70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım, peki canın çok sıkkınken nasıl idare ediyorsun yeme durumunu? Bir taktiğin tüyon vs var mı?
Valla canım benim canım sıkkın olunca hiç yiyemiyorum zaten ki o yüzden bi taktiğim yok ama sende öyle sorun varsa şöyle diyebilirsin kendi kendine ne yiyorsan seni yiyorum ama mutlu olmak için değil sadece aç olduğumu düşündüğüm için yiyorum diyebilirsin o zaman daha az yediğini görürsün dene ve gör 😊💐

11 Ekim Pazartesi Menüm
Sabah 08.15 1 haslanmis yumurta, cherry domates, 1 dilim peynir, zeytin
Ara 10.00 sütlü kahve
Öğlen 14.00 2 kasik etli türlü, 1 dilim tambuğday ekmeği, 1 bardak ayran, kabuklu ince yarım dilim kavun
Ara 16.00 1 elma
Akşam 18.00 2 kasik türlü, 2 kasik sade bulgur pilavi, 1 bardak ayran
Ara 18.30 1 kasik un helvasi( esime yaptim yanlis anlasilma olmasin kalan 2 tabagi o yedi😬)

Spor; leslie 3 mil 30 dakika
Bir de temizlik yaptim 1 saat
Su; 1.5 litre uyuyana kadar 2.5 olur

İnşallah ama cok kalabalik otobüsler böyle gitmez:KK43: boşluk yok resmen dip dibe.. allahtan hocalar gelmeyen için zoomdan acıyor kesin gelin demiyorlar
Aa öyle mi onu bilmiyodum zoomdan acmalari da iyiymis. Haklisin canım valla bosa koysan dolmuyo doluya koysan almiyo:(
Sen naptin kilon ne durumda😊

Aa öyle mi onu bilmiyodum zoomdan acmalari da iyiymis. Haklisin canım valla bosa koysan dolmuyo doluya koysan almiyo:KK43:
Sen naptin kilon ne durumda😊
Bir ada 56ya kadar düştüm sonra 64 gördüm yine takımlara girdim daha doğrusu takımlar kapanmış da günlükleri işte:D sen ne alemdesin

Bugünkü menüm

Sabah 07.30 ılık limonlu su

Kahvaltı 08.00 2 haşlanmış yumurta ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 10.00 şekersiz türk kahvesi

Ara öğün 12.00 bir meyve

Akşam yemeği 16.00 fırında kıyma tepsi küçük dilim 2 kaşık pirinç pilavı 1 bardak ayran

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat zumba pilates yaptım ve sporumuda tamamlamış oldum😊

Bugünkü menüm

Sabah 07.30 ılık limonlu su

Kahvaltı 08.00 2 haşlanmış yumurta ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 10.00 şekersiz türk kahvesi

Ara öğün 12.00 bir meyve

Akşam yemeği 16.00 fırında kıyma tepsi küçük dilim 2 kaşık pirinç pilavı 1 bardak ayran

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat zumba pilates yaptım ve sporumuda tamamlamış oldum😊

Tam olarak bu :D

İyi geceler kizlarr. Ben geldim biraz gec oldu biliyorum ama oglusumun biraz saglik sorunu vardi cok sukur atlattik sayilir ve benim bu yuzden psikolojim cok iyi degildi yeni yeni toparliyorumm. Ama döndum cok sukur . Nasilsiniz nasil gidiyor🤗

Gunaydinn canlarim. Guncel kilom 88.9 sadece 500 gr almisim. Ama valla bu bile beni sasirtti.simdi ayni mativasyon ile devamm. Kalkin bakalim ben evi toparladim suyumu ictim simdi kahvalti zamani💪💪

Valla canım benim canım sıkkın olunca hiç yiyemiyorum zaten ki o yüzden bi taktiğim yok ama sende öyle sorun varsa şöyle diyebilirsin kendi kendine ne yiyorsan seni yiyorum ama mutlu olmak için değil sadece aç olduğumu düşündüğüm için yiyorum diyebilirsin o zaman daha az yediğini görürsün dene ve gör 😊💐
Teşekkür ederim canım 😘 Eskiden bende yiyemezdim, iştahım kesilirdi, midem bulanırdı bir şey yemek istemezdim. Sonra ne olduysa tersine döndü. O dediğin şey bir telkin cümlesi mi neydi veya bir kitapta mı ne yazıyordu galiba. Daha önce ya duydum ya da okudum ama hiç denememiştim. Bu sefer deneyeyim bakalım 😊

Teşekkür ederim canım 😘 Eskiden bende yiyemezdim, iştahım kesilirdi, midem bulanırdı bir şey yemek istemezdim. Sonra ne olduysa tersine döndü. O dediğin şey bir telkin cümlesi mi neydi veya bir kitapta mı ne yazıyordu galiba. Daha önce ya duydum ya da okudum ama hiç denememiştim. Bu sefer deneyeyim bakalım 😊
Dene bakım Tuğçe ışınsu biliyorsun zihin gücüyle zayıfladı canım yani bizi yöneten zihin nasıl komut verirsek öyle yönetir bizi😊

11 Ekim Pazartesi

Sabah 09:00
2 yumurta, 1 dilim kaşar, 1 tk tereyağı ile biberli omlet, 1 kk peynir, 1 dilim kavun,

13:00
1 duble tarçınlı Türk kahvesi,
1 antep fıstıklı baklava, 1

Akşam 19:00
1 tabak mantarlı tavuk sote,
2 yk yoğurt, 1 dilim ekmek

Su 3 lt, 1 sade maden suyu
Spor 85 dk bisiklet
3000 adım

İyi geceler kizlarr. Ben geldim biraz gec oldu biliyorum ama oglusumun biraz saglik sorunu vardi cok sukur atlattik sayilir ve benim bu yuzden psikolojim cok iyi degildi yeni yeni toparliyorumm. Ama döndum cok sukur . Nasilsiniz nasil gidiyor🤗
Gunaydinn canlarim. Guncel kilom 88.9 sadece 500 gr almisim. Ama valla bu bile beni sasirtti.simdi ayni mativasyon ile devamm. Kalkin bakalim ben evi toparladim suyumu ictim simdi kahvalti zamani💪💪
Günaydın İncim hoşgeldin, çok geçmiş olsun 😟 Oğlun grip gibiydi en son, ateşi falan vardı, onu mu atlatamadı yoksa ayrıca hasta mı oldu?
500 gr artıyla yırttıysan yine iyi canım ya, bende sıkıntıdan 2 felaket gün geçirdim, anında artı oldu, bugün biraz indi bakalım 😬

11 Ekim Pazartesi Menüm
Sabah 08.15 1 haslanmis yumurta, cherry domates, 1 dilim peynir, zeytin
Ara 10.00 sütlü kahve
Öğlen 14.00 2 kasik etli türlü, 1 dilim tambuğday ekmeği, 1 bardak ayran, kabuklu ince yarım dilim kavun
Ara 16.00 1 elma
Akşam 18.00 2 kasik türlü, 2 kasik sade bulgur pilavi, 1 bardak ayran
Ara 18.30 1 kasik un helvasi( esime yaptim yanlis anlasilma olmasin kalan 2 tabagi o yedi😬)

Spor; leslie 3 mil 30 dakika
Bir de temizlik yaptim 1 saat
Su; 1.5 litre uyuyana kadar 2.5 olur
Afiyet olsun balım, az ve sık bir beslenme tarzı olmuş. Miden nasıl, toparladı mı epey? Enişte bey hani diyet moduna geçecek gibiydi, vaz mı geçti kuşum ne oldu yine aşermeler başlamış 😂

Gecmis olsun canim neyi var oglunun:(
Bu aralr cocuklar hep hasta zaten ya. İshal kusma salgın varmis galiba. Bir de grip zaten bu sene olmayan yok gibi bir sey.
İyiyim şükür sen nasilsin☺️
İyi canim o da ödemdir zaten atarsin 2 güne inşallah 💚 spora agirlik verelim bu hafta hepimiz tek care bu😬
11 Ekim Pazartesi

Sabah 09:00
2 yumurta, 1 dilim kaşar, 1 tk tereyağı ile biberli omlet, 1 kk peynir, 1 dilim kavun,

13:00
1 duble tarçınlı Türk kahvesi,
1 antep fıstıklı baklava, 1

Akşam 19:00
1 tabak mantarlı tavuk sote,
2 yk yoğurt, 1 dilim ekmek

Su 3 lt, 1 sade maden suyu
Spor 85 dk bisiklet
3000 adım
Afiyet olsun enercim baklava dicektim ama 1 tane yemissin zaten tebrik ediyorum kendini iyi durdurmuşsun ben olsam🤤
Bir de bisiklet cok cok iyi 85 dk masallah:KK57: yakmissindir yani🤩

Back
X