İNŞ YA:) haftada 1 kilo die hedef koydum ben basarabilirsem 3 ayda 12 kilo yapıyo birbirmzi tesvik edersek veririz ins. hafta da bi gün belirleyelm söyleyelm kilolarmzı verip vermedgmze bakalım kabul edrsenz tabikilo vermemize de yardımcı olur inşallah :) bende iki gün içmesem hiç aklıma su içmek gelmez
sürekli giriyosan foruma çok iyi olur birbirimizi frenleriz motive ederiz :) ben de her hafta 1 kilo versem 4 ayda hallederim bu işi :) inşallah istediğimiz gibi olur bu sefer iradeli olur da veririz şu kilolarıİNŞ YA:) haftada 1 kilo die hedef koydum ben basarabilirsem 3 ayda 12 kilo yapıyo birbirmzi tesvik edersek veririz ins
ilk bi iki hafta zorlanabilirz ama iradeli olursak alısırız. ben yeni girmeye basladm forma haftaiçleri burda olurum inssürekli giriyosan foruma çok iyi olur birbirimizi frenleriz motive ederiz :) ben de her hafta 1 kilo versem 4 ayda hallederim bu işi :) inşallah istediğimiz gibi olur bu sefer iradeli olur da veririz şu kiloları
o kızartmalara hamur işlerine abur cubura dayanmak çok zor olacak bi de acıkınca benim gözüm fena dönüyo haa :)
bende aynı haftaiçi burda olurum genelde inşallah birlikte veririz kiloları ama önce kendime tartı baskül bişey almam lazım :)ilk bi iki hafta zorlanabilirz ama iradeli olursak alısırız. ben yeni girmeye basladm forma haftaiçleri burda olurum ins
enm evde var yeni aldım işe yarar belki die ama dogru mu deil mi anlayamdm bi türlü annemlere gdp tartılıorm o daha fazla gösterio hangisine güvensem bilemedim :Sbende aynı haftaiçi burda olurum genelde inşallah birlikte veririz kiloları ama önce kendime tartı baskül bişey almam lazım :)
bi de o var tabi bende hiç hayatımda doğru tartan bozuk olmayan tartıya hiç raslamadım :)b
enm evde var yeni aldım işe yarar belki die ama dogru mu deil mi anlayamdm bi türlü annemlere gdp tartılıorm o daha fazla gösterio hangisine güvensem bilemedim :S
aynen ya neyse hiç yoktan iyidir :)bi de o var tabi bende hiç hayatımda doğru tartan bozuk olmayan tartıya hiç raslamadım :)
birbirimize yemek tarifleri de verelim o zaman :)aynen ya neyse hiç yoktan iyidir :)
diyet yemek mi :) bence yemek yemeyi kısa süreli unutmamız lazım :)birbirimize yemek tarifleri de verelim o zaman :)
evet diyet yemek :) yemek yemek unutulur mu yahu diyette olsa azcıkda olsa yerizdiyet yemek mi :) bence yemek yemeyi kısa süreli unutmamız lazım :)
valla ben hiç diet yemek bilmiorm hiç yedgmi de hatrlamıorm :S anca yaglı salcalı seyler biliorm :) ondan kaybediorm zaten yemeklerim de güzel oluyo yedikçe yiyorm. aksam işten gidip üşenmeden 3 cesit yemek hazrlayan bi insanımevet diyet yemek :) yemek yemek unutulur mu yahu diyette olsa azcıkda olsa yeriz
aynen vaLLA aklıma ne gelirse üşenmem yaparım kocama da alıştırdım şimdi o da bende epey zorlanıcaz bakalım hayırlısı :)valla ben hiç diet yemek bilmiorm hiç yedgmi de hatrlamıorm :S anca yaglı salcalı seyler biliorm :) ondan kaybediorm zaten yemeklerim de güzel oluyo yedikçe yiyorm. aksam işten gidip üşenmeden 3 cesit yemek hazrlayan bi insanım
aynı durumdayız :) esim futbolcu benm normalde gayet zayıf bi insandı suanda önünde göbek var:) yemeklermi cok seviyo ve fena alıstı cesit cesit yemk yemeye. yapmayı kesersem daynamaz gbi:)aynen vaLLA aklıma ne gelirse üşenmem yaparım kocama da alıştırdım şimdi o da bende epey zorlanıcaz bakalım hayırlısı :)
o zaman bundan sonra yağlı bol kalorili yemeklere stoponun begenerek iştahlı yemesi benm iştahmı da acıyo :S
bana uyar haftaiçi kurumun yemeklerini yiyorm aksamları da ne pişirsem de corba içcem sadece böyle düşündm ben uygulayabilirsem tabi. bgün mercimek corbası ve köfte var menümde. benm avantajm sekerle aram yok :)o zaman bundan sonra yağlı bol kalorili yemeklere stop
Hergün hafif ve sağlıklı yiyeceklere merhaba diyoruz ve yediklerimizi yemek menümüzü buradan paylaşıyoruz anlaştık mı :)
bende akşama hafif bi çorba yaparım yanına salata yeter şimdilik zaten eşim işten 8 de geliyo o saaatten sonra da anca hafif bişeyler yememiz lazım :)bana uyar haftaiçi kurumun yemeklerini yiyorm aksamları da ne pişirsem de corba içcem sadece böyle düşündm ben uygulayabilirsem tabi. bgün mercimek corbası ve köfte var menümde. benm avantajm sekerle aram yok :)
Bayanlar harikasınız sizde benim gbi her öğünü paylaşın buraya birbirimize motive olalımbende akşama hafif bi çorba yaparım yanına salata yeter şimdilik zaten eşim işten 8 de geliyo o saaatten sonra da anca hafif bişeyler yememiz lazım :)
işin kötü tarafı ikimizde tatlı delisiyiz
Zaten en önemli şey motivasyon bazen ben yapamam diyorum ama bazen de bi heves geliyo bakalım kim kazanacak ben mi nefsim mi :)Bayanlar harikasınız sizde benim gbi her öğünü paylaşın buraya birbirimize motive olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?