- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Leydim mesajları geç gördüm, bildirimde gelmemiş. Herkes işinin başında yani13, 12, ve 8 yaşlarındalar hepsi okula başladılar bugün baya telaşlıydık ama geçti gitti.
Hem işime hem diyetime de başladım sabah bol sebzeli bir yumurtalı peynirsiz omlet yedim. 250 kalori civarında. Öğlen daha olmadı ama burda türkotaco diye bir yer var sahibi Türk ordan 2 küçük karidesli taco istedim proteini bol kalorisi az. 250 kaloriyi geçmez. Arada 90 kalori 10 gr proteini olan enerji barı yedim ve tabii zencefilli limonlu su içiyorum bol bol.
Yemek işin günlük 1200 kalori sınırı çizdim kendime. Sporla da en az 600 kalori yakıyorum. Bir de yağ yakan bir hap ekledim diyetime bakalım işe yarayacak mı?
Bu arada estetisyene başvurdum. Doğumlar yüzünden karnımdaki kasların arası açılmış o yüzden ne kadar uğraşsamda göbeğimi küçültme imkanım yokmuş ve ameliyat olmam gerekiyormuş, seneye yazın geldiğimde Türkiye’de ameliyat olmayı planlıyorum eşim de onayladı zaten.
Aslında ücret olarak burada uygun yerler buldum ama buradaki doktorlara hiç güvenmiyorum.

Afiyet olsun canım, menülerin güzel gidiyor. Hem karides hem taco ha, vay vicdansız çok teessüf ediyorum

Aaa gerdirme yaptıracaksın göbeğine

iyi fikir canım, bir sürü doğum yaptın, illaki orada bağ doku bozuldu. Birde soğuk vakumu çok övüyorlar sıkılaştırıyor diye. Ben hiç denemedim tabi bilmiyorum.