15 gün meyve dahil şeker yemeyince vücut otomatik olarak hatırlamıyor o zevki :) meyvelerdeki şekerler de eskinin 20 katıymış ama besleyicilik acısından onda biri bile değilmiş. Bir doktor eğer eroin yasaksa şeker de yasak olmalı. Şekerin zararı biraz daha yavaş etki ediyor diye satışı serbest olmamalı demişti. Ben tabii yüzde doksan eminim, ideal kiloma kavuşursam, eskisi kadar olmasa da çikolatama döneceğim. Yüzde onluk bir şüphe bırakıyorum kendime.Vay be siz baya ilerletmişsiniz bu işi. Bir gün tatlının midemi bulandıracagi ihtimali benim için sanırım yok. Tatlısız bir hayat düşünemiyorum :)
Bi de şey düşünüyorum niye kendime bu zulmü yapayım kisonra işte böyle yavaş veriyorum sar başa falan oluyor arada
Bu arada 66.6 mi oldunuuuz tebrik ederim
Benim de hedefim 63-64. Daha azı çocuk gibi gösteriyor beni. Bayramdan sonraya kaldı artık15 gün meyve dahil şeker yemeyince vücut otomatik olarak hatırlamıyor o zevki :) meyvelerdeki şekerler de eskinin 20 katıymış ama besleyicilik acısından onda biri bile değilmiş. Bir doktor eğer eroin yasaksa şeker de yasak olmalı. Şekerin zararı biraz daha yavaş etki ediyor diye satışı serbest olmamalı demişti. Ben tabii yüzde doksan eminim, ideal kiloma kavuşursam, eskisi kadar olmasa da çikolatama döneceğim. Yüzde onluk bir şüphe bırakıyorum kendime.
Ben de geçen Ramazan’a kadar hep artı bir iki alırdım. Geçen Ramazan beş kilo verdim. Sahurda ya az ya hiç yemiştim. Akşamları da tatlıyı ve ekmeği kesmiştim. Yemeklerden doyana kadar yedim. Bu sene bakalım. 4 kilo olsa şükredeceğim 63-64 olsam
Kaçamak yapmamayı nasıl basariyorsunuz tebriklerBen Ramazan'a 67.5 ile başladım.Su anda reglimin 4.gunu ve yarın biter diye umut ediyorum.Su andaki kilom 65.5. Reglim tamamen bittiğinde pazartesi falan 64 u ucundan gorucegimi düşünüyorum.Bayram sabahı 64 u görsem iyidir dedim .Ama inşallah 63 yada ucundan 62 gorunucek gibi duruyor.Tabi bugüne kadar çok dikkat ettim .Aşırı kacamaklarim olmadı.Ramazan bitene kadar yine böyle davranirsam.Hedefime ulaşırım diye düşünüyorum.
Elbette gelirim. Fakat şimdi konunu inceledim de kendine nasıl bir yol haritası çizdiğini yazmamışsın . Kalori hesabına da karşısın. Yöntemin ne olacak bu yolda?Merhaba! Ben de yeni başladım. Ramazan bitimiyle beraber buralar çok canlanacak benden soylemesi:)
Yaz geldi yaazzz. Depresyon hallerinden çıkacağız hareketlenecegizz birbirimize gaz vereceğizzz
Arada beklerim konuma, gaz vermeye
Aslında tam tersi ben ramazanda hiç kaçamak yapamıyorum.Cunku iftarı açınca çok yiyemiyorum.Her ramazan böyleyim çok az yiyorum.Belki taş çatlasın 700 kalori oluyor.Tatlida regli zamanım hariç artık canım pek istemiyor.Eee zaten sahur yapmıyorum.Bir defa annemle yapayım dedim .Çok rahatsız oldum yiyip yatınca zaten yatamadım.Boyle gidiyor işte.Kaçamak yapmamayı nasıl basariyorsunuz tebrikler
Ben de yapmazdım çok ama ramazanda tutamıyorum kendimi
Ne güzel. Inşallah görürsünüzAslında tam tersi ben ramazanda hiç kaçamak yapamıyorum.Cunku iftarı açınca çok yiyemiyorum.Her ramazan böyleyim çok az yiyorum.Belki taş çatlasın 700 kalori oluyor.Tatlida regli zamanım hariç artık canım pek istemiyor.Eee zaten sahur yapmıyorum.Bir defa annemle yapayım dedim .Çok rahatsız oldum yiyip yatınca zaten yatamadım.Boyle gidiyor işte.Bugün reglim bitti yarın inşallah orucluyum.Kismet olursa bayram sabahı 62 ucundan da olsa görmek istiyorum.
Karatay yapacağım sanırım:) onu düşünüyordum aslında, bi denedim kendimi tatlıdan vazgeçebilir miyim diye. sanırım yapabilirimElbette gelirim. Fakat şimdi konunu inceledim de kendine nasıl bir yol haritası çizdiğini yazmamışsın . Kalori hesabına da karşısın. Yöntemin ne olacak bu yolda?
Keene 65 olds. Cuma ya kadar olmayi Umit eroticism kilo. 66.2 gecen Cuma itibariyle. Malesef yavaşladı. Regli oldum arada çok yavaşladı şişlik vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?