76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

kilo vermemize de yardımcı olur inşallah :) bende iki gün içmesem hiç aklıma su içmek gelmez
İNŞ YA:) haftada 1 kilo die hedef koydum ben basarabilirsem 3 ayda 12 kilo yapıyo birbirmzi tesvik edersek veririz ins. hafta da bi gün belirleyelm söyleyelm kilolarmzı verip vermedgmze bakalım kabul edrsenz tabi

İNŞ YA:) haftada 1 kilo die hedef koydum ben basarabilirsem 3 ayda 12 kilo yapıyo birbirmzi tesvik edersek veririz ins
sürekli giriyosan foruma çok iyi olur birbirimizi frenleriz motive ederiz :) ben de her hafta 1 kilo versem 4 ayda hallederim bu işi :) inşallah istediğimiz gibi olur bu sefer iradeli olur da veririz şu kiloları
o kızartmalara hamur işlerine abur cubura dayanmak çok zor olacak bi de acıkınca benim gözüm fena dönüyo haa :)

ilk bi iki hafta zorlanabilirz ama iradeli olursak alısırız. ben yeni girmeye basladm forma haftaiçleri burda olurum ins

ilk bi iki hafta zorlanabilirz ama iradeli olursak alısırız. ben yeni girmeye basladm forma haftaiçleri burda olurum ins
bende aynı haftaiçi burda olurum genelde inşallah birlikte veririz kiloları ama önce kendime tartı baskül bişey almam lazım :)

b
bende aynı haftaiçi burda olurum genelde inşallah birlikte veririz kiloları ama önce kendime tartı baskül bişey almam lazım :)
enm evde var yeni aldım işe yarar belki die ama dogru mu deil mi anlayamdm bi türlü annemlere gdp tartılıorm o daha fazla gösterio hangisine güvensem bilemedim :S

b

enm evde var yeni aldım işe yarar belki die ama dogru mu deil mi anlayamdm bi türlü annemlere gdp tartılıorm o daha fazla gösterio hangisine güvensem bilemedim :S
bi de o var tabi bende hiç hayatımda doğru tartan bozuk olmayan tartıya hiç raslamadım :)

evet diyet yemek :) yemek yemek unutulur mu yahu diyette olsa azcıkda olsa yeriz
valla ben hiç diet yemek bilmiorm hiç yedgmi de hatrlamıorm :S anca yaglı salcalı seyler biliorm :) ondan kaybediorm zaten yemeklerim de güzel oluyo yedikçe yiyorm. aksam işten gidip üşenmeden 3 cesit yemek hazrlayan bi insanım

aynen vaLLA aklıma ne gelirse üşenmem yaparım kocama da alıştırdım şimdi o da bende epey zorlanıcaz bakalım hayırlısı :)

aynen vaLLA aklıma ne gelirse üşenmem yaparım kocama da alıştırdım şimdi o da bende epey zorlanıcaz bakalım hayırlısı :)
aynı durumdayız :) esim futbolcu benm normalde gayet zayıf bi insandı suanda önünde göbek var:) yemeklermi cok seviyo ve fena alıstı cesit cesit yemk yemeye. yapmayı kesersem daynamaz gbi:)

o zaman bundan sonra yağlı bol kalorili yemeklere stop
Hergün hafif ve sağlıklı yiyeceklere merhaba diyoruz ve yediklerimizi yemek menümüzü buradan paylaşıyoruz anlaştık mı :)
bana uyar haftaiçi kurumun yemeklerini yiyorm aksamları da ne pişirsem de corba içcem sadece böyle düşündm ben uygulayabilirsem tabi. bgün mercimek corbası ve köfte var menümde. benm avantajm sekerle aram yok :)

bana uyar haftaiçi kurumun yemeklerini yiyorm aksamları da ne pişirsem de corba içcem sadece böyle düşündm ben uygulayabilirsem tabi. bgün mercimek corbası ve köfte var menümde. benm avantajm sekerle aram yok :)
bende akşama hafif bi çorba yaparım yanına salata yeter şimdilik zaten eşim işten 8 de geliyo o saaatten sonra da anca hafif bişeyler yememiz lazım :)
işin kötü tarafı ikimizde tatlı delisiyiz

bende akşama hafif bi çorba yaparım yanına salata yeter şimdilik zaten eşim işten 8 de geliyo o saaatten sonra da anca hafif bişeyler yememiz lazım :)
işin kötü tarafı ikimizde tatlı delisiyiz
Bayanlar harikasınız sizde benim gbi her öğünü paylaşın buraya birbirimize motive olalım

DüetyemeTE="bir garip muhasebeci, post: 39014790, member: 646052"]evet diyet yemek :) yemek yemek unutulur mu yahu diyette olsa azcıkda olsa yeriz [/QUOTE]
Diet yemekleri hiç yemedim ama hep kendi yemeğimi kendim yaptm taze fasulye,ıspanak,brokoli bunları yedim az yağlı tuz da az diet yemekleri yemeyin bn her yemekten yedim ama azzz cok azz hatta börek bile yemiştim oda çoook çook azdı bide şöyle nise var tamamen kesince bi seyi sonra birden saldırıyosun mesela bn nutella hiç yemedim geçen bi saldırdım kaşık kaşık yedim şimdi 1 gun arayla bi çay kaşığı yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…