73'ten...

15 gün meyve dahil şeker yemeyince vücut otomatik olarak hatırlamıyor o zevki :) meyvelerdeki şekerler de eskinin 20 katıymış ama besleyicilik acısından onda biri bile değilmiş. Bir doktor eğer eroin yasaksa şeker de yasak olmalı. Şekerin zararı biraz daha yavaş etki ediyor diye satışı serbest olmamalı demişti. Ben tabii yüzde doksan eminim, ideal kiloma kavuşursam, eskisi kadar olmasa da çikolatama döneceğim. Yüzde onluk bir şüphe bırakıyorum kendime.
Ben de geçen Ramazan’a kadar hep artı bir iki alırdım. Geçen Ramazan beş kilo verdim. Sahurda ya az ya hiç yemiştim. Akşamları da tatlıyı ve ekmeği kesmiştim. Yemeklerden doyana kadar yedim. Bu sene bakalım. 4 kilo olsa şükredeceğim 63-64 olsam

Bu arada 66.6 mi oldunuuuz tebrik ederim

Teşekkür ederim. Evet geçen Pazartesi 66.5 idim ama Cuma’ya 66.6. Regli oldum Cuma. Ondan diye düşünüyorum. Yoksa 66 idi hedefim.
Senin de ayda iki kilo vermen de Harika. Hem aşırı kalori kısmadan istediklerinden de yiyerek. Mutluluk hormonuyla vücudu da şaşırtarak Gidiyor kilolar.
Normalde biz acele ediyoruz, en sağlıklı ve kalıcı olan zayıflama haftada yarım kilo.

Birkaç gündür yazamıyorum.
Biraz yoğunum hem de depresyon hali gibi bir hal var üzerimde.
Dün sahur yumurta peynir zeytin
Iftar ıspanak yemeği çorba güllaç
İftardan sonra fındık fıstık çekirdek biraz fazla yedim bu yüzden bu gün sahur yapmadım.
Dün iftardan önce 68.7ydi kilom.

Dün iftar yine ıspanak yemeği çorba
Komşu sarma göndermiş 5 tane ondan.
Kıbrıs tatlısı 1 kare.

Ramazan bitiyor ben sadece 1 kilo verebildim.
Ramazanda 3 -5 kilo verebilmiş olanları çok fena kıskandım. Ben de az yiyerek rejim yapardım ama yediklerimi güne yaydığım için açlık hissetmiyordum ama şimdi az yesem şekerim düşüyor.
Off rejim sayfasını bayrama kadar kapatırım diyordum ama olmayacak.
Neyse artık bayramdan sonra bir iki ay daha devam ederiz napalım

Benim de hedefim 63-64. Daha azı çocuk gibi gösteriyor beni. Bayramdan sonraya kaldı artık

Ben Ramazan'a 67.5 ile başladım.Su anda reglimin 4.gunu ve yarın biter diye umut ediyorum.Su andaki kilom 65.5. Reglim tamamen bittiğinde pazartesi falan 64 u ucundan gorucegimi düşünüyorum.Bayram sabahı 64 u görsem iyidir dedim .Ama inşallah 63 yada ucundan 62 gorunucek gibi duruyor.Tabi bugüne kadar çok dikkat ettim .Aşırı kacamaklarim olmadı.Ramazan bitene kadar yine böyle davranirsam.Hedefime ulaşırım diye düşünüyorum.

Merhaba! Ben de yeni başladım. Ramazan bitimiyle beraber buralar çok canlanacak benden soylemesi:)
Yaz geldi yaazzz. Depresyon hallerinden çıkacağız hareketlenecegizz birbirimize gaz vereceğizzz
Arada beklerim konuma, gaz vermeye

Kaçamak yapmamayı nasıl basariyorsunuz tebrikler
Ben de yapmazdım çok ama ramazanda tutamıyorum kendimi

Elbette gelirim. Fakat şimdi konunu inceledim de kendine nasıl bir yol haritası çizdiğini yazmamışsın . Kalori hesabına da karşısın. Yöntemin ne olacak bu yolda?

Dün iftar terbiyeli sebzeli tavuk yemegi (malesef 2 tabak)
2 kaşık pilav
3 hurma 3 ceviz.
Çok şükür dün tatlı yemedim

Sahur yarım dilim ekmek tereyag salça salatalık hurma domates vs.

Kaçamak yapmamayı nasıl basariyorsunuz tebrikler
Ben de yapmazdım çok ama ramazanda tutamıyorum kendimi
Aslında tam tersi ben ramazanda hiç kaçamak yapamıyorum.Cunku iftarı açınca çok yiyemiyorum.Her ramazan böyleyim çok az yiyorum.Belki taş çatlasın 700 kalori oluyor.Tatlida regli zamanım hariç artık canım pek istemiyor.Eee zaten sahur yapmıyorum.Bir defa annemle yapayım dedim .Çok rahatsız oldum yiyip yatınca zaten yatamadım.Boyle gidiyor işte.Bugün reglim bitti yarın inşallah orucluyum.Kismet olursa bayram sabahı 62 ucundan da olsa görmek istiyorum.

Ne güzel. Inşallah görürsünüz

Elbette gelirim. Fakat şimdi konunu inceledim de kendine nasıl bir yol haritası çizdiğini yazmamışsın . Kalori hesabına da karşısın. Yöntemin ne olacak bu yolda?
Karatay yapacağım sanırım:) onu düşünüyordum aslında, bi denedim kendimi tatlıdan vazgeçebilir miyim diye. sanırım yapabilirim o yüzden karatay yapabilirim

Dün iftar 2 tavuk butlu sebzeli haşlama büyük bir tabak
2 kaşık pilav
2 bardak ayran
Karpuz
Karpuz soğuktu; sahura bi uyandım yutkunamıyorum bile boğazım şişmiş. Hap içtim sadece biraz su ile. Sabaha geçmezse orucumu bozabilirim çok ağrıyor

Dün iftarda
3 cag kebap ezogelin çorbası 1 tane baklava şalgam bolca salata 3 hurma
Bu gun Sahurda yarım dilim ekmeğe tereyag sürüp yedim
Az önce baktığımda kilom 67.7

Benim tartım mı biraz oynak bilmiyorum 67.7yi gördüm aslında ama elimde telefon ile çıkınca 68.0 gösterdi ben de buna itimat etti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…