70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

1620919126045.webp

Sayısı mühim deeel olsunda😂😂😂😂😂
Regli öncesi fena ya gerçekten😱
Denemek gerek 52 yi ehuehu gerçi ben 51 ve aşağsı çok fena oluyorum iskeletor gibim 53-55 bandı yine zayıf ama datlu zayıf ben de rüyamda görürüm anca 😂😂🤣🤣 hoş annem bu halime bile çok zayıfsın diyor mana veremiyorum😂🤣😂kaçamak neyim yapmadan bir iki kilo ödem neyim dönüp duruyor ben de az önce yaptım madem yapmadan da veremiyom yapım dedim😂😂😂 annem bade seviyor diye kalburabastı yapmış yollamış bi dene götürdüm çok düşkün olmamakla beraber canım istedi amman ne kasıyorsun dedim yii🤓

mühim değil olur mu çiçeğim en az 39 cm biceps şarttt🤪🤣😂
Benim annem de öyle, babam da öyle, sürekli azar işitiyorum “bu halinle hala diyet peşindesin, çocuk doğurmuş kadınsın yesene biraz” derler😂
Gerçi eşim de kızıyor😂
Zaten daha vermem gibi, zorlarsam 52 olur 3 kg var ama bilemedim😂 şu halimi beğenmekteyim🌸🥰
Ohh afiyet olsun, dediğin gibi çok kasınca olmuyor, ben bu süreçte aç kaldım bazen ama kendiliğinden 54’leri gördüm sonradan, covid etkisi olabilir, vücut zayıf düştü demek, covidin bana iyi yanı oldu😜😂
Ama 54,8kg 54 sayılmaz düz 55 diyelim😂

😍
Ben de 90 60 90 olcam diyodum ama en iyi 85 65 90 olcam sanırım 🙈

minnoşum sen gençsin, hamilelikte geçirmedin o yüzden senin vücut her türlü süper olur🤗💕
Ben 90-67-95 🍀

Temiz kalpli kadınsın Alimallah 💜baklava demeden baklava geldi 😍 teyze mı getirdi?
Antalya da çevreniz çok sanırım 😁 sosyalleşmek iyidir.😅 oynatma ma az kaldı 🤪 gel temmuz kaldı 50 gun 😁gidip iki insan goreyim 😅

Erkekler hep aynı galiba et ,hamur,tatlı.
Benden kol böreği istedi bir tarif deneyerek yaptım bayıldı şimdi her gün istiyor 🤭başıma bela oldu anliycan 😁diyo kaç yıldır niye yapmadın dedim iyi ki yapmamışim 😅

Basen var basen var işte 🤣 Kh yiyince basen ayrı bir dünya oluyor 😁 olmasın diye adım atmaya devam 😅

Bugün senin dediğini deniycem .Muz 🍌 üstü kakao bakalım nasıl olacak .
Fondu tarzı güzel olur tabi ama eritecek çikolata az.cokokrem var oda frema gibi sıvı değil .
Okulda bir arkadaş fondu cok yapar koliyle frema alıyor 😅 ailesiyle yaşıyor bide kalabalık 😁
You ilk sezon fena değildi ama ikinci sezon bende beklenti mı tam karşılamadı.Sirf indirdim diye izliyorum.

Ayy çok fenaymis yazlık mevzu 😁biz de ünv.de arkadaşın evine Fethiye ye gitmiştik 3 kişi 4.arkadasin evine çok güzel geçmişti 💜ev küçüktü zaten geceleri kız kıza muhabbet ederdik.Annesi iş yaptirmadi galiba hatırlamıyorum 🤭

Eşimin de benim de ailede akrabada hiç yazlık yok.Biz alsak misafirden geçilmez .Eşim de zaten ev işi hiç yapmaz.Sadece börek tatlı yemek siparişi verir bana.Yazlik aldığımızı düşünemiyorum 😁iş yapmayı zaten hiç sevmem 🤭kendi evimi zor çeviriyorum 🤪

enerji_kusagi enerji_kusagi gibi olmayı isterdim terapi niyetine temizlik yapma sevgisi 💜bende eziyet biraz.Bazen canımın cektigi bir yemek olursa çok keyif alırım 😅

Canım sağlam spor yapıyorsun kas kutlen fazla yağ kutlen az ise daha fit durman normal.
Bir de Kh yedikçe şişiyor insan kilo aynı da olsa yağlanma oluyor.

Kızın ismi çok güzel 😍 iyi ya bayramda düşünen birileri var 💜 uzakta bir bayram daha heyecansız 🤪

dene valla tavsiyemdir, seversin🌸
Hurmanın arasına fıstık ezmesi de dene🌸
Öyle yayvan kaba bir basen değil de hani basen biraz çıkık seviyorum, benim basen ölçüm şu an 95 ve çok memnunum😜
Elbise, etek veya haftasonları tayt giydiğimde seviyorum basen hattımı🥰
Senin ölçünü veya duruşu bilmiyorum ama çok yok etmemek lazım, kadınsı hatlar her daim seksidir😋😘

diziyi nerden indiriyosun ki? Netflixte izlemiyor musun?
Şu an fringe izliyorum, o bitince belki dönerim you’ya bilemedim🙃

mühim değil olur mu çiçeğim en az 39 cm biceps şarttt🤪🤣😂
Benim annem de öyle, babam da öyle, sürekli azar işitiyorum “bu halinle hala diyet peşindesin, çocuk doğurmuş kadınsın yesene biraz” derler😂
Gerçi eşim de kızıyor😂
Zaten daha vermem gibi, zorlarsam 52 olur 3 kg var ama bilemedim😂 şu halimi beğenmekteyim🌸🥰
Ohh afiyet olsun, dediğin gibi çok kasınca olmuyor, ben bu süreçte aç kaldım bazen ama kendiliğinden 54’leri gördüm sonradan, covid etkisi olabilir, vücut zayıf düştü demek, covidin bana iyi yanı oldu😜😂
Ama 54,8kg 54 sayılmaz düz 55 diyelim😂

minnoşum sen gençsin, hamilelikte geçirmedin o yüzden senin vücut her türlü süper olur🤗💕
Ben 90-67-95 🍀

dene valla tavsiyemdir, seversin🌸
Hurmanın arasına fıstık ezmesi de dene🌸
Öyle yayvan kaba bir basen değil de hani basen biraz çıkık seviyorum, benim basen ölçüm şu an 95 ve çok memnunum😜
Elbise, etek veya haftasonları tayt giydiğimde seviyorum basen hattımı🥰
Senin ölçünü veya duruşu bilmiyorum ama çok yok etmemek lazım, kadınsı hatlar her daim seksidir😋😘

diziyi nerden indiriyosun ki? Netflixte izlemiyor musun?
Şu an fringe izliyorum, o bitince belki dönerim you’ya bilemedim🙃
senin ölçüler daha süperrr :rolleyes:
leblebi tozu,tahin pekmez karıştırıp onu da denemek istiyorum 🥰

Bana da yer açın nolur gelinlik olmayacak acil kilo vermeliyim
canım 5. takıma davet edebilirim seni eğer disiplin olsun kontrol edileyim günlük , zorlasınlar beni diyorsan ;)

burası daha free canım,herkes kendine göre diyetini yapıyor ama karışmıyoruz bu sayfada ;)

canım 5. takıma davet edebilirim seni eğer disiplin olsun kontrol edileyim günlük , zorlasınlar beni diyorsan :KK66:

burası daha free canım,herkes kendine göre diyetini yapıyor ama karışmıyoruz bu sayfada :KK66:
Ben bi 5. Takımın şartlarını inceleyip döneyim

Ben bi 5. Takımın şartlarını inceleyip döneyim

burda canım , 2 haftalık deneme süresi oluyor

senin ölçüler daha süperrr :rolleyes:
leblebi tozu,tahin pekmez karıştırıp onu da denemek istiyorum 🥰

O niyekine😂 ne işe yarıyormuş🤔

canım 5. takıma davet edebilirim seni eğer disiplin olsun kontrol edileyim günlük , zorlasınlar beni diyorsan :KK66:

burası daha free canım,herkes kendine göre diyetini yapıyor ama karışmıyoruz bu sayfada :KK66:

5.takımda neler oluyorrr???😱

Bana da yer açın nolur gelinlik olmayacak acil kilo vermeliyim

hoşgeldin zynbm975 zynbm975 🌸
Hey gidi heyy evleneceğim günler geldi aklıma, koşuşturmaktan, mutluluktan, evimden ayrılacağımdan incecik olmuştum😂
Evlilik ne zaman? Yaş kaç?
Ben 62kilodan, 54’lere düştüm 2 ayda😇
Yani kilo veriliyor dert etme🥰
Biraz motive, biraz sabır, biraz da irade sanırım bu üçlü bolca lazım🍀

hoşgeldin zynbm975 zynbm975 🌸
Hey gidi heyy evleneceğim günler geldi aklıma, koşuşturmaktan, mutluluktan, evimden ayrılacağımdan incecik olmuştum😂
Evlilik ne zaman? Yaş kaç?
Ben 62kilodan, 54’lere düştüm 2 ayda😇
Yani kilo veriliyor dert etme🥰
Biraz motive, biraz sabır, biraz da irade sanırım bu üçlü bolca lazım🍀
Hoşbuldum 🌿 28 Mayıs nikahim inşaallah yasak falan olmazsa. 25 yaşındayım. Ya sıkı diyet yapınca veriyorum bende ama dayanamıyorum. 63 kilodan 55 oldum ama bi ay içinde yine aldım 57.500 oldum şimdi. Kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyorum üstüne de tatlı gömüyorum

sağlıklı tatlı niyetine kız 😂 yansın yağlar :KK66:

işte sınıf gibi cnm,karne bile alıyorsun :KK66: yarın mezunumm karnem de geliyoor :KK76:

ben züber, meyveli yulaflar, uydurduğum antin kuntin diyet tatlılarla idare ediyordum ama bugünü ne sen sor ne ben söyleyeyim🤭😜

Oooo bayağı afilli bir yermiş😄

Hoşbuldum 🌿 28 Mayıs nikahim inşaallah yasak falan olmazsa. 25 yaşındayım. Ya sıkı diyet yapınca veriyorum bende ama dayanamıyorum. 63 kilodan 55 oldum ama bi ay içinde yine aldım 57.500 oldum şimdi. Kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyorum üstüne de tatlı gömüyorum

Güncel boy/kilo kaç? ideal ya da hedef kilon nedir?
Yaşın genç rahat rahat verirsin🌸
Ben 35 yaşındayım, arada kaçamaklar yaptım, arada aç kaldım ama verdim🥰
Kusursuz diyet diye bir şey zaten yok,
bir de kendini hazır hissetmek, inanmak önemli sanırım, ben inanmadığımda hep yiyordum😄 şimdi ölçülü ve dengeli olma safhasındayım, ki bence daha zor😂

ben züber, meyveli yulaflar, uydurduğum antin kuntin diyet tatlılarla idare ediyordum ama bugünü ne sen sor ne ben söyleyeyim🤭😜

Oooo bayağı afilli bir yermiş😄

Güncel boy/kilo kaç? ideal ya da hedef kilon nedir?
Yaşın genç rahat rahat verirsin🌸
Ben 35 yaşındayım, arada kaçamaklar yaptım, arada aç kaldım ama verdim🥰
Kusursuz diyet diye bir şey zaten yok,
bir de kendini hazır hissetmek, inanmak önemli sanırım, ben inanmadığımda hep yiyordum😄 şimdi ölçülü ve dengeli olma safhasındayım, ki bence daha zor😂
Boyum 155 kilom 57.500 idealim 52. Evet çok haklısın hazır hissetmem gerek

Back
X