- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Hayirlisi olsun inşallah biter de herkes rahat rahat bitirir okulunuHosbuldumyok daha bitmedi hatta uzadı malesef gecen sene online idi ben katılamadım bu sene bi kısmı online bi kısmı yuzyuze

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun inşallah biter de herkes rahat rahat bitirir okulunuHosbuldumyok daha bitmedi hatta uzadı malesef gecen sene online idi ben katılamadım bu sene bi kısmı online bi kısmı yuzyuze
Valla canım benim canım sıkkın olunca hiç yiyemiyorum zaten ki o yüzden bi taktiğim yok ama sende öyle sorun varsa şöyle diyebilirsin kendi kendine ne yiyorsan seni yiyorum ama mutlu olmak için değil sadece aç olduğumu düşündüğüm için yiyorum diyebilirsin o zaman daha az yediğini görürsün dene ve görCanım, peki canın çok sıkkınken nasıl idare ediyorsun yeme durumunu? Bir taktiğin tüyon vs var mı?
İnşallah ama cok kalabalik otobüsler böyle gitmezHayirlisi olsun inşallah biter de herkes rahat rahat bitirir okulunu![]()
Aa öyle mi onu bilmiyodum zoomdan acmalari da iyiymis. Haklisin canım valla bosa koysan dolmuyo doluya koysan almiyoİnşallah ama cok kalabalik otobüsler böyle gitmezboşluk yok resmen dip dibe.. allahtan hocalar gelmeyen için zoomdan acıyor kesin gelin demiyorlar
Bir ada 56ya kadar düştüm sonra 64 gördüm yine takımlara girdim daha doğrusu takımlar kapanmış da günlükleri işteAa öyle mi onu bilmiyodum zoomdan acmalari da iyiymis. Haklisin canım valla bosa koysan dolmuyo doluya koysan almiyo
Sen naptin kilon ne durumda![]()
Ben hic iyi bi alemde degilim maalesefBir ada 56ya kadar düştüm sonra 64 gördüm yine takımlara girdim daha doğrusu takımlar kapanmış da günlükleri iştesen ne alemdesin
Bugünkü menüm
Sabah 07.30 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.00 2 haşlanmış yumurta ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 10.00 şekersiz türk kahvesi
Ara öğün 12.00 bir meyve
Akşam yemeği 16.00 fırında kıyma tepsi küçük dilim 2 kaşık pirinç pilavı 1 bardak ayran
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat zumba pilates yaptım ve sporumuda tamamlamış oldum![]()
Tam olarak bu![]()
Bol şans diliyorumBen hic iyi bi alemde degilim maalesefama veriyorum yavas yavas inşallah basarcam
![]()
Sağ ol canım ben de sanaBol şans diliyorum![]()
Teşekkür ederim canımValla canım benim canım sıkkın olunca hiç yiyemiyorum zaten ki o yüzden bi taktiğim yok ama sende öyle sorun varsa şöyle diyebilirsin kendi kendine ne yiyorsan seni yiyorum ama mutlu olmak için değil sadece aç olduğumu düşündüğüm için yiyorum diyebilirsin o zaman daha az yediğini görürsün dene ve gör![]()
Dene bakım Tuğçe ışınsu biliyorsun zihin gücüyle zayıfladı canım yani bizi yöneten zihin nasıl komut verirsek öyle yönetir biziTeşekkür ederim canımEskiden bende yiyemezdim, iştahım kesilirdi, midem bulanırdı bir şey yemek istemezdim. Sonra ne olduysa tersine döndü. O dediğin şey bir telkin cümlesi mi neydi veya bir kitapta mı ne yazıyordu galiba. Daha önce ya duydum ya da okudum ama hiç denememiştim. Bu sefer deneyeyim bakalım
![]()
İyi geceler kizlarr. Ben geldim biraz gec oldu biliyorum ama oglusumun biraz saglik sorunu vardi cok sukur atlattik sayilir ve benim bu yuzden psikolojim cok iyi degildi yeni yeni toparliyorumm. Ama döndum cok sukur . Nasilsiniz nasil gidiyor![]()
Günaydın İncim hoşgeldin, çok geçmiş olsunGunaydinn canlarim. Guncel kilom 88.9 sadece 500 gr almisim. Ama valla bu bile beni sasirtti.simdi ayni mativasyon ile devamm. Kalkin bakalim ben evi toparladim suyumu ictim simdi kahvalti zamani![]()
Afiyet olsun balım, az ve sık bir beslenme tarzı olmuş. Miden nasıl, toparladı mı epey? Enişte bey hani diyet moduna geçecek gibiydi, vaz mı geçti kuşum ne oldu yine aşermeler başlamış11 Ekim Pazartesi Menüm
Sabah 08.15 1 haslanmis yumurta, cherry domates, 1 dilim peynir, zeytin
Ara 10.00 sütlü kahve
Öğlen 14.00 2 kasik etli türlü, 1 dilim tambuğday ekmeği, 1 bardak ayran, kabuklu ince yarım dilim kavun
Ara 16.00 1 elma
Akşam 18.00 2 kasik türlü, 2 kasik sade bulgur pilavi, 1 bardak ayran
Ara 18.30 1 kasik un helvasi( esime yaptim yanlis anlasilma olmasin kalan 2 tabagi o yedi)
Spor; leslie 3 mil 30 dakika
Bir de temizlik yaptim 1 saat
Su; 1.5 litre uyuyana kadar 2.5 olur
Gecmis olsun canim neyi var oglununİyi geceler kizlarr. Ben geldim biraz gec oldu biliyorum ama oglusumun biraz saglik sorunu vardi cok sukur atlattik sayilir ve benim bu yuzden psikolojim cok iyi degildi yeni yeni toparliyorumm. Ama döndum cok sukur . Nasilsiniz nasil gidiyor![]()
İyi canim o da ödemdir zaten atarsin 2 güne inşallahGunaydinn canlarim. Guncel kilom 88.9 sadece 500 gr almisim. Ama valla bu bile beni sasirtti.simdi ayni mativasyon ile devamm. Kalkin bakalim ben evi toparladim suyumu ictim simdi kahvalti zamani![]()
Afiyet olsun enercim baklava dicektim ama 1 tane yemissin zaten tebrik ediyorum kendini iyi durdurmuşsun ben olsam11 Ekim Pazartesi
Sabah 09:00
2 yumurta, 1 dilim kaşar, 1 tk tereyağı ile biberli omlet, 1 kk peynir, 1 dilim kavun,
13:00
1 duble tarçınlı Türk kahvesi,
1 antep fıstıklı baklava, 1
Akşam 19:00
1 tabak mantarlı tavuk sote,
2 yk yoğurt, 1 dilim ekmek
Su 3 lt, 1 sade maden suyu
Spor 85 dk bisiklet
3000 adım