- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
BALLAR![]() | Yaş | Boy | Hedef | 18 Eylül | 25 Eylül | 02 Ekim | Verilen Yüzde | |||
![]() | 37 | 160 | 65 | 76,3 | ||||||
![]() | 31 | 159 | 52 | 71,0 | ||||||
![]() | 26 | 157 | 55 | 69,0 | ||||||
![]() | 35 | 160 | 55 | 69,6 | ||||||
![]() | 40 | 169 | 68 | |||||||
![]() | 36 | 171 | 65,9 | 70,4 | ||||||
![]() | 30 | 155 | 65 | 90,05 | ||||||
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BALLAR![]() | Yaş | Boy | Hedef | 18 Eylül | 25 Eylül | 02 Ekim | Verilen Yüzde | |||
![]() | 37 | 160 | 65 | 76,3 | ||||||
![]() | 31 | 159 | 52 | 71,0 | ||||||
![]() | 26 | 157 | 55 | 69,0 | ||||||
![]() | 35 | 160 | 55 | 69,6 | ||||||
![]() | 40 | 169 | 68 | |||||||
![]() | 36 | 171 | 65,9 | 70,4 | ||||||
![]() | 30 | 155 | 65 | 90,05 | ||||||
Canım pazartesi zorunlu değil zaten ama kendimizi frenlemek için iyi olur diye tartılalım dedik, ben zaten işim yoksa her sabah tartılıyorumAyy ben tartılmayı unuttummmmm
Hemen bi wc yapıp aç tok demeden tartılayım
Saricivcivcikcik balım kısa sürede çok güzel eksi geldin
sonngulen balım senin eksinde çok güzel gelmiş
Maşaallah size
inci-tepik
sudem34
Ballarım hurmalar biraz tırmalıyacak galibaBir günde pek kilo almamışsınızdır, çoğu ödemdir muhtemelen. Cumartesiye kadar açığı kapatırsınız.
Rica ederim kuzumEllerine sağlık Boncuğum![]()
Canım yoğun olsak bile buraya menü yazacağımızı bilmek bizi daha çok disipline sokuyor. Elinden geldiğince en geç ertesi sabah yazmış ol canım, aynı şey benim için de geçerli açıkçası. Yoğunluktan giremediğim oluyor ama artık çok dikkat etmeye çalışacağım yoksa ipin ucu kaçıyor.Haklisin canim dengeledimm ya dun cok yogundum yazamadim. Ama bugun bimba gibi geliyorum![]()
Yakında gidecek onlar canım benim hiç üzme kendiniYine en kilolu benim ya![]()
Tamam canım hazır hissettiğinde yazarsın, bilgilerini güncelledim.Evet canım menü yok henüz .
Çok hazır değilim daha .
Songül yaşımı 36
Hedef kilomu 65.9 olarak revize edebiliriz.
Eline emeğine sağlık
Koruma gibi gidicem balımhaftada bir gün iki gün odem atma sonrasi klasik beslenme.
Haftada 100 gram bile versem düzene girer.
Kuzum tok karnına bile artı gelmediysen kesin eksidesindirPazartesi kontrol tartısı
71 kg çıktım yine. Aç-tok 71.0 takılı kaldı tartı![]()
Canım manifaturacılarda falan satılıyordur, fiyatı da çok uygundur. Bir ara dışarı çıkınca almanı öneririm, inanılmaz motive edecektir seni. Yağ yaktığımızı ölçülerimizden anlayabiliriz ancak.Canim ben katilcam ki kayildim ama benim mezura yok ya nasil olccem
Tamam canım seninkini de düzenledim, boyunu 1.55 hatırlıyordum öyle yazdım, doğru değilse söyle düzenlerim.sonngulen canim benim yas 30 hedef kilo 65
As onu gözünün göreceği bir yere incim, hedefine varmak için çok katkısı olurİnsallah balimaslinda bi tane bordo elbisem var sadece 1 kere giyebildim. Onu giymek istiyorum. Simdi icine giremiyorum tabi
![]()
Ya sen ne tatlisinnnnnCanım pazartesi zorunlu değil zaten ama kendimizi frenlemek için iyi olur diye tartılalım dedik, ben zaten işim yoksa her sabah tartılıyorum![]()
Rica ederim kuzum
Canım yoğun olsak bile buraya menü yazacağımızı bilmek bizi daha çok disipline sokuyor. Elinden geldiğince en geç ertesi sabah yazmış ol canım, aynı şey benim için de geçerli açıkçası. Yoğunluktan giremediğim oluyor ama artık çok dikkat etmeye çalışacağım yoksa ipin ucu kaçıyor.
Yakında gidecek onlar canım benim hiç üzme kendini
Tamam canım hazır hissettiğinde yazarsın, bilgilerini güncelledim.
Kuzum tok karnına bile artı gelmediysen kesin eksidesindir
Canım manifaturacılarda falan satılıyordur, fiyatı da çok uygundur. Bir ara dışarı çıkınca almanı öneririm, inanılmaz motive edecektir seni. Yağ yaktığımızı ölçülerimizden anlayabiliriz ancak.
Tamam canım seninkini de düzenledim, boyunu 1.55 hatırlıyordum öyle yazdım, doğru değilse söyle düzenlerim.
As onu gözünün göreceği bir yere incim, hedefine varmak için çok katkısı olur![]()
Afiyet olsun canım, menü muhteşem bence, spor da çok güzel, inşallah bundan sonra da bu azimle devamİyi aksamlar ballar menum
Sabah 07.00 2 bardak su
Kahvalti 09.00
1 yumurta haslanmis
Roka salatalik domates
5 zeytin
1 dilim peynir
2 bardak sekersiz cay
Ara 11.00
Turk kahvesi sade
Ogle 14.00
1 bardak kefir
7 badem
Ara 17.00
1 kucuk armut
Aksam 19.30
5 kasik patlican yemegi
Salata bol limonlu
Su 2.5 lt 3 olur
Spor
45 dk tempolu yuruyus
10 dk lesli
200 ip atlama
Oyy canım incim sen de öylesin, iyi ki geri döndünYa sen ne tatlisinnnnntamam balimm dediklerini harfiyen uygulayacagimm
![]()
Afiyet olsun balım, gayet güzel menü. Spor olmasa bile temizlik sayesinde hareketsiz kalmamissin20 Eylül Pazartesi Menüm
Sabah 08.00 1 dilim kasarla kasarli omlet, domates, 1 dilim beyaz peynir bi lokma ekmegin üzerine 1 cay kasigi labne, yarim cay kasigi recel
Ara 11.00 türk kahvesi, 1 kare cikolata
Ara 13.00 türk kahvesi 1 incir
Öğlen 14.00 1 kucuk kase tavuklu nohutlu pilav, 1 bardak ayran
Akşam 18.00 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye, 1 dilim ekmek, yarım kase incir uyutması(seker katmadan yaptım)
Spor; yok. Sadece 1 saat temizlik
Su; 2.5 litre
Kolay gelsin canımKizlar biraz isim var gelince okucam sayfayi![]()
Afiyet olsun cnmm menu cok guzell adimda20 Eylül pazartesi menüsü
12.00 kahvaltı
1.5 yumurtalı omlet, 1 dilim tulum peyniri, 5 yeşil zeytin, salata (çeyrek avokado, domates, salatalık, marul, maydanoz, nane), şekersiz çay
15.00 ara
2 kaşık yoğurt, yarım armut, iki kuru kayısı, iki ceviz, 1 çay kaşığı hindistan cevizi tozu.
18.15 akşam
2 köfte, 5 parça yoğurtlu brokoli.
Akşam yemeğinden sonra 2 bardak şekersiz çay.
Su 3 litre
Spor 5000 adım.
Oyy canım incim sen de öylesin, iyi ki geri döndün![]()
Tamam canım, sen daha iyi bilirsin ne istediğini![]()
Gördüm eline sağlıkCanım pazartesi zorunlu değil zaten ama kendimizi frenlemek için iyi olur diye tartılalım dedik, ben zaten işim yoksa her sabah tartılıyorum![]()
Rica ederim kuzum
Canım yoğun olsak bile buraya menü yazacağımızı bilmek bizi daha çok disipline sokuyor. Elinden geldiğince en geç ertesi sabah yazmış ol canım, aynı şey benim için de geçerli açıkçası. Yoğunluktan giremediğim oluyor ama artık çok dikkat etmeye çalışacağım yoksa ipin ucu kaçıyor.
Yakında gidecek onlar canım benim hiç üzme kendini
Tamam canım hazır hissettiğinde yazarsın, bilgilerini güncelledim.
Kuzum tok karnına bile artı gelmediysen kesin eksidesindir
Canım manifaturacılarda falan satılıyordur, fiyatı da çok uygundur. Bir ara dışarı çıkınca almanı öneririm, inanılmaz motive edecektir seni. Yağ yaktığımızı ölçülerimizden anlayabiliriz ancak.
Tamam canım seninkini de düzenledim, boyunu 1.55 hatırlıyordum öyle yazdım, doğru değilse söyle düzenlerim.
As onu gözünün göreceği bir yere incim, hedefine varmak için çok katkısı olur![]()
Balim menü gayet guzel afiyet olsun. İlk basta 5 yumurtadan omlet diye okudum aman Tanrim didim20 Eylül pazartesi menüsü
12.00 kahvaltı
1.5 yumurtalı omlet, 1 dilim tulum peyniri, 5 yeşil zeytin, salata (çeyrek avokado, domates, salatalık, marul, maydanoz, nane), şekersiz çay
15.00 ara
2 kaşık yoğurt, yarım armut, iki kuru kayısı, iki ceviz, 1 çay kaşığı hindistan cevizi tozu.
18.15 akşam
2 köfte, 5 parça yoğurtlu brokoli.
Akşam yemeğinden sonra 2 bardak şekersiz çay.
Su 3 litre
Spor 5000 adım.
Balım bi ara ben cok iciyodum.. tarcinin aromasini seviyorum..Gunaydin ballarimmbu arada tarcinli turk kahvesi hakkinda bilgisi olan var mii?
Olsun canım üzme kendini, daha önce çok çok verdiğin zamanları görmüştük. Dikkat ettiğinde ilk kilolar çok hızlı gidecektir
Oğlunun doğum gününde giyeceğin kıyafeti hayal ettin mi?
Kizlar benim de dogum gunum kasimda. Kendime saglikli bi beden hediye etmesem miİnsallah balimaslinda bi tane bordo elbisem var sadece 1 kere giyebildim. Onu giymek istiyorum. Simdi icine giremiyorum tabi
![]()
Afiyet olsun menü de spor da dört dörtlük ne eksik ne fazlaİyi aksamlar ballar menum
Sabah 07.00 2 bardak su
Kahvalti 09.00
1 yumurta haslanmis
Roka salatalik domates
5 zeytin
1 dilim peynir
2 bardak sekersiz cay
Ara 11.00
Turk kahvesi sade
Ogle 14.00
1 bardak kefir
7 badem
Ara 17.00
1 kucuk armut
Aksam 19.30
5 kasik patlican yemegi
Salata bol limonlu
Su 2.5 lt 3 olur
Spor
45 dk tempolu yuruyus
10 dk lesli
200 ip atlama
Ellerine sağlık songulum. Benim de yas ilerledi malum bi yil olcak nerdeyse. Ama bosver kalsın ben 26yla mutluyum shdnd
BALLAR Yaş Boy Hedef 18 Eylül 25 Eylül 02 Ekim Verilen Yüzde sonngulen
37 160 65 76,3 enerji_kusagi
31 159 52 71,0 Saricivcivcikcik
26 157 55 69,0 birmuhendisanne
35 160 55 69,6 asliogretmen
40 169 68 sudem34
36 171 65,9 70,4 inci-tepik
30 155 65 90,05
O zama n bende iceyim artik1Balim menü gayet guzel afiyet olsun. İlk basta 5 yumurtadan omlet diye okudum aman Tanrim didim
Balım bi ara ben cok iciyodum.. tarcinin aromasini seviyorum..
Hem cok tok tutuyo hem de tatli krizini engelliyo kan sekerini dengede tutuyodünyanin sayılı harikalarindan bence
hele kokusu
![]()
Aynen cnm kutlamayi dusunuyorumKizlar benim de dogum gunum kasimda. Kendime saglikli bi beden hediye etmesem mi
Hadi inşallah
Ben öyle bi kutlama falan yapmam kendi aramizda bi pasta keseriz ama incim belki sen kutlarsin yavrunun dogum gununu elbise giycegine görebence bundan guzel motivasyon yok su an
Afiyet olsun menü de spor da dört dörtlük ne eksik ne fazla
Ellerine sağlık songulum. Benim de yas ilerledi malum bi yil olcak nerdeyse. Ama bosver kalsın ben 26yla mutluyum shdnd![]()
![]()
![]()