- 2 Kasım 2015
- 274
- 135
- 33
- 32
of of isim verme vermebanamı diyosun. Tamam kusura bakma
Mrb Canım bende 4 defa tüp bebek yaptirdim 8 aylık bi oğlum var darisi sana inşallah bende tedavi döneminde çok kilo aldim şimdi beraber zayiflayalim.sen zaten bebisin olursa tekrar diyete baslarsinMeraba kzlar bende 2 düsükle sonuçlanan hamilelik gecirdim iki aşilama 1 tup bbek yaptirdm suan 2.tup bebek aşamasndaym ilaclar vs cok kilo aldirdi. Diyetisyene gittm 68 kiloym 1.60 boyum diyet listesi verdi hemen hemen ayni sizinkilerle mutlaka 2.5 litre suuuuu icmem lazm. Araniza benide alin bende zayifliym szlerle :-*
Günaydın mart doğumlumu bebeğin. Güle güle büyüt inşallah bebeğiniMrb Canım bende 4 defa tüp bebek yaptirdim 8 aylık bi oğlum var darisi sana inşallah bende tedavi döneminde çok kilo aldim şimdi beraber zayiflayalim.sen zaten bebisin olursa tekrar diyete baslarsin
olur olur kendimizi kandırıyoruz bi başla devamı gelir cnm oyle 1 saat falan ayırmana gerek yok bırkaç hareket ogren aklına geldıkce yapayy keşke bende spor yapabilsem hiç vaktim olmuyo malesef
Kzlar bugun tahlil yaptrdm seker ve kolestrol cikti şeker icin glukofen ve inofolic kullanicam glukofen zayiflamamada yardmci olcak sevindm :)
Evet tatlmindülin direnciniz miçıktı
Bende 1kilo 300 gr vermisim :)Şimdilik 1 kilo vermisim bile kızlar az da olsa mutluyum devamı gelecek
İnsallah canim benim pazartesi embriyo transferm var yine yaticam hareketsz kilo alirmMaşallah canım böyle devam edersek istediqimiz kilolari kavuscaqiz
Hmm olsun canim hayirlisi sonra devam edersin sendeİnsallah canim benim pazartesi embriyo transferm var yine yaticam hareketsz kilo alirmama olsn
Ben 67.800 düm simdi tartildim 65.600 olmuşum daha cok vermişimmHmm olsun canim hayirlisi sonra devam edersin sende
İyi senin yine kilon azmis canım ben 80 dim 79 kilo olmusum doğumdan kalan kilolar vercem inşallahsmyyeakko post: 43420158 .!.:Ben 67.800 düm simdi tartildim 65.600 olmuşum daha cok vermişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?