Telefonla çıkınca artıyor. Başkasına çektirmek laxımBenim tartım mı biraz oynak bilmiyorum 67.7yi gördüm aslında ama elimde telefon ile çıkınca 68.0 gösterdi ben de buna itimat etti artık
Evet regl çok etkiliyor ama bitince çok hızlı verirsiniz. Telefondan bu kadar artabileceğini düşünmemiştimTelefonla çıkınca artıyor. Başkasına çektirmek laxım
Cok şükür çok iyi gidiyor bayramdan önce 68 ile bıraktım bayramda hiç kısmadım yedim de yedimKızlar kolay gelsin bir uğrayayim dedim.Nasil gidiyor.Benim iyi çok şükür 65 kilodayim.Gerci bayram sabahı 66 görmüştüm .Ama hemen dikkat ettim .Bu sabah 65 i gördüm çok şükür.Ramazana 67.5 ile girmiştim.2.5 kilo gitti çok şükür.Simdi temmuza 63 veya 52 ile girmeyi planlıyorum.
Çok mantıklıBen en son 67.1 i görmüştüm tartının pili bitti. Bu ara almayı düşünmüyorum pil. Bence motivasyon bozuyor tartı bi süre sonra. 3 4 haftaya alıcam pili :) şaşırmak istiyorum :)
Çok mantıklıhaber edersin şaşırınca
Umarımsende durumlar ne?
Cok şükür çok iyi gidiyor bayramdan önce 68 ile bıraktım bayramda hiç kısmadım yedim de yedimgece kalkıp burma kadayıf yiyordum o kadar dolmalar sarmalar hiç ama hiç kasmadım kendimi 2 kilo alabilirim sıkıntı yok diyordum kendime ama dün eve bi geldim çok şükür sadece yarım kilo almışım çok gezdik ondan heralde. Şimdi 68.5im. Bu günden itibaren tekrar rejime başlıyorum 4 kilo daha versem yeterli benim için sonra koruma modu ile bırakacağım bu günlüğü ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?