70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kıyamam ki:KK60:

Hmm bunu da bugün deniyim sonucumu bildiririm balım:KK70::KK69:
Bende sana:oops:
Merakla bekliyorum sonucu balım :D
Cankuşlar merhaba, yoğun birkaç gün geçirdim. Öncelikle dünkü bildirimi yapayım.

Cumartesi 75.7
Pazartesi 75.7
Sabit
Eksilmemişsin ama artmamışsın da, bu da çok iyi Boncuğum 😍 Aaaa, ama bu senin ilaç kullandığın halin di mi, azda olsa ödem vardır di miiii 😍
Voov maşallah 😘 çiçeğim özüne dönmüşsün 😍

😌 Sağol 🍯 balım 😌
Sende sağol çiçeğim😘
Senin 11 hafta hesabın hem hoşuma gitti hem ufkumu açtı 😍 Yalancı bir bahar yaşamayalımda, bugünde artıyım, sabah ola hayrola 😂
28 Eylül Salı menüsü

Sabah yok

12.00 öğle
1 kase tavuk güveç, 2 parça kabak mücver, 1 parça karnabahar mücver, salata, 2 dilim ekmek

17.00 ara (akşam yemeğini yaparken çok açtım, atıştırdım)
1 bardak Nescafe, 10 adet Antep fıstığı, 3 kaju, 1 dilim tam buğday ekmekle 9 yeşil zeytin. (Resmen dünyaları yemişim)

18.30 akşam
İki parça tavuk, 4 parça haşlanmış brokoli (yoğurt, limon ve zeytinyağlı sos)

Su 1.5 litre
Spor 3000 adım
Aslında yazarken çok gibi görünüyorda, değil balım. İnşallah o mücverler çok yağlı değildir. Sabahtan aç kalmışsın, akşama kadar hiç ara da yok, yemeğe kadar dayanamaman normal, ki çalışıyorsun bir taraftan. 3 dilim ekmek, göze batar gibi ama meyve yok bir şey yok dengelenmiştir. Su az olmuş. Adımı spor için mi attın yoksa gün içinde parça parça biriken adım sayısı mı bilemedim. Boncuğum bu menüden senin yoğun olduğunu anlıyorum sadece 😂
28 Eylül Salı Menüm
Sabah 08.00 soğanlı biberli omlet, zeytin, domates, 1 dilim peynir, yarım muz
Ara 10.00 türk kahvesi, 10 findik, 1 incir
Öğlen 12.30 1 kasik pilav, 2 kasik etli güveç
Ara 14.00 türk kahvesi
Ara 16.00 yarim muz 1 bardak sütle muzlu süt yaptim
Akşam 17.30 3 kasik yumurtali fasulye kavurmasi, biraz yufka ekmek

Spor; yapamadim zamanim kalmadi resmen gün bitti 🤦🏼‍♀️
Su; 2 litre
Balım menünü çok beğendim, sabah ki muz ve aradaki muzlu süte de bayıldım, her öğününde de protein var maşaallah, afiyet olsun. Spor yapacak vaktin yoksa epey iş yapmış olabilirsin 😘
Gunaydin ballar
28 eylul sali menum
Sabah 09 30
1 dilim ekmek
Yumurta
Lor peynir
1 kasik kiyma kavurmasi

Ara turk kahvesi

Oglen 13.20
1 avuc uzum
1 dilim elma

Ara 16.300
Yesil cay
5 cubuk kraker

Aksam 19.30
4 kasik taze fasulye
2 kasik pilav
Yarim kase yogurt

Su 3 lt
Spor 45 dk tempolu yuruyus
Hepimizin menüsünde de fasulye varmış 😍 Afiyet olsun balım, çok ölçülü yiyorsun, hoşuma gidiyor. Su, spor ideal.
Afiyet olsun balım güzel menü🤩
Diger menunu de alntiladim ama kayboldu. Makarna az yemissin ama ceza veresim var verem mi 🤣🤣

Afiyet olsun canim menü de spor da cok iyi🤩

Ya niye doğru duzgün kacamak yapmiyosunuz yaaa siz:KK34: 3 günüm kaldi benim haftamin bitmesine yesenize can boğazdan gelir:mad:
Puhaha :D :D
Bugün sen ceza verebilesin diye tahin-pekmez yedim balım, hadi gazamız mübarek ola :D

Ayy gecmis olsun canim salgın var sanirim bu ara ya😑

Şaka yaptim dur dur :KK70: sakın yeme:KK70:
Ama bi ziftah acamadik hani herkesler cok saglikli bu hafta tak picagi gitsin:bicak:

Keske sadistce cezalar geliyo demeseydim korkuttuk ellam:KK51:
Tühhh, mesajı yedikten sonra gördüm :D Akacak kan damarda durmazmış balım, atalara saygısızlık olmasın, büyük sözü dinleyelim :D uygun bir kaç deyim daha var ama neyse bu kadarı yetsin, sonra yine ucu bana dokunacak 😂😂

29 Eylül Çarşamba Menüm
Sabah 08.00 3 kasık menemen, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, zeytin
Ara 10.00 nescafe, 15 fındık
Ara 12.00 türk kahvesi, 1 muz
Akşam 17.30 1 tabak yumurtali fasulye kavurmasi, biraz yufka ekmek
Ara 19.30 türk kahvesi, 1 kuru incir

Spor; yine yok zamanim kalmadi :KK43:
Su; 2.5 litre
Spor yok da menün epey iyi kuşum. Ev işi mi, ders mi niye öyle yoğundun ki, hareketli mi geçiyor yani günün onu merak ettim. Yarın fırsat bulursan telafi yaparsın belki 😘

29 Eylül Çarşamba Menüm

09:00
2 yumurta, 1 tk tereyağı, 1 dilim kaşar ile omlet, 1 tk zeytin ezmesi ,2 kk tulum peyniri, 1 mürdüm eriği, 2 kupa çay

Öğlen 12:00
1/2 kase yoğurtlu tahıllı çorba

Ara 16:00
10 adet çubuk kraker,1 filtre kahve

Akşam 19:00
200 gr Mezgit Balığı filetosu(tavada),
1/2 kase yeşil salata,
1 bardak karpuz suyu,
1 dilim ekmek, 2 yk tahin-pekmez Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik balım ellerinden öper 😂

22:00 2 kupa çay

Su 2 lt, hala içiyorum
Spor: 5 bin adım, yarın fazla yürüyeceğim.
3.gün plank 30 sn

Not: Ballarım yarın kalori hesabı yapmaya başlayacağım. Ortalama ne kadar yiyip ne kadar yaktığımı görmek için bir süreliğine hesaplayacağım. Spordan sonra vücuduma en fazla 1400 kalori kalacak, biraz kilo verince onu 1200e indireceğim. Yani 1400 veya 1200 ü geçen kalori olursa ek sporla onu yakacağım. Kendime de 1 aylık spor programı oluşturdum, ona da yarın ya da pazartesi itibariyle başlayacağım. Göz kararı yemek yerine bir süre ne alıp ne yaktığımı kontrol ederek porsiyon kontrolü sağlamak istiyorum çünkü böyle zorlanıyorum. Daha önce bu şekilde çok başarılı olmuştum. 1 ay deneyeyim bakalım neler olacak birlikte göreceğiz💕

Merakla bekliyorum sonucu balım :KK70:

Eksilmemişsin ama artmamışsın da, bu da çok iyi Boncuğum 😍 Aaaa, ama bu senin ilaç kullandığın halin di mi, azda olsa ödem vardır di miiii 😍

Sende sağol çiçeğim😘
Senin 11 hafta hesabın hem hoşuma gitti hem ufkumu açtı 😍 Yalancı bir bahar yaşamayalımda, bugünde artıyım, sabah ola hayrola 😂

Aslında yazarken çok gibi görünüyorda, değil balım. İnşallah o mücverler çok yağlı değildir. Sabahtan aç kalmışsın, akşama kadar hiç ara da yok, yemeğe kadar dayanamaman normal, ki çalışıyorsun bir taraftan. 3 dilim ekmek, göze batar gibi ama meyve yok bir şey yok dengelenmiştir. Su az olmuş. Adımı spor için mi attın yoksa gün içinde parça parça biriken adım sayısı mı bilemedim. Boncuğum bu menüden senin yoğun olduğunu anlıyorum sadece 😂

Balım menünü çok beğendim, sabah ki muz ve aradaki muzlu süte de bayıldım, her öğününde de protein var maşaallah, afiyet olsun. Spor yapacak vaktin yoksa epey iş yapmış olabilirsin 😘

Hepimizin menüsünde de fasulye varmış 😍 Afiyet olsun balım, çok ölçülü yiyorsun, hoşuma gidiyor. Su, spor ideal.

Puhaha :KK70: :KK70:
Bugün sen ceza verebilesin diye tahin-pekmez yedim balım, hadi gazamız mübarek ola :KK70:
Korkma yalancı bahar değil 😄hakiki sonbaharı yaşayacaksın 🌹
29 Eylül Çarşamba Menüm

2 yumurta, 1 tk tereyağı, 1 dilim kaşar ile omlet, 1 tk zeytin ezmesi ,2 kk tulum peyniri, 1 mürdüm eriği, 2 kupa çay

1/2 kase yeşil salata,
1 bardak karpuz suyu,
1 dilim ekmek, 2 yk tahin-pekmez Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik balım ellerinden öper 😂

Su 2 lt, hala içiyorum
3.gün plank 30 sn

Not: Ballarım yarın kalori hesabı yapmaya başlayacağım. Ortalama ne kadar yiyip ne kadar yaktığımı görmek için bir süreliğine hesaplayacağım. Spordan sonra vücuduma en fazla 1400 kalori kalacak, biraz kilo verince onu 1200e indireceğim. Yani 1400 veya 1200 ü geçen kalori olursa ek sporla onu yakacağım. Kendime de 1 aylık spor programı oluşturdum, ona da yarın ya da pazartesi itibariyle başlayacağım. Göz kararı yemek yerine bir süre ne alıp ne yaktığımı kontrol ederek porsiyon kontrolü sağlamak istiyorum çünkü böyle zorlanıyorum. Daha önce bu şekilde çok başarılı olmuştum. 1 ay deneyeyim bakalım neler olacak birlikte göreceğiz💕
Cok mantıklı sürdürülebilir bir yaşam biçimine de dönüşür ve korumak kolay olur .

Al ver kısır döngüsünden kurtulursun.🌹

Ayy gecmis olsun canim salgın var sanirim bu ara ya😑

Şaka yaptim dur dur :KK70: sakın yeme:KK70:
Ama bi ziftah acamadik hani herkesler cok saglikli bu hafta tak picagi gitsin:bicak:

Keske sadistce cezalar geliyo demeseydim korkuttuk ellam:KK51:
Saol cnmm😘

Gunaydin ballarim 29 eylul carsamba menum
Sabah 2 bardak su
Kahvalti 09.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
Salatalik peynir
Cay
2 zeytin

Ara 11.00
Turk kahvesi

Ogle 14.0p
3 kuru incir
1 elma

Aksam 18.30
4 kasik sulu kofte
Yarim kase yogurt

Su 2 lt
30 dk yuruyus

Merakla bekliyorum sonucu balım :KK70:

Sende sağol çiçeğim😘

Puhaha :KK70: :KK70:
Bugün sen ceza verebilesin diye tahin-pekmez yedim balım, hadi gazamız mübarek ola :KK70:

Spor yok da menün epey iyi kuşum. Ev işi mi, ders mi niye öyle yoğundun ki, hareketli mi geçiyor yani günün onu merak ettim. Yarın fırsat bulursan telafi yaparsın belki 😘
Balım maalesef ev isinden dolayi degil vakitsizligim ya:( gündüz ders çalışıyorum. E aksam zaten yemek ye kaldir et 1 2 saat de o sürüyo bi bakiyorum hava kararmış gece olmus🤷🏼‍♀️ ama bugün yapcam inşallah kararliyim araya sıkıstırcam.
29 Eylül Çarşamba Menüm

1/2 kase yeşil salata,
1 bardak karpuz suyu,

Su 2 lt, hala içiyorum
3.gün plank 30 sn

Balım yalniz sen yine dengelemissin tahin pekmez kacamak gibi olmamis hic:D
Kacamak yapin diyorum size kacamaaakk son 2 günüm:KK42:

Menün de spor da güzel😍 kalori hesabi mutlaka ise yaricaktir balim❤
Gunaydin ballarim 29 eylul carsamba menum
Sabah 2 bardak su
Kahvalti 09.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
Salatalik peynir
Cay
2 zeytin

Ara 11.00
Turk kahvesi

Ogle 14.0p
3 kuru incir
1 elma

Aksam 18.30
4 kasik sulu kofte
Yarim kase yogurt

Su 2 lt
30 dk yuruyus
Afiyet olsun canim cok güzel menü de spor da😍

Kizlar tartiya son 2 gün.
Yemekleri hafif tutalim sonra tartida moral bozuklugumuz olmasın :KK73:

En cok da kendime söylüyorum çünkü siskinlik var neden anlamadim dün gece yesilcay ictim aslinda indirsin dye bana misin demedi.

Balım maalesef ev isinden dolayi degil vakitsizligim ya:KK43: gündüz ders çalışıyorum. E aksam zaten yemek ye kaldir et 1 2 saat de o sürüyo bi bakiyorum hava kararmış gece olmus🤷🏼‍♀️ ama bugün yapcam inşallah kararliyim araya sıkıstırcam.

Balım yalniz sen yine dengelemissin tahin pekmez kacamak gibi olmamis hic:KK70:
Kacamak yapin diyorum size kacamaaakk son 2 günüm:KK42:

Menün de spor da güzel😍 kalori hesabi mutlaka ise yaricaktir balim❤

Afiyet olsun canim cok güzel menü de spor da😍
Balım yazmayı atlamışım, sabah dank etti, akşam 1 küçük kasede makarna vardı 😑 karpuz suyu, makarna ve tahin biraz karbonhidrat yoğunluğu oldu sanki 😬
Bu kadar ceza meraklısı da olunur mu bilmem :D Hadi iyisin yine :D

Kizlar tartiya son 2 gün.
Yemekleri hafif tutalim sonra tartida moral bozuklugumuz olmasın :KK73:

En cok da kendime söylüyorum çünkü siskinlik var neden anlamadim dün gece yesilcay ictim aslinda indirsin dye bana misin demedi.
Üst paragraf muhteşem de, niye öyle oldu ki, yeşilçay indirmediyse kilo mu aldın acaba biraz , bir iki gün dengesiz besledin diye olabilir belki, sporda yapamadın 😑 Wc durumları da olabilir. 1 tepeleme çk kimyon tozunu suyla yut bir balım. Çok güzel wc çıkarır ve şişkinlik alır. Yarına bakalım ne olur şişliğin.

Korkma yalancı bahar değil 😄hakiki sonbaharı yaşayacaksın 🌹

Cok mantıklı sürdürülebilir bir yaşam biçimine de dönüşür ve korumak kolay olur .

Al ver kısır döngüsünden kurtulursun.🌹
Yaşayıp görecez balım 😂 kilolar yaprak dökümü gibi gidecek mi diyosun 😂
Haklısın balım bende umutluyum, bugün başladım bakalım, mide de küçülür hem, ölçüye alışırım galiba 😍

Balım yazmayı atlamışım, sabah dank etti, akşam 1 küçük kasede makarna vardı 😑 karpuz suyu, makarna ve tahin biraz karbonhidrat yoğunluğu oldu sanki 😬
Bu kadar ceza meraklısı da olunur mu bilmem :KK70: Hadi iyisin yine :KK70:
Kiyamam ya ceza almak icin her ihtimali degerlendiriyo:D
Olmaz ben bu sartlarda ceza veremem :KK12: artik bu haftayi böyle kapatcaz galiba nasip bi dahaki birinciliğime:KK49:
Üst paragraf muhteşem de, niye öyle oldu ki, yeşilçay indirmediyse kilo mu aldın acaba biraz , bir iki gün dengesiz besledin diye olabilir belki, sporda yapamadın 😑 Wc durumları da olabilir. 1 tepeleme çk kimyon tozunu suyla yut bir balım. Çok güzel wc çıkarır ve şişkinlik alır. Yarına bakalım ne olur şişliğin.
Wc de olabilir kilo almis miyimdir kestiremiyorum balım her sey olabilir🤷🏼‍♀️
Ben aksam da yine bi leslie yapiyim. Yemegi de hafif yiyim.

Kimyon tozunu suyla ic diyosun🤔 aslinda icerim de alerjime dokunur mu emin olamadim :(
Sonra haberlere cikmayalim zayiflamaya calisirken canndan oluyordu diye :-) :D

Yaşayıp görecez balım 😂 kilolar yaprak dökümü gibi gidecek mi diyosun 😂
Haklısın balım bende umutluyum, bugün başladım bakalım, mide de küçülür hem, ölçüye alışırım galiba 😍
Ya şu senin benzetme metaforlarına filan bayılıyorum.

Zeki insan işte konuşmada bile bir level üstten basit bir konuyu bile güzel güzel anlatıyorsun 🌹

Hadi hayırlı olsun 💐 giden bir daha elini kolunu sallaya sallaya geri gelmesin.

30 Eylül Persembe Menüm
Sabah 08.00 2 dilim ekmek arasinda yağsız tost, 1 dilim peynir, zeytin
Ara 10.00 nescafe, 15 findik
Öğlen 12.30 1 muz 1 bardak süt, 1 cay kasigi balla muzlu süt
Ara 14.00 20 fındık :KK17:
Akşam 18.00 1 kasik pilav, 1 firin tavuk baget, yarim kase salata

Findigi biraz abarttim siskinlik kesin ondan🤦🏼‍♀️ demin de esim pasta yaptirdi ama yemedim yemicem:KK42:

Spor;
*Leslie 3 mil 15 dakika
*Squat 25 tane
*Burpees 30 tane
*Köprü hareketi 30 tane
*Kurbağa iç bacak hareketi 50 tane
Anaaa plank yapmayi unuttum 😢
Su; 2 litre

30 Eylül Persembe Menüm
Sabah 08.00 2 dilim ekmek arasinda yağsız tost, 1 dilim peynir, zeytin
Ara 10.00 nescafe, 15 findik
Öğlen 12.30 1 muz 1 bardak süt, 1 cay kasigi balla muzlu süt
Ara 14.00 20 fındık :KK17:
Akşam 18.00 1 kasik pilav, 1 firin tavuk baget, yarim kase salata

Findigi biraz abarttim siskinlik kesin ondan🤦🏼‍♀️ demin de esim pasta yaptirdi ama yemedim yemicem:KK42:

Spor;
*Leslie 3 mil 15 dakika
*Squat 25 tane
*Burpees 30 tane
*Köprü hareketi 30 tane
*Kurbağa iç bacak hareketi 50 tane
Anaaa plank yapmayi unuttum 😢
Su; 2 litre
Harikasinn canimmm👏👏

Selam kizlar menum
Sabah 2 bardak su
Kahvalti 09.30
2 kasik menemen
Salatalik
1 dilim peynir
1 dikim ekmek cay

Ara 11.00 turk kahvesi

Ara 15.00
3 kuru incir
Yesil cay

Aksam 19.30
1 kase yayla corbasi
2 kasik sulu kofte

Su 2 lt
Spor birazdan yuruyecegim

Harikasinn canimmm👏👏
Nedense şu an kendimi hic ac hissetmiyorum normalde acikmam lazım bu saatlerde.. fazla kacirdik galiba bugün😔
Selam kizlar menum
Sabah 2 bardak su
Kahvalti 09.30
2 kasik menemen
Salatalik
1 dilim peynir
1 dikim ekmek cay

Ara 11.00 turk kahvesi

Ara 15.00
3 kuru incir
Yesil cay

Aksam 19.30
1 kase yayla corbasi
2 kasik sulu kofte

Su 2 lt
Spor birazdan yuruyecegim
Afiyet olsun canım menülerin cok güzel..bu hafta güzel bi eksi göreceksin🤩

enerji_kusagi enerji_kusagi Enercim olay yerinden bildiriyorum burpees i yaptim hizlisina göre daha dayanilabilirdi ama yine de son sayilara dogru bacaklarim agrimaya ve kalbim dötümde atmaya basladi:KK70: :KK70:
20 den sonra depar attırdı galiba :D :D
Burpees candır o zaman balım, yarına da fark olur😍 Plankı ne yaptın, 70 saniyeyi geçebildin mi 😂 Burpees le plank aynı gün olursa nasıl bir etki eder acaba..

Back
X