76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

[Qaydır UOTE="rabia1558, post: 39197735, member: 651208"]Kahvaltım[/QUOTE]
2 aydır ilk defa bugün yedim peynirli yumurta nasılda özlemişim bugün tam 2 ay oldu diyet Yapalı kendime ödül olarak peynirli yağsız tuzsuz sahanda yumurta yapttım

Öğle yemeğinde: 1 kepçe yoğurt çorbası, 4 kaşık fasulye yemeği,4 adet sarma, 1 kase salata(yağsız,tuzsuz)

merhaba herkese,
dün evlenme teklifi aldım( oley oley oley:) ) bugün ilk iş diyete başlamak ve aranıza katılmak oldu:) çok zorlu bi yolum var çünkü yemeyi gerçekten seviyorum( 87 kiloyum boyum 1.67 en azından boyla kilom aynı olsun ( daha nişan düğün tarihi konuşmadık tabi ama 2 aya kadar istemeye gelirler heralde. hemen kilo vermem lazım uhuhuhuuhhu. elinizde liste var mı ne yapsam nasıl versem. diyet listesi olan paylaşabilir miii???

Bana takıl hayatını yaşa

Bana takıl hayatını yaşa

kilo veriyosak arkandayım:)

bu arada bugünkü mönüm:

sabah: yulaf ezmesi+yoğurt
1 bardak portal suyu ve nar suyu ( grip oluyorum )
3-5 tane kepekli grisini

öğlen: mercimek çorbası 2 dilim ekmek beyaz yedim kepekli yoktu
kısır dolma

ara: 2 tane mandalina 3-5 grisini
çay 2 şekerli

şu an çook açım eve gidince ıspanak varmış

Gerisini "ayselyildirim, post: 39208444, member: 657262"]bu arada bugünkü mönüm:

sabah: yulaf ezmesi+yoğurt
1 bardak portal suyu ve nar suyu ( grip oluyorum )
3-5 tane kepekli grisini

öğlen: mercimek çorbası 2 dilim ekmek beyaz yedim kepekli yoktu
kısır dolma

ara: 2 tane mandalina 3-5 grisini
çay 2 şekerli

şu an çook açım eve gidince ıspanak varmış[/QUOTE]
Grisini çok yemişsin bide beyaz ekmeği çıkar hayatından kahvaltı dışında kepeğide yeme çok zaten grisini yiyosn

Kahvaltım:haşlanmış yumurta,yarım dilim kızartılmış kepek ekmeği üzerine tulum peyniri,2hurma, 2 zeytin,yeşil çay
benim kahvaltım şöyle: 2 haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmeği 5 tane zeytin biraz lor peyneri çay.
arada 3 tane kuru kayısı yedim.
şimdi öğle yemeği söyledim: mercimek çorbası-köfte-salata

öğlen yemeğinden sonra grisini ve kuru kayısıya abandım 1 tane de sade türk kahvesi içtim :)
şimdi yine çok açım!!!!

[QUOTzorayselyildirim, post: 39227946, member: 657262"]öğlen yemeğinden sonra grisini ve kuru kayısıya abandım 1 tane de sade türk kahvesi içtim :)
şimdi yine çok açım!!!![/QUOTE]
Bnde az yiyorum moral bozuklugundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…