75 ten 55 e giden yolumda...

Mrb Canım bende 4 defa tüp bebek yaptirdim 8 aylık bi oğlum var darisi sana inşallah bende tedavi döneminde çok kilo aldim şimdi beraber zayiflayalim.sen zaten bebisin olursa tekrar diyete baslarsin

G
Mrb Canım bende 4 defa tüp bebek yaptirdim 8 aylık bi oğlum var darisi sana inşallah bende tedavi döneminde çok kilo aldim şimdi beraber zayiflayalim.sen zaten bebisin olursa tekrar diyete baslarsin
Günaydın mart doğumlumu bebeğin. Güle güle büyüt inşallah bebeğini

merhabalar
bugun sabah uyanınca iki bardak ılık su 2 kuru kayısı
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği iki ince dilim beyaz peynir 1 ince dilim kaşar peyniri 1 çatal pekmez
ara 1 elma
öğle 6 kaşık bamya 3 kaşık pilav

diyete tam gaz devam bu hafta inş 66 yı sabitleyecem hadi herkes tam gaz diyete devam fit günler yakındır

Kahvaltı
- 50 gr peynir
-6 adet çiğ badem
-2 adet haslanmış yumurta
-1 kupa yeşil çay
Ara
-1 fincan türk kahvesi
-bitter çikolata (regl saolsun)
dip not: yaptıgım sporlar bosa gitmemiş kollarım toparlıyor kendini çok mutluyum bacılarrrr

ayy keşke bende spor yapabilsem hiç vaktim olmuyo malesef

Ayy buqun yine kacamaklar yaptim. Nasıl olcak bu iş ya çok zor. Derhal irademi korumam lazım

Kzlar bugun tahlil yaptrdm seker ve kolestrol cikti şeker icin glukofen ve inofolic kullanicam glukofen zayiflamamada yardmci olcak sevindm :)

Iyi akşamlar
8.30 2 kayısı yarım litre su
9.30 yarım litre su
10 kahvaltı
11.30 yarım metro
12.30 yarım tabak yoğurtlu makarna 4 bisküvi
13.00 2 çay
15.00 yarım litre su
17.00 2 bisküvi 1 kahve
18.00 yarım litre su
19.00 1 tabak patlıcan musakka
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel(olmayaydı iyiydi)
21.00 1 mandalina

smyyeakko post: 43420158 .!.:
Ben 67.800 düm simdi tartildim 65.600 olmuşum daha cok vermişimm
İyi senin yine kilon azmis canım ben 80 dim 79 kilo olmusum doğumdan kalan kilolar vercem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…