76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

Bak bana tarçın kivi bide yeşil çay çok iyi geldi tarçını meyvelerin üstüne falan dök yoğurta dök suya dök kivi sabahları boool yeşil çay

rabia1558 .!.:
Bak bana tarçın kivi bide yeşil çay çok iyi geldi tarçını meyvelerin üstüne falan dök yoğurta dök suya dök kivi sabahları boool yeşil çay
Ben diyetten öncede severdm diyetteyken de hemen her sabah içtim

Bak sende hergün benim gibi yediklerinin fotosunu çek adı üstüne diyet günlüğü herkes bu amaçla kullanıyor

Yeşilköy yarın alıp deniyicem. Ben aslında su içmeyi pek sevmem günlük bir bardak bile yetiyor bazen,. Dün 2,5 litre olsun diye baya zorladım kusacağım az kala şu tarçınıda deniyicem iyiki tanışmışız seninle bu arada ben Fatoş :)

Çok memOTE="Cristela, post: 38985676, member: 653526"]Yeşilköy yarın alıp deniyicem. Ben aslında su içmeyi pek sevmem günlük bir bardak bile yetiyor bazen,. Dün 2,5 litre olsun diye baya zorladım kusacağım az kala şu tarçınıda deniyicem iyiki tanışmışız seninle bu arada ben Fatoş :)[/QUOTE]
Cok memnun oldum Fatoş umarım sana bu yolda yardımcı olurum

Aynen bosver dumanı karatayı biz sağlıklı olanı yapalım boyun kaç ben 170 boy 76 kiloyu aslında 1 ay önce 83 kiloydum yani1 aydır diyet yapyorm ama tek başıma sıkıcı oluyor dye buraya üye oldm[/QUOTE]
Merakla bekliyorum paylaşımlarını. Bugün başladım ama gerçekten çok desteğe ihtiyacım var. Yapalım şu işi artık 7 seneden beri istikrarsız olduğumdan mutsuzummmmm

Yapalım "ayskaplan, post: 38985838, member: 482397"]Aynen bosver dumanı karatayı biz sağlıklı olanı yapalım boyun kaç ben 170 boy 76 kiloyu aslında 1 ay önce 83 kiloydum yani1 aydır diyet yapyorm ama tek başıma sıkıcı oluyor dye buraya üye oldm[/QUOTE]

Merakla bekliyorum paylaşımlarını. Bugün başladım ama gerçekten çok desteğe ihtiyacım var. Yapalım şu işi artık 7 seneden beri istikrarsız olduğumdan mutsuzummmmm[/QUOTE]
Yapalım yaparız tabiki de boy kilo kaç cnm

Amin canım hedefim 55 ah o günleri görsem şimdi kalorili hesapladım 995 yemişim bugün günlük kaç kalori yemem lazım ve kaloriyi en çok ne yakıyor

HayetE="Cristela, post: 38986250, member: 653526"]Amin canım hedefim 55 ah o günleri görsem şimdi kalorili hesapladım 995 yemişim bugün günlük kaç kalori yemem lazım ve kaloriyi en çok ne yakıyor[/QUOTE
Gayet iyi 1000 fen fazlaya çıkmamaya çalış ve kahvaltı,öğle,akşam,araları mutlaka ye BN ilk 6 öğün yedm tabi az az hepsi şimdi 5 öğün yiyorum

İmkan buldukça yürü,ip atla,pilates falanda çok iyidir hiiiç bişe yapamıyosan merdiven in çık 15 dk BN her fırsatta spor yapyorm

Valla çok iyi olur hırs olur aramızda hem bayıldım buna :) ben üç öğün yiyorum şimdilik haftaya bu sayıyı arttırabilirim

Uç öUOTE="Cristela, post: 38986352, member: 653526"]Valla çok iyi olur hırs olur aramızda hem bayıldım buna :) ben üç öğün yiyorum şimdilik haftaya bu sayıyı arttırabilirim[/QUOTE]
Üç ogün az ama bari 4 olsun bak BN yanımda kuru kayısı falan taşyodum ara öğünüm atlamasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…