- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Bi buluşamadık birimiz geliyoz digerimiz gidiyoz nolcak böyleİyi aksamlar ballarimmmooo herkes geldiyse yarin bende yazmaya basliyorum o zamannnn
Valla yaa ama sık sık girmeye calisacagim elbet yakalarizz insallahBi buluşamadık birimiz geliyoz digerimiz gidiyoz nolcak böyle
İnsallah canim yaValla yaa ama sık sık girmeye calisacagim elbet yakalarizz insallah
Bence de güzel fikir sevgimBallarımbence bir buluşma günü belirleyelim, böyle kim ne zaman gelecek belli değil gibi, gelince tek kalan başkasını göremeyince gelmek istemiyor galiba. Mesela 1 Şubat ile düzenli spor ve menü yapmaya ve yazmaya başlayabiliriz. Şahsen kimse olmayınca bende ne yazmak ne girmek istiyorum, kendimi deli gibi hissediyorum kendi kendine yazan.
Bencedeee gelelimm . Ya ben hep giriyoum bakiyorum kinse bisey yazmiyor bi sure sonra yazaxak bisey de olmuyor girmiyorum. Ama siz hep gelcez derseniz ben hep gelirimmmmBallarımbence bir buluşma günü belirleyelim, böyle kim ne zaman gelecek belli değil gibi, gelince tek kalan başkasını göremeyince gelmek istemiyor galiba. Mesela 1 Şubat ile düzenli spor ve menü yapmaya ve yazmaya başlayabiliriz. Şahsen kimse olmayınca bende ne yazmak ne girmek istiyorum, kendimi deli gibi hissediyorum kendi kendine yazan.
Balım geliyorum ben cok netim.Gunaydin ballarim
İlk tarti bildirimi haydi basliyoruzz.insallah gelirsiniz.
Guncel kilo. 92.45
O zaman beraber zorlayalim canim bende netim. Gorumcelere inatttttBalım geliyorum ben cok netim.
Martta bayagi yol katetmis olmak istiyorum1 marta kadar sinirlari zorlucam bakalim ne sonuc cikcak
Bencedeee gelelimm . Ya ben hep giriyoum bakiyorum kinse bisey yazmiyor bi sure sonra yazaxak bisey de olmuyor girmiyorum. Ama siz hep gelcez derseniz ben hep gelirimmmm
Göreceğin son rakam olsun inşaallah balımmGunaydin ballarim
İlk tarti bildirimi haydi basliyoruzz.insallah gelirsiniz.
Guncel kilo. 92.45
Ballar o zaman günlük uğramaya çalışalım ve hemen başlayalımBalım geliyorum ben cok netim.
Martta bayagi yol katetmis olmak istiyorum1 marta kadar sinirlari zorlucam bakalim ne sonuc cikcak
Balim ben her gun mutlaka giriyorum foruma ama sizi gormeyince yazamıyorumGöreceğin son rakam olsun inşaallah balımm
Bende dün tartıldım, tartıyı balkondan aşağı atasım geldi
Ballar o zaman günlük uğramaya çalışalım ve hemen başlayalımCivcivim gibi bende Mart a bu işi çözmek istiyorum. İncim gibi tüm olumsuz insanlara inat halledelim. Bak bu günden sonra sözünden dönen top olsun, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın Mecazi pilav ha, her pilav yenmez
Kızlar kendimden aldığım yetkiye göre hepimize haftalık spor süresi koyuyorumminimum kota 180 dk. İster 3 günde 60ar dk yapın, ister 6 günde 30ar dk yapın. İster 5 günde 36 dk yapın vs vs. Hiç yapmadığımız halimiz bu olsun ve bir spor rutinimiz olsun. Bunu sadece diyet için de yapmayalım, alışkanlık kazanalım. (diye düşünüyorum)
insallah canimmm 2 gunlugune ablam geliyor muhtemelen spor yapamam ama o gidince tam gaz baslayacagimmGöreceğin son rakam olsun inşaallah balımm
Bende dün tartıldım, tartıyı balkondan aşağı atasım geldi
Ballar o zaman günlük uğramaya çalışalım ve hemen başlayalımCivcivim gibi bende Mart a bu işi çözmek istiyorum. İncim gibi tüm olumsuz insanlara inat halledelim. Bak bu günden sonra sözünden dönen top olsun, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın Mecazi pilav ha, her pilav yenmez
Kızlar kendimden aldığım yetkiye göre hepimize haftalık spor süresi koyuyorumminimum kota 180 dk. İster 3 günde 60ar dk yapın, ister 6 günde 30ar dk yapın. İster 5 günde 36 dk yapın vs vs. Hiç yapmadığımız halimiz bu olsun ve bir spor rutinimiz olsun. Bunu sadece diyet için de yapmayalım, alışkanlık kazanalım. (diye düşünüyorum)
Yaaaa, bende giriyorum siz yoksunuz diye yazmıyorumBalim ben her gun mutlaka giriyorum foruma ama sizi gormeyince yazamıyorum
Bence de iyi olur böyle bi kota
Muhabbetiniz bol olsun İncim, sen yine de yoldan çıkma e miinsallah canimmm 2 gunlugune ablam geliyor muhtemelen spor yapamam ama o gidince tam gaz baslayacagimmher zamanda gelmeye calisacagimmm demiyirum gelecegim insallahh diyorummm
Ehh iste oldugu kadar dikat edicem balim su misafir koy isi falan bitsin azimle hirsla sehvetlee basliyalimmMuhabbetiniz bol olsun İncim, sen yine de yoldan çıkma e miOlsun balım 2 güne düşen spor dakikanı diğer günlere eklersin, ki 3 gün 1er saatte denk geliyor 180 dk, hem alt limit o zaten, sen elin değmişken oraları çoktaaan aşarsın Vur deyince öldürürsün azimli balım
Civcivim le bende başlayınca hunharca yaparız sanki, malum huyumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?