75 ten 55 e giden yolumda...

myyeakansu, post: 43420389, member: 714337"]Ben şekeri komple kestm bide kepek ekmegi yiyorm o iyi geldi heralde bide bol su[/QUOTE]
Su sekeri bide ben kesebilsem çok iyi olcak birturlu birakamiyorum

Günaydınlar
Bugün tartı günü ve ben malesef artı çıktım
Bu sabah ki kilom 67.4
Mirtos@ nerelerdesin canım seni göremeyince motive olamıyorum

Merhaba lar bugün tartı günü bende cumartesi sabahı tartıda 60.0 i gorunce çok sevinip evde ziyafet verince bana artı olarak döndü ve haftasonu çok az su içtim bugün 60.6 ciktim 10gun sonra eşimin erkek kardeşinin düğünü var 58 olup incecik olmam lazımins bu hafta gider bu 2 kilo...

Merhabalar ben cumartesi diyetisyen randevumda tam 1 kilo vermiş olarak döndüm. Şuan 56.6 kilo olmakla birlikte diyet listeme sabah kahvaltılarında yarım simit,
Ara ögünde haftada iki kez olmak üzere sütlü tatlılara başladım. Haftasonu kahvaltıda ablamlarda biraz kaçırdım ama akşama telafisini sporla yaptım. Eşim başıma kalkıp duruyor senin neyin var diye
Zaten birlikte spora gidiyoruz galiba bu yönden şanslıyım.

haftaya cumartesi kontrolum var bakalım ne kadar vericem

Evet az da olsa kilo vermisim ana cok dikkat edemedim.. 67.800 ile başlamıştım gecen hafta 66. 500 dum bugun de 66.00 ciktim.bunu biraz daha hizlandirmayi nasıl basarabilirim bi tavsiyeniz var mi

Arkadaslar bugun biri tavsiye etti bilmiyorum deneyeniniz var mi aranizda bu diyetle 2 ayda 20 ye yakin kilo veren olmus . Yaziyorum
Sabah 1 bardak süt
Saat onda 1 salatalik
Oglen yagsiz tuzsuz mercimek corbasi
Saat üç de 1 yesil elma
Aksam haslanmis yagsiz tuzsuz tavuk budu.
Bolca su
Sıkılınca da yediklerimizin yerini değiştirebiliyor uz.

bence o tarz diyetler faydadan cok zarar iki ayda 20 kilo nasil bir sey vucut tamamen dengesini sasirir oyle bi durumda bu kilo verme isi bir anda olcak bisey degl tum uzmanlar soyluyor ayda 5-6 ya kdr normal bnce fazlasi zarar

selam kizlar ben tarti gunu icin ozellikle bekledim regl olupbitsin diye.

ve bgun bn baslayali tam 30 gun oldu.
19 ekimde 79.5 la baslamistim ve bugun
19 kasim 74.2

cok mutlu oldm kizlar. nasil guzel bir motive oldu o kdar sporlarim sabah aksam bosa gitmemis cok sukur regl donemimde oldgmdan eksileri gorememeisim demek. smdi cok daha fzla heveslendm. insallah aralik sonunda 7li rakamlardan kurtulurum. 69.9 a bile raziyim

Mer
Tebrik ederim tostos süper

Merhabalar kızlar sanırım 2 haftadır yoğunuz hepimiz sitede bir hareketlilik yok
Ben de geçen hafta 56.2 kilo oldum. Diyetisyenimle tatlılara bile başladık. Kilo verme aşamam başarılı tam 1 buçuk ay olmak üzere ve bende 59.85 ten 56.2 ye geriledim. Doktor ideal kilonun altına düştüğümü söyledi. Zaten verecek yağın pek fazla yok dedi de benim göbek hafif çıkıyor psikopata bağladım
Akşama spor var hakkını veriyorum sporun . Bol bol suyun faydasını görüyorum. Benim hedef 55 kilo sonra korumada kalıcam. Bebek planım var gibi o yüzden verebildiğimi vereyim yoksa çokkkkk kilo alcak gibi müsait vücudum

Herkeslere güzel Cumalar

Tostoss çok iyi kilo vermişsin.

Kizlar merhaba bu hafta kaybının düğünü vardı yoğun geçti bu arada yediklerim e dikkat edemedim ve su icemedim kendime 2 kilo alma hakkı vermiştim bugün tartiya çıktığımda ne göreyim kilo vermiştim çok mutlu oldum:) 10 Ağustos da 71.8 le başladığım bu yolculuğa bugün itibari ile 58.8 ile devam ediyorum düğünde herkes cok kilo verdiğimi ve güzel oldugumu söyledi çok mutluyum maşallah:) ins geri almam ve vermeye devam edermmmm:).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…