8 aylık evlilik ve babasının sözünden asla çıkmayan bir eş!!!

Eşimde olsa gözünün yaşına bakmazdim kavgaysa kavga sonuçta adamın evladı değilim gitmem banane yani oğlu giderse kendi bilir, yerinizde olsaydım hayvancılık yapan ve ailesiyle ortak iş yapan adamla evlenmezdim.

Siz de bunu yediniz mi? Takriben kaç sene sonra uygulamaya geçer.Calistigi halde karısının eline bakmak gururunu incitmiyorsa bu adamla işiniz çok zor .

Beni koruyamayan korkak bir adama asla saygı duymam ve aynı yatağa giremem açıkçası

Ben fazla iyi niyetliyim galiba herkesin gönlü olsun derken kendimi mutsuz etmişim yeni yeni farkına varıyorum tatsızlık huzursuzluk çıkmasın diye hep sessiz kaldım herkeste bu durumu kullanmış

Konu sahibi füze atarak çok sert konuşuyoruz, nedenini açıklayayım:

Tam bebek isteyecek devredesiniz.

Şimdi çok seviyorum canım kocam diyorsunuz ya o koca aman çocuğu ucuz doktora götür aman devlette doğur aman kreşe gitmesin ne gerek var diyip iki gün sonra niye babama az hizmet ettin diye bağırdığında nefrete dönüşecek.

Evlada kıymaz demeyin kıyarlar.
Aşk güzeldir hoştur da anne sevgisini geçemez.

Biz o raddeye gelip tek başınıza çocuk büyütmeyin diye konuşuyoruz, zira baba tek kuruş vermez.

Çalışmazsam kendi işlerini yapmamı isterler işten çıkarsam sorunlar daha da büyür benim için hem zaten işten çıkmayı hiç düşünmedim sağlıklı olduğum sürece çalışacağım çocuk düşünüyorduk ama bu olaylar beni geri çekti çünkü düzelmeye yönelik bişey yok ortada sürekli yeni sıkıntılar çıkıyor

eşimin sevgisinden asla şüphe duymadım sevgi konusunda en ufak bir problemim yok
Böyle böyle anne babanın kıymetli kızları harcanıyor.Sabahtan akşama eşek gibi çalışıp eli boş cebinde şeyini sallaya sallaya eve gelen adama saygı duyup,koynuna alıyor güzelim kızlar yazık......

Mükemmel, size kesin çözüm.

“Kocacığım biliyorsun bebek istiyorduk ancak benim maaşım eve ancak yetiyor, bebeğe asla yetmez, asgari ücret versinler yoksa bebeğimiz hiç olmayacak”

Bakalım el mi yaman bey mi eşiniz babasından istemeye cesaret edecek mi yoksa miras için evlattan mı vazgeçecek?

Tepkisine göre zaten karar vermiş olursunuz, bizim birşey dememize gerek kalmayacak.

Açıkçası aklını kullanmayan insanlara aciyamiyorum, dediğiniz gibi karşı taraf kendini belli ediyor ama kızlar evde kalmışlar gibi yapışıp evleniyor, kendi düşen ağlamaz, bana çok uzak biri kalkicak her haftasonu beni zorla istemediğim yere götürecek ve sabahın 5 inde uyanicam cinnet geçirirdim hepsi korkar kaçardı o derece.( Geçenlerde bı geçirdim eşim şoka girdi 1 hafta etkisinden çıkamadı)
4 yaşındaki kızıma istemediği hiçbir şeyi yaptiramiyoruz zaten isteyerek bu şekilde yetistiriyorum. Koca insanlar nasıl hakkını koruyamaz inanamıyorum.

eşimin sevgisinden asla şüphe duymadım sevgi konusunda en ufak bir problemim yok
Bu nasıl bir sevgiymiş ya düşman başına!!

Valla hanımlar bu kadar sayfa nasıl dayandınız! Takılı kalmışssınız parada pulda gözüm yok. Hanımefendi tabiiki de gözünüz olmaz çünkü evi siz geçindiriyorsunuz eşinizin maaşı yok. Ayyy yordu konu ya

Kayinpederiniz bir erkek olarak oglununda eve katkisinin olmasi gerektigini gayet iyi biliyoken 300tl cep harcligi ile oglunu eve yolluyor. Hic utanmıyor. Cebimde kahve icmeye param yoksa ustume traktor yapsalar ne olur Allah aşkına? Esinizde 29 degil 9 yasinda gibi babasinin sozunden cikamiyor. Baba ben artik evlendim, evimin faturasi, mutfak masrafim var bu boyle yurumez diyemiyor. Hem etinizden hem sutunuzden faydalaniyolar haberiniz olsun. Esiniz kotu niyetli degil korkak ve olgunlasmamis ancak kayinoederiniz kotu niyetli.

Sakın işten çıkmayın. Çözümünüz işten çıkmak değil.
Asla asla çocuk düşünmeyin. Çocuklu hayat öyle sandığınız gibi tatlış olmuyor. Sağlam temeli olmayan evlilikleri bitiriyor genelde. Çok yorucu. Çok fedakarlık istiyor. Çocuğu bırakıp işe gitmek berbat bir şey. Ve siz işe kocanızın karnını doyurmak için gidiyor olacaksınız ya bu sizi çok yıpratacak o zaman. Şimdi gözünüze batmayanlar o zaman batacak. Boşansanız Nafaka da alamazsınız bu adamdan siz geliri yok gözüküyor. Mahvolursunuz bebekle tek başınıza.

Baba ben karımın parasını almak istemiyorum. Gururuma yediremiyorum faturamı ödetmeyi market alışverişimi yaptırmayı. al traktörü evi bana düzgün maaş ver diyemiyor.

Baba ben karımın parasını almak istemiyorum. Gururuma yediremiyorum faturamı ödetmeyi market alışverişimi yaptırmayı. al traktörü evi bana düzgün maaş ver diyemiyor.

Boyle diyebilmesi icin buyuyup, yetiskin bir birey oldugunun, aile kurdugunun, sorumluluklarinin oldugunun farkina varmasi lazim. Omur boyu babasindan aldigi harclikla gecinmis, simdi karisindan harclik alıyor

Hep iyi oldunuz bir işinize yaradı mı? Kötü olun.

Gitmemek niçin bahane üretmek çok kolay değil mi ya? Evet keşke bahaneye gerek kalmasa ama anlayacak insan değillermiş maalesef.

Başım ağrıyor, ahhh karnım ishal olmuşum ayılıyorum bayılıyorum sen git ben başımın çaresine bakarım off kuscam galiba. Eğer bir yerden kaçamıyorsam bunları denerim yani

Kendi isteğimle haftada 1 gün kayınpederime gidiyoruz. Bazen o bile zor geliyorken sizi düşünemiyorum. Ne migren ne gastrit her şeyim tutardı sinirden.

Boyle diyebilmesi icin buyuyup, yetiskin bir birey oldugunun, aile kurdugunun, sorumluluklarinin oldugunun farkina varmasi lazim. Omur boyu babasindan aldigi harclikla gecinmis, simdi karisindan harclik alıyor

Bu konu beni aşırı üzdü ya. Konu sahibinin kendi kızım olduğunu düşündüm de deliresim geliyor.

Hanımefendi tabiiki de gözünüz olmaz çünkü evi siz geçindiriyorsunuz eşinizin maaşı yok.
Konu sahibesi çok iyi niyetli, oturdukları ev muhtemelen evlenmeden önce alındı, eşinin 5 kuruş para alamadığı iş babasının üzerine, babasına ses çıkaramayan adam eşiyle ailesinin yanına gitmek istemiyor diye çok rahat kavga edebiliyor, kayınvalide evine gelen misafirlere hizmet ettiriyor, para konusu açılınca senin benim param mı var diyor, adam da babası kadar manipülasyoncu, bu sorun güzellikle çözülmez maalesef.

O traktörü satayım dese satmasına izin bile vermez babası. Adı onun sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…