70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İyi aksamlar kizlar
23 Ocak Menüm
Sabah 10.00 yarım simit, sekersiz cay, domatesi, sarimsak ve az yağla kekik ve tuzla soteledim o vardi bir de.
Ara 12.00 türk kahvesi
Akşam 17.30 çiğköfte (5 dilim) 1 bardak ayran, bol marul,
Ara 18.30 türk kahvesi

Spor; 1 saat yürüyüş
Su; 1.5 litre
(Uyuyana kadar iceyim)

24 Ocak Menüm
Sabah 08.30 biberli omlet, domates, zeytin 1 dilim ekmek
Ara 09.30 nescafe
Öğlen 13.00 1 kase tarhana corbasi
Ara 15.30 1 elma 1 portakal
Aksam 17.30 2 dilim cigköfte, 3 kasik yogurtlu eriste
Ara 19.00 türk kahvesi

Spor; yok
Su; 2 litre bu ara az iciyorum hava soguk diye sanirim

25 Ocak Menüm
Sabah 10.00 5 kasik menemen 2 dilim ekmek zeytin sekersiz cay
Ara 12.00 filtre kahve
Akşam 18.00 5 kasik yogurtlu eriste, 1 kase tarhana çorbası
Ara 19.00 nescafe
Ara 21.00 sekersiz cay, 1 avuc leblebi

Spor; 1 saat (karda) yürüyüş sonngulen keyfi degil
Su; 2 litre

Ballarım bence bir buluşma günü belirleyelim, böyle kim ne zaman gelecek belli değil gibi, gelince tek kalan başkasını göremeyince gelmek istemiyor galiba. Mesela 1 Şubat ile düzenli spor ve menü yapmaya ve yazmaya başlayabiliriz. Şahsen kimse olmayınca bende ne yazmak ne girmek istiyorum, kendimi deli gibi hissediyorum kendi kendine yazan.

Bence de güzel fikir sevgim

Bencedeee gelelimm . Ya ben hep giriyoum bakiyorum kinse bisey yazmiyor bi sure sonra yazaxak bisey de olmuyor girmiyorum. Ama siz hep gelcez derseniz ben hep gelirimmmm

Bencedeee gelelimm . Ya ben hep giriyoum bakiyorum kinse bisey yazmiyor bi sure sonra yazaxak bisey de olmuyor girmiyorum. Ama siz hep gelcez derseniz ben hep gelirimmmm

Gunaydin ballarim
İlk tarti bildirimi haydi basliyoruzz.insallah gelirsiniz.

Guncel kilo. 92.45
Göreceğin son rakam olsun inşaallah balımm
Bende dün tartıldım, tartıyı balkondan aşağı atasım geldi
Balım geliyorum ben cok netim.
Martta bayagi yol katetmis olmak istiyorum 1 marta kadar sinirlari zorlucam bakalim ne sonuc cikcak
Ballar o zaman günlük uğramaya çalışalım ve hemen başlayalım Civcivim gibi bende Mart a bu işi çözmek istiyorum. İncim gibi tüm olumsuz insanlara inat halledelim. Bak bu günden sonra sözünden dönen top olsun, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın Mecazi pilav ha, her pilav yenmez

Kızlar kendimden aldığım yetkiye göre hepimize haftalık spor süresi koyuyorum minimum kota 180 dk. İster 3 günde 60ar dk yapın, ister 6 günde 30ar dk yapın. İster 5 günde 36 dk yapın vs vs. Hiç yapmadığımız halimiz bu olsun ve bir spor rutinimiz olsun. Bunu sadece diyet için de yapmayalım, alışkanlık kazanalım. (diye düşünüyorum)

Balim ben her gun mutlaka giriyorum foruma ama sizi gormeyince yazamıyorum
Bence de iyi olur böyle bi kota

insallah canimmm 2 gunlugune ablam geliyor muhtemelen spor yapamam ama o gidince tam gaz baslayacagimm her zamanda gelmeye calisacagimmm demiyirum gelecegim insallahh diyorummm

Balim ben her gun mutlaka giriyorum foruma ama sizi gormeyince yazamıyorum
Bence de iyi olur böyle bi kota
Yaaaa, bende giriyorum siz yoksunuz diye yazmıyorum Hep birlikte girip birbirimizi mi beklemişiz. Utangaç sevgililer gibi hep karşıdan ilk adımı beklemişiz
Kotaları patlatan yaşadı o zaman balım

insallah canimmm 2 gunlugune ablam geliyor muhtemelen spor yapamam ama o gidince tam gaz baslayacagimm her zamanda gelmeye calisacagimmm demiyirum gelecegim insallahh diyorummm
Muhabbetiniz bol olsun İncim, sen yine de yoldan çıkma e mi Olsun balım 2 güne düşen spor dakikanı diğer günlere eklersin, ki 3 gün 1er saatte denk geliyor 180 dk, hem alt limit o zaten, sen elin değmişken oraları çoktaaan aşarsın Vur deyince öldürürsün azimli balım

Civcivim le bende başlayınca hunharca yaparız sanki, malum huyumuz

Ehh iste oldugu kadar dikat edicem balim su misafir koy isi falan bitsin azimle hirsla sehvetlee basliyalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…