Yarın hallederim bi tablo yaparız cuma günü kiloları bildiririZTamam süper o zaman hemen bi tablo hazırliyim bn
Canım bu gruba gel orhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esnek-diyet-arkadasligi.708543/page-678daha çok kişiyiz oraya yaz gün icinde yediklerini olan hem onlar sana daha iyi yardımcı olurTmm öpiçinde yediklm bende yattım
Bnde çok yapamıyorm cnm ama önemli olan yemene içmene dikkat etevlendim kilo aldım ben de diyete baslamak istiyorum ama gözüm kotkuyo sanırım. beni motive etcek tesvik olcagım seylere ihtiyacım varbaslayamıorm bi türlü size katılmak istiorm ama spor imkanım cok az haftaiçi calısıorm yürüyüş de yapamıcam
Canm benim yarını,pazartesiyi olan bekleme hemen simdi başlamelek1818 .!.:yarın baslamaya niyet ettim bakalım cok aktif olamasam da aranıza katılırım inş:)
suanda zaten yemek yemiorm aksam yemegnde dikkat ederm ins kafamda bi program olusturdum yarından itibaren de onu düzene sokmayı düşünüyorm. nişanlıyken 12 kilo vermiştim dikkat ederek ama evlennce daha da zorlastı kilo vermekCanm benim yarını,pazartesiyi olan bekleme hemen simdi başla
afıyet olsun cnm ne yedın resım tam anlasılmıyorÖğle yemeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?