Evet hala sıcak canım, bazı geceler biraz serin geçiyor. Cam, balkon her yer sürekli açık, deniz sezonu da hala bitmedi.
Bir dokun bin ah işit balım

Ah bir bilsem, herkes kendi kapısının önünü silse hiç dert kalmayacak. Geçen ev için temizlikçi buldu, konuştuğu kadın biz iki kişi geliriz tek çalışmıyoruz demiş. Tamam ücret ne alıyorsunuz demiş, kadın 300 tl demiş, ama ikisi 300 değilmiş, 300+300, 600müş. Teyze yanlış anlamış olabilir misin dedim yok dedi doğru anladım. Bunlar seni saf görmüş olmasınlar dedim bozuldu, hiç saf görürler mi öyle bir iş varsa beni de çağırın bende gideyim dedim diyor. Emin misin bak ikisinin toplamı 300 olmasın dedim, ısrarla yok diyor ayrı ayrı 300er tl istiyorlar. Yani onun dediğine göre hesaplarsak haftada 3 gün gelseler haftalığı 1800 tl, aylık 7200 tl, memur gibi hafta sonu çalışmasalar, hafta içi 5 gün tek kişinin aylığı asgari ücretin 2 katına denk geliyor. Bu standart temizlik bi de, detay değilmiş. Sonrada bana bozuluyor seni saf mı gördüler dedim diye. Şimdi de şuna takmış, ben ona oturmaya, muhabbete gitmiyormuşum, o komşu istiyormuş. Çok egoist birisi, beni durmadan iten sendin, ki ne mecburiyetim var, zaten vaktim de yok, taşınmayı düşünüyorum çok uzak değil dedim, inşaallah en kısa sürede kurtulurum buradan