her seferinde aynı laf bekara koca boşamak kolay bekara koca boşamak kolay cidden yeter ama.
bu konu için demiyorum her konuda aynı şeyi yazıyor bazı evli bayanlar.
biri hastanelik oluyo bekara koca boşamak
biri aldatılıyor bekara koca boşamak
biri başka bir kız uğruna dayak yiyor bekara koca boşamal
biri hamileyken başka kadın için terkediliyor bekara koca boşamak kolay
yani bi sınırı olmalı artık bunun da
kocanızı boşamak için illa şişlerle kırbaçlarla işkencemi yapması gerekiyor size?
evet bu tabirden evli oldugum halde bana da fenalik geldi.
evet bazen bekar arkadaslar bazi seyleri evli insanlarin dusundugu gibi dusunemiyor ama her konuda da bu ornegin verilmesi sinir bozucu.
katiliyorum size
öle güzel yazmışsın ki,okurken çok sinirlendim ne yazsam diye düşünüyodum,senin yazdıklarına aynen kayılıyorum konu sahibi arkadaş umarım herşey istedğin gbi olur,eşin değişir dicem amaaa ne yazık ki eşin son derece ukala ve saygısız bi insan bırak sana karşı sadece yaşından dolayı bile hürmet etmesi gereken annene bile oldukça saygısız konuşmuş,sende ağzının payını verememişsin

üzüldüm gerçekten neden bu kadar ezdiriyosun kendini

nese Allah kalbine göre versin...
konu sahibinin esinin yeni saygisizliklarini ve de konu sahibinin yine altta kaldigini okuyarak o sinirle yazmistim, demek ki senin hislerin de ayniymis canim ondan guzel gelmistir
canim benim adam bitane tokat atmis ki hanim dioki belkide yumrukturr ben sanmiyorum sadece adam guclu ya agir herhalde eli ki o da baksana neler demis yani haketmis demiyorum ama nebiliyim yani alttan almak lazim adamlar kizdimi sonunu goremiolar bazen hatta cogu zaman..
size inanamiyorum, ya erkeksiniz ya da burada bizle dalga gecmek icin bunlari yaziyorsunuz

insanlarin, ozellikle de kadinlarin, erkek ustunlugune boyle kucak acmasini anlamiyorum.
-erkekler kadinlara karsi zayiftir aman ha baskasina ilgi duyarlarsa kizmayin ellerinde degil...
-erkekler sinirlerinince gozleri bir seyi gormez, aman ha alttan alin yoksa dayak yersiniz.
dayak yerseniz suclu sizsiniz cunku alttan almadiniz, diklenip kasindiniz ve hakettiniz...
-erkektir ev isi yapmaz anca lok gibi yatar herseyi onune bekler, anasi-babasi oyle yetistirmis kocanizin sucu yok ki ustune gitmeyin alttan alin...ayagina corabina kadar giydirin...ustune calisin...isten gelin evle ve cocukla da ilgilenin...
-erkekler hamileligi anlayamaz o yuzden hamilelik doneminde asiri ilgi beklemeyin, erkeklerin kafasi boyle seylere calismaz ne de olsa...
ne bu yaaa erkekler o zaman insan degil yaratik!
ya da bayanlarin yapabildigi hic bir seyi yapamadiklari icin farkli yaratilmis bir insan turu de olabilir...

yok yok ya da biz bu durumu soyle aciklayalim: erkekler kadinlardan daha ustun goruldugu icin boyleler...
biz kadinlar da bu gorusu kabullenmisiz erkekleri boyle cekiyoruz...pohpohluyoruz ohh ne guzel daha da havalaniyorlar...