73'ten...

Selam benim spor yaparken bileğime akıllı saatim oluyor. Akıllı saat nabız hızı hareket ve kilona göre yaktığım kaloriyi gösteriyor. 40 dk leslie de 470 i gördüm. Saatin hesaplamasını güveniyorum. Sitesindeki belki daha düşük kiloya göredir bilemeyeceğim
Leslie ben de yapıyorum çok faydalı ama 30 dakikada 400 kalori yakamaz, saatte olabilir. Leslie Kendi sitesinde yarım saat te 200-250 kalori arası yakılabileceğini söylüyor.

Burası BDV değil ki ; ben kimseden yorum ya da öneri ve eleştiri almak için bu konuyu açmadım. Bir siz biliyorsunuz zaten herşeyi biz de kör cahil. Daha önce de dediğim gibi bu benim yolum benim tercihim. Kaldı ki burası zaten GÜNLÜK. Burada bin tane konu var açlık sınırında yaşayıp diyet yapan bir bana çatıyor böyleleri mıknatıs gibiyim.

Deneyip göreceğim; kilo veremezsem de veremem sizi niye geriyor bu kadar ısrarla yazıyorsunuz kardeşim ya. Başarısızlıksa bu benim. Tövbest....

Pazar
Süper. Benim 6 dan önce yeme imkanım yok. 6 da yiyorum ama çok azalttım çok şükür. (Eskiye göre tabii :) )
Pazartesi
Kahvaltı bi haş yumurta 75 yarım dilim kabaklı kek 100 domates salatalık 25
Ara kutu süt 150
Öğle 1 porsiyon ezogelin 200

Bu mesajı daha önce görseydim diğer başlıkta size o kadar uzun açıklama yazmazdım. Size iyilik yapılmaz evet kör cahilsiniz. Cahilliğinizin bedelini vucudunuz ödeyecek diye iyilik yapıyım dedim ama değmezmişsiniz. Kısaca ne haliniz varsa görün

Kmiseden yorum tavsiye almayacaksanız Günlüğünüzü evinizde kendiniz tutun. Foruma konu açmış niye yazıyorsunuz diyor. İlginç birisiniz

Pazar

Pazartesi
Kahvaltı bi haş yumurta 75 yarım dilim kabaklı kek 100 domates salatalık 25
Ara kutu süt 150
Öğle 1 porsiyon ezogelin 200

Pazar günü menüm
Kahvaltı:
Bir yumurta haşlama
iki ince salatalık
Bir domates
Bir dilim tostta hashbrown
Bir kk beyaz peynir
Üç zeytin.
Bir bardak taze portakal suyu yarı yarıya suyla karışık
Öğlen
Bir küçük kase Fırında karnıbahar (fırına yağsız karnıbaharları dizip çıkınca azıcık yağlıyorum)
Sarımsaklı yoğurt
Akşam
Yarım porsiyon döner
Bir bardak ayran
Roka domates soğan Salatası

14 bardak su 2 si limonlu naneli
15.460 adım
iki set 15 er dakikadan zumba
25 Erden 4 set jumping Jack
10 dk. Danette May karın hareketleri

Kilomu da birazdan tartacağım. :)

Ben senin yerinde olsam olumsuz yorumlara cevap vermezdim. Olumsuz yorum istemediğini en baştan beri belirttiğin halde yorum yapanlar cevap istediklerinden değil sadece içlerindekini yazmak için yazıyorlar. Malesef cevapla beslenip daha çok yazıyorlar. O yüzden sen doğru olduğuna inandığını yap. Yazanlara da cevap yazıp moralini bozma. Toplum olarak karşımızdakinin durumunu bilmeden iyilik yapma adına karışma özelliğimiz de bu işi hiç kolaylaştırmıyor.

Eklentiler

• 5D3C5382-AEBD-4262-A160-4F14F23033F1.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 35AE5DB5-DB8F-4E85-8669-2BEE8FAD4DC5.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 33
Bu arada benim tartı pound olarak gösteriyor. Elektronik olan da kg da vardı ama bozuldu yenisini alana kadar bunu kullanacağım. Aynı çıkıyorlardı elektronikle.

Çok iyi spor yapmışsııııın

İyi yapmışsın ben evde değilim akşam da 10 gibi geçeceğim sabah tartilmayi unuttum yarın sabah tartılıp foto atarım:)
OK. Dün hava çok güzeldi pikniğe gittik çocuklar için poğaça börek tatlı da vs. Götürdüm ama eşimle ben bir porsiyon döneri paylaştık. O da dkkat ediyor bu ara çok şükür bana motivasyon oluyor.

çocuklar için hazırlayıp yememek de ayrı bir irade tebrikler valla ben önüme koyunca almadan duramadığım için evde herkes benimle birlikte rejimde sayılır

Bu arada ben nerdeyse bir aydır (arada sadece 1 hafta ara verdi) adetim. Tam doktora gidicem kesildi gidemedim birkaç gündür yine adetim. Bu da kilo vermemi etkiliyor mudur acaba? Kendimi hep şişkin hissediyorum ya

Bu arada ben nerdeyse bir aydır (arada sadece 1 hafta ara verdi) adetim. Tam doktora gidicem kesildi gidemedim birkaç gündür yine adetim. Bu da kilo vermemi etkiliyor mudur acaba? Kendimi hep şişkin hissediyorum ya
Bence etkiliyordur. Bir baktırmanda fayda var. Doğum kontrol ilacı kullanmış mıydın hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…