70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

4 Kasım menüm

Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi

Kahvaltı 08.40 ince dilim peynir 2 tane haşlanmış yumurta domates salatalık şekersiz çay

Öğle yemeği 14.00 / fırında kumpirli 5 adet küçük balık 1 bardak su salata

Ara öğün 15.00 çiğ fındık 10 tane

17.30 Açlıkla mücadele ederken😂 1 kase cacık

Çay kahve serbest

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat aletli pilatesimi tamamladım
15 dakika bisiklet sürdüm
Süperlikte seninle yarışabilir miyim 😘 Balım krizi güzel atlatmışsın cacıkla, atlattın di mi vukuat yok 😂
4 Kasim Persembe Menüm
Sabah 08.00 kıymalı yumurta, domates, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
Ara 10.00 sütlü kahve
Ara 12.00 1 dilim ayva
Öğlen 14.00 1 tane bostan patlican kebabi
Akşam 17.45 1 kase tarhana, 1 kase yoğurt, 2 catal patlican kebabi (sukur bitti🤣)
Spor; simdi yuruyuse cikcam gelince eklerim🏃‍♀️
Su; 2 litre
Afiyet olsun balım güzel menü 😍 yemek yaparken seninde elin aza gitmiyor galiba benim gibi, her şeyi bol bol kullanıyorum, sonra bakıyorum 8 kişilik yemek yapmışım :D Ha lu açıdan iyi oluyor, porsiyonlara bölüp deepfreeze e atıyorum, daima kıyıda köşede hazır bir yemeğim oluyor 😜 İyi yürüyüşler balımm 😘

Süperlikte seninle yarışabilir miyim 😘 Balım krizi güzel atlatmışsın cacıkla, atlattın di mi vukuat yok 😂

Afiyet olsun balım güzel menü 😍 yemek yaparken seninde elin aza gitmiyor galiba benim gibi, her şeyi bol bol kullanıyorum, sonra bakıyorum 8 kişilik yemek yapmışım :KK70: Ha lu açıdan iyi oluyor, porsiyonlara bölüp deepfreeze e atıyorum, daima kıyıda köşede hazır bir yemeğim oluyor 😜 İyi yürüyüşler balımm 😘
Haha aynen bazen kaciyo ayarim balim:D buzlugumda yer yok o yüzden atamiyorum ya 🤦🏼‍♀️

4 Kasim Persembe Menüm
Ara 10.00 sütlü kahve
Ara 12.00 1 dilim ayva
Akşam 17.45 1 kase tarhana, 1 kase yoğurt, 2 catal patlican kebabi (sukur bitti🤣)
Su; 2 litre
+++
30 dakika hizli yürüyüş :ruh: fazla degil ama asiri yoruldum:ruh:

3 Kasım Menüm

11:00 2 adet üzümlü cevizli kurabiye

16:00 sebzeli karides güveç, 2 dilim ekmek, mevsim salata, 150 ml vişne suyu

17:00 4 yk nar

Su 3 lt

Haydaa yanlislikla mesajının icine girdim iyi mi:KK70: :KK70:
Enercim bi haltlar yedim ama nasil yaptim bilmiyorum :KK70: birazcik sekerli seyler fazla mi kaçmış dicektim. Ama dengelemissin gibi de geldi. Spor var miydi? Vardi sanki mesajının icine girince gitti bi kismi :KK70:
4 Kasım menüm

Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi

Kahvaltı 08.40 ince dilim peynir 2 tane haşlanmış yumurta domates salatalık şekersiz çay

Öğle yemeği 14.00 / fırında kumpirli 5 adet küçük balık 1 bardak su salata

Ara öğün 15.00 çiğ fındık 10 tane

17.30 Açlıkla mücadele ederken😂 1 kase cacık

Çay kahve serbest

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat aletli pilatesimi tamamladım
15 dakika bisiklet sürdüm
Afiyet olsun balım menü de spor da ef saa nee :KK76:
Reklamlarda habire cikan trendyol efsane firsatlar gibi oldu hwbzjsn sinirimi bozuyo o reklamlar almiyorum karsim :KK70:

Haha aynen bazen kaciyo ayarim balim:KK70: buzlugumda yer yok o yüzden atamiyorum ya 🤦🏼‍♀️
Ayy çok sinir bozucu oluyor koyacak yer bulamamak kıyıp atamıyoruz da😬 kiloların sebebi az çok belli gibi de neyse oraya girmeyecem 😂
+++
30 dakika hizli yürüyüş :ruh: fazla degil ama asiri yoruldum:ruh:
Aman da amann benim balım yorulmuş mu 😍 Songülüm de yüzmeden pert dönünce keyfi değildi ama, şöyle zor yüzdük böyle yüzdürdü hoca diye nasıl anlatırdı 😂 Senin düz yol değildi dediğin gibi :D
Enercim bi haltlar yedim ama nasil yaptim bilmiyorum :KK70: birazcik sekerli seyler fazla mi kaçmış dicektim. Ama dengelemissin gibi de geldi. Spor var miydi? Vardi sanki mesajının icine girince gitti bi kismi :KK70:

Afiyet olsun balım menü de spor da ef saa nee :KK76:
Reklamlarda habire cikan trendyol efsane firsatlar gibi oldu hwbzjsn sinirimi bozuyo o reklamlar almiyorum karsim :KK70:
Balım kahvaltı hakkımı 2 kurabiyeden yana kullandım 😂 Spor 40 dk direnç bantlı egzersiz ve 15 dk esneme idi. Egzersizin içinde en az 80 mekik en az 50 squat var, direnç bantının altını kırmızı kalemle çizmek istiyorum :D :D bi deneyim çiziliyor mu; "direnç bantı" valla da oldu da tamam artık çizme, hala çiziliyor yaa :D nereden yaptıydım şunu bir daha bakayım, hah tamam çizgi gitti, Allah Allah kırmızı yakama yapıştı, niye siyaha dönmüyor yaa.... galiba bundan sonra hep kırmızı yazmak zorunda kalacam :D :D Ayy sinirlerim çok bozuldu :D
Ha bu arada düz yolda yurumedim hep yokus indim ciktim merdiven indim ciktim bu kücük ayrıntıyı da bilin isterim saygilarimla :KK70: :KK70: :KK70:

4 Kasim Persembe Menüm
Ara 10.00 sütlü kahve
Ara 12.00 1 dilim ayva
Su; 2 litre
Birşey olmaz kuzu patlıcandan üzülme 😂😂

Ayy çok sinir bozucu oluyor koyacak yer bulamamak kıyıp atamıyoruz da😬 kiloların sebebi az çok belli gibi de neyse oraya girmeyecem 😂

Aman da amann benim balım yorulmuş mu 😍 Songülüm de yüzmeden pert dönünce keyfi değildi ama, şöyle zor yüzdük böyle yüzdürdü hoca diye nasıl anlatırdı 😂 Senin düz yol değildi dediğin gibi :KK70:

Balım kahvaltı hakkımı 2 kurabiyeden yana kullandım 😂 Spor 40 dk direnç bantlı egzersiz ve 15 dk esneme idi. Egzersizin içinde en az 80 mekik en az 50 squat var, direnç bantının altını kırmızı kalemle çizmek istiyorum :KK70: :KK70: bi deneyim çiziliyor mu; "direnç bantı" valla da oldu da tamam artık çizme, hala çiziliyor yaa :KK70: nereden yaptıydım şunu bir daha bakayım, hah tamam çizgi gitti, Allah Allah kırmızı yakama yapıştı, niye siyaha dönmüyor yaa.... galiba bundan sonra hep kırmızı yazmak zorunda kalacam :KK70: :KK70: Ayy sinirlerim çok bozuldu :KK70:
Bi yerde patlıcan kebabı bir yerde kurabiye ah kızlar ah afiyet şeker olsun ne diyelim artık 🤣🤣

4 Kasım Menüm

08:00
1,5 dilim bol yumurtalı ekmek (fırında çok az yağlı yapıyorum ama üzerinde biraz kaşar var) 1 kk ezine, 1 yeşil zeytin

13:00 2 kurabiye 😶

17:00 1 tabak harput köfte

Tüm gün tarçınlı çaylar, kahve içmeyi unuttum, yarın tartıyı unuttum gluten ağırlıklı bir gün oldu 😨

**Harput köfteyi o an evde kıyma yoktu diye tavuk göğsünü robotta çekerek denedim. Epey yağsız ama güzel bir yemek oldu, tavsiye ederim ballarım👌

Su 2,5 lt
Spor 60 dk tüm vücut egzersizi (direnç bantı ile😂)

4 Kasım Menüm

08:00
1,5 dilim bol yumurtalı ekmek (fırında çok az yağlı yapıyorum ama üzerinde biraz kaşar var) 1 kk ezine, 1 yeşil zeytin

13:00 2 kurabiye 😶

17:00 1 tabak harput köfte

Tüm gün tarçınlı çaylar, kahve içmeyi unuttum, yarın tartıyı unuttum gluten ağırlıklı bir gün oldu 😨

**Harput köfteyi o an evde kıyma yoktu diye tavuk göğsünü robotta çekerek denedim. Epey yağsız ama güzel bir yemek oldu, tavsiye ederim ballarım👌

Su 2,5 lt
Spor 60 dk tüm vücut egzersizi (direnç bantı ile😂)
Yine kurabiye 🤣🤣

Aman da amann benim balım yorulmuş mu 😍 Songülüm de yüzmeden pert dönünce keyfi değildi ama, şöyle zor yüzdük böyle yüzdürdü hoca diye nasıl anlatırdı 😂 Senin düz yol değildi dediğin gibi :KK70:

Balım kahvaltı hakkımı 2 kurabiyeden yana kullandım 😂 Spor 40 dk direnç bantlı egzersiz ve 15 dk esneme idi. Egzersizin içinde en az 80 mekik en az 50 squat var, direnç bantının altını kırmızı kalemle çizmek istiyorum :KK70: :KK70: bi deneyim çiziliyor mu; "direnç bantı" valla da oldu da tamam artık çizme, hala çiziliyor yaa :KK70: nereden yaptıydım şunu bir daha bakayım, hah tamam çizgi gitti, Allah Allah kırmızı yakama yapıştı, niye siyaha dönmüyor yaa.... galiba bundan sonra hep kırmızı yazmak zorunda kalacam :KK70: :KK70: Ayy sinirlerim çok bozuldu :KK70:
Evet kesinlikle keyfi yürüme degil:KK12: bundan sonra aciklama yerine keyfi degil yazcam siz anlayin yokus merdiven ciktigimi :D :D songulumun gözü yaşlı:D sonngulen sonngulen
Bu yaziyla bizim imtihanimiz nedir ya ordan oraya giriyosun falan zor oluyo yönetim suna bi el atsa keske:D :D
Ayy altima isicem simdi gülmekten galiba bundan sonra hep kirmizi kalcam diyo :D :D :D :D
Birşey olmaz kuzu patlıcandan üzülme 😂😂

Düz yolda yürüsen iyiymiş 🤣🤣
Neden neden :D
Keyfi yurume degil bak:KK8:
Bi yerde patlıcan kebabı bir yerde kurabiye ah kızlar ah afiyet şeker olsun ne diyelim artık 🤣🤣
Kız patlican kebabi niye kötü bi intiba birakti sende :D kizartmadan yaptim patlicani üstünde kiyma vardi biraz da kaşar bu kadar:D patlicanlari yağsız olarak közledim🤩

Uzumlu cevizli mi:KK8:
Canim o kadar cok her seyi istiyo ki obursaniz hayat cok zor :KK51:
Bu kurabiye bana cikiletali cevizli kurabiye yapiyodum bi ara onu hatirlatti efkarlandim cok fena:KK51:
Neyse ki evde malzemesi yok:KK53:
Evet balım, aslında bu portakallı anne kurabiyesiydi ben ona bolca ceviz ve üzüm kattım 😂 Hem ceviz hem çikiletalı ha, o da çok iyiymiş 😋 iyi ki malzemen eksikmiş balım, bende yapsam bi dert yapmasam bi dert, eşim illa günlük tehlikeli bir şey yemek istiyor 😬

Back
X