks Zıplama 50 adet
7- Zıplama 120 adet
8- Çizgide Atlama (Line Jumps) 60 adet
9- Tempolu Yürüyüş 20 dk
10- Titreme Tekme Squat (Flutter Kick Squat) 20 adet
11- Yavaş Burpees 30 adet
12- Normal Squat 25 adet
13- Squat ve Ayak Dokundurma(Çömelme) sağ 10 adet + sol 10 adet
14- Plank 100 sn
15- Leslie-1 mil 20 dk
16- Leslie-3 mil 20 dk
16- Leslie-5 mil 20 dk
17- Step-1 20 dk
18- Jillian 20 dk
Ballarım şöyle bir spor listesi oluşturdum. Buradaki sporların adet ve sürelerini hafiften zora olacak şekilde sıralamaya çalıştım. Yanlış bulduğunuz kısmını düzeltebiliriz. Listeyi oluşturma sebebim; herhangi birimiz kaçamak yaparsa, kaçamağın az veya çokluğuna göre buradan bir ceza sporu verelibiliriz. Hem kaçamak yapan için ek spor olsun, hem caydırıcı hem dengeleyeci olsun.
Cezayı kim kesecek kısmını beraber kararlarlaştıralım. Benim düşüncem spor yarışılarına başladığımızda o hafta birinci olan/olanlar yeni başlayan haftanın ceza keseni olsun, yeni birinci seçilene kadar mevcut kişi istediği sporu yaptırsın. Sizlerde düşüncenlerizi paylaşın ortak karar alalım❤
Şu linkte adını bilemediğimiz hareketleri hareketli gifle gösteriyor.
![]()
Fitness Hareketleri | En Etkili 25 Egzersiz
Fitness hareketleri rehberimizdeki erkekler ve bayanlar için resimli evde fitness hareketleri ve egzersizleri ile forma girin,fit ve sağlıklı olun.www.kalitelibeslenme.com
Sağol balım evet dün çok dikkat ettim, inşallah bundan sonrası da güzel gitsinİncim hem menünü beğendim hem sporlarını, besleyici ve hafif bir menü, tam diyetlik, günün çok güzel geçmiş MaşaallahAfiyet olsun balım
Civcivim çok dengeli bir menü olmuş, kalabalık gibi geldi ilk gözüme ama az ya da çok diyemem, miktarları hesaplayarak mı ayarladın balım, çok ince bir ayar var sankiO yarım kase incir uyutmasın da tahminen 2 adet incir 1 çb kadar süt vardır diyebilir miyiz? Tam hayal edemedim neye tekabül edebileceğini. Temizlik de iyi spor oluyor, Afiyet olsun balım
Songülüm menünü çok beğendim sebze meyve protein, vitamin, lif, her şey kararında maşaallahmuhtemelen 45 dk yürüyüş ve su, çok iyi, afiyet olsun balım
![]()
Afiyet olsun canım, miktarlar çok olmadığı için bazı şeylerin bir arada olması da sorun olmaz sanırım21 Eylül Salı Menüm
Sabah 10.00 3 kasik patates kavurmasi(az yagda ceviriyorum), 1 dilim peynir, domates, bi lokma ekmeğe labne ve rrcel sürdüm
Ara 11.00 2 kasik dondurma
Ara 11.30 türk kahvesi, 2 kuru incir
Akşam 17.10 5 dilim yumurtalı ciğköfte(ev yapimi), 1 bardak ayran, bol marul
Spor; 48 dakika hizli tempo yürüyüş
Su; 2 litre olmus mudur emin değilim
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel21 eylul sali menum kizlar
Sabah 07.00 3 bardak su
Kahvalti 09.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
Maydonoz domates
2 tane haslanmis kucuk sosis
Ara 11.00 turk kahvesi
Ogle 14.00
1 bardak kefir
7 badem
3 kuru incir
Ara 17.30
1 elma
Aksam 19.30
Haslanmis et 3 parca
Yarim kase yogurt
Su 3 lt devam ediyor
Spor
45 dk yuruyus
15 dk lesli
300 ip atlama ( hergun 100 tane arttiriyorum)