alışırız yaa insan nelere alışmıyo dimi amaBayanlar alışın böyle kahvaltıya çok ideal kahvaltılarınız
Evet kahvaltıda haşlanmış yumurta cok güzel tok tutuyor[/QUOTE][QUOTE="bir garip muhasebeci, postçok f9018648, member: mutlaka ]alışırız yaa insan nelere alışmıyo dimi ama
mutlaka deniycem yarın böyle kayısı kıvamında da çok güzel olur :)[/QUOTE]Evet kahvaltıda haşlanmış yumurta cok güzel tok tutuyor
Aynen bnde bayılırım kayısı kıvamında yemeye öbür türlü midem almıyor[/QUOTE]mutlaka deniycem yarın böyle kayısı kıvamında da çok güzel olur :)
bence de yanlışlık var bu işte
Bitanem sen kalori hesaplamayı nereden yapıyorsun bir elma 146 kalori aslaaaaa olmazmelek1818 .!.:22 Ocak 2015 Perşembe Kırmızı mercimek çorbası ( 282,00 kalori)
Kadınbudu Köfte (Pat.Kız.) ( 980,20 kalori)
Mantarlı Tarator ( 121,00 kalori)
Elma ( 146,00 kalori)
Toplam
1529,20 kalori
bu bgünkü yemek listem bu sekilde hesaplanmıs
canım az yediysen rahat ol bu kadar almış olamazsın zaten22 Ocak 2015 Perşembe Kırmızı mercimek çorbası ( 282,00 kalori)
Kadınbudu Köfte (Pat.Kız.) ( 980,20 kalori)
Mantarlı Tarator ( 121,00 kalori)
Elma ( 146,00 kalori)
Toplam
1529,20 kalori
bu bgünkü yemek listem bu sekilde hesaplanmıs
merhaba canım bu karatay diyeti nedir ben tam bilmiyorum duydum ama hiç araştırmadım daha inşallah istediğin sonuçları alırsın bende 77 kiloyum yani o civarda bişeyim daha çok almadıysam vermemişimdir bugün başladım bende diyete bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızmerhaba arkadaşlar bugün bende rejime başladım.Karatay diyetini uygulayacağım.İnş.istediğim kiloya ulaşırım.Şu an 75 kilodayım.
inş hemen hemen aynı kilodayız nasıl diteyn neler varmerhaba arkadaşlar bugün bende rejime başladım.Karatay diyetini uygulayacağım.İnş.istediğim kiloya ulaşırım.Şu an 75 kilodayım.
elma bile kaç kalori gözüküyocanım az yediysen rahat ol bu kadar almış olamazsın zaten
Karatay cok sağlıklı bir diyet mutlaka verirsin cnm hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlar bugün bende rejime başladım.Karatay diyetini uygulayacağım.İnş.istediğim kiloya ulaşırım.Şu an 75 kilodayım.
Nerden hesaplıuorsun de bakiimelma bile kaç kalori gözüküyo
canım benim telefona bi uygulama indirdim kalori hesaplıyo baktım elma en fazla 60 kalorielma bile kaç kalori gözüküyo
ozamn biizm liste yanlıs şişirmişlercanım benim telefona bi uygulama indirdim kalori hesaplıyo baktım elma en fazla 60 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?