- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Afoyet olsun canim menü de spor da harika olmus21 eylul sali menum kizlar
Sabah 07.00 3 bardak su
Kahvalti 09.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
Maydonoz domates
2 tane haslanmis kucuk sosis
Ara 11.00 turk kahvesi
Ogle 14.00
1 bardak kefir
7 badem
3 kuru incir
Ara 17.30
1 elma
Aksam 19.30
Haslanmis et 3 parca
Yarim kase yogurt
Su 3 lt devam ediyor
Spor
45 dk yuruyus
15 dk lesli
300 ip atlama ( hergun 100 tane arttiriyorum)

Ekleme ekleme ben gayet memnunum hatta 18e dönme sansimiz varsa döndur beni o yillara komplePek kahve icmedigim için bilgim yok canım
5 yumurta yesem ne olur acaba
Kasım da o hediye gelsin öyleyse balım
Ben bı dahaki listeyi düzenlerken herkese bir yaş ekliyim en iyisi
Kesinlikle öyle canım, sırf buraya yazacağım diye yemediklerim var benim![]()

Olur canim cumartesiye okeyim ben o zaman başlayabiliriz.. hem dedigin gibi haksizlik olmaz.. digerlerinin de motivasyonu düsmez ani kilo kayiplarindan dolayi.Afiyet olsun balım menü tam diyetlik olmuşspor muhteşem zaten
Helal olsun incim,ben de az önce tamamlayıp geldim
Canım ellerine sağlık, hem listeyi hem fikri çok beğendim ben, bu halıyle bana uygun. Sıralama konusunda şu an çok fikir beyan edemiyorum, bazı hareketleri denedikten sonra belki yorum yaparım zorlukla ilgili.
İsterseniz cumartesiden itibaren de spor yarışmasına ve kilo yarışmasına başlayalım. Kilo yarışmasında bu hafta sonuçlarını baz almayız, ilk hafta orantısız çok gidiyor bazılarımızdan (sanırım benden öyle olacak) haksızlık olmasın. Gelecek hafta ikisinin de dereceye girenlerini belirleriz. Bu hafta ceza verecek kişiyi cezayı yiyecek olan kişi seçebilir,mesela ben bugün biraz abarttım galiba
cezamı şu kişi kessin diyeyim veya menümü ilk görüp yorumlayan kessin gibi.
Sağol balım evet dün çok dikkat ettim, inşallah bundan sonrası da güzel gitsin![]()
Canım zaten sürekli siteyi degistiriyolar galiba ondandir.. bugün dedigin seye fenk gelmedim ama sık sık sorun yaşıyorum ben de..Kizlar site sürekli değişiyor bende sizde de öyle mi, bazen sayfada 15 mesaj olup sayfa sayısı 600lere düşüyor, sonra bir anda 10 mesaj olup 1000li sayfalara çıkıyor![]()
Balım kahvaltıyi söylememe gerek yok galiba biliyosun21 Eylül Salı menüsü
11.15 kahvaltı (toplu bir okul kahvaltisiydi)
2 tane sigara böreği, çeyrek simit, 1 dilim beyaz peynir, 10 adet zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 yağda yumurta, biraz patates, domates salatalık. (Amma yemişim çok açtım)
17.30 akşam
Kıtır salatası (domates, salatalık, beyaz peynir, 8 yeşil zeytin, acı yeşil biber, altınbaşak bisküvi, limon ve zeytinyağı), şekersiz çay.
3 litre su
11500 adım