70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

13 Ekim Çarsamba Menüm
Sabah 08.00 lor peynirli omlet, zeytin, yarım dilim tambuğday ekmegi, sekersiz cay
Ara 10.00 sütlü kahve, 5 cig findik
Öğlen 12.30 yarım kase bol limonlu mercimek corbasi :KK72:
Ara 12.45 türk kahvesi, 5 cig findik
Ara 15.00 1 dilim tambuğday ekmeği 2 cay kasigi findik ezmesi:KK17:
Akşam 18.00 1 kase mercimek çorbası, 2 kasik etli türlü sonunda bitti😂 yemekten sonra 3 kasik az sekerli muhallebi.
Ara 18.30 türk kahvesi

Spor; yok ama kalkip yapsam mi hic halim de kalmadi off bugün enerjim aşırı düşük
Su; 2 litre

Bugün sıvadım farkindayim.. 🤦🏼‍♀️
Balim benim enerji seni teget gecti anlasilann😂

13 Ekim Çarşamba Menüm

07:30
1 paket form bisküvi (sardım buna ben)
1,5 kk ezine peynir, 2 küçük haşlanmış yumurta, 1 tk zeytin ezmesi, çeyrek avokado, 1 bardak süt

13:00-15:00
1/2 dilim baklava 😶
3 kupa tarçınlı çay şekersiz

17:30
4 kaşarlı mantar (kaşar 1 kk dan az)
1 tavuk but ızgara, 1/2 dilim kavun,
1 kase şifalı Mercimek Çorbası 😂

20-23:00
1 filtre kahve, 2 kupa tarçınlı çay

Su 3 lt, 1 sade maden suyu
Spor 85 dk bisiklet, 2 saat temizlik
(Ayağımı sakatladım akşam binemedim😟) Ayy plankı unuttum hemen yapayım, 8.gün plank 45 sn

13 Ekim Çarşamba Menüm

1,5 kk ezine peynir, 2 küçük haşlanmış yumurta, 1 tk zeytin ezmesi, çeyrek avokado, 1 bardak süt

1/2 dilim baklava 😶

(Ayağımı sakatladım akşam binemedim😟) Ayy plankı unuttum hemen yapayım, 8.gün plank 45 sn
Bitmedimi daha bu baklava kız 🤣🤣

İyi güzel yinede menü canım ama sporla suyu biraz çoğaltsan iyi olur 🤩

Balim benim enerji seni teget gecti anlasilann😂
Haha ballar ne zaman bugün yapcam desem yapmıyorum farkettiniz mi :D o yüzden önden soylemicem spor yapcam diye artik yaptiktan sonra söylücem böyle psikopatliklarim vardir benim totem gibi ters enerji akışı gibi:KK53:
13 Ekim Çarşamba Menüm

1/2 dilim baklava 😶

Yavrum bu baklava bitmedi mi daha enisteye dayasana cayın kahvenin yaninda:D
Yine de güzel menün bence balim cunku zaten baklava cok azcik. Sporlar bol bol 🤩

P_20211014_091104_p.webp
50 dk basariyla tamamlanmistir👍💪💪

Ballarım dışarıdaydım ancak geldim eve. Bugün enerjiniz full maşaallah😍😍
Eve girer girmez ayağımın tozuyla ocağa yemeği atıp o arada 10 dk bisiklete bindim 😂 o kadar acıktık ki sporu mecbur ileri saatlerde yapacam artık. Aslında yemekten önce yapmayı seviyorum, tokken yapınca yediğimi yakıyorum, gece acıkma ihtimalim artıyor 😟 Neysr bugünde böyle olsun bakalım.
Bu arada baklava hala bitmedi, ben yesem çoktan biterdi de :D Benim yediğimin kalan yarısı ile 2,5 dilim kalmıştı, birini eşim götürdü gelir gelmez, kaldı 1,5 😂😂
Bu arada güzel bir haberim var, 70 kilonun altına düşmüşüm 😍 Artılardan kurtuldum, geçen ki en düşük kiloma ancak ulaştım. 2 gün daha güzel spor yaparsam cumartesiye 69.8den daha eksi çıkabilirim 😍

İncim Maşaallah istikrar devam 😍👏
Benim spor da tamam:KK73:
Leslie ve pilates yapıldı :KK73:
Oo Maşaallah kuşum 😍👏 Sen yine yapacam deme sporu, yaptım oldu de 😂 Senin ters psikoloji her an işi bozabilir 😜😂
Bende 3 buçukta gidecem aletli pilatese 🤩
Beni pilatese iyice tav ediyorsun bebeğim 😂 Balım bu normal pilatesin level atlamış hali mi oluyordu? Hani yatılan bir aparat var, bacaklar falan asılıyor yatarken ileri geri hoca eşliğinde bir şeyler oluyordu bu o di mi?

İncim Maşaallah istikrar devam 😍👏

Oo Maşaallah kuşum 😍👏 Sen yine yapacam deme sporu, yaptım oldu de 😂 Senin ters psikoloji her an işi bozabilir 😜😂

Beni pilatese iyice tav ediyorsun bebeğim 😂 Balım bu normal pilatesin level atlamış hali mi oluyordu? Hani yatılan bir aparat var, bacaklar falan asılıyor yatarken ileri geri hoca eşliğinde bir şeyler oluyordu bu o di mi?
Evet canım aynen öyle yapılıyor baya etkili ama süper sıkılasma etkisi var tavsiye ederim 😊

Ballarım dışarıdaydım ancak geldim eve. Bugün enerjiniz full maşaallah😍😍
Eve girer girmez ayağımın tozuyla ocağa yemeği atıp o arada 10 dk bisiklete bindim 😂 o kadar acıktık ki sporu mecbur ileri saatlerde yapacam artık. Aslında yemekten önce yapmayı seviyorum, tokken yapınca yediğimi yakıyorum, gece acıkma ihtimalim artıyor 😟 Neysr bugünde böyle olsun bakalım.
Bu arada baklava hala bitmedi, ben yesem çoktan biterdi de :KK70: Benim yediğimin kalan yarısı ile 2,5 dilim kalmıştı, birini eşim götürdü gelir gelmez, kaldı 1,5 😂😂
Bu arada güzel bir haberim var, 70 kilonun altına düşmüşüm 😍 Artılardan kurtuldum, geçen ki en düşük kiloma ancak ulaştım. 2 gün daha güzel spor yaparsam cumartesiye 69.8den daha eksi çıkabilirim 😍
Oh bu bile birşey balım hayırlısı ile istediğin kiloya düşersin inşallah ay ne baklavaymis kız bitmedimi hala😂 kaç kilo aldırdın kocaya 🤣

Bugünkü menüm

Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi

Kahvaltı 08.30 haşlanmış yumurta 2 adet küçük dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 10.00 türk kahvesi

Öğle yemeği 14.00 4 tane lahmacun bol limonlu salata bir bardak ayran

Ara öğün 16.00 10 tane çiğ fındık

Onun dışında birşey yemedim

1 buçuk saat aletli pilatesimi tamamladım
4 lt suyumu tamamladım
şuan biraz açlık hissim var çünkü yemekten sonra spora gittim ve yediklerimi yaktım😂 normalde 3 tane yiyecektim şeytan dürtü yine 4 tamamladım 🤣🤣

Back
X