70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İyi akşamlar kızlar🌸
Bugün malum dengesiz, düzensiz ve şaşkın birgün geçirdim🙃
Şimdi bir karar aldım, madem karantinaya girdim, bu süreci en iyi şekilde değerlendiriyim o zaman.
Yarın yeme-içme düzenim bozmadan devam, belki smoothie’ye dönüş yaparım cicekcikkk cicekcikkk gibi🙋🏼‍♀️
Bunun yanında artık bahanem kalmadığına göre o zamaaaan leslie’ye başlıyorummm🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️
Madem evdeyim, 1 saatimi de leslie’ye ayırabilirim, hem sağlıklı düzenli beslenme, hem spor, süper olmaz mı?
🙋🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🌿
Süper olur🤩kızın kaç yaşında ve sen kaç kilosun 💁🏻‍♀️

günlüğümü çıkardım çekmeceden.
Covid günlüğü tutuyorum, süper fikir verdin cake’im💕😇
Yok hiç çocukça değil, hatta biz kızımla google’dan gitmek istediğimiz ülkeleri gezeriz arada, nerde ne yapmak istiyoruz ne yemek istiyoruz, planlarını yaparız😄 yani zaten bi nevi yaptığımız birşey o dediğin🙋🏼‍♀️🤗 Ben zaten hayal kurmayı çok seven biriyimdir yoksa burcumun özelliği mi ne dersin? 😄
Harika! 😍
Ayyy şirinler siziii 😘😘😘 mesela rapunzel e konuk olursunuz önce pembe çay içip (çok açık böğürtlenli çay olabilir)sonra onu kuleden helikopterle kaçırırsınız (pilot da eşin 😂)ya da disneyland de kek/pembe kup yersiniz
Tabi cnm yengeçler de hayalperesttir, manevi olarak yolculuğu da severler yoksa bu dünya çekilmiyor gerçekten 😂😂😂

İyi akşamlar kızlar🌸
Şimdi bir karar aldım, madem karantinaya girdim, bu süreci en iyi şekilde değerlendiriyim o zaman.
Yarın yeme-içme düzenim bozmadan devam, belki smoothie’ye dönüş yaparım cicekcikkk cicekcikkk gibi🙋🏼‍♀️
Bunun yanında artık bahanem kalmadığına göre o zamaaaan leslie’ye başlıyorummm🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️
Madem evdeyim, 1 saatimi de leslie’ye ayırabilirim, hem sağlıklı düzenli beslenme, hem spor, süper olmaz mı?
🙋🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🌿
İyi akşamlar canım, tabii ki şaşırman şok olman çok normal 🤗
Günlük rutinine eklemek istediğin şeyleri oturtabilirsin mesela, hergün 1 öğün smoothie ise , haftada 3 gün leslie ise,hergün eşine kaliteli zaman ayırmaksa vs ya da ameliyatı düşünebilirsin
Hedef listesi yap bence 😉

Tembellik diyelim 😅

Evet ya ton balıklı salata güzel kilo verdirir 😍
Afiyet olsun 😋

Hayırdır inşallah

Sonucu haber et mutlaka 🤗

Yaa şimdi nasıl anneciğin ❤️
Geçmişler olsun 💐
Canım çok mersi💐 ameliyat olması gerekiyor bu hafta Pazartesi yada salı olcak basit bir operasyon allahtan🙏
Kızlarrr🌼
Ben iyiyim bir şeyim yok,
Eşimin biraz sırt ağrısı var ama o da iyi.
İkinci testimin sonucu hala çıkmadı.
Karantina çok zormuş ya, evde tutsak kalmak, hem de 10 gün sürecek🙄
Bugün evde vakit nasıl geçti anlamadım, kızımın online dersleri vardı, ben de evin içinde koşturup durdum, ne yedim içtim onun bile farkında değilim🙃
Canım benim ya evde olmak gerçekten zor yaşayan biri olarak😂 ama yine de şükür kuzum böyle sadece sıkılarak geçsin gitsin hafifçene🙏
Yediklerimi yazıyorum ben de bir gözden geçiriyim:
Sabah: uyanınca ılık su, 2 dilim ananas.

Geç kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, salatalık-domates, 2 parça hellim peyniri, 2 dilim uno tam tahıllı ekmek, tahin-pekmez, 1 bardak ballı süt.

Akşam: havuç, ıspanak soteleyip üzerine süzme yoğurt.

Filtre kahve, incirli yulaf topları.
Şimdilik bu kadar. Fazla mı yedim acaba🤔
Çok dengesizim bugün valla.
Çok güzel gayet az bile fazla değil sen şimdi ekstra streslisin lütfen yemeyi içmeyi bir süre takma kafana kendini dinle acıkınca ye ne istersen ye sağlıklı platformda elbette bir de kilo aldım verdim stresine girme cidden yoruyor insanı dengesiz hissetmen çok normal kendine yüklenme kuzum🤗
16 Nisan Cuma Menüm
Sahur
4 kaşık menemen(bitiremedim), yarım dilim kepekli ekmek, avuç ici kadar pide, şekersiz çay
İftar Yarım kase çorba, 1 tane biber dolması, 3 kaşık yoğurt, 1 küçük kase komposto, bi lokma pide
Ara 20.20 türk kahvesi, 2 hurma topu, 3 çilek

Spor; şu anlık yok yaparsam eklerim.
Su; 3 lt'ye tamamlarım
Miss afiyet bal olsun 😍
Cnm ben de activia shot aldım içindekilere bakmadan yeşil renge aldanıp iyi mi🙈 matchadır aloe veradır binde bir sadece,test yapılsa belki hiç yoktur 😂 nişastayla elma püresi varmış
Senin iyi eksi geliyor bence yarın 😘 maşallah

Canım çok sevindim iyi olmanıza 💕 bak 1 gün geçti bile 😇 ailenle sohbet, kızınla gelecekten konuşmak,yeni yemek tarifleri filmler vs için güzel zaman bence 🤗 hergün de buraya yaz hislerini
Balkonunuz var mı canım?
Ehuehu valla sadesini aldım laktozsuz altınkılıç öarkası hep onla yapmıştım smothileri ama dün normal yemeye geçtim meyve çok yemeyen hatta hiç yemeyen biri olarak bu kadar meyve tüketmek 🥸 gibi hissettim🤣🤣🤣🤣 ananası kaldı az dün salatama doğradım çok güzel oldu greyfurtta var bugünde salataya onu da eklerim😂😂
Valla kilo verme dün 59,9 u gördüm 💃🏾 Ama uykusuzum ve üç gündür kabızım şimdi ketojenikte yağ ağırlıkla besleniyorsun ya bir umut diyorum yağ işe yarar🤓
Sahur:
2 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
1 zeytin, 1 küçük domates
1 küçük muz
1 tane hurma

İftar:
1 hurma, 2kuru incir
1 kase mercimek çorbası
7-8 tane minik acı biber turşusu
Yarım dilime tb ekmeği
Ton balıklı salata

Spor:
2 mil leslie ve basen, kol, göbek bölgesel egzersizleri yaptım.

*Suyu da 2.5 litreye tamamlayacağım.
*Birazdan yeşilçay içicem.
Afiyet bal olsun menün süper olmuş😍

İyi akşamlar kızlar🌸
İyi akşamlar kızlar🌸
🙋🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🌿
Süper fikir ama az önce yazdığım gibi çok yüklenme kendine smothieler benim gibi her telden koyarsan vitamin bombası olur sağlığın için harika olur 😍
Kizlar nedense aksam yemegini erken kapattigim halde (iftardan sonra bisey yemedim rezene cayi ictim) sahura kalktigimda midem siskin oluyo ve inanılmaz yanıyo🤦🏼‍♀️ sizde de oluyo mu böyle bisey
Ben sizin gibi oruç tutmuyorum ama if yapıyorum bence yeme düzenin değişti ramazanla bedenin buna alışmaya çalışıyor çok normal üç beş güne geçer kanımca ama yediğin gaz tuz yapabilcek bir yiycekten de olabilir

Günaydın güzeller😍

16 nisan menüm

08:30 2 yumurta beyazı süzme ezine labne göbek maydanoz dereotu salata limonlu yağlı 4 zeytin

10:30 iki parça bitter ve türk kahvesi

15:00 haşlanmış 2 yumurta süzme,ananaslı yeşil salata, 2 tane makademya fındığı, fıstık

aşağı yukarı 950kal civarıydı bugün yani dün aslında spor yapmadım dinlendim güyya yinede 10bin adımı buldu market ev işi vs

Kizlar nedense aksam yemegini erken kapattigim halde (iftardan sonra bisey yemedim rezene cayi ictim) sahura kalktigimda midem siskin oluyo ve inanılmaz yanıyo🤦🏼‍♀️ sizde de oluyo mu böyle bisey
Akşam mideni yakacak bişey yediysen ondan olabilir canım maden suyu içmeyi dene istersen iftardan 1-2 saat sonra
Günaydın güzeller😍

16 nisan menüm

08:30 2 yumurta beyazı süzme ezine labne göbek maydanoz dereotu salata limonlu yağlı 4 zeytin

15:00 haşlanmış 2 yumurta süzme,ananaslı yeşil salata, 2 tane makademya fındığı, fıstık

aşağı yukarı 950kal civarıydı bugün yani dün aslında spor yapmadım dinlendim güyya yinede 10bin adımı buldu market ev işi vs
Oo son öğün 15 he baya iddialısın çiçekcik seni gördükçe kendim için umutlanıyorum 😂😂 bende yapıcam yapabilirim diye

Günaydın güzeller😍

16 nisan menüm

Çiçeğim son ögün 15 cok erken olmadi mi ya:( 55 civarina düştüğüm zaman ben de ayni seyi yapiyodum ve az yiyodum birqz kötü gelmisti bana o dönemler😔 dikkat et kendine lütfen💚 birazcik daha dolu dolu ve en azindan aksam 5te kapattgin menüler daha iyi olmaz mi💚

Canım çok mersi💐 ameliyat olması gerekiyor bu hafta Pazartesi yada salı olcak basit bir operasyon allahtan🙏

Canım benim ya evde olmak gerçekten zor yaşayan biri olarak😂 ama yine de şükür kuzum böyle sadece sıkılarak geçsin gitsin hafifçene🙏

Çok güzel gayet az bile fazla değil sen şimdi ekstra streslisin lütfen yemeyi içmeyi bir süre takma kafana kendini dinle acıkınca ye ne istersen ye sağlıklı platformda elbette bir de kilo aldım verdim stresine girme cidden yoruyor insanı dengesiz hissetmen çok normal kendine yüklenme kuzum🤗

Miss afiyet bal olsun 😍

Ehuehu valla sadesini aldım laktozsuz altınkılıç öarkası hep onla yapmıştım smothileri ama dün normal yemeye geçtim meyve çok yemeyen hatta hiç yemeyen biri olarak bu kadar meyve tüketmek 🥸 gibi hissettim🤣🤣🤣🤣 ananası kaldı az dün salatama doğradım çok güzel oldu greyfurtta var bugünde salataya onu da eklerim😂😂
Valla kilo verme dün 59,9 u gördüm 💃🏾 Ama uykusuzum ve üç gündür kabızım şimdi ketojenikte yağ ağırlıkla besleniyorsun ya bir umut diyorum yağ işe yarar🤓

İyi akşamlar kızlar🌸

Süper fikir ama az önce yazdığım gibi çok yüklenme kendine smothieler benim gibi her telden koyarsan vitamin bombası olur sağlığın için harika olur 😍

Ben sizin gibi oruç tutmuyorum ama if yapıyorum bence yeme düzenin değişti ramazanla bedenin buna alışmaya çalışıyor çok normal üç beş güne geçer kanımca ama yediğin gaz tuz yapabilcek bir yiycekten de olabilir

Akşam mideni yakacak bişey yediysen ondan olabilir canım maden suyu içmeyi dene istersen iftardan 1-2 saat sonra

Oo son öğün 15 he baya iddialısın çiçekcik seni gördükçe kendim için umutlanıyorum 😂😂 bende yapıcam yapabilirim diye
Sağ olun kızlar oldum olası midem sorunludur zaten🙄
Rezene cayi yine de bi tık iyi geldi bakalim aliscaz🙋🏼‍♀️

BALLAR🍯Yaş Boy Hedef27
Mart
03
Nisan
10
Nisan
17
Nisan
24
Nisan
01
Mayıs
Verilen Yüzde
sudem34 sudem34 351716268.568.3
sonngulen sonngulen 361605570.269.2
Felicio Felicio 2716049.949.6
enerji_kusagi enerji_kusagi 311595262.062.861.7
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 261575565.967.566.8
birmuhendisanne birmuhendisanne 3516055
asliogretmen asliogretmen 401696871.570.969.85
blondeblond blondeblond 351665355.655.4
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 311645462.062.161.560.7
incebellihatun incebellihatun 271606078.476.9
cicekcikkk cicekcikkk 431685561.859.9
Kızlar tablomuz burda iftardan önce tartılırsaniz düzenleriz.🤗
cicekcikkk cicekcikkk dünkü kilonu girdim daha altı olursa değiştiririz.
incebellihatun incebellihatun banlanmis

Miss afiyet bal olsun 😍

İyi akşamlar kızlar🌸

Vayy 1.9 kilo süpersin 👏👏👏

BALLAR🍯Yaş Boy Hedef27
Mart
03
Nisan
10
Nisan
17
Nisan
24
Nisan
01
Mayıs
Verilen Yüzde
Eline sağlık 💜

Yahu olur bence neden olmasın 😍💃🏾
Çiçeğim son ögün 15 cok erken olmadi mi ya:KK43: 55 civarina düştüğüm zaman ben de ayni seyi yapiyodum ve az yiyodum birqz kötü gelmisti bana o dönemler😔 dikkat et kendine lütfen💚 birazcik daha dolu dolu ve en azindan aksam 5te kapattgin menüler daha iyi olmaz mi💚
Bir önceki günmüydü ondan önceki gün mü sabah 8 de bir kere yedim ertesi gün 9 a kadar ama inan tutmuyorum kendimi tutamam zaten ben güne 3 gibi başlıyorum gecenin 3 akşamda 10/10/30 gibi yatmış oluyorum geç yediğimde rahatsız ediyor beni ve malesef uzun süreli açlık oruç halinden daha iyi gelen bişey yok bana
60.7 kg kızlarr günaydıns ⚘
Yess beybiiii👊💃🏾😍
BALLAR🍯Yaş Boy Hedef27
Mart
03
Nisan
10
Nisan
17
Nisan
24
Nisan
01
Mayıs
Verilen Yüzde
Ay süpersin canım ellerine sağlık valla tartılmadım kabızım hala ve öyle sürcek gibim😂😂😂
Vayy 1.9 kilo süpersin 👏👏👏
Canım benim çook mersi ödem olduğunu bilsem de motive edici😍😘

Yahu olur bence neden olmasın 😍💃🏾

Bir önceki günmüydü ondan önceki gün mü sabah 8 de bir kere yedim ertesi gün 9 a kadar ama inan tutmuyorum kendimi tutamam zaten ben güne 3 gibi başlıyorum gecenin 3 akşamda 10/10/30 gibi yatmış oluyorum geç yediğimde rahatsız ediyor beni ve malesef uzun süreli açlık oruç halinden daha iyi gelen bişey yok bana

Yess beybiiii👊💃🏾😍

Ay süpersin canım ellerine sağlık valla tartılmadım kabızım hala ve öyle sürcek gibim😂😂😂

Canım benim çook mersi ödem olduğunu bilsem de motive edici😍😘
Diş tedavisinin nimetleri işte 🤭

17 nisan menüm
09:20 2 haşlanmış yumurta, peynir, 1 üçgen peynir, yarım domates 1 köy biberi bir tutam maydanoz dereotu zeytinyağ, bir parça bitter

15:00 kağıt kebabı kaşarlı 100gr, göbek salata, fırın ızgara patlıcan kabak yarımşar adet, 10 ar gr ceviz badem makademya fıstık
Ayy smuti bitti mii :skandal:

Back
X