Bende 59 veya 58 olunca artık korumaya gecicem inşallah. Daha benim yolum uzun.Ama temmuz 10 a kadar baya bir kacamaksiz ,tatlısı ve hamursuz beslenicem.Artik biraz hızlı gitsin istiyorum.Cok şükür çok iyi gidiyor bayramdan önce 68 ile bıraktım bayramda hiç kısmadım yedim de yedimgece kalkıp burma kadayıf yiyordum o kadar dolmalar sarmalar hiç ama hiç kasmadım kendimi 2 kilo alabilirim sıkıntı yok diyordum kendime ama dün eve bi geldim çok şükür sadece yarım kilo almışım çok gezdik ondan heralde. Şimdi 68.5im. Bu günden itibaren tekrar rejime başlıyorum 4 kilo daha versem yeterli benim için sonra koruma modu ile bırakacağım bu günlüğü ☺
Hiç Kaçamak yapmazsan kesin gider çok hızlı. Bence de sen biraz hızlansan iyi olur kasımdan beri rejimdeyim yazmıştın okumuştum. Bu kadar uzun süre rejim modunda kalmak insanı yorar tabikiBende 59 veya 58 olunca artık korumaya gecicem inşallah. Daha benim yolum uzun.Ama temmuz 10 a kadar baya bir kacamaksiz ,tatlısı ve hamursuz beslenicem.Artik biraz hızlı gitsin istiyorum.
1 saat olmasa da 20dk leslie yaptım. Bundan sonra her gün yapmaya çalışacağımBu satırları gece 3te kalkıp bi magnum dondurma yemenin vicdan azabıyla yazıyorum yarın ceza olarak 1 saat spor yapacağım söz
Aynen valla yoruldum artık.Gerci istediklerinden Azda olsa yedim içtim.Kacamaklarimda oldu .Ama artık hızlansin istiyorum.Hele bir ara takıldım .Tam bir ay aynı kiloda kaldım 69 da bir türlü inemedim .Sinir oldum.Plato donemiymis.Beni deli etmişti.Simdi yine takılırız diye korkuyorum valla.Onun için biraz canımı disime katicam.İnsallah Kacamaklara gönül vermem .Hiç Kaçamak yapmazsan kesin gider çok hızlı. Bence de sen biraz hızlansan iyi olur kasımdan beri rejimdeyim yazmıştın okumuştum. Bu kadar uzun süre rejim modunda kalmak insanı yorar tabiki
Ben de oructa hiç veremedim sayılır cok az verdim millet çatır çatır verirken. Inşallah kacamak yapmayızAynen valla yoruldum artık.Gerci istediklerinden Azda olsa yedim içtim.Kacamaklarimda oldu .Ama artık hızlansin istiyorum.Hele bir ara takıldım .Tam bir ay aynı kiloda kaldım 69 da bir türlü inemedim .Sinir oldum.Plato donemiymis.Beni deli etmişti.Simdi yine takılırız diye korkuyorum valla.Onun için biraz canımı disime katicam.İnsallah Kacamaklara gönül vermem .
İnşallah canım inşallah.Yarin yürüyüşe de başlamayı düşünüyorum.Ben de oructa hiç veremedim sayılır cok az verdim millet çatır çatır verirken. Inşallah kacamak yapmayız
Çok iyi geliyor bu gün yaptım iyi hissettirdi. Leslie yaptımİnşallah canım inşallah.Yarin yürüyüşe de başlamayı düşünüyorum.
Bende yürüyüş yapıyordum .Ramazan bayram girince ara verdim.İnsallah yarın başlarım sürekli devam ederim.Çok iyi geliyor bu gün yaptım iyi hissettirdi. Leslie yaptım
Niye normal konundan devam etmiyorsun. Temiz bi sayfa açmak istedin heralde hayırlı olsuninşallah hedeflerine ulaşırsın. Ben de cuma yarışması gruplarına mı katılsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?