- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Canım galiba senin tepkini dışarı vurma zamanın gelmiş, her seferinde böyle içine atıp başağrısı mı çekeceksin, küserse küssün artık, eşin evet arkanda çok şanslısın o konuda ama sanırım annesine verdiği tepkiler yumuşak kalıyor, annesi yeterince ciddiye almıyor gibi anladım. Kaynana tanıyor oğlunu tabi, duygusallıkla yapıyor yapacağını gibi. De bu ne evlat paylaşamamazlık onu anlamadım. Düşsün artık yakasından. Gelinde kötü olacaksa olsun gözünde, o meşhur kaynanalıktan geri durmuyorsa, bir değil iki değil ki yaptığıBalım pozitif cikan kaynananın arkadasi degil kvnin arkadasinin arkadasi. Yani normalde evet kendini karantinaya almali da. Sinirden basim agriyo sabahtan beri. Ya ben haksizliga gelemiyorum. Ben salak miyim annemi gormuyorum dogru duzgun ama neymis kaynananin cani sıkılmasın aman prenses hazretleri bize trip atmasin diye her seyi göze alip gidiyorum. Sabir sabir sabir. Allah topunun belasini versin insallah coooook amin. Kim ne fesatlik pislik yapiyosa misliyle bulsun.
Bu arada dün kv nin saz arkadaslari aa civciv zayiflamis erimis falan dediler. Kvde de diyo ki o erimis de oglum da erimis. Hay senin ogluna da sehzadene de dicektim. Bi kere de de ki evet kizim cok güzellesmis zayiflamis ama yok dilini esek arisi sokar. İlla oglu hep en yakışıklı en bilgili en en en en iyi sehzade olmak zorunda. Sidik yaristirdigi kisi benim kocam yalniz orayi kaciriyo Allahindan bulsun bitmedi kiskancligi memnuniyetsizligi. Bigün al tepe tepe kullan diye orda birakip gelcem minik sehzadesini.
Aman neyse. Sen bana bakma cevap vermene de gerek yok canim ben öyle arada bi patliyorum oku geç
Ya su basaklarla hic anlasamıyorum bensürekli elestiri elestiri elestiri.. tabi benim karsima cikanlar öyleydi belki de bilmiyorum da. Hicbir seyi begenmiyolar darlayan cinsten oluyolar sanki.
Ki klasik bi yay olarak darlanmaktan nefret ederim zaten. Neyse ki esim oğlak darlama huyu yok ben de darlamam gecinir giderizbaşakla evlensem heralde birbirimizi bogazlardik
![]()

Başakla bende hiç anlaşamıyorum balım, iyisi varsa da görmedim hiç denk gelmedi, bir abim var yakından bildiğim, onunla da görüşmüyorum zaten, ayrı dünyaların insanıyız, o kadar zıt karakter.