70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balım pozitif cikan kaynananın arkadasi degil kvnin arkadasinin arkadasi. Yani normalde evet kendini karantinaya almali da. Sinirden basim agriyo sabahtan beri. Ya ben haksizliga gelemiyorum. Ben salak miyim annemi gormuyorum dogru duzgun ama neymis kaynananin cani sıkılmasın aman prenses hazretleri bize trip atmasin diye her seyi göze alip gidiyorum. Sabir sabir sabir. Allah topunun belasini versin insallah coooook amin. Kim ne fesatlik pislik yapiyosa misliyle bulsun.

Bu arada dün kv nin saz arkadaslari aa civciv zayiflamis erimis falan dediler. Kvde de diyo ki o erimis de oglum da erimis. Hay senin ogluna da sehzadene de dicektim. Bi kere de de ki evet kizim cok güzellesmis zayiflamis ama yok dilini esek arisi sokar. İlla oglu hep en yakışıklı en bilgili en en en en iyi sehzade olmak zorunda. Sidik yaristirdigi kisi benim kocam yalniz orayi kaciriyo Allahindan bulsun bitmedi kiskancligi memnuniyetsizligi. Bigün al tepe tepe kullan diye orda birakip gelcem minik sehzadesini.
Aman neyse. Sen bana bakma cevap vermene de gerek yok canim ben öyle arada bi patliyorum oku geç🤦🏼‍♀️

Ya su basaklarla hic anlasamıyorum ben🤦🏼‍♀️ sürekli elestiri elestiri elestiri.. tabi benim karsima cikanlar öyleydi belki de bilmiyorum da. Hicbir seyi begenmiyolar darlayan cinsten oluyolar sanki.😬
Ki klasik bi yay olarak darlanmaktan nefret ederim zaten. Neyse ki esim oğlak darlama huyu yok ben de darlamam gecinir gideriz :KK70: başakla evlensem heralde birbirimizi bogazlardik :KK70:
Canım galiba senin tepkini dışarı vurma zamanın gelmiş, her seferinde böyle içine atıp başağrısı mı çekeceksin, küserse küssün artık, eşin evet arkanda çok şanslısın o konuda ama sanırım annesine verdiği tepkiler yumuşak kalıyor, annesi yeterince ciddiye almıyor gibi anladım. Kaynana tanıyor oğlunu tabi, duygusallıkla yapıyor yapacağını gibi. De bu ne evlat paylaşamamazlık onu anlamadım. Düşsün artık yakasından. Gelinde kötü olacaksa olsun gözünde, o meşhur kaynanalıktan geri durmuyorsa, bir değil iki değil ki yaptığı😬 Eşine de yazık arada gibi kaldı ama böyle ne kadar sürer ki bu, korkuyorum bir gün sende çok kötü patlayacaksın sanki, istenmeyen sözler çıkarsa o da çok zor olur. O patlama olmadan eşine güzelce anlatsan mı yine acaba, annesi böyle davrandığı sürece gitmek görüşmek istemediğini açık açık söylesen, üzülür belki sonuçta annesi ama böylede sen çok üzülüyorsun. Bir şeylerin net çizgilerle şekillenmesi gerekiyor. Yani sen ben olsaydım eşimi engellemez, ailesi ile görüşmesini desteklediğimi, sonuçta onun ailesi olduğunu, onu da çok sevdiğimi söyler, kafam götürmüyor artık derdim. Yinede bundan sonra pek gitmez, soğuduğumu da AÇIKÇA belli ederdim, sorarsa da bir şey yok derdim, kötü söz etmez ama mümkün mertebe asla görüşmezdim, düşünsün dursun ondan sonra niye böyle oldu diye. Bence biraz ters tarafını görürse geri yapacaktır kaynana. Eşine bundan ayrıl diyecek hali yok herhalde. Cahil insan ne zor ya, akıllı bir şey olsa oturur konuşurur kendini güzelce ifade ederdin. Bu satırları yazmak zor oldu balım, inşaallah doğrusu bu şekildedir. Gerçekten yaşayana çok zor şeyler, Allah yardımcın olsun,sana doğru kararlar aldırsın, seni hiç yalnız bırakmasın, beddua edecek kadar darda bırakmasın seni, Amin🙏

Başakla bende hiç anlaşamıyorum balım, iyisi varsa da görmedim hiç denk gelmedi, bir abim var yakından bildiğim, onunla da görüşmüyorum zaten, ayrı dünyaların insanıyız, o kadar zıt karakter.

Ben bu söze bayıldım doktor civanım ❤️
sen sevdiklerini,
sevgisini ispatlamış insanları anlamaya ve sevgini göstermeye vakit harca 👍🏻

Canım ❤️
tadilatım az önce bitti, sıra temizliğe geldi. Ama artık buradan uzak kalmak yok. Bir haftalık zorlu süreci atlattık çok şükür 🙏🏻

Biricik Hemdemim.
Nasıl yoruldum
ama
asıl
Çok özledim 🥺

geldim canım, çok şükür iyiyim, sizi okuyorum 😍 ne güzel sohbet etmişsiniz ❤️ Sen nasılsın bakalım ? Çok özledim bizi 🌸
Güzel Aslım❤
Canım Dostum ❤
Hoşgeldin💋💋💋
Bu özlemlerin, onca emeklerin ve yorgunluğun karşılığını alabildik mi Hemdemim 😍
Buğram da mutlu mu 😊

Beğendiğine sevindim cnm 😍
Ne tadilatı cnm taşınma mı?
Aynen kaynattık biraz kızlarla 😆😆😆
Artık senle de kaynatıcaaz 😍
Spor yapıorum cnm leslie az kaldı
Taşınmadık canım da evde değişiklik yapalım istedik, alçı tavan, duvar, kapı boyama .
Geçen perşembeden beri ustalarla haşır neşirim, konuşmam bile değişti 🤦🏻‍♀️😂😅
İnşallahhhh hafta sonu da temizliği bitirirsek yeni hafta güzelliklerle gelecek benim için, çok yoruldum çünkü.
Leslie candır, harikasın 😍
kaynatalım tabi, sizlerle olan her şeyi özledim ❤️
Güzel Aslım❤
Canım Dostum ❤
Hoşgeldin💋💋💋
Bu özlemlerin, onca emeklerin ve yorgunluğun karşılığını alabildik mi Hemdemim 😍
Buğram da mutlu mu 😊
Biriciğim, özlemim
Henüz değil ama çok yakın, artık buradan beni kimse alamaz. ❤️
Hemdemim henüz Buğra’mın odası gelmedi. İşin ustalı olan kısmı bitti, sıra bizde temizlikte. Bugün kapı ve duvarları boyayarak teslim ettiler.

Ahahahah oğlaklar evet fena olabülür🤣 ben alınmıyorum ama üstüme kimseye fena olamadım sıra gelmedi😂😂😂
Belimin sol tarafına kırlangıç ama vahşi bir kırlangıç sevimli bişiy değil😂
Boğa burcuydu psikolojik sorun var kanımca normal değil çünkü insan evladıyla ilgilenmez mi merak etmez mi artık kızmıyorum çünkü kızıp üzülmekten yoruldum ☺️
Boğa özgürlükçü dur ama evladı görmeyecek kadar bilemedim 🧐 okulda boğa erkegi baba var tanıdığım ama 🧐 hayırlısı böyleymiş demek lazım.

Ablamin da boşandığı eşi yeğenimi 18 yaşına kadar filan görmedi gormek filan pek istemedi çaba filan göstermedi mesela oluyor bazen böyle tuhaf kişiler.

enerji_kusagi enerji_kusagi canım gönderdiğin pdfi okuyorum hergün,
henüz bitmedi, çok faydalı bilgiler var tekrardan teşekkür ederim.
ve şöyle bir yazı var:
"3. Bel / kalça oranı: Bu oran ne kadar yüksekse kalp damar hastalıkları geçirme ve felç riskiniz de o kadar artar. Örneğin bel ölçünüz 75 cm, kalça ölçünüz 90 cm ise bel/kalça oranınız 75/90 = 0.83 şeklinde çıkacaktır. Eğer çıkan sonuç 0.8'in altındaysa risk düşük, 0.8-0.89 arası orta risk ve 0.9 üzeri yüksek risk anlamına gelir. Fazla kilo vermeseniz bile vücudunuzda enflamasyon (iltihap) azaldıkça bu oranın daha da düştüğünü ve bel bölgenizdeki yağların kalça bölgesine dağıldığını göreceksiniz. Bel bölgesindeki yağlar, kalça bölgesindeki yağlara göre daha fazla tehlike arz eder."

ben bu sabah ölçtüm, bel:69 cm kalça:96 cm
buna göre bel 69cm/kalça 96cm = 0,71 çıktı, yani tehlikeli sınıfta değil miyim ben şimdi? iyi midir?

bir de pdf de yazan takviye vitamin vs. ben hiç kullanmıyorum ki.
aslında d vitamini ve demir eksikliğim var ama ilaç kullanmaktan nefret eden biriyimdir.
sen kullanıyor musun o takviyeleri?
kullanmak gerekiyor mu acaba?
Rica ederim balım, okuman çok hoşuma gidiyor, bende epey istifade ettim, açık, anlaşılır ve epey güzel bilgiler var.

İç yağlanma arttıkça bel bölgesi de kalınlaşıyor diye biliyorum ama kalp sağlığı için sanırım bu yeterli ölçü olmayabilir. Fakat riskin büyük oranda düştüğü kesin. Buradaki hesaba göre sen düşük risk grubundasın 😍

Takviyeleri kullanmıyorum canım, hiç birini almadım. Evde varsa eğer çok arada bazen B vitamini, bazen D vitamini, bazen omega attığım oluyor. Minik bir destek gibi vücuda. Bazen bol magnezyumlu olan maden suyu içiyorum, özellikle spor sonrası. Bende ilaçlara pek uyuzum ama eksikliğin varsa bence kullanmalısın. Tahlile bakan doktorun bir tavsiyede bulunmadı mı?

Taşınmadık canım da evde değişiklik yapalım istedik, alçı tavan, duvar, kapı boyama .
Geçen perşembeden beri ustalarla haşır neşirim, konuşmam bile değişti 🤦🏻‍♀️😂😅
İnşallahhhh hafta sonu da temizliği bitirirsek yeni hafta güzelliklerle gelecek benim için, çok yoruldum çünkü.
Leslie candır, harikasın 😍
kaynatalım tabi, sizlerle olan her şeyi özledim ❤️

Biriciğim, özlemim
Henüz değil ama çok yakın, artık buradan beni kimse alamaz. ❤️
Hemdemim henüz Buğra’mın odası gelmedi. İşin ustalı olan kısmı bitti, sıra bizde temizlikte. Bugün kapı ve duvarları boyayarak teslim ettiler.
Tamam cnm biter temizlik inşallah ;)

Allah Alllah, bugün çok tuhaf okudum mesajları niye böyle olduysa bugün:confused:Bir başı bir sonu hani bunun ortası 😂
Leylamı bulup bi cevap yazsaydım.

Donutum da araya karıştı, demek biz senin ilk aşlarınız :KK8:

Derdimize derman olmağa gelmiş
Ortada salınıp gezmeğe gelmiş
Nasılda gönlümüzü çelmeğe gelmiş
Uranüsten Venüse bilgiyle gelmiş
Tutkusuna karşılık almağa gelmiş

Hoşgelmiş Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Sudem sana şiir yazarsa tartıda artı 200 gram bak denendi onaylandı :D

Rica ederim balım, okuman çok hoşuma gidiyor, bende epey istifade ettim, açık, anlaşılır ve epey güzel bilgiler var.

İç yağlanma arttıkça bel bölgesi de kalınlaşıyor diye biliyorum ama kalp sağlığı için sanırım bu yeterli ölçü olmayabilir. Fakat riskin büyük oranda düştüğü kesin. Buradaki hesaba göre sen düşük risk grubundasın 😍

Takviyeleri kullanmıyorum canım, hiç birini almadım. Evde varsa eğer çok arada bazen B vitamini, bazen D vitamini, bazen omega attığım oluyor. Minik bir destek gibi vücuda. Bazen bol magnezyumlu olan maden suyu içiyorum, özellikle spor sonrası. Bende ilaçlara pek uyuzum ama eksikliğin varsa bence kullanmalısın. Tahlile bakan doktorun bir tavsiyede bulunmadı mı?
Ben bu söze bayıldım doktor civanım ❤️
sen sevdiklerini,
sevgisini ispatlamış insanları anlamaya ve sevgini göstermeye vakit harca 👍🏻

Canım ❤️
tadilatım az önce bitti, sıra temizliğe geldi. Ama artık buradan uzak kalmak yok. Bir haftalık zorlu süreci atlattık çok şükür 🙏🏻

Biricik Hemdemim.
Nasıl yoruldum
ama
asıl
Çok özledim 🥺

geldim canım, çok şükür iyiyim, sizi okuyorum 😍 ne güzel sohbet etmişsiniz ❤️ Sen nasılsın bakalım ? Çok özledim bizi 🌸

enerji_kusagi enerji_kusagi yazı çok faydalı gerçekten bende üzerine çize çize devam ediyorum🥰🤗
Kan yapıcı besinler önerdi canım.

asliogretmen asliogretmen çok geçmiş olsun öğretmenim gözün aydın🥰🤗
Artık aramızdasın demek, menülerini arıyordu gözlerim, hoşgeldin🌿

Günaydın kızlar🌸
Erkenden uyandım, eşimin özel izni var, işe gidecek bugün tamamlaması gereken proje işleri varmış, kahvaltısını hazırladım.
Ben de güzelce ılık suyumu içtim.
İçmeden de ilk önce tartıya çıktım.
Kiloda pek bir değişim yok 200-300 gram eksilmişim ama bu idealim olduğu için artık duraksama-zorlama dönemi benim için başladı😄 Neyse buna da şükür🌸🌿
Şu anki halimden memnun değilim dersem nankörlük etmiş olurum 6-7 kilo gibi verdim, çok iyi geldi. Yine de aklımda 52 var, çok zorlamadan ama pes etmeden de ilerlemek istiyorum😇🥰

9D3FDD0E-667E-4377-87A2-4746F9618103.jpeg

Fotoğraf çekerken çok parladığı için siyah-beyaz yaptım okunaklı olsun diye🤗

Boğa özgürlükçü dur ama evladı görmeyecek kadar bilemedim 🧐 okulda boğa erkegi baba var tanıdığım ama 🧐 hayırlısı böyleymiş demek lazım.

Ablamin da boşandığı eşi yeğenimi 18 yaşına kadar filan görmedi gormek filan pek istemedi çaba filan göstermedi mesela oluyor bazen böyle tuhaf kişiler.
Var malaesef canım yeğenin için ne zor kimbilir içerlerde neler yaşıyordur kızım gibi :( psikolojik destek aldık uzunca süre oyun terapilerine götürdüm birkaç yıl vs sonra yeter dedim babası böyle ve alışcak alışcaz kabul edicez sonu yok kim olması gerektiği şekilde büyüyor illa ki sorunlar oluyor🤗
Günaydın kızlar🌸
Erkenden uyandım, eşimin özel izni var, işe gidecek bugün tamamlaması gereken proje işleri varmış, kahvaltısını hazırladım.
Kiloda pek bir değişim yok 200-300 gram eksilmişim ama bu idealim olduğu için artık duraksama-zorlama dönemi benim için başladı😄 Neyse buna da şükür🌸🌿
Şu anki halimden memnun değilim dersem nankörlük etmiş olurum 6-7 kilo gibi verdim, çok iyi geldi. Yine de aklımda 52 var, çok zorlamadan ama pes etmeden de ilerlemek istiyorum😇🥰

Eki Görüntüle 2821792

Ohhh alaaa efenim alaaa 😍 zaten rahat moda geçtiğin ve kilo verme stresine girmiyceğin için düşündüğünden daha kısa sürede 52 lere gidersin 😍 o stres kısmı büyük engel 🤓

Günaydın kızlar🌸

Eki Görüntüle 2821792

Maşallah 🧿 ya darısı benim başıma inşallah 🙏🏻 boyun kaç bu arada

Efenim ölçülerimi aldım şubat ayında almışım en son 1cm düşmüş sadece😂😂😂 sizinle işallah iradesizliğimi kırıcam bugün itibariyle smothilerle iki üç gün gidebildiğim kadar gidicem bakalım🤓

kilo 61,8kg Regliyim şişim ve çok oynuyor tartı
Boy 1,68
Boyun 33
Bel 72
Göğüs 86
Kalça 96
Alt karın 87
Üst sağ bacak 57 alt 33
Üst Sol bacak 56 alt 33
Sağ kol 26
Sol kol 25

10 Nisan Cumartesi tartı sonucum 🧿🧿🧿🧿 maşallah diyin kızlar bana da iyi dileklerde bulunun zorla başarıyorum iradem zayıf birde irademi nasıl güçlendirebilirim bana fikirlerinizi açıkça yazmanızda hiç bi sıkıntı olmaz heralde😂

Eklentiler

• F83F7063-D260-4C3E-B32D-D4561EE740B1.webp
    F83F7063-D260-4C3E-B32D-D4561EE740B1.webp
    15 KB · Görüntüleme: 36
10 Nisan Cumartesi tartı sonucum 🧿🧿🧿🧿 maşallah diyin kızlar bana da iyi dileklerde bulunun zorla başarıyorum iradem zayıf birde irademi nasıl güçlendirebilirim bana fikirlerinizi açıkça yazmanızda hiç bi sıkıntı olmaz heralde😂
Ah canım iradesizlik cümlemizin sıkıntısı burda birbirimize destek olucaz 😍 yapabilirsin yapabilirizzzz ki inanıyorum bize💃🏾

İlk smothiemi içtim kefiri daha önce denemiştim hiç sevmeyip çöpe atmıştım midemi bulandırmıştı ama bu şekilde karışım yapınca çok sevdim bir sürü tarif baktım ama ben kendi potporimi yaptım😂😂😂
Acayip şiştim 400ml lik bardak dolusu oldu

10:00 smothie yeşil
( küçük kabak küçük salatalık yarım muz küçücük kivi gerçekten çok küçüktü🤓biraz maydanoz dereotu 1 çaykaşığı zeytinyağ 1 tatlı kaşığı keten tohumu 1 tatlı kaşığı pulbiber 1 çaykaşığı nane, 1 küçük bardak(250ml) laktozsuz kefir)(330-340 kalori civarı)

Allah Alllah, bugün çok tuhaf okudum mesajları niye böyle olduysa bugün:confused:Bir başı bir sonu hani bunun ortası 😂
Leylamı bulup bi cevap yazsaydım.

Donutum da araya karıştı, demek biz senin ilk aşlarınız :KK8:

Derdimize derman olmağa gelmiş
Ortada salınıp gezmeğe gelmiş
Nasılda gönlümüzü çelmeğe gelmiş
Uranüsten Venüse bilgiyle gelmiş
Tutkusuna karşılık almağa gelmiş

Hoşgelmiş Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Sudem sana şiir yazarsa tartıda artı 200 gram bak denendi onaylandı :KK70:
Eveet :rolleyes:
Ayyy hiçkimse şiir yazmamıştı banaaa hatuna bak bee :rolleyes::KK60::KK42:duygulandım he

Hoşbuldum hoşbuldum bacım :KK24::KK200:

İlk smothiemi içtim kefiri daha önce denemiştim hiç sevmeyip çöpe atmıştım midemi bulandırmıştı ama bu şekilde karışım yapınca çok sevdim bir sürü tarif baktım ama ben kendi potporimi yaptım😂😂😂
Acayip şiştim 400ml lik bardak dolusu oldu

10:00 smothie yeşil
( küçük kabak küçük salatalık yarım muz küçücük kivi gerçekten çok küçüktü🤓biraz maydanoz dereotu 1 çaykaşığı zeytinyağ 1 tatlı kaşığı keten tohumu 1 tatlı kaşığı pulbiber 1 çaykaşığı nane, 1 küçük bardak(250ml) laktozsuz kefir)(330-340 kalori civarı)
Cnm afiyet olsun ne sağlıklı bişey olmuş :) ben de kahvemi içicem menülere başlarım artık ;)

Back
X