Tabiki de sen bak benimde sizden pek farkım yok benimde abimler güreşçi tostlar,çikolatalar,cipsler sayelerinde bnde kilo aldm ama şimdi hiçç yemiyorum bazen gece gece tost istiyorlar yapıyorum ama hiç istek iştah yok BN tatlıda çok zorlandım yaaZaten en önemli şey motivasyon bazen ben yapamam diyorum ama bazen de bi heves geliyo bakalım kim kazanacak ben mi nefsim mi :)
Diet yemekleri hiç yemedim ama hep kendi yemeğimi kendim yaptm taze fasulye,ıspanak,brokoli bunları yedim az yağlı tuz da az diet yemekleri yemeyin bn her yemekten yedim ama azzz cok azz hatta börek bile yemiştim oda çoook çook azdı bide şöyle nise var tamamen kesince bi seyi sonra birden saldırıyosun mesela bn nutella hiç yemedim geçen bi saldırdım kaşık kaşık yedim şimdi 1 gun arayla bi çay kaşığı yiyorum[/QUOTE]DüetyemeTE="bir garip muhasebeci, post: 39014790, member: 646052"]evet diyet yemek :) yemek yemek unutulur mu yahu diyette olsa azcıkda olsa yeriz
aynen en iyisi yağından biraz tuzundan biraz kısıp ağız tadını da fazla bozmamak yoksa sonra insanlar diyetten soğuyo :)[/QUOTE]Diet yemekleri hiç yemedim ama hep kendi yemeğimi kendim yaptm taze fasulye,ıspanak,brokoli bunları yedim az yağlı tuz da az diet yemekleri yemeyin bn her yemekten yedim ama azzz cok azz hatta börek bile yemiştim oda çoook çook azdı bide şöyle nise var tamamen kesince bi seyi sonra birden saldırıyosun mesela bn nutella hiç yemedim geçen bi saldırdım kaşık kaşık yedim şimdi 1 gun arayla bi çay kaşığı yiyorum
bende tatlıda zorlanırım gibime geliyo çok seviyorum tatlıyı hamur işlerini kızartmaları oooff canım çekti :)Tabiki de sen bak benimde sizden pek farkım yok benimde abimler güreşçi tostlar,çikolatalar,cipsler sayelerinde bnde kilo aldm ama şimdi hiçç yemiyorum bazen gece gece tost istiyorlar yapıyorum ama hiç istek iştah yok BN tatlıda çok zorlandım yaa
Diet yemekleri hiç yemedim ama hep kendi yemeğimi kendim yaptm taze fasulye,ıspanak,brokoli bunları yedim az yağlı tuz da az diet yemekleri yemeyin bn her yemekten yedim ama azzz cok azz hatta börek bile yemiştim oda çoook çook azdı bide şöyle nise var tamamen kesince bi seyi sonra birden saldırıyosun mesela bn nutella hiç yemedim geçen bi saldırdım kaşık kaşık yedim şimdi 1 gun arayla bi çay kaşığı yiyorum[/QUOTE]DüetyemeTE="bir garip muhasebeci, post: 39014790, member: 646052"]evet diyet yemek :) yemek yemek unutulur mu yahu diyette olsa azcıkda olsa yeriz
Bnde çoook çokk zorlandım kaçamaklarmda oldu ama yemek te hiç zorlanmadm hep pasta,çikolata,baklava ama artıkalıştm onlarsız yaşamamayabir garip muhasebekaçamlsrımd016346 .!.:bende tatlıda zorlanırım gibime geliyo çok seviyorum tatlıyı hamur işlerini kızartmaları oooff canım çekti :)
ama yemiycem tabi ki de bu sefer çok kararlıyım bu kilolar gidecek :)
tamamen hayatından çıkarmak çok zor olur zaten mümkün değil gibi bişey önemli olan bi başladığında kendini frenlemek :)Bnde çoook çokk zorlandım kaçamaklarmda oldu ama yemek te hiç zorlanmadm hep pasta,çikolata,baklava ama artıkalıştm onlarsız yaşamamaya
dogru söylüyosun yemeyince birden saldırıyo insan[/QUOTE]Diet yemekleri hiç yemedim ama hep kendi yemeğimi kendim yaptm taze fasulye,ıspanak,brokoli bunları yedim az yağlı tuz da az diet yemekleri yemeyin bn her yemekten yedim ama azzz cok azz hatta börek bile yemiştim oda çoook çook azdı bide şöyle nise var tamamen kesince bi seyi sonra birden saldırıyosun mesela bn nutella hiç yemedim geçen bi saldırdım kaşık kaşık yedim şimdi 1 gun arayla bi çay kaşığı yiyorum
Yaa gerçekten öyle böyle bi kerede peynir tam yağlı hiç yemiyodm sonra bi gün bâyâ yedim saldırdm yani şimdi 1 dilim koyuyorum nefsini çok güzel terbiye ettm arkadaşlar bide hafta 1 kilo veremmeseniz hiç üzülmeyin BN 2 hafta çok spora ve diyete rağmen gram verememiştm sonra bi hafta 3 kilo verdim şuan ayda 1 kilo versem bile mutlu olurum[/QUOTE]dogru söylüyosun yemeyince birden saldırıyo insan
bugün kahvaltım fiyaskoydu ama yarın güzel bi kahvaltı yapıcam sabah :)Arkadaşlar mutlaka hafta içi paylaşın kahvaltınızı öğle yemeğonizi hiç vakit bulamazsanız günün sonunda yazın ama yazın ki doğruları yanlışları görelim
ben bgün kahvaltıda yapmadm dicek kadar az yedim bi catal peynir bi çatal cokokrem 5 zeytin yarım dilim salam :)sekersiz caybugün kahvaltım fiyaskoydu ama yarın güzel bi kahvaltı yapıcam sabah :)
Gayet iyiya kızlar öglen yediklerimi görsenz yemek yerine koymazsınız ama yemek listesinde kalorisi cok yüksek gözüküyo dgru mu kiokadr kalori yemiş olamam 3 tane küçücük köfte bi kase corba yarım patesten bile az pates iki kasık yogurtlu mantar ekmek yok
Yo kahvaltın idael yapmışsın iste kahvaltıya kızlar öglen yediklerimi görsenz yemek yerine koymazsınız ama yemek listesinde kalorisi cok yüksek gözüküyo dgru mu kiokadr kalori yemiş olamam 3 tane küçücük köfte bi kase corba yarım patesten bile az pates iki kasık yogurtlu mantar ekmek yok
çok bişe yoktu ama kalori 1500lerde gözüküyoYo kahvaltın idael yapmışsın iste kahvaltı
bende yapmadım sayılır evden çıkmadan çok az ekmekle biraz peynir atıştırdım tam işyerine girmeden canım çekti börek aldım kıymalı ama yarım porsiyon o da dişimin kovuğunu bile doldurmadı doğal olarak :) hala öğle yemeği de yemedim ama açlık hissim de pek yok çok su içtim ondan olabilir mi :)ben bgün kahvaltıda yapmadm dicek kadar az yedim bi catal peynir bi çatal cokokrem 5 zeytin yarım dilim salam :)sekersiz cay
bence de yanlışlık var bu işteçok bişe yoktu ama kalori 1500lerde gözüküyo
Bayanlar alışın böyle kahvaltıya çok ideal kahvaltılarınızbende yapmadım sayılır evden çıkmadan çok az ekmekle biraz peynir atıştırdım tam işyerine girmeden canım çekti börek aldım kıymalı ama yarım porsiyon o da dişimin kovuğunu bile doldurmadı doğal olarak :) hala öğle yemeği de yemedim ama açlık hissim de pek yok çok su içtim ondan olabilir mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?