76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

Akşam yemeğim:zeytinyağlı taze fasulye,4 kaşık yoğurt

Eklentiler

• IMG_20150121_170958.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 77
Bugün çok güzel geçti arkadaşıma pasta yaptım veee hic azıma bile sürmedim benim için büyük insanlık için küçük bir başarıbugün 975 kalori aldm 17:00 dan sonrada hiç bişey yemedim

Sahur menüm:1 dilim kepek ekmeği,domates,2 zeytin,2 dilim peynir,1 çay kaşığı nutella,10 tane kuru üzüm,15 tane leblebi

günaydınnn :) bgün sabah kahvaltısı ile diete hazırım ben de ama kalorilerimi hesaplayamıorm

Çok güzel fatsectret diye program var oradan hesaplayabilirsin
hımm bi bakıyım öglen yemeklernde calıstıgım kurum kalorisini hesaplıyo sagolsun :) bgünkü menüde 1260 kalori alcam biraz fazla gbi ama aksam yemegnde sadece corba içmeyi düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılıp aciliyetle kilo vermek istiyorum.Evlendikten sonra 16 kilo aldımm evleneli de sadece 1 buçuk sene oluyo eşimde bende çok kilo aldık ben başlarsam diyete belki o da başlar lütfen bana bi yol gösterin napmam gerekiyo nasıl beslenmem gerekiyo hiç bilmiyorum

bana benziosun ben evleneli de 6 ay oldu su anda 7 kilo aldım ama bi anda oldu 4 ay normal gttm 2 ayda aldım bu kiloyu noldu anlamadm :S

bana benziosun ben evleneli de 6 ay oldu su anda 7 kilo aldım ama bi anda oldu 4 ay normal gttm 2 ayda aldım bu kiloyu noldu anlamadm :S
evlendikten sonra abur cubura çok yüklendik akşam yatana kadar sürekli cips çekirdek vs. ne bulursak ağzımız da elimiz de alışmıştı bi kere ben bundan çok aldık diye düşünüyorum yoksa evlenmeden önce de çok yemek yerdim ve bu kiloya hiç gelmemiştim kilo aldığımın farkındaydım ama en fazla 3-5 kilo almışımdır diye hiç tartılmamıştım ama tartıya bi çıktım 15-16 kilo almışım ondan sonra ben şok tabi tartı bozuk falan diye iki üç yere bile tartıldım ama nafile

kıyafetlerinden anlamadın mı :) 15 kilo baya fazla biz esimle abur cubur yemiorz ama onn işnden dolayı cok gec saatte yemek yiyoruz bi de cips alıskanlıgım var o aldrdı bana kiloyu nerdeyse hergün yiyorum bi paket :S

kıyafetlerinden anlamadın mı :) 15 kilo baya fazla biz esimle abur cubur yemiorz ama onn işnden dolayı cok gec saatte yemek yiyoruz bi de cips alıskanlıgım var o aldrdı bana kiloyu nerdeyse hergün yiyorum bi paket :S
dar gelmeye başlamıştı ama nerden aldım nasıl da aldım valla anlamadım :)
ama kesin karar verdim artık bugünden itibaren başlıyorum eski halime kiloluyum diyodum ben aah o günler nerde şimdi olsa öp başına koy evlenmeden 60 kiloydum da :)

İYİYMİŞ :) ben de su anda 72 kiloym en az 12 kilo vermem lazım

İYİYMİŞ :) ben de su anda 72 kiloym en az 12 kilo vermem lazım
benim hedefim de 16 önce evlenmeden önce ki kiloma bi döneyim de gerisi bişey olur :) bi de ben hiç su içmiyodum şimdi gaza geldim masamın yanına 1,5 litre su koydum bakalım işten çıkana kadar bitirebilecek miyim :)

BENde de var o ya su içmeyi sevmiorm hiç aklıma gelmez su. hatta su anda da aklımda yoktu hatrlattn gidip su alayım bakalım sevsem de sevmesem de içmem lazım

BENde de var o ya su içmeyi sevmiorm hiç aklıma gelmez su. hatta su anda da aklımda yoktu hatrlattn gidip su alayım bakalım sevsem de sevmesem de içmem lazım
kilo vermemize de yardımcı olur inşallah :) bende iki gün içmesem hiç aklıma su içmek gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…