70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balim tabiki basliyoruz. Bugun insallah gelip yazcam
Bu aralar inanir misin gun yetmemeye basladi yine ya. Derse agirlik verdigimden olsa gerek
Ama bugün sporu da sikistircam aksam yemegnden sonra

Daha erken kalkmam lazim galiba benim

Hemen menümü yazip kacicam
5 subat cmrt menüm
Sabah 10.00 1 dilim tb ekmegi, domates zeytinyagi kekik ocakta kavurdum bandirarak yedim nasil anlatcagimi da bilemedim sekersiz cay, 1 zeytin

Ara 12.00 nescafe
Ara 14.00 türk kahvesi
Ara 16.00 filtre kahve

Akşam 18.00 4 kasik pilav, 6 kasik nohut yemegi, 1 bardak ayran, yanina 1 turşu, 1 kase havuclu ve beyaz lahanali salata(zeytinyagi limon azcik tuzla)

Spor yapmadım birazdan yemegi iyice hazmediyim yapcam
Su; 2 litre

İncim menü cok guzel afiyet olsun
Spor zaten saymiyorum bile toton yer görmedi kac gündür ödem mödem birakmadin ablan sag olsun diyelim

+++
Leslie boosted walk 31 dk
100 ip atlama
Gün icinde toplam 8000 adım

Ahh nasil özlemisim spor ve dus sonrasi o vicdan rahatlığı hissini

Bayrama kadar 36 beden elbisenin icine gircek kıvama gelcez insallah ramazan olmazsa kurban birinde olcak

4 Ocak Menüm

Sabah 09:00
1 dilim ekmek, 4 yk peynirli yumurta
1 zeytin, domates salatalık, 1 tk bal

Ara 3 ceviz, 1 sade Türk Kahvesi,
2 portakal

Akşam 18:00
4 yk pilav, 1 bıldırcın ızgara,
1 tavuk incik ızgara
1 kase salata

Su 1,5-2 lt civarı
Spor 2500 adım merdiven ve rampa çıkmalı vs

5 ocak Menüm

Sabah 09:30
1 dilim ekmek
1 domates 1 salatalık
Karışık tadımlık peynirler toplam 100 gr diyelim, 1 çk tereyağı, 1 çk bal

Ara 15:30 1,5 adet ev poğaçası
1 sade Türk Kahvesi, 3 fındık
Sayısız şekersiz çay,
(misafir vardı, yemeğe de kalmadılar, geçte kalktılar yedim artık, olmasa daha iyiydi)

Akşam 19:00
1 kase mercimekli bulgur pilavı
1 kase yeşil salata
1 kase yeşil mercimek yemeği
İçim dışım yeşillik, bakliyat oldu

Su henüz 1 lt, 2ye tamamlayacağım.
Spor yok, 3883 adım atmışım. Temizlik, misafir vs ile geçti günüm.

İncim menü cok guzel afiyet olsun
Spor zaten saymiyorum bile toton yer görmedi kac gündür ödem mödem birakmadin ablan sag olsun diyelim
Aynen cnmm ama yarin basliyorum spora seninde dedigin gibi bende ozledim spor sonrasi vicdan rahatligini bu arada bende bu bayramda mutlaka Allahin izniyle elbiseyle giricem bayrama

Pogacayi görmüyorum gerisi güzel balim afiyet olsun ilk zamanlar alisma sureci zaten bir de misafir falan o kadar olur❤

6 Subat Pazar menüm
Sabah 10.00 elma dilim patates(firinda az yag bol baharatla yaptim) 6-7 tane, 1 haslanmis yumurta, sekersiz cay
Ara 12.00 nescafe
Ara 15.00 türk kahvesi
Ara 16.00 nescafe
Akşam 17.30 1 kase kiymali tarhana corbasi, 1 tabak kapuska yemeği
Ara 18.00 Asiri tatli krizi tuttu az kalsin tatli yicektim ama 1 türk kahvesi+1 avuç sari leblebi yedim.

Sadece bugün kahve cok oldu ders calisirken iyi gidiyo idare edin

Spor; 2953 adim
Su; 2.5 lt

Sporu bir gün yapip bir gün yapmiyorum bugün ara verdim ballar yarin devam

Günaydın kızlar

Tarti bildirimi
7 Şubat Pzt
69.2

Son haftalarda bayagi kurabiye pogaca ne varsa yedim ben 70 i rahat gecmisimdir dedim ama gecmemisim.

Cuma günü beraber tartılalım bakalim sonuc ne olacak
Cocugum cok aciktimm anneeee diyunce hizlica ciktim tekrar geldim balim ben basladim simdi kahvemi iciyorum sonra isleri bitirip spora basliycam

Cocugum cok aciktimm anneeee diyunce hizlica ciktim tekrar geldim balim ben basladim simdi kahvemi iciyorum sonra isleri bitirip spora basliycam
Afiyet olsun
Geldimde yazamadım bir türlü kuşum ya epey yoğun geçiyor günüm, yazacam ballarım.
Bekleniyorsunuz
Saricivcivcikcik balım tartın çok iyi ya,maşaallah 70 altısın valla senin hedef bizden yakın

Ben dünkü menüyü yazmayacam sabah süperdi akşamı anlatmayayım
Ama bayagi oturdu üzerime 69 kilo ya neyse vericez insallah.

Haha tamam afiyet sifa olsun diyelim o zaman yarin güzel bi spor ve dengeleme menüsü görelim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…