8 aylik hamileyim,evden kovuldum ve siddet gordum neden mi?

yazdıklarını okuyunca o tokadı yüzümde bende hisseder gibi oldum..bir kadın olarak çektiğin ızdırabı anlamaya çalışıyorum..henüz dünyaya gelmemiş bir can,ve o canın annesine yapılan şiddet..ayrılman tabiki en hayırlısı olur..ama karar senin..zor bir süreç ....Allah yardımcın olsun..

kusura bakmayin arkadaslar bi kac gundur yorumlari okuyup cevap yazma imkanim olmadi..butun yazilanlari okudum ama tesekkur ederim hepinize..
su an soyledigim gib evime dondum.. bi kac gundur evlendigimizden beri hic gezmedigim kadar gezdirdi esim beni..haftasonu cuma cumartesi hadi suraya gidelim hadi buraya gidelim filan..sasirdim cunku normalde yapmazdi.. umarim gozboyama degildir..yanliz simdi soyle bir sorun var arkadaslar ki buda canimi cok yakiyor.. ben evi terkedip annemlere gittigimde konuda yazdigim gibi ben ulasmadan esim mesaj cekmis anneme biz ayriliyoruz filan..neyse ben geldim annemlere olani biteni anlattim annemle konustum iste sonra dedim siz karismayin bu benim meselem.. annemde zaten sinir hapi kullanan bi kadin..cok alinganlasti filan neyse tamam zaten onun biseyler yapmasi gerek diye bi tavir takindi.. babamda isi zamana biarkmisti annem oyle dedi yani zaten cumartesi gittim carsamba dondum eve 4 gun olmus oldu bu sure icersinde babamda gel bakim anlat ne oldu demedi..aslinda normalde yapardi..daha oncede bazi seyloer yasandi o zaman yapmisti..esimlede konusmustu filan.. neyse ben kayinvalidemle telefonda konusmustum iste annemlerdeyken aramisti beni nolcak boyle diye..ablamida aramisti annemle gorusmek icin ama o an annem banyodaydi ablamlada konustular iste ve kayinvalidem dediki neden annenler biosey demiyor.. gidip kulagini cekselerya ne hala vurursun filan boyhle durursak daha kotu olmasin gibi..bende konustumuzda kayinvalideme dedimki ben bilerek istemedim karismalarini cunku bu defa isler daha abartili boyutta oldugu icin malum dogum var yakinda biaraya gelinecek nolursa olsun ailemede rest cekici tavirda konusursa babam hadi alttan alir ama annem dayanamaz olaylar bizden cikar aile meselesine donusur diye istemedim dedim..yani duzelecegi varsada duzelmez demeye getirdim..ama bugune kadar ailene bi saygisizlik yaptimiki bence yapmaz o kadarini boylede bi sonuca varilmazki filan dedi bende bisey yapilcaksa yapmasi gereken esim ne siz ne ailem ne baskasi dedim neyse guzellikle kapandi telefon..
sonra olanlari biliyosunuz..eve dondum filan ama esimle dun tatsiz bi konusma yasandi ki soyle..
bebege alinan esyalar ogun iste esim eve gelmiyor diye annemle ablam eve goturmusler kendi evlerine burdan gelip alirlar diye..neye biz dun alisverise gittik gittigimiz markette annemlerin karsisi..marketten ciktik esim hadi gidelim esyalarida alalim dedi tamam dedim..neyse kapiya yaklastik sen gir kapinin onune getir ben arabaya koyayim dedi..dedim esyalar yukaridaki odada ben indiremem bu halde..isteksiz bi sekilde yaklasti bu arada ben zile bastim annem acti kapiyi ben girdim iceri esimde arkamdan girdi ama yuzundeki gerginligi gordum ve tedirgin oldum o an.. annemde hafif cekingen..kirgin ama saka yapar gibi bi sekilde bakiyodu..esim merhaba anne gibi gecistirici bi sekilde yaninda gecmeye calisti annemde hafif laf vurur hafif sakaci tavirla kotuyum kizginim sana hangi yanagina vurayim gibi bi laf etti..sonra esim niyeymis gibi konustu annemde bi insan gelir olanlar icin ozurdiler filan deyince oda ben senden niye ozurrdileyecegim sen hicmi kocanla kusmedin ben kizinla baristimmi tamam gibi konustu neyse esyalari aldik hemen cikti esim hadi dedi bende anneme hoscakal dedim ciktim ama annemin surat dustu tabi..
arabada dedim neden annemin sakasina sakayla karsilik vermedin neden bu sogukluk boylemi olcak dedim..ama hemen cevabi hazirdi..onlar suclu..onlar beni aramadi kac gundur ne oldu oglum ne bitti diye.. bende dedimki ben engel oldum..sen ne dersen de sen mi yonetiyosun onlari dedi..sana sormadan arayamazmi madem beni oglu gibi gormusler bugune kadar filan dedi.. ben senin icin zamaninda herkesi karsima aldim dedi.. biz nisanliyken annesiyle bazi sogukluklar olmustu ama ben hicbizaman annenle gorusme karsina al filan demedim..hatta hep saygili davrandim ve onuda uyardim bu konuda..neyse iste onlari soyledi..ben senin icin yaptiysam sende benim icin yapacaksin dedi..ufff yani esim annemle babama kus su an..yani ne boyutta bilmiyorum..uzerine gitmek istemedim daha fazla ters tepmesin diye..zamana birakayim diyorum duzelirmi..ben istemiyorum kusluk olsun..bebek dogunca annemler gelince syratsiz suratsiz gezmesin kimse ortada.. simdi esim bana karsi bence hataliydi evet..ama aramamis olmalarina kizmasinda haklimi sizce? bana karsi davranislari cok iyi o yuzden sasirdim kaldim simdi offf

barışmanız çok iyi olmuş çok sevindim üçünüzün adına.. aileleri takma sen bebeğini eşini düşün bunlar her zaman yaşanır çözülür unutulur sen bebişine odaklan ve güzel yuvanın tadını çıkarr....

:14:
son mesajini sonuna kadar okuyamadim bile...
cunku sinir oldum...
sana ve ailene yapilan haksizligi gormuyorsun, gozlerin kor olmus gibi resmen.
baskasinin annesi-babasi olsa acar telefonu sen kizima nasil vurursun ustelik hamile, bir sey olsaydi hesabini nasil verecektin diye demedigini birakmazdi. yani kizlari karsi olsa bile dayanamazlardi bunu yaparlardi.
senin annen ya da ailenin diger fertleri olaya karismamis ve esine hic bir uyari falan yapmamisken(ki bu konuda aileni tebrik ediyorum, sabirlilarmis, benim ailem boyle bir sey karsisinda asla sessiz kalmazdi, bu olayi boyle sindiremezdi) esinin annene verdigi su cevap ''ben senden niye ozurrdileyecegim sen hicmi kocanla kusmedin ben kizinla baristimmi tamam'' cok ama cok saygisizca ve kustahca!
ben gordugum siddetin uzerine evime geri donseydim, ustune ustluk esim de hem suclu hem guclu olarak ailemden birine boyle bir cevap verseydi orada onu yerin dibine sokar cikarirdim.
kendini cok ezdiriyorsun. hadi anneni gecsek, bu lafi sana da buyuk bir saygisizlik cunku boyle konustugu kisi senin annen.
cok acik konusuyorum, bana muhtemelen kizacaksin ama uzgunum, sen bu gidisle daha cok ezileceksin bu bariz sekilde anlasiliyor.
suanki gebelik durumundan dolayi sana bosanmalisin gibi bir ogut veremem ama seni ve cocugunu bir gram haketmeyen bu adama gereginden fazla deger vererek sadece kendine zarar veriyorsun.
o kadar sey yasanmasina ragmen esin hala kendi sucundan kendine hakli gosterecek bir pay cikarmaya calisiyor gibi kustahca davraniyor. cok havalanmis...asagi cekmek lazim biraz...bunu da tek yapabilecek kisi sensin suanda...

öle güzel yazmışsın ki,okurken çok sinirlendim ne yazsam diye düşünüyodum,senin yazdıklarına aynen kayılıyorum konu sahibi arkadaş umarım herşey istedğin gbi olur,eşin değişir dicem amaaa ne yazık ki eşin son derece ukala ve saygısız bi insan bırak sana karşı sadece yaşından dolayı bile hürmet etmesi gereken annene bile oldukça saygısız konuşmuş,sende ağzının payını verememişsin:37:üzüldüm gerçekten neden bu kadar ezdiriyosun kendini:50:nese Allah kalbine göre versin...

Benim anlamadigim nokta herkes baska telden bi ses cikartio olmaz kaldirmam ihanet o bu su dayak dio da basina gelmeyen bilemez o yuzden burdaki kisiler evet kendi haklarini ve istedikleri seyelri yorumlari yazabilirler ama lutfen karsi tarafi uzmeden ve kendimizi onun yerine koyarak verelim bence herkes bosanin olmaz o bu su deyince bi aile mahvoluo kolaymi kurmak hayir degil onca yasanmis guzel ani var kari koca arasinda olur kavga gayette normal bence adamda kizmis ama iste diyorum kendi yerine gercekten koyun bu cumleyi soylerken sadece yarim agizla dusunmek degill.

Canim benim en dogru karari verdin bencede esine don hicbirsey olmamis gibide sunger cek dogumunda yaklasti ona odaklan.. hem bu tarz kavgalar birlesmeler aileleri daha da guclu kilar bu hale gelene kadar bicok aile ki 30 40 yillik evliler bile ne gibi drumlar atlattlar. ..
cok optum,.

Benim anlamadigim nokta herkes baska telden bi ses cikartio olmaz kaldirmam ihanet o bu su dayak dio da basina gelmeyen bilemez o yuzden burdaki kisiler evet kendi haklarini ve istedikleri seyelri yorumlari yazabilirler ama lutfen karsi tarafi uzmeden ve kendimizi onun yerine koyarak verelim bence herkes bosanin olmaz o bu su deyince bi aile mahvoluo kolaymi kurmak hayir degil onca yasanmis guzel ani var kari koca arasinda olur kavga gayette normal bence adamda kizmis ama iste diyorum kendi yerine gercekten koyun bu cumleyi soylerken sadece yarim agizla dusunmek degill.

Canim benim en dogru karari verdin bencede esine don hicbirsey olmamis gibide sunger cek dogumunda yaklasti ona odaklan.. hem bu tarz kavgalar birlesmeler aileleri daha da guclu kilar bu hale gelene kadar bicok aile ki 30 40 yillik evliler bile ne gibi drumlar atlattlar. ..
cok optum,.

tabi ki yaşamayan bilemez Allah da kimsenin başına vermesin,karı koca arasında olur kavga normaldir demişsiniz ama bu sıradan bi tartışma değil ki karnı burnunda karısını dövmüş adam bu hiçde normal değil,sünger çekilip hiç bişey olmamış gibi davranılması da kolay olmasa gerek...inşallah mutlu olur arkadaş ne diyelim zaten dönmüş bu saatten sonrada fazla bişey söylemek gereksiz aslında

canim benim adam bitane tokat atmis ki hanim dioki belkide yumrukturr ben sanmiyorum sadece adam guclu ya agir herhalde eli ki o da baksana neler demis yani haketmis demiyorum ama nebiliyim yani alttan almak lazim adamlar kizdimi sonunu goremiolar bazen hatta cogu zaman..

Barışmanıza çok sevindim..:71::71:Allah çocuğunuzu güle güle büyütmek nasip etsin inşallah..Herşeyi zamana bırakmalısın canım.Şu dönemde herşeyin ıncığını cıncığını kafana takmamalısın.Bunu bilerek yapmalısın çünkü hamilesin ve bebeğin için güçlü olman gerek.Bebeğini doğur ve kendinize gelin anne bebiş ..Sonra düşünürsünüz birşeyler hala ters giden birşeyler varsa.Lütfen üzme kendini:38:

ya ilk sayfayı okurken içim acıdı resmen neden bi adam hem eşine hem doğacak çocuğunun annesine hayat arkadaşına böyle davranır? barışmanız haırlı olsun umarım mutlu olursunuz ve bidaha eşin hata yapmaz

cok optum,.

ne???ben gerçekten inaanamıyorum bu yoruma

ne güzel bir yorum degilmi ..

Esine dön hic birsey olmamis gibi yasananlara bir sünger cek otur cocugunu dogur !!!

Iste bunu yapan bir cok Türk Kadinina bir örnek destek daha ..

Hamile diye cocuk dogunca mutsuz .. siddet gösteren bir baba ocagindami büyümek zoruunda ya ??
Siz olsaniz cocugunuzu böyle bir adamin yanindami büyütmek isterdiniz ..

Yasayan bilir diyorsunuz ya .. illaki yasamakkmi gerekir ..
Mantikli düsünebilen hicbir KADIN bunu kabullenip oturup SUSMAZ ...

Bir kadin erkek eve ekmek getiriyor diye ona mahkum olmamalidir ..
Kadin kendi basinada cok güzel ayaklarinin üstünde durabilir ..
böyle düsünenler yüzünden bir cok kadin sus pus oturup pencereden bakmaya bile korkuyor ..

neyse ya ... agir yorum yapmaya basladim k.bakmayin ..
ama bende böyle bisey yasadim ve ayaklarimin üzerinde pasa pasa durabildim .. SUSUP OTURMADIM ..

yaa inanamıyorum nasıl barış kocanla dersiniz?o bi insan yahu bi anneden bi eşten önce insan. hamileyken şiddet gören bi insan. şiddetin psikoljık olanı da vardır. illaki tokat yumruk gerekmez. adamın şu davranışına bakın.evlilikte böyle seyler olur diyen kadınlar yarın öbür gün sizin evladınızı da dövseler evlilikte böyle seyler olu yuvanı dagıtma mı diyeceksiniz?ben bu mantığı gerçekten anlayamadım.

benim içim acıdı bana vurdu diince, ben hamile olduğumda nasıl nazlatılmak istediğimi düşündüm. kadın dayak yemiş ya. öyle koca, öyle evlilik olmaz olsun. bnm okurken gözlerim doldu burda. ama affet dön yuvana yıkma yuvanı. hemcinslerim birinin "karısı " olmaktan önce insan olduğunu unutmamalı yazık!

kusura bakmayın, ben hamile insanlara hassasım ve bu olanları sindir diyen zihniyete saygı duymam!

cok optum,.

sizin bir şaka olduğunuzu düşünüyorum. bu yorum ancak komik bir şaka olabilir ancak.

madem dayak evliliği güçlendiren gerekli bi şey inşallah sizin kocanızda size hamileyken booolll bollll dayaklar atar ve güçlenir evliliğiniz.

sizin bir şaka olduğunuzu düşünüyorum. bu yorum ancak komik bir şaka olabilir ancak.

madem dayak evliliği güçlendiren gerekli bi şey inşallah sizin kocanızda size hamileyken booolll bollll dayaklar atar ve güçlenir evliliğiniz.

saol cnm bi an ben dünyaya tersinden bakıyorum sandım, nasıl bi mantık kafam almıyor!!çok doğru yazmışsın!:46::46:

gerçekten çok üzüldüm hem size hem ailenize ..
burda bize ayrıl boşan dayanma demek çok kolay bizim parmaklarımızdn çıkıyo ve bi süre sonra unutuyorz bunu..
ama karnında 8 aylık bebegn var bana kalırsa ayrılman en iyisi :97:çünkü çocugn belliki huzursuz bi ortamda büyück..
ama ayrılcak güce sahipmisn ? sanırım çalışıyosn aileninde destegi var :31:
allah güç kuvvet versin ablam en yakın zamanda en dogru kararı verirsn inş.. :26:

kusura bakmayin arkadaslar bi kac gundur yorumlari okuyup cevap yazma imkanim olmadi..butun yazilanlari okudum ama tesekkur ederim hepinize..
su an soyledigim gib evime dondum.. bi kac gundur evlendigimizden beri hic gezmedigim kadar gezdirdi esim beni..haftasonu cuma cumartesi hadi suraya gidelim hadi buraya gidelim filan..sasirdim cunku normalde yapmazdi.. umarim gozboyama degildir..yanliz simdi soyle bir sorun var arkadaslar ki buda canimi cok yakiyor.. ben evi terkedip annemlere gittigimde konuda yazdigim gibi ben ulasmadan esim mesaj cekmis anneme biz ayriliyoruz filan..neyse ben geldim annemlere olani biteni anlattim annemle konustum iste sonra dedim siz karismayin bu benim meselem.. annemde zaten sinir hapi kullanan bi kadin..cok alinganlasti filan neyse tamam zaten onun biseyler yapmasi gerek diye bi tavir takindi.. babamda isi zamana biarkmisti annem oyle dedi yani zaten cumartesi gittim carsamba dondum eve 4 gun olmus oldu bu sure icersinde babamda gel bakim anlat ne oldu demedi..aslinda normalde yapardi..daha oncede bazi seyloer yasandi o zaman yapmisti..esimlede konusmustu filan.. neyse ben kayinvalidemle telefonda konusmustum iste annemlerdeyken aramisti beni nolcak boyle diye..ablamida aramisti annemle gorusmek icin ama o an annem banyodaydi ablamlada konustular iste ve kayinvalidem dediki neden annenler biosey demiyor.. gidip kulagini cekselerya ne hala vurursun filan boyhle durursak daha kotu olmasin gibi..bende konustumuzda kayinvalideme dedimki ben bilerek istemedim karismalarini cunku bu defa isler daha abartili boyutta oldugu icin malum dogum var yakinda biaraya gelinecek nolursa olsun ailemede rest cekici tavirda konusursa babam hadi alttan alir ama annem dayanamaz olaylar bizden cikar aile meselesine donusur diye istemedim dedim..yani duzelecegi varsada duzelmez demeye getirdim..ama bugune kadar ailene bi saygisizlik yaptimiki bence yapmaz o kadarini boylede bi sonuca varilmazki filan dedi bende bisey yapilcaksa yapmasi gereken esim ne siz ne ailem ne baskasi dedim neyse guzellikle kapandi telefon..
sonra olanlari biliyosunuz..eve dondum filan ama esimle dun tatsiz bi konusma yasandi ki soyle..
bebege alinan esyalar ogun iste esim eve gelmiyor diye annemle ablam eve goturmusler kendi evlerine burdan gelip alirlar diye..neye biz dun alisverise gittik gittigimiz markette annemlerin karsisi..marketten ciktik esim hadi gidelim esyalarida alalim dedi tamam dedim..neyse kapiya yaklastik sen gir kapinin onune getir ben arabaya koyayim dedi..dedim esyalar yukaridaki odada ben indiremem bu halde..isteksiz bi sekilde yaklasti bu arada ben zile bastim annem acti kapiyi ben girdim iceri esimde arkamdan girdi ama yuzundeki gerginligi gordum ve tedirgin oldum o an.. annemde hafif cekingen..kirgin ama saka yapar gibi bi sekilde bakiyodu..esim merhaba anne gibi gecistirici bi sekilde yaninda gecmeye calisti annemde hafif laf vurur hafif sakaci tavirla kotuyum kizginim sana hangi yanagina vurayim gibi bi laf etti..sonra esim niyeymis gibi konustu annemde bi insan gelir olanlar icin ozurdiler filan deyince oda ben senden niye ozurrdileyecegim sen hicmi kocanla kusmedin ben kizinla baristimmi tamam gibi konustu neyse esyalari aldik hemen cikti esim hadi dedi bende anneme hoscakal dedim ciktim ama annemin surat dustu tabi..
arabada dedim neden annemin sakasina sakayla karsilik vermedin neden bu sogukluk boylemi olcak dedim..ama hemen cevabi hazirdi..onlar suclu..onlar beni aramadi kac gundur ne oldu oglum ne bitti diye.. bende dedimki ben engel oldum..sen ne dersen de sen mi yonetiyosun onlari dedi..sana sormadan arayamazmi madem beni oglu gibi gormusler bugune kadar filan dedi.. ben senin icin zamaninda herkesi karsima aldim dedi.. biz nisanliyken annesiyle bazi sogukluklar olmustu ama ben hicbizaman annenle gorusme karsina al filan demedim..hatta hep saygili davrandim ve onuda uyardim bu konuda..neyse iste onlari soyledi..ben senin icin yaptiysam sende benim icin yapacaksin dedi..ufff yani esim annemle babama kus su an..yani ne boyutta bilmiyorum..uzerine gitmek istemedim daha fazla ters tepmesin diye..zamana birakayim diyorum duzelirmi..ben istemiyorum kusluk olsun..bebek dogunca annemler gelince syratsiz suratsiz gezmesin kimse ortada.. simdi esim bana karsi bence hataliydi evet..ama aramamis olmalarina kizmasinda haklimi sizce? bana karsi davranislari cok iyi o yuzden sasirdim kaldim simdi offf

Evine dönmüşsün çok üzüldüm açıkçası.Kusura balkma ama senin kocandan bi halt olmaz.

Beni kocam 8 aylık hamileyken dövecek perişan edecek ben öyle baba evine gidicem.Babam da onu arayacak ne oldu oğlum neyiniz var diyeccek?En kibar tabiriyle hadi ordan lavuk diyorum kocanıza.Bu ne aymazlıktır.Benim babam arardı kocamı evet ama onu yaptıklarına pişman etmek için.

Siz çok şımartmışsınız bu adamı ki aileneze çemkirecek hakkı buluyor kendinde.Neyse çok sinirlendim.Umarım mutlu olursunuz

Akşam eşim kızımı severken sordum (kızım 17aşırı bağlı halen sanki 5 yaşında gibi sever) senin kızına damat müsveddesi bunları yapsa ne yapardın? Önce yüzü şok oldu sonra onu iyi bir benzetirdim dedim ve sinirlendi!! Zaten başka türlü davranan baba değil olsa olsa çakma babadır!!

canım çok üzüldüm hatta tüylerim diken diken oldu benim annemde kardeşime hamileyken babamdan şiddet görüyordu çok zor birşey çocugunu elinden almasına imkan yok çünkü hamileyken seni dövmüş o halde evden kovmuş dava açsa bile sütten kesilmeyen bebegi hiç bir hakim anneden ayırıp babaya veremezz sana şiddet uygulayacak hemde çocugu alacak yok yaa nerde yaşıyor bu adam sıkıyorsa alsın alamaz üstünede nafaka verir adalet onun istediği gibi olmuyorr sen sakın üzülme çocugunu sağlıkla al kucagına ya ne kadar kötü insan var moralim bozuldu resmen severek evlen gördüğün muameleye bak :70::70::70::70::70::70::70:

Ben yasamis kadar oldum,bogazim dugum dugum oldu. Allah sabir versin, bebegine saglik versin insallah. Hayat bu herkez yasiyor boyle seyler ama esiyle ama annesiyle ama komsusuyla olsun sabir istemek gerekir Allah dan. Dualarim seninle.. Insallah gecer mutlu gunler yasarsiniz bebeginle.

her seferinde aynı laf bekara koca boşamak kolay bekara koca boşamak kolay cidden yeter ama.
bu konu için demiyorum her konuda aynı şeyi yazıyor bazı evli bayanlar.
biri hastanelik oluyo bekara koca boşamak
biri aldatılıyor bekara koca boşamak
biri başka bir kız uğruna dayak yiyor bekara koca boşamal
biri hamileyken başka kadın için terkediliyor bekara koca boşamak kolay
yani bi sınırı olmalı artık bunun da
kocanızı boşamak için illa şişlerle kırbaçlarla işkencemi yapması gerekiyor size?

evet bu tabirden evli oldugum halde bana da fenalik geldi.
evet bazen bekar arkadaslar bazi seyleri evli insanlarin dusundugu gibi dusunemiyor ama her konuda da bu ornegin verilmesi sinir bozucu.
katiliyorum size
:14:

öle güzel yazmışsın ki,okurken çok sinirlendim ne yazsam diye düşünüyodum,senin yazdıklarına aynen kayılıyorum konu sahibi arkadaş umarım herşey istedğin gbi olur,eşin değişir dicem amaaa ne yazık ki eşin son derece ukala ve saygısız bi insan bırak sana karşı sadece yaşından dolayı bile hürmet etmesi gereken annene bile oldukça saygısız konuşmuş,sende ağzının payını verememişsin:37:üzüldüm gerçekten neden bu kadar ezdiriyosun kendini:50:nese Allah kalbine göre versin...

konu sahibinin esinin yeni saygisizliklarini ve de konu sahibinin yine altta kaldigini okuyarak o sinirle yazmistim, demek ki senin hislerin de ayniymis canim ondan guzel gelmistir :27:

canim benim adam bitane tokat atmis ki hanim dioki belkide yumrukturr ben sanmiyorum sadece adam guclu ya agir herhalde eli ki o da baksana neler demis yani haketmis demiyorum ama nebiliyim yani alttan almak lazim adamlar kizdimi sonunu goremiolar bazen hatta cogu zaman..

size inanamiyorum, ya erkeksiniz ya da burada bizle dalga gecmek icin bunlari yaziyorsunuz :47:
insanlarin, ozellikle de kadinlarin, erkek ustunlugune boyle kucak acmasini anlamiyorum.

-erkekler kadinlara karsi zayiftir aman ha baskasina ilgi duyarlarsa kizmayin ellerinde degil...
-erkekler sinirlerinince gozleri bir seyi gormez, aman ha alttan alin yoksa dayak yersiniz.
dayak yerseniz suclu sizsiniz cunku alttan almadiniz, diklenip kasindiniz ve hakettiniz...
-erkektir ev isi yapmaz anca lok gibi yatar herseyi onune bekler, anasi-babasi oyle yetistirmis kocanizin sucu yok ki ustune gitmeyin alttan alin...ayagina corabina kadar giydirin...ustune calisin...isten gelin evle ve cocukla da ilgilenin...
-erkekler hamileligi anlayamaz o yuzden hamilelik doneminde asiri ilgi beklemeyin, erkeklerin kafasi boyle seylere calismaz ne de olsa...

ne bu yaaa erkekler o zaman insan degil yaratik!
ya da bayanlarin yapabildigi hic bir seyi yapamadiklari icin farkli yaratilmis bir insan turu de olabilir... :37:
yok yok ya da biz bu durumu soyle aciklayalim: erkekler kadinlardan daha ustun goruldugu icin boyleler...
biz kadinlar da bu gorusu kabullenmisiz erkekleri boyle cekiyoruz...pohpohluyoruz ohh ne guzel daha da havalaniyorlar...

Hiçbir yorumu mesajı okumadım ilk mesajdan sonra...
Seni hiç tanımama rağmen senin için ağlıyorum.
Çok üzüldüm, senin ve bebeğin için.
Yaşadıklarından sonra bebeğinin doğumu geldi aklıma.
Hastane odasında birbirinize sımsıkı sarılacakken, belki ayrılmış belki barışmış olacaksınız.
Ne olursa olsun çok kırgın olacaksın eşine.
Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.

Back
X