75 ten 55 e giden yolumda...

Kosu bandi ise yariyomu bende almak istiyorum da
Yaparsan yariyo tabiki yıkılıp evin bi köşesine atmassan onda zaman biraz zor qeciyo ama Zayıflamak için mecbur yuruyosun bide sauna esofmanim var benim onla yapınca daha iyi terliyorum tavsiye ederim tabiki

Yaparsan yariyo tabiki yıkılıp evin bi köşesine atmassan onda zaman biraz zor qeciyo ama Zayıflamak için mecbur yuruyosun bide sauna esofmanim var benim onla yapınca daha iyi terliyorum tavsiye ederim tabiki
Aliym o zaman bende bu strec film sarmak dogrumu zayiflayan cok olmusda :)

Dizlerinize çok yuklenmeyın kızlar aşınma yapabilir meniskus olabılır kılonuzu verın vucut hafıfleyınce o tur sporlara gecın
Cnm bende de pko var her tedavı oldugumda kılo hedıyesı oldu en az 5 kılo bırınde hele 10 kılo almıstım şeker bızde cok etkılı adeta dusmanımız dıyebılırım
Diyet yapıorum ilaçsız adet olamazken duzenlı adet oluyorum masallah

Hayırlı ugurlu olsun adıyla saglıklı yasasın bebegın cnm
emzirme yogun kalorı harcatıyo sanslısın o bakımdan azcık dıyet ve sporu da ekledın mı senden ıyısı yok

Ya pco icinde kilo cok zor veriliyo bol su lazm bide duzenli hizli tempo yürumek 1 saat hergun

Selam kizlar ben de 79.5 la baslamistm 2hfta sonrasi 76lari gorebildim ck sukur. basladgmda cok umutsuzdum metabolizmam ck yavas bn kilo veremem diyordum 2hftada 3 kilo bnm icin cok guzel bir moral oldu. Simdi artik daha da heveslendim hedef belirledim Allah izin verirse Aralik in sonunda 2016ya gireeken 69u gormek istiyorm. 69.9 bile olur yetr ki 70ler bitsin ve Mart ayinda dogum gunum var o zmana kdar da 63u gormek hedefim o cok bgendigim deri ceketi gymek istiorum incecik olup smdi kollarm cok kalin hic yakismiyor birde
ben artik diyetteyim demiyorm bunu bir yasam sekli haline donustrmk gerekiyormus bunu cok iyi anladm artik gec saatlerde hcbir sey yemiyorum siyahcay dahi icmiyorm acikma hissi geldikce surekli su icmek en onemlisi, dengeli beslenmek onemli hftada bir gun balik snra sebze snra kirmzi et sebze tavuk seklinde bir siralama yapiorm elimden gldgnce ve mutlaka hareketli bir yasam tarzi hareket yoksa spor spor spor inaniyorum kizlar boyle boyle gidecek bu kilolar hem bir anda almadik ki bir anda verelim yavas yavas ilerlicez insallah siz de inanin hepinize cok tesekkur ediyorum burda yazilanlardan cok fydalndm cok guzel seyler kattiniz bana

Evet su ancak on bardak gibi oluyo.ara ara kahvaltıda yiyorum ekmek bir dilim canım istiyo napayım. Ya deli gibi tatlı hastasıyım çikolata yas pasta şerbetli ne istersen iki gündür etimek yiyorum dilim dilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…