- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni yeme duzenine gectigimizden olsa gerek canimBende wc ye çıkamadım bugün kendimi berbat hissediyorum![]()
Geçmiş olsun canım ya inşallah iyi gelirCanim sanirim gece ders calismiyodur cunku öğretmen omuhtemelen benimle karistirdin ben ders calisiyorum.
İki gündür sürekli uyuyorum ya sanirim oruçken kan sekerim düşüyobide dun lavaboya da cikamadim suyu da cok iciyorum ama. Komposto yaptim bakalim iftarda iccem belki iyi gelir. Sahurda midem berbatti zor yedim
Sana da geçmiş olsun canımBende wc ye çıkamadım bugün kendimi berbat hissediyorum![]()
Biraz ılık içersen daha iyi olurCanim sanirim gece ders calismiyodur cunku öğretmen omuhtemelen benimle karistirdin ben ders calisiyorum.
İki gündür sürekli uyuyorum ya sanirim oruçken kan sekerim düşüyobide dun lavaboya da cikamadim suyu da cok iciyorum ama. Komposto yaptim bakalim iftarda iccem belki iyi gelir. Sahurda midem berbatti zor yedim
Olabilir kız aynen he banada mantıklı geldi dediğinYeni yeme duzenine gectigimizden olsa gerek canim![]()
Ay sağol ya gerçekten çok sıkıntı buna şükür ne yapalımGeçmiş olsun canım ya inşallah iyi gelir
yaa evet karıştı ama sanki dün öyle okudum gibi geldi senin mesajındı belkide
Bende wc ye çıkamadım bugün kendimi berbat hissediyorum
Sana da geçmiş olsun canım![]()
Balım Ramazan da ayarlarım bozuldu düzeni oturtamadım, saatler karıştı haliyle. Sen neler yaptın nasıl gidiyor? Smothie lere devam mı
Hemdemim, çok çook geçmiş olsunBir düşüneyim![]()
olabülüüü
maşallahhhhh canım, süpersin
eşim bugün pozitif çıktıama iyi çok şükür. An itibariyle 10 gün karantinadayız.
Hay allah ya çok geçmiş olsun canım inşallah değildir yaaasliogretmen çok geçmiş olsun
Kızlar, evde salata yerken tat alamadım, sonra kahve içtim su gibi geldi.
Tat kaybı yaşadım.
Hastaneye gittik test yaptırdık eşimle.
Şimdi geldik.
Sonuç 24 saat içerisinde çıkacak.
kızımı kayınvalideme bıraktım
Hafif öksürük, boğaz kuruluğu ve tat kaybım var, büyük ihtimalle corona oldum![]()
Canım olsun düzenini oturt ayarların yerine gelsinBalım Ramazan da ayarlarım bozuldu düzeni oturtamadım, saatler karıştı haliyle. Sen neler yaptın nasıl gidiyor? Smothie lere devam mı![]()
Ohh miss afiyet bal olsun15 Nisan Persembe Menüm
Sahur 1 yumurta ile patatesli omlet, kücük 1 kase yoğurt, 3 hurma, 1 çatal beyaz peynir
İftar Yarım kase corba, 1 tane kücük boy biber dolması, 4 kasik yoğurt, kücük 1 kase komposto(150 kalori)
Yemeğin üstüne, 3 tane çilek( uclarini bitter çikolataya batirdim)
Spor; 45 dakika yürüyüş
Su; 3 litreye tamamlarim
En gec 22.00 ye kadar bi nescafe icebilirim.
Canim cok gecmis olsun eğer kendinden eminsen psikolojik falan degil diyosan negatif ciksan bile tekrarla testi. Ablamın test sonucu ilk negatif cikti ama pozitifti aslinda.. 5 gün gecikmeli ilac kullanmaya basladi o yüzden bayagi agir atlatti. Atlattigi halde hala cigerlerinde sıkıntı var. Erkenden teshis edilmesi önemli o yüzden.asliogretmen çok geçmiş olsun
Tat kaybı yaşadım.
Şimdi geldik.
Hafif öksürük, boğaz kuruluğu ve tat kaybım var, büyük ihtimalle corona oldum![]()
Canım afiyet olsunkızlar umarım herkes iyidir
benim çalıştığım yerde 15 iş arkadaşım corona ile karantinada.
ben yine odamdan çıkmamaya devam.
çıkış saatimizde daha erkene çekildi.
bugün yediklerimi yazıyım:
sabah: 2 dilim ananas + filtre kahve
öğlen: mantar çorbası aldım ama içemedim çok kremalı geldi tadı, bir iki kaşık aldım. salata yedim.
akşam: yoğurt keten tohumu yemeyi düşünüyorum. yeter bana.
bu arada gün içinde atıştırmalık olarak eti’nin yulaf toplarından yedim kahveyle. Fotoğrafını paylaşıyorum
Eki Görüntüle 2825924
Geçmiş olsunBir düşüneyim![]()
olabülüüü
maşallahhhhh canım, süpersin
eşim bugün pozitif çıktıama iyi çok şükür. An itibariyle 10 gün karantinadayız.
Gece oturmayi çaya kahveye abanmayi düşünüyorum Çiğdem cimAhh canım gece uyuyamazsın ama yatarsan şimdi sen bilen elbette gece ders çalışıyordun değil mi? Ben de yürüyüş yaptım evde uzanarak nette geziyorum öyle yeni ketojenik beslenmeyle ilgili bir kitap çıkmış kargoya vermişler bakalkm dört gözle onu bekliyorum
Ayyy aman çok dikkat et canım yaa off ortalık perişan oldu iyice
Beslenmen bana çok az gibim geldi sanki afiyet bal olsun
Ayyy çok geçmiş olsun canım yaa inşallah hafifçene atlatır![]()
Ne demişler en iyi yol bildiğin yolEvet çok doğru dedin sudem canımben en iyisi böyle devam edeeyim zaten bugünden itibaren menülerimi yazmaya başlıyım en iyisi günlerdir güzel devam ediyor ama yazmaya üşeniyorum açıkçası
Sağol civcivimdenersem eklerim ama kendime güvenemiyorum bende bi keresinde hurmanın çekirdeğini çıkarıp içersine bitter damla çikolata koyup yemiştim acayip bombastik bişey olmuştu
Ya varya senin menülere bayılıyorumsenin iradenin aynısı bana da nasip olsun ne diyim
Civciv15 Nisan Persembe Menüm
Sahur 1 yumurta ile patatesli omlet, kücük 1 kase yoğurt, 3 hurma, 1 çatal beyaz peynir
İftar Yarım kase corba, 1 tane kücük boy biber dolması, 4 kasik yoğurt, kücük 1 kase komposto(150 kalori)
Yemeğin üstüne, 3 tane çilek( uclarini bitter çikolataya batirdim)
Spor; 45 dakika yürüyüş
Su; 3 litreye tamamlarim
En gec 22.00 ye kadar bi nescafe icebilirim.
Off balımasliogretmen çok geçmiş olsun
Tat kaybı yaşadım.
Şimdi geldik.
Hay allah ya çok geçmiş olsun canım inşallah değildir yaa![]()
Canim cok gecmis olsun eğer kendinden eminsen psikolojik falan degil diyosan negatif ciksan bile tekrarla testi. Ablamın test sonucu ilk negatif cikti ama pozitifti aslinda.. 5 gün gecikmeli ilac kullanmaya basladi o yüzden bayagi agir atlatti. Atlattigi halde hala cigerlerinde sıkıntı var. Erkenden teshis edilmesi önemli o yüzden.
Ama inşallah degilsindir cok gecmis olsun![]()
Canım afiyet olsun
Yulaf topu mantıklıymis.
Bizim okul da güya kapandı hala hasta olan olana .
Oğlumun öğretmeni de bugün test yaptırdı.
Her yeri kırıp geçirdi anlaşılan.
Geçmiş olsunAslı m ya çok yayıldı hep arkadaş çevremiz artık.
Sen aşı oldun mu olsaydın hemen.
Esin olmuşmuydu aşı?
Gece oturmayi çaya kahveye abanmayi düşünüyorum Çiğdem cim
Canlı ders gündüz veriyorum11 ile 15 arası.
Ne demişler en iyi yol bildiğin yol
Senden bu hafta çok güzel bir rakam bekliyorum.
Maşallah çok iyi gidiyorsun
Civcivbalım
Maşallahyeni diyetbdüzenini çok beğeniyorum.
Bir de bu değişik omlet lerini.
Esin mı yapıyor sen mi kim becerikli?
Off balımya çok üzüldüm
İnşallah değildir.
Sarmısak yemeyi denesene arkadaş öyle anladi sarmısagin tadı gelmemis hic.
Canım yaevde sarımsak yok ki, psikolojim bozuldu valla.
Test sonucunu beklemekten başka çare yok şu an.![]()
nutellalı donuttu cnmoff ben sıkılıyorum, istikrar sıfır bende
bugün menündeki tatlı nedir acabaHedef60kgolmak
ben yanımda 2 adet lokma züber getirdim ama ev yapımı![]()
Canım yadeğildir inşallah
e nabız a mi düşecek sonuç?
Esin kızın nasıl?
Onlarda var mı belirti?
Sen üşüyorum demiştin demi dün filan.![]()
Bizim arkadaşlar biliyorsun çoğu hasta oldu.internetten takip edebilirsiniz dediler.
Teste de iki kişi için 500tl verdik, ne kadar pahalıymış.
Eşimin boğazı acıyormuş, kızımla ayrıyız babannesinde kalıyor, çok özledim
Test 24 saat içinde çıkacak, böyle bir şeyi beklerken zaman geçmiyor sanki.