Verirsin canm emziriyosan eger daha cabuk verirsnİyi senin yine kilon azmis canım ben 80 dim 79 kilo olmusum doğumdan kalan kilolar vercem inşallah
Emziryrmda verilmiyo az yersen veriliyo sadece ben de az yemeye ccalisiyorum canimsmyverilmiyordu post: 43420250 .!.:Verirsin canm emziriyosan eger daha cabuk verirsn
Ben şekeri komple kestm bide kepek ekmegi yiyorm o iyi geldi heralde bide bol suEmziryrmda verilmiyo az yersen veriliyo sadece ben de az yemeye ccalisiyorum canim
Evet tatlm
Kaç çıktı benimde var ama su ilaç kullanma işini bi beceremedim.
Tebrik ederim tostos süperselam kizlar ben tarti gunu icin ozellikle bekledim regl olupbitsin diye.
ve bgun bn baslayali tam 30 gun oldu.
19 ekimde 79.5 la baslamistim ve bugun
19 kasim 74.2
cok mutlu oldm kizlar. nasil guzel bir motive oldu o kdar sporlarim sabah aksam bosa gitmemis cok sukur regl donemimde oldgmdan eksileri gorememeisim demek. smdi cok daha fzla heveslendm. insallah aralik sonunda 7li rakamlardan kurtulurum. 69.9 a bile raziyim
selam kizlar ben tarti gunu icin ozellikle bekledim regl olupbitsin diye.
ve bgun bn baslayali tam 30 gun oldu.
19 ekimde 79.5 la baslamistim ve bugun
19 kasim 74.2
cok mutlu oldm kizlar. nasil guzel bir motive oldu o kdar sporlarim sabah aksam bosa gitmemis cok sukur regl donemimde oldgmdan eksileri gorememeisim demek. smdi cok daha fzla heveslendm. insallah aralik sonunda 7li rakamlardan kurtulurum. 69.9 a bile raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?