- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33
Ya internetten ucuza almıştım ben ya hepsibu... decatlo gibi bak istersenAğırlıklar çok pahalı ya, ben de lastiğe geçicem 500 gr su şişeleri hafif gelince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya internetten ucuza almıştım ben ya hepsibu... decatlo gibi bak istersenAğırlıklar çok pahalı ya, ben de lastiğe geçicem 500 gr su şişeleri hafif gelince
Cnm banta geçicem ama alırsam bakayımYa internetten ucuza almıştım ben ya hepsibu... decatlo gibi bak istersen
Ay hayden işallahCnm banta geçicem ama alırsam bakayım5 kgya filan çıkarsam da spor salonuna başlarım diyorum
İnşallah kuşumAy hayden işallah![]()
Ezberledin he maşallahBen de geçen pandemi başlamasıyla bir sürü youtube videosundan faydalandım ağırlıklar aldım hatta arttırdım 3 kilo sonra 5 er kiloya pilates lastiği de aldım hoş o lastiği pek verimli kullanmadım çok sevdiğim Sydney Cummings in videoları oldu 30 dakikalıktan 60 dakikalığa kadar bür sürü videoları var ve güngün çalışmalarıda var ben en sevdiklerime göre çalışmıştım hep artık kafadan ezbere yapıyorum açıyorum film yada dizi kendi potporimle![]()
Bence daha kısa sürer düzenli yaparsan 1/1,5 ayda olurİnşallah kuşum500 grdayım daha zaten
3 ayı bulur çıkmam temmuzda başlasam işte kışın tekrar kapansa o zmn eve alırım
![]()
Vallaha mı Hazirana meselaBence daha kısa sürer düzenli yaparsan 1/1,5 ayda olur![]()
Valla da billa daVallaha mı Hazirana mesela![]()
11 nisan menüm
09:00 smothie (yarım kabak, yarım salatalık, yarım muz, kivi, yarım greyfurt, biraz dereotu maydanoz, kefir250ml, 1 tk keten, pul biber nane)(280 kalori aşağı yukarı)
10:00 probiyotikli yoğurt 20 badem, nesfit bar( kaçamam oldu çok datlu istedi canım)
12:30 smothie( 1 kabak, üç çilek, iki avuç ıspanak, az kefir, nane ve pul biber)150kalori
labne 1 yk, yer fıstığı 60gr
Aşağı yukarı 1200 kalori oldu
Hafif düzey kardiyo yaptım 45dakika 367kalori yakmışım saatimin yalancısıyım![]()
Cnm ben 0.5 kg ile başlıyorum amaValla da billa daciddiyim ben geçen kış 3kg ile başladım ama öncesinde vücut ağırlığıyla kol vs çalışıyordum bir buçuk ayda 5 e geçtim sonra baktım çok kaslandım azalttım yazın ara verdim ağırlıklara bir kaç aydır başladım ama zorlamadan mesela bugün beş e geçsem geçerdim zorlamadım senin de olur düzenli günaşırı yaparsan olur elbettee
Ben aşırı spor yapıyordum azalttım biraz daha rolantide olmaya zorluyorum kendimi daha insanibir ay öncesine kadar koşuyordum dizlerim bacaklarım artık eror vermeye başladı bayağı kötü şekilde hem koşuyordum hem yürüyordum falan hergün nerdeyse
şimdi daha rolantide gitmeye çalışıyorum
![]()
Bitti mi dış tedavisi?Ben gargara yaptm 2 saat yeme içme yok
Evet carb cycling bi de vegan ve vejetaryen günler arada cnm
Yüzeyel cevap veriyosun kafan çok dolu sankiokul mu sıkıntılı kuzum? Ailede mi kafanı kurcalayan bişey var gel anlat
![]()
![]()
Yok kız biseyim
Canım kilomu koruyamadigimda mutsuz oluyorumYazdı da kaçırdım mı yoksa cnm
Hiç kırmak istemez cevapsız bırakmak istemez kuzumsudem34
Ama mesela klasik konular işte kalori, yediklerimiz, aralıklı oruç vs dışı bi konuda ,biraz şu anki düşüncelerinden stresinden vs sıyrılıp odaklanması gereken farklı bişey söylediğimde biraz alakasız cevap alıyorum![]()
Aaa geçen hafta 60.5 olduğunu bilmiyordumEvet hemide fena kefiri ilk denedim ben de elimde ki şişe bitsinsuyla sodayla yapicim ama sıkılmaya başladım bugün sıcı sıvı sanırım yarın tek öğünü smothieye çevirip gidicem
ay işallah indirimdedir
Ehuehu bilgiler şahane geçen hafta 60,5gibiydim bence düzeltmeartıda görünücüm çünkü
çok ödemim var bu hafta istikrar yakalayabilirsem abartma eğilimi yapmazsam 59 u görürüm gibi geliyor da du bakalım
Ay zumba mumba dansı nassı severim nassı ben de kafama göre arada dans ederim lakin dün gece verimsiz uyudum mel mel dolanıyorum bakalım 5 gibi bende bişeyler yaparım![]()
Anladım canım iyi tanıyosun demekkiYazdı da kaçırdım mı yoksa cnm
Hiç kırmak istemez cevapsız bırakmak istemez kuzumsudem34
Ama mesela klasik konular işte kalori, yediklerimiz, aralıklı oruç vs dışı bi konuda ,biraz şu anki düşüncelerinden stresinden vs sıyrılıp odaklanması gereken farklı bişey söylediğimde biraz alakasız cevap alıyorum![]()
He iyi iyi derdin olmasındaBitti mi dış tedavisi?
Olursa anlatırım canımama yok bariz bir şey
teşekkür ederim çok incesin
Yok kız biseyimbeni aşırı enerjik görmeye alışkın ya
şaşırdı biraz
Canım kilomu koruyamadigimda mutsuz oluyorumonun dışında okullar tatil oldu olmadi net değil
ne bileyim kafam aynı benim
Aynı anda çok şeyi düşündüğüm doğru KBB doktoruna gitmiştim geçen yıl kulak mantarı için o bile aynı şeyi söyledio kadar çok konusup soru sormuşum kı adama
Yine soruna dağınık cevap vermiş olabilirim
Haftasonu telefon elime fazla geçmiyor geçince de hızlıca okuyup çıkabiliyorum belki ondan öyle hissettin
Hastayım sana doktorum![]()
Cnm yarın gidicem sorucam bakalımBitti mi dış tedavisi?
şaşırdı biraz
Canım kilomu koruyamadigimda mutsuz oluyorumonun dışında okullar tatil oldu olmadi net değil
Aynı anda çok şeyi düşündüğüm doğru KBB doktoruna gitmiştim geçen yıl kulak mantarı için o bile aynı şeyi söyledio kadar çok konusup soru sormuşum kı adama
Haftasonu telefon elime fazla geçmiyor geçince de hızlıca okuyup çıkabiliyorum belki ondan öyle hissettin
Çok iyi yapıyosun cnmAnladım canım iyi tanıyosun demekki
Ben de geçen pandemi başlamasıyla bir sürü youtube videosundan faydalandım ağırlıklar aldım hatta arttırdım 3 kilo sonra 5 er kiloya pilates lastiği de aldım hoş o lastiği pek verimli kullanmadım çok sevdiğim Sydney Cummings in videoları oldu 30 dakikalıktan 60 dakikalığa kadar bür sürü videoları var ve güngün çalışmalarıda var ben en sevdiklerime göre çalışmıştım hep artık kafadan ezbere yapıyorum açıyorum film yada dizi kendi potporimle
Ayy bende öyleyim işler bitince (bitmiyoda işte habire kuzuluyo işler) alıyorum pilates lastiğimi 10 dakika kadar basen ve kol çalışıyorum iyi oluyo dizi izlerken iyi gidiyo
![]()
cicekcikkk
Kırmızı etle haklısın ama tavukta aşırı bir Demir yok diye biliyorum onun yerine koyu yeşil yapraklı sebzeler ve mercimek gibi bakliyatlar tercih edebilirsin sarışınım ve eğer Demir eksikliğin varsa zaten beslenme ile gitmez muhakkak takviye kullanmak gerekir diye düşünüyorumFelicio yoğurt ve et-tavuk ürünlerini demir emilimini azalttığı için bir arada tavsiye edilmiyor canım bilemedim.
meyveli yoğurt, chia ben çok yapıyorum ama burda yoktu, evde haftasonu yerim
sen şimdi korumada mısın? nasıl besleniyorsun? ben de 2 kilo sonra korumaya geçerim.
Evvet dün başladım zaten pek yeni
Cnm bu smoothie diyetine devam mı?
Ehuehu abartmayı severim her konudaCnm ben 0.5 kg ile başlıyorum ama
Sen de çok zorlamışsın gerçekten
Bence de rölantiye alkollajen de kullan bence takviye
ben başlıcam HIIT e geçince :) ya da geçmeye yakın
![]()
Ah kıyamam yaa öyle ama kafalarımız bir dünya malesefBitti mi dış tedavisi?
şaşırdı biraz
Ehuehu kim demiş yok öyle bişiyAaa geçen hafta 60.5 olduğunu bilmiyordumçaktırmadin he
İyi akşamlar kızlar
Anca fırsat buldum![]()
Evet evet vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunAnladım canım iyi tanıyosun demekki
Ben de geçen pandemi başlamasıyla bir sürü youtube videosundan faydalandım ağırlıklar aldım hatta arttırdım 3 kilo sonra 5 er kiloya pilates lastiği de aldım hoş o lastiği pek verimli kullanmadım çok sevdiğim Sydney Cummings in videoları oldu 30 dakikalıktan 60 dakikalığa kadar bür sürü videoları var ve güngün çalışmalarıda var ben en sevdiklerime göre çalışmıştım hep artık kafadan ezbere yapıyorum açıyorum film yada dizi kendi potporimle
Ayy bende öyleyim işler bitince (bitmiyoda işte habire kuzuluyo işler) alıyorum pilates lastiğimi 10 dakika kadar basen ve kol çalışıyorum iyi oluyo dizi izlerken iyi gidiyo
![]()
cicekcikkk
Civcivim çok sık görmüyorsun çok haklısın ya sabır de geç birtanemBalım pozitif cikan kaynananın arkadasi degil kvnin arkadasinin arkadasi. Yani normalde evet kendini karantinaya almali da. Sinirden basim agriyo sabahtan beri. Ya ben haksizliga gelemiyorum. Ben salak miyim annemi gormuyorum dogru duzgun ama neymis kaynananin cani sıkılmasın aman prenses hazretleri bize trip atmasin diye her seyi göze alip gidiyorum. Sabir sabir sabir. Allah topunun belasini versin insallah coooook amin. Kim ne fesatlik pislik yapiyosa misliyle bulsun.
Bu arada dün kv nin saz arkadaslari aa civciv zayiflamis erimis falan dediler. Kvde de diyo ki o erimis de oglum da erimis. Hay senin ogluna da sehzadene de dicektim. Bi kere de de ki evet kizim cok güzellesmis zayiflamis ama yok dilini esek arisi sokar. İlla oglu hep en yakışıklı en bilgili en en en en iyi sehzade olmak zorunda. Sidik yaristirdigi kisi benim kocam yalniz orayi kaciriyo Allahindan bulsun bitmedi kiskancligi memnuniyetsizligi. Bigün al tepe tepe kullan diye orda birakip gelcem minik sehzadesini.
Aman neyse. Sen bana bakma cevap vermene de gerek yok canim ben öyle arada bi patliyorum oku geç
Ya su basaklarla hic anlasamıyorum bensürekli elestiri elestiri elestiri.. tabi benim karsima cikanlar öyleydi belki de bilmiyorum da. Hicbir seyi begenmiyolar darlayan cinsten oluyolar sanki.
Ki klasik bi yay olarak darlanmaktan nefret ederim zaten. Neyse ki esim oğlak darlama huyu yok ben de darlamam gecinir giderizbaşakla evlensem heralde birbirimizi bogazlardik
![]()