73'ten...

Dün sahur 1 haşlama yumurta zeytin minnacık salça ve peynir
Iftar mantı tarhanaçorbası 1 tane baklava

sahur el büyüklüğü pide patatesli yumurta
Iftar mercimek çorbası 2 tabak. el büyüklüğü pide bir tabak sebzeli makarna.
Bu gün biraz rejimi aştım yine.

Sahur: klasik iftar kıymalı patates yemeği 2 tabak. 2 kaşık makarna. 1 kase mercimek çorbası

Sahur 1 dilim ekmek sucuklu yumurta salça salatalık hurma domates vs
Iftar
Bulgur pilavı
Çorba
Etli taze fasulye
Yarım dilim ekmek
1 mini magnum dondurma
6 7 cips

Bayram dolayısıyla köye gittiğimiz için yazamadım. Bayramda kendimi hiç kısmadım. Bolca yedim içtim abur cubur ; ekmek ; dışarda vs. 70olsam üzülmem diyordum.
Eve geldim şimdi tok halimle 78.5 kiloyum çok şükür pek bi değişiklik olmamış gezerken tozarken yesem bile erittim sanırım

Herkes çok zayıflamışsın dedi son cipsimi bu gün yedim yarından itibaren devam edicem rejime

Kızlar kolay gelsin bir uğrayayim dedim.Nasil gidiyor.Benim iyi çok şükür 65 kilodayim.Gerci bayram sabahı 66 görmüştüm .Ama hemen dikkat ettim .Bu sabah 65 i gördüm çok şükür.Ramazana 67.5 ile girmiştim.2.5 kilo gitti çok şükür.Simdi temmuza 63 veya 52 ile girmeyi planlıyorum.

Cok şükür çok iyi gidiyor bayramdan önce 68 ile bıraktım bayramda hiç kısmadım yedim de yedim gece kalkıp burma kadayıf yiyordum o kadar dolmalar sarmalar hiç ama hiç kasmadım kendimi 2 kilo alabilirim sıkıntı yok diyordum kendime ama dün eve bi geldim çok şükür sadece yarım kilo almışım çok gezdik ondan heralde. Şimdi 68.5im. Bu günden itibaren tekrar rejime başlıyorum 4 kilo daha versem yeterli benim için sonra koruma modu ile bırakacağım bu günlüğü ☺

Umarım sende durumlar ne?

Sabah 1 haslama yumurta 100
5 adet patates kızartması 25
Biraz salça 25
1 adet kutu süt 125
1 elma 50
5 adet kuru kayısı 125
2 adet ceviz 50
1 bardak nodle 300
= 800
Akşam bir kase mercimek çorbası :150
Gece yarım kase pulbiberli yoğurt : 50
Toplam : 1000 kalori

Bu satırları gece 3te kalkıp bi magnum dondurma yemenin vicdan azabıyla yazıyorum yarın ceza olarak 1 saat spor yapacağım söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…