70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aha aynı benim gibi konuştun :KK70: Benimde gözüme biraz daha gümüşe meyilli gibi geliyordu ama ikiside oluyor. %55 gümüş %45 altın gibi diyeyim :KK70:
Ahh biz kadınlar🤦🏼‍♀️😂😂
Kızlar menü yazmıyorum ama 3 gündür doğru düzgün bir şey yemedim sebebi bu.
Biraz önce kahve yanında birkaç dilim ayva yedim😂
Kahvenin yanında çok enteresan şeyler yiyorum, bazen ananas, bazen elma, bazen ayva, bazen muz, o an ki psikolojime bağlı😂 regl yaklaştı bi de bende şişme başlıyor, karın çevrem bir genişliyor sanki😒
Aa iyi hatirlattin ben bugün menü yazmadim yazayim.

7 Nisan Çarsamba Menüm
Sabah 08.15 1 haslanmis yumurta, taze sogan ve baharatlarla yumurta salatası, cherry domates, salatalik 1 cay kasigi nutella

Ara 10.00 nescafe, 2 hurma, 11 findik
Ara 13.00 türk kahvesi, 10 findik
Ara 15.00 haşlanmıs mısır (yagsiz bi bardak kadar 96 kalori)

Akşam 17.30 1 kase çorba, 3 kasik köz patlican salatası yarım dilim ekmek

Spor yok 3000 adim
Su 2.5 litre.

Bugün olmadı sanki🤷🏼‍♀️ oldugu kadar.

7 Nisan Çarsamba Menüm
Sabah 08.15 1 haslanmis yumurta, taze sogan ve baharatlarla yumurta salatası, cherry domates, salatalik 1 cay kasigi nutella

Ara 10.00 nescafe, 2 hurma, 11 findik
Ara 13.00 türk kahvesi, 10 findik
Ara 15.00 haşlanmıs mısır (yagsiz bi bardak kadar 96 kalori)

Akşam 17.30 1 kase çorba, 3 kasik köz patlican salatası yarım dilim ekmek

Spor yok 3000 adim
Su 2.5 litre.

Bugün olmadı sanki🤷🏼‍♀️ oldugu kadar.

Çok ölçülü ve iradelisin canım.
Ben 1 çay kaşığı nutella asla yiyemem, ya hep ya hiç😂
Tebrik ederim gerçekten kendine bu kadar hakim oluşun süper🤗

Bu arada bugün kendime 2 tane elbise sipariş ettim internetten, tartıda 55i görme hediyesi☘️🥳🌸💘

Çok ölçülü ve iradelisin canım.
Ben 1 çay kaşığı nutella asla yiyemem, ya hep ya hiç😂
Tebrik ederim gerçekten kendine bu kadar hakim oluşun süper🤗

Bu arada bugün kendime 2 tane elbise sipariş ettim internetten, tartıda 55i görme hediyesi☘️🥳🌸💘
Ahh canim önceden ben de öyleydim sanirim zamanla kontrolü eline aliyo insan. Ya hep ya hic tehlikeli oluyo benim icin sonu baska yerlere cikiyo :D
O 1 cay kasigini da yemezdim de canim tatli biseyler istedi onu yemesem bi tepsi tatli yapma istegi gelcekti o daha tehlikeli :D:D

Oo ben de seni tebrik ederim canim en guzel motivasyon o zaten😍 yeni elbiseler üzerinde daha bi guzel durması incecik görünmek 😍 insan iyi ki ac kalmisim diyo:D

Ahh canim önceden ben de öyleydim sanirim zamanla kontrolü eline aliyo insan. Ya hep ya hic tehlikeli oluyo benim icin sonu baska yerlere cikiyo :KK70:
O 1 cay kasigini da yemezdim de canim tatli biseyler istedi onu yemesem bi tepsi tatli yapma istegi gelcekti o daha tehlikeli :KK70::KK70:

Oo ben de seni tebrik ederim canim en guzel motivasyon o zaten😍 yeni elbiseler üzerinde daha bi guzel durması incecik görünmek 😍 insan iyi ki ac kalmisim diyo:KK70:
Ben zaten tatlıya hiç dayanamıyorum.
O yüzden pek bulaşmıyorum ya da yediğimde tam yiyorum😣
Ama mesela kendime özene bezene yulaf kaseleri hazırlıyorum, hurma, fıstık ezmesi ya da sağlıklı tatlılar yapıyorum, çok iyi geliyor🤗

O gerginlik ve kullanılma duygularına bende pek aşinayım. Hatta radikal bir tercihimden dolayı çok eleştirilip, aptal olmakla yaftalandım ki hayatımın en doğru kararı olduğunu her defasında görüyorum. İyi ki kimseyi dinlememişim. Maalesef birileri laf olsun diye daima konuşur, konuştular, konuşacaklardır da... En uyuz olduğum şey, tercihler hakkında birilerinin boş konuşması, dolu olsa bir şey katar insana, oysa çoğu zaman susmaları, saygı ve destek göstermeleri daha hayırlı olurdu.

Vayy be balım, çok uzaklara götürdün. Sen açık olsanda aslında çok derin yazdın, buna bir destan yazılır, sakin kafayla bir kaç kere daha okuyup iyice anlayayım bu satırları. Seninle bunları konuşmak da hoşuma gitti. Birilerinin düşünce derinlerindeki bir şeyler hakkında konuşunca onun ruhuna temas etmişim gibi hissediyorum. Bunlar benim için birisinin geçici dertlerini dinlemekten daha özel, daha manevi.

Sadece şu sosyal maske olayına biraz değineyim; ben gördüklerimi çok ölçü almıyorum, onunla ilgili farklı bir bakış açım var çünkü dışarıdaki davranışlar çok değişken olabiliyor o beni yanıltır. Kimseye de bunu niye böyle yaptın deyip onun vereceği cevabı da çok ölçü almam çünkü o da çok değişiyor. Cevap samimi olmayabiliyor, dürüst olmayabiliyor veya sırf güzel konuşmak için inanmadığı şeyleri de söyleyebiliyorlar. Yani sorgulama şeklim şöyle gibi; Ayşe, Fatma bunu niye böyle yaptı değil de, bir insan ne için böyle yapabilir, hangi içgüdüsel duygular onu öyle davranmaya itebilir. Altta ne gibi sebepler olabilir. Çünkü özünde 1 sebep vardır, ona bağlı değişik değişik milyon tane davranış vardır ama çıkış noktası bir şeye dayanır. O dayandığı yer ilgilimi çekiyor
Empatiden daha derinini görebilme çabası. Yani bunları ben önce kendi içimde çözmeye çalışıyorum. Sonra karşıya nokta atışı yapıyorum gibi şeyler benimkisi.

Şu puanlama sistemini de merak ettim hocam, geçtik mi barajı 😜 Eksiler artıları götürdü deme şimdi bana :KK70:
Eee ben seninkini okudum anladım sen de oku anla :D
Canım sosyal maskenin amacı ya birine yamanmak güzel göstermektir kendini ya da kırmamak için hı hı evet demektir bence :D
dedikleri birbirini tutmuyosa kuzum cnm filan çok kullanıyosa birincisini düşünürüm ama alttan alttan egosunu da gösterir
ben mesafe koyduklarıma hı hı evet cnm haklısın moduna giriyorum :D çok cümle kurmuyorum :D
Bi de hislerin kuvvetli olunca dediğinin altındaki,sakladığı şeyi anlıyosun ama bunu bilmek sana birşey kamıyo onun özeli sonuçta ;) kendini güvende hissettiği yer o yalanları yalan dünyası olabiliyo boşvermek lazm bu insanları zaten cnm sen sevdiklerini,sevgisini ispatlamış insanları anlamaya ve sevgini göstermeye vakit harca ;)

Yok balım alınmadım, alınır mıyım hiç :KK60: biraz yoğunum dinlene dinlene yazdım sana da 😂

İşte o kapitalist dediğin düzeni daha çok kişisel gelişim kitaplarında gördüğüm için bir kaç tane okudum ve bıraktım, korktum doğrusu. Herkese sen özelsin, sen yaparsın, sen geçersin vs vs vs.. O kitabı bana özel yazmadılarya, herkes okuyor, sonra herkes birbirini rakip görüyor, hatta rakipten çok düşman görüyor. Bu kadar hırs yüklenmesine karşıyım insanlara. Sonra kimse kimseye samimi olmuyor çünkü o bilinçaltı rakip 😬
İşte para sevdası var birde, çok kazanma hırsı, hep birbirini tetikleyen şeyler....
Çok şeylere sitemim var yani. Buradan çıkış yok gibi balım, ben arızaya bağlamadan gidip işlerimi halledeyim :KK70:
cnm sen özelsin evrende biriciksin yazan kitaplar tam tersi barışa ve uyuma götürüyor bence, diğerlerini ve kendini bu haliyle kabullenmeyi öğreniyorsun, hayatını birilerini değiştirerek geçirmemeyi içindeki sesi dinlemeyi öğreniyorsun canım
rekabete yönelten yazıları cosmopolitan dergisinde görüyodum :D
manevi boyutu düşük insanlar böylesine rekabete giriyor cnm

valla çok değişik yöntemler var, çeşitli beslenme şekilleri, derya deniz resmen:KK48:
bunun sebebi de, her bünyeye farklı yöntemlerin iyi gelmesi ya da gelmemesi sanırım.
okudum biraz, daha çok sporcuların yaptığı yöntemmiş bu carb cycling.

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak doktorluk branşın neydi canım?
benim teyzem nöroloji, eniştem çocuk doktoru, bir dayım cerrah,
en yakın arkadaşımsa aile hekimi, çevrem doktorlarla dolu:KK48:
sizinde mesleğiniz çok kutsal gerçekten büyük saygı duyuyorum, bir insana dokunmak, iyi gelmek süper bir histir.
aslında sadece sporcuların değil cnm ,bir gün çok yedin,ertesi gün dengelemek için az yedin, sonra normal devam ettin yine carb cycling aslında, bu sadece afilli adı :D

oo maşallah cnm , branşım yok ama aile hekimliği ve acil hekimliği yaptım mecburide :)
Çok sağol cnm 😍

Hepimizin içinde bir Gabriel var desene 😍
Güçlü kadınlar diye boşuna toplanmadik işte belli 😅

Voov Maşallah 🧿 balım 🍯 sende ne hünerler varmış 😍
Neyse ki atlatmış sın 🤗

Tebrikler 👏👏👏

Balım 🍯 ben senin yöntemi bilinçli biçimde yapmadım aslında bana öyle kolay geldi.

Ama ben surda tersini yaptım 😁 Kh olan gün spor çok çok az.
Kh olmayan gün spor fazla yaptım.

Yani yönteme göre zıt biraz sanki 🤪
aynen boş durmadık tabiiii 😎
yo yo o da uygun olmuş cnm çünkü kh çok aldığın gün çalıştığın yer şişer :D

Aynen katılıyorum balım 😍 Önce bir düzene girelim de sonra bir hasar analizi yaparız, bakarız ne düzeldi ne kaldı 😜
Evet ya her birşeyi biliyoruz da insan paikolocisii pek fena bilmek başka yapmak başka😂😂Ehuehu gircez giriyoruz girdik girdik bilemm🤓

Valla çok doğru, nedense organik aldığım ürünlere bile güvenim kalmıyor benim çoğu zaman😣
Elimizden geldiği kadar kaynağından almaya çalışıyoruz, eşim iş için gittiği yerlerden toplayıp getiriyor ne bulursa,
ama sağlık gibi önemli bir konuda yiyeceklerin bu denli çıkarlar için kullanılmasına ben çok üzülüyorum😣
Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.
Hiç mi korkuları vicdanları yok acaba.
Malesef canım öyle :(

ev yoğurduna zencefil, kişniş, zerdeçal, kırmızı biber, kara biber..vs. tüm faydalı baharatları koyup akşam yemeği öğünü olarak afiyetle yiyorum çoğu zaman,
nefis🥰💕
Bu arada cicekcikkk cicekcikkk su orucu muhteşem bir şeydir, iş arkadaşımla zaman zaman deneriz, vücudumuz dinlenir🤗
Ay ne güzel bir tur yaptığınızda bana söyleyin ben de katılıyım ketojenik beslenmeye başladım iki gündür ketozise girince çok daha kolay oluyor su orucu aslında

off sorma hele o 20’lerin başında ne çok uğraşıyor insan😂
Annem çok kızardı bana, çok güzel saç rengin uğraşma der dururdu, sanki inadına yapardım ne biliyim şimdiki aklım olsa o kadar uğraşmazdım ama işte😀
Umarım kızım bana çekmez bu konuda, kendi doğallığının tadını çıkarır🤗🥰
Ben de öyle ya her ay renk değiştirirdim bukelamun gibim😂😂😂 yaş alınca bıraktım beyazlar gelince boyuycam dedim on yıl boyamadım beyaz çıkmadı hala da yok eeeh dedim başladım yine😂😂😂 kızlarımıza güveniyorum ben şimdi gelen nesil bizlerden bence çok daha akıllılar🤓

Günaydın olsun🥰 gününüz şahane geçsin💜

7 nisan menüsü
10:00 5 badem, 3 haşlanmış yumurta, 1 dilim süzme peynir, 1 çay kaşığı hindistan cebizi yağlı kahve

16:00 yeşil salata keten tohumlu, zeytinyağlı kabak yemeği yarım tabak(yanlışlıkla çok tuz atmışım yoksa daha çok yerdim), yarım kase fıstık, 1 kare %85 bitter

dün gün içinde 20bin adım atmışım kızım olmayınca sahile atıyorum kendimi😂ayrıca dün regli oldum pek mesudum🤓

aslında sadece sporcuların değil cnm ,bir gün çok yedin,ertesi gün dengelemek için az yedin, sonra normal devam ettin yine carb cycling aslında, bu sadece afilli adı :KK70:

oo maşallah cnm , branşım yok ama aile hekimliği ve acil hekimliği yaptım mecburide :)
Çok sağol cnm 😍

şimdi çalışmıyor musun?
kendi vücuduna ne iyi geliyorsa o yöntemi uygulamak işin aslı işte:KK54:

Yok balım alınmadım, alınır mıyım hiç :KK60: biraz yoğunum dinlene dinlene yazdım sana da 😂

İşte o kapitalist dediğin düzeni daha çok kişisel gelişim kitaplarında gördüğüm için bir kaç tane okudum ve bıraktım, korktum doğrusu. Herkese sen özelsin, sen yaparsın, sen geçersin vs vs vs.. O kitabı bana özel yazmadılarya, herkes okuyor, sonra herkes birbirini rakip görüyor, hatta rakipten çok düşman görüyor. Bu kadar hırs yüklenmesine karşıyım insanlara. Sonra kimse kimseye samimi olmuyor çünkü o bilinçaltı rakip 😬
İşte para sevdası var birde, çok kazanma hırsı, hep birbirini tetikleyen şeyler....
Çok şeylere sitemim var yani. Buradan çıkış yok gibi balım, ben arızaya bağlamadan gidip işlerimi halledeyim :KK70:

kesinlikle öyle bence de, son dönemde özellikle çevremde de görüyorum bazen,
içi boş özgüvene sevk eden o psikologlar, yaşam koçları, o kişisel gelişim kitapları..vs. doğru bulmuyorum.
elbette herkes eşsizdir, özeldir ama bu abartılı "sen en güzelsin, sen en özelsin" mesajları bana samimi de gelmiyor ve dediğin gibi insanlar rakip görmeye başlıyor herkesi, en özel ben olmalıyım düşüncesi yerleşiyor bilinçaltına, bu düşünceler çok zararlı.

Evet ya her birşeyi biliyoruz da insan paikolocisii pek fena bilmek başka yapmak başka😂😂Ehuehu gircez giriyoruz girdik girdik bilemm🤓

Malesef canım öyle :KK43:

Ay ne güzel bir tur yaptığınızda bana söyleyin ben de katılıyım ketojenik beslenmeye başladım iki gündür ketozise girince çok daha kolay oluyor su orucu aslında

Ben de öyle ya her ay renk değiştirirdim bukelamun gibim😂😂😂 yaş alınca bıraktım beyazlar gelince boyuycam dedim on yıl boyamadım beyaz çıkmadı hala da yok eeeh dedim başladım yine😂😂😂 kızlarımıza güveniyorum ben şimdi gelen nesil bizlerden bence çok daha akıllılar🤓

haftada 1-2 gün yapılması çok faydalıymış, prof. yavuz yörükoğlu bahsediyor, bana da mantıklı geliyor aslında,
sürekli yiyip içiyoruz, bedenimizin bağırsaklarımızın da dinlenmeye mola vermeye hakkı yok mu yani :)

ben her renk değil de, sürekli röfle yaptırırdım, sarı daha sarı daha da sarı olsun modundaydım:KK48:
annem hep kızardı bana, o zamanlar anlamıyormuşum kadın haklıymış, güzelim saçlarımı neden kullanmamışım,
hem zaten 30 lara gelince istediğim kadar boyatabilirmişim, gençlik ergenlik toyluk aklım işte :)

evet kesinlikle kızlarımız daha bilinçli yetişiyor, ben de çok güveniyorum onlara, baktıkça içim açılıyor:KK36:

Günaydın olsun🥰 gününüz şahane geçsin💜

7 nisan menüsü
10:00 5 badem, 3 haşlanmış yumurta, 1 dilim süzme peynir, 1 çay kaşığı hindistan cebizi yağlı kahve

16:00 yeşil salata keten tohumlu, zeytinyağlı kabak yemeği yarım tabak(yanlışlıkla çok tuz atmışım yoksa daha çok yerdim), yarım kase fıstık, 1 kare %85 bitter

dün gün içinde 20bin adım atmışım kızım olmayınca sahile atıyorum kendimi😂ayrıca dün regli oldum pek mesudum🤓

3 haşlanmış yumurta çok gelmedi mi?
hindistan cevizi yağlı kahve süperrr :)
ben de çalışmasam kesin hergün yürüyüş yapardım diyorum açık havada özellikle sahilde yürümek muhteşem :)

Back
X