Canım çok mersi

ameliyat olması gerekiyor bu hafta Pazartesi yada salı olcak basit bir operasyon allahtan
Canım benim ya evde olmak gerçekten zor yaşayan biri olarak

ama yine de şükür kuzum böyle sadece sıkılarak geçsin gitsin hafifçene
Çok güzel gayet az bile fazla değil sen şimdi ekstra streslisin lütfen yemeyi içmeyi bir süre takma kafana kendini dinle acıkınca ye ne istersen ye sağlıklı platformda elbette bir de kilo aldım verdim stresine girme cidden yoruyor insanı dengesiz hissetmen çok normal kendine yüklenme kuzum
Miss afiyet bal olsun
Ehuehu valla sadesini aldım laktozsuz altınkılıç öarkası hep onla yapmıştım smothileri ama dün normal yemeye geçtim meyve çok yemeyen hatta hiç yemeyen biri olarak bu kadar meyve tüketmek

gibi hissettim

ananası kaldı az dün salatama doğradım çok güzel oldu greyfurtta var bugünde salataya onu da eklerim

Valla kilo verme dün 59,9 u gördüm

Ama uykusuzum ve üç gündür kabızım şimdi ketojenikte yağ ağırlıkla besleniyorsun ya bir umut diyorum yağ işe yarar
Afiyet bal olsun menün süper olmuş
İyi akşamlar kızlar
Süper fikir ama az önce yazdığım gibi çok yüklenme kendine smothieler benim gibi her telden koyarsan vitamin bombası olur sağlığın için harika olur
Ben sizin gibi oruç tutmuyorum ama if yapıyorum bence yeme düzenin değişti ramazanla bedenin buna alışmaya çalışıyor çok normal üç beş güne geçer kanımca ama yediğin gaz tuz yapabilcek bir yiycekten de olabilir