73'ten...

Bende 59 veya 58 olunca artık korumaya gecicem inşallah. Daha benim yolum uzun.Ama temmuz 10 a kadar baya bir kacamaksiz ,tatlısı ve hamursuz beslenicem.Artik biraz hızlı gitsin istiyorum.

Bende 59 veya 58 olunca artık korumaya gecicem inşallah. Daha benim yolum uzun.Ama temmuz 10 a kadar baya bir kacamaksiz ,tatlısı ve hamursuz beslenicem.Artik biraz hızlı gitsin istiyorum.
Hiç Kaçamak yapmazsan kesin gider çok hızlı. Bence de sen biraz hızlansan iyi olur kasımdan beri rejimdeyim yazmıştın okumuştum. Bu kadar uzun süre rejim modunda kalmak insanı yorar tabiki

Hiç Kaçamak yapmazsan kesin gider çok hızlı. Bence de sen biraz hızlansan iyi olur kasımdan beri rejimdeyim yazmıştın okumuştum. Bu kadar uzun süre rejim modunda kalmak insanı yorar tabiki
Aynen valla yoruldum artık.Gerci istediklerinden Azda olsa yedim içtim.Kacamaklarimda oldu .Ama artık hızlansin istiyorum.Hele bir ara takıldım .Tam bir ay aynı kiloda kaldım 69 da bir türlü inemedim .Sinir oldum.Plato donemiymis.Beni deli etmişti.Simdi yine takılırız diye korkuyorum valla.Onun için biraz canımı disime katicam.İnsallah Kacamaklara gönül vermem .

Ben de oructa hiç veremedim sayılır cok az verdim millet çatır çatır verirken. Inşallah kacamak yapmayız

Akşam yemeği 1 kase kısır 200
Yarım dilim sade kek 100
Yatarken yarım kase pulbiberli yoğurt 50
Toplam 1000

Sabah 1 yumurta biraz peynir biraz patates kızartması 150
Ara 6 kayısı 150
4 ceviz 100
Öğle ezogelin çorbası 100
3 dilim ekmek 250
=750

Akşam 1 kase mantar çorbası 100 yarım dilim kek 150 1 avuç kaju 200
Toplam günlük 1200

Grupta takıldığım için buraya pek yazmıyorum ama devam ediyorum. Pazartesi 68.5tim. Bu gün 68.2yim

21 Temmuz : Baya ara verdim. Yatılı misafirler; tatil ; çalışmalarım derken rejim uygulayamadım fakat dikkat de ettim. Yarın sabah ölçülüp 22 temmuz itibariyle duzenli yazıyorum. Normal listemi uygulanmaya devam. Ek olarak gece pulbiber&yogurt sabah tarcın&yogurt kürü uygulayacağım. Kurban bayramına (10 agustos) kadar 3 haftada 5 kilo verme hedefim var. Nasip.
.........................................................

Kahvaltı: yumurta haşlama bir dilim ekmek zeytin peynir domates 350
Öğle: yesil mercimek yemeği az yogurt 200
Akşam: bir porsiyon bulgur pilavı 1porsiyon karpuz 350
Tarçınlı yoğurt 100
1000 calori

2 lt su ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…