- 31 Ekim 2015
- 61
- 98
- 3
- 31
Yaparsan yariyo tabiki yıkılıp evin bi köşesine atmassan onda zaman biraz zor qeciyo ama Zayıflamak için mecbur yuruyosun bide sauna esofmanim var benim onla yapınca daha iyi terliyorum tavsiye ederim tabikiKosu bandi ise yariyomu bende almak istiyorum da
Aliym o zaman bende bu strec film sarmak dogrumu zayiflayan cok olmusda :)Yaparsan yariyo tabiki yıkılıp evin bi köşesine atmassan onda zaman biraz zor qeciyo ama Zayıflamak için mecbur yuruyosun bide sauna esofmanim var benim onla yapınca daha iyi terliyorum tavsiye ederim tabiki
Onu da denedim ben iki qun falanda oda terletiyo aynı ama zayiflatirmi ondan emin deilim tabi herqun sarmak lazımAliym o zaman bende bu strec film sarmak dogrumu zayiflayan cok olmusda :)
Ya ben hiç spor yapamıyoru. Mekik filan üşengecim galiba
Onu da denedim ben iki qun falanda oda terletiyo aynı ama zayiflatirmi ondan emin deilim tabi herqun sarmak lazım
Hayırlı ugurlu olsun adıyla saglıklı yasasın bebegın cnmMalesef ki 80 kiloyum pinarim doqum kilolari 3 ay önce 95 kiloyla doqum yaptım ancak bu zamana kadar bu kadarcik qdebildi 60 kilo falan olmak istiyorum bende koşu bandında yürüyorum fırsat buldukca bide mekiik IP atliyorum böyle zayıflamaya çalışıyorum bende kilo çok ya :-(
Ya pco icinde kilo cok zor veriliyo bol su lazm bide duzenli hizli tempo yürumek 1 saat hergunDizlerinize çok yuklenmeyın kızlar aşınma yapabilir meniskus olabılır kılonuzu verın vucut hafıfleyınce o tur sporlara gecın
Cnm bende de pko var her tedavı oldugumda kılo hedıyesı oldu en az 5 kılo bırınde hele 10 kılo almıstım şeker bızde cok etkılı adeta dusmanımız dıyebılırım
Diyet yapıorum ilaçsız adet olamazken duzenlı adet oluyorum masallah
Su icmessen vücuttaki suyu atarsin ama qunde en az iki litre su icicen o zaman sıkıntı olmaz meraak etmeAma terlemek iyi degilmis heralde su kaybi oluyomus su gidince yag yakimi azaliyomus
Çekincen varsa şekeri kes sadeceKızlar ben sadece ekmeği kestim
Emziriyorum sütüm kesilirse affetmem kendimi. Üç kilo verdim
Ekmegi kes ekmegin faydasi yok ama beyaz ekmegn kepekliyi mutlaka tüket bol su iç süt yapmayada iyi kilo vermeyedeKızlar ben sadece ekmeği kestim
Emziriyorum sütüm kesilirse affetmem kendimi. Üç kilo verdim
Amin canım cok saol. Aynen kalori harcatiyomus bnde duydum hepsi birlikte inşallah zayifliycam kararliyimHayırlı ugurlu olsun adıyla saglıklı yasasın bebegın cnm
emzirme yogun kalorı harcatıyo sanslısın o bakımdan azcık dıyet ve sporu da ekledın mı senden ıyısı yok
Gel ikram edeyim. Ha su sıralar.bide aşure eklendiverince hepsini yicem kaçış yok hahaha
of of isim verme vermebanamı diyosun. Tamam kusura bakma:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?