70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

26 Eylül Pazar Menüm
Sabah 08.30 nescafe, 15 findik, 1 incir
Ara 14.00 6 fındık, 1 avuc cekirdek
Ara 15.00 bi lokma ekmege findik kremasi sürdüm
Akşam 17.00 1 tavuk burger
Spor; yok
Su; 2 litre

Kizlar menü berbat biliyorum:( regl oldum sabahtan beri resmen sürünüyorum yemek yapmaya kahvalti bile hazirlamaya halim yoktu valla agrim coktu.
Kendime ceza veririm yarin evde değilim salı günü yaparım 😬 siz de verebilirsiniz farketmez:bicak:

25 Eylül Cumartesi Menüm

11:00
3/4 köy yufkası, 1 yumurta, 1 tk tereyağı, ile ovmaç, 3 zeytin ezmesi, 1 kk ezine, 3 çatal kavun, 2 bardak çay

Ara 14:00
1 dilim karpuz suyu, 2 kupa çay
Akşam 18:00
1 tabak etli nohut yemeği, 1/2 kase yoğurt
1 kupa filtre kahve

Su 3 lt
Spor: 3568 adım, 2 saat temizlik

26 Eylül Pazar Menüm

Sabah 12:00
2 dilim ekmek, 1 yk mozarella, 1 yumurta, 2 dilim sucuk ile fırında yumurtalı ekmek (yağı az kullandım), 2 bardak çay, 1,5 kk tulum peyniri, 3 çatal kavun

Ara 15:00
4/5 şeftali, 1/4 muz

19:00
1 kase yoğurt, 1 yk keten tohumu,
1 paket Altınbaşak çörekotlu kinoalı bisküvi

20-23:00
1 kupa filtre kahve,
2 kupa açık çay

Su: 3 lt
Spor: 10bin adım, 3 saat temizlik

Gunaydin ballarimmm . 2 gundur bahce isi yaptim cok yoruldumm valla girmeye firsatim olmadi 4 gundurde kabizdim cok kotu gecti bugun hallettim sayilir😂😂

Bu arada + 100 geldim ama bence kabizdan dolayidir herkse iyi haftalarr😘😘
Günaydın İncim hoşgeldin 😘 Ee balım senin artı çıkma sebebin belliymiş işte, bi de üzüldün boşuna 😂 Bende yoğundum 2 gündür yazamadım pek

26 Eylül Pazar Menüm
Sabah 08.30 nescafe, 15 findik, 1 incir
Ara 14.00 6 fındık, 1 avuc cekirdek
Ara 15.00 bi lokma ekmege findik kremasi sürdüm
Akşam 17.00 1 tavuk burger
Spor; yok
Su; 2 litre

Kizlar menü berbat biliyorum:KK43: regl oldum sabahtan beri resmen sürünüyorum yemek yapmaya kahvalti bile hazirlamaya halim yoktu valla agrim coktu.
Kendime ceza veririm yarin evde değilim salı günü yaparım 😬 siz de verebilirsiniz farketmez:bicak:
Geçmiş olsun balım 😟 Bi toparlada kendini konuşuruz, menünü sen biliyosun zaten, dönünce bakarız artık ne yapacağımıza 😘

Günaydın İncim hoşgeldin 😘 Ee balım senin artı çıkma sebebin belliymiş işte, bi de üzüldün boşuna 😂 Bende yoğundum 2 gündür yazamadım pek
Valla oyleymis canimm bugunu de atlatirsam tamamdir sayilir😂 su yorgunluk bi gecsin telrar yuruyuse basliyc ama bahcede zaten kosu bandindan fazla yurudum sayilir 😂

Ellerine sağlık balım 🤩
Tesekkur ediyorum ve diyorum ki kaslarinizi agritacak son derece sadistce cezalara ar yuu reeeediiiiiiiii:KK70: ii iii iii:KK70:

Ayy hemen bakiyorum💚
Ohh no no no, Ay em nat rediii beybii :D Eline düştük bir kere, Allah kurtarsın ne deyim :D Bizim gibi minnoş ballara nasıl kıyacan, merhamettt ey civciv :D
25 Eylül Cumartesi Menüm
Sabah 11.00 2 susamli pişi, 1 dilim beyaz peynir, domates, yarim cay kasigi bal
Ara 12.00 geliyor:KK70: nescafe, 3 elmali kurabiye
Ara 14.00 türk kahvesi, 10 findik, 1 avuc cekirdek
Akşam 17.30 1 tabak arap tava, 1 bardak ayran yarim dilim ekmek
Ara 18.30 türk kahvesi, 2 elmali kurabiye😬

Spor;
Leslie fast walking 25 dakika
Plank 70+30 dakika
(Hicbirimizin plank programina uymadan doğaclama takilmasi peki? :KK70:) yarin programdan devam edeyim böyle olmaz yikilana kadar:KK70:
Su; 2.5 litre

Gunun yildizi elmali kurabiye 1 haftadir aserdim adeta:KK70:
Afiyet olsun kuşum, hafta boyu elma ile idare ettin, cumartesi patlattın işi 😂😂
Hiii, 70 sn tek hamlede mi :KK57: Daha 50ye çıkamadım balım sürekli çıta yükseliyor 😂 Hımm, galiba senin 70 yıkılana kadar 70, şu an beynimde plank yaptım oluyor sanki :D Gidip icraate dökeyim hayalde kalmasın😂 Balım bugün plank programına başlayıp menüme 1.gün olarak yazmaya başlayacam. Haklısın yani, hem sistemli olur😘
Aman Allah'ım gözüm korktu 😬 seninle her şeye varım diyerek sempatik olayım bari 😂😂

Heyyy maşallah 😂😂 afiyet olsun demektan başka bişey yapamiycigim 😂😂 bu arada o planlklar saniye olmasın balım, dakika olsa duramazsin çünkü 😂😂
İyi yaa tek korkan ben değilmişim 😂 Ah canım benim, zoraki acı acı gülen insanlar gibi sempatik olayım bari diyor :D :D
Ayy dakika mi yazmışım leslieden sonra yazdimya ona da dakika demisim:KK70:
Kimbilir belki de dakikalara çıkıyorumdur :deli:
Senin dakika yazmanı hiç yadırgamadım iyi mi, niyeyse senin yapabileceğini düşünürüm, öyle çılgın görüyorum demek ki 😂 Gerçi aramızda çılgın olmayan biride yok gibi ama :D
Hedefi kısa ve ulaşılır koy balım 🍯

Sonra ulaşınca hedefi düşür.

Mesela şu an 65 olsun.

Sonra 60 yap.

Boyun 59 olduğu için sporda yaptığın için 60 bile sırıtmaz sende.Etin sıkı muhtemelen.
Tamam balım seni mi kıracam, ilk hedefim 65 olsun 😍 Evet etim sıkı, şimdiki halimle beni en çok 60lı kilolarda gördüğünü söylüyorlar. En son biri dedi en çok 65sindir dedi, ah dedim nerdeee şu an 71 kiloyum, öyle deyince gözleri dehşetle açıldı 😂
Şimdiden hain planlar yapılmış bile 😂😂 ben de kendime büyük bir ödül mü koysam acaba 70i görünce 🤩🤩 16 Ekim'de seni bulup kıstırmak lazım 😂

Ahhhh keşke mümkün olsa bir haftada o kadar kilo vermek 🤩
16sında beni taciz mi etceksiniz :KK8:
Boncuğum çok değil, bir kaç saatcik sırra kadem basacam, bence beraber bir şeyler planlayabiliriz 😂😂
Cumartesi bildirimi yapınca tükkanı kapatıp hep beraber dağıtmaya gidelim :D

Haftada o kilolar mucize değil, umutluyum balım 😍 Hedefin 70 ise zorla bakalım, bende 65i zorlayayım 😘

P_20210928_083201_p.webp
gunaydin kizlarr ben basladimm💪💪

25 Eylül Cumartesi Menüm

11:00
3/4 köy yufkası, 1 yumurta, 1 tk tereyağı, ile ovmaç, 3 zeytin ezmesi, 1 kk ezine, 3 çatal kavun, 2 bardak çay

Ara 14:00
1 dilim karpuz suyu, 2 kupa çay
Akşam 18:00
1 tabak etli nohut yemeği, 1/2 kase yoğurt
1 kupa filtre kahve

Su 3 lt
Spor: 3568 adım, 2 saat temizlik

26 Eylül Pazar Menüm

Sabah 12:00
2 dilim ekmek, 1 yk mozarella, 1 yumurta, 2 dilim sucuk ile fırında yumurtalı ekmek (yağı az kullandım), 2 bardak çay, 1,5 kk tulum peyniri, 3 çatal kavun

Ara 15:00
4/5 şeftali, 1/4 muz

19:00
1 kase yoğurt, 1 yk keten tohumu,
1 paket Altınbaşak çörekotlu kinoalı bisküvi

20-23:00
1 kupa filtre kahve,
2 kupa açık çay

Su: 3 lt
Spor: 10bin adım, 3 saat temizlik
Balım afiyet olsun iki menün de sporlar da güzel😍 yine de yufka ekmegin ve bisküvinin cazibesine fazla kapilma diye uyarimi yapiyim ben:D ölcülü yemissin ama su an gayet iyi💚
Geçmiş olsun balım 😟 Bi toparlada kendini konuşuruz, menünü sen biliyosun zaten, dönünce bakarız artık ne yapacağımıza 😘
Tamam balim cezamı bekliyorum geldim eve dün gece hatta dötüm simdi yer gördu diyebilirim:D
Menum kizlarr
Sabah 2 bardak su
Kahvalti
Yarim simit
Yarim avakado
Zeytin cay

Ara turk kahvesi

Ara yesil cay
Kuru incir

Aksam 20.00
1 kade tavuk corbasi
2 catal sarimsakli yogurtlama

Su 2 lt
Spor yok ama butun gun ev temİzligi
Balım afiyet olsun simidi yarim yemen güzel olmus😍 yogurtlamayi da fazla yememissin 👏 adı gibi masum olsa keske:D

Bu arada motivasyonu düşürmek yok bak gecen haftaki enerjini istiyorum bence hepimiz istiyoruz hatta🤩 yol uzun durmak yok o elbise giyilecek:KK76:

27 Eylül Pazartesi Menüm
Sabah 07.45 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, domates, zeytin
Ara 11.30 yarım dilim peynirli pide azcik ucundan aldim, sekersiz cay
Öğlen 15.30 yarim kase tarhana corbasi, 2 kasik pilav, 1 firinda tavuk but
Akşam 18.00 2 tane mor erik (adi baska biseydi sanki ama bence mor erik:KK53:), 5 6 tane siyah üzüm
Ara 22.00 (eve gelince yorgunluk kahvesi😬) türk kahvesi, 5 findik
Spor; yok ama ev tasimaya yardım ettim nerdeyse tüm gün ayaktaydim 10 bin adim yurumusumdur diye düşünüyorum
Su; 2.5 litre

Dün de cok güzel olmadi menüm farkindayim ama artik evime geldim düzenli menülere devam ediyorum sporlarima da💚

11- Yavaş Burpees 30 adet
12- Normal Squat 25 adet

Kendime son 2 kacamak icin bu cezaları verdim. Acimadim:D şu burpees i daha önce denemistim yaklasik 3 kez yaptiktan sonra nefesim başka yerlerimden atmaya basliyor :D :D

Siz de eklemek isterseniz buyrun ekleyin hakettim :KK20:

11- Yavaş Burpees 30 adet
12- Normal Squat 25 adet

Kendime son 2 kacamak icin bu cezaları verdim. Acimadim:KK70: şu burpees i daha önce denemistim yaklasik 3 kez yaptiktan sonra nefesim başka yerlerimden atmaya basliyor :KK70: :KK70:

Siz de eklemek isterseniz buyrun ekleyin hakettim :KK20:
Hiii, kendine acımayan ya bize hiç acımazsa :KK17:

Bu yavaşı ama kuşum, adım atar gibi kademeli kalkıyorsun, diğeri gibi hop diye kalkmıyorsun, yine nefesini acayip yerlerden mi alırsın ki?

Back
X