Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar ben de yediklerimi yazayım

sabah
1 yumurta (yağsız tavada)
domates
salatalık
1 dilim peynir
2 dilim keten tohumlu ekmek

ara
1 kuru incir
1 ceviz
10 adet kellogs domatesli kekikli bisküvi (10 tanesi 66 kaloriymiş)

öğlen
4 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak light süt

ara
2 dilim bademli sütlü çikolata

akşam
1 tabak etli kuru fasülye
1 dilim keten tohumlu ekmek
salata (yağsız)

gece
2 küçük dilim naneli çikolata

afiyet olsun çok güzel olmuş:))

tecrübeye yorum yapılmaz ama zannımca ağır olmuş gibi:))

yorum yapmıyorum sadece beğeniyorum...

spora oldukça istikrarlı devam ediyorsun süpersin...

kasım ayıydı galiba ben bıraktığımda bende bakayım
peki kaptanım takımın kuralları neler

Bildigin kurallar canim.gunluk menu gunluk en az 5 mesaj cuma sabah kilo bildirimi.ekstra olarak haftalik hedef belirleme ve cuma kilo bildiriminden sonra bunu yazma ama bu istege bagli.

Menun normal bi beslenme olmus gibi yani diyet gibi degil ama bu hafta gecis gibi olsun.yada belki sen boyle kilo veriyosundur.

Albeni... simdi sana diyecegim form biskuviden ogun olur mu diye ama bende bu oglen boyle yaptim mecburiyetten spor guzel olmus.

yoğun bir günün sonunda günün hesabını yazacağım:))

güne kır kahvaltısıyla başladık çiçekler arasında:)) hamarat arkadaşlarım oldukça zor zayıflarım

2 tane sigara böreği peynir zeytin yumurta poaça(poaçayı sabahtan akşama kadar parça parça yedim her tenefüs bir parça)

öğle yok

ara çilek çiğköfte

akşam pilav üstü tavuk döner yarım domates

ara 2 elmalı pasta türk kahvesi:))

bu hafta okulda harcadığım eforu spordan sayacağım. iki sınıfa birden bakıyorum bu sınıflar ayrı bloklarda. bloklar arası 200 metreden fazla en az 20 kere gidip geliyorum o yolu sınıfta hiç oturamadığımda artı oluyor.
bugün yine fazla kaçırdım bir saat spor yapmadan yatmam:))

herkese iyi geceler....

Canim tekrar gecmis olsun kendine dikkat et lutfen.mevsimi geldi sayilir yuzmeye baslarsin.ama oncesinde daha hafif sporlar yap lutfen zaten pek bisey kalmadi hedefine.ayrica menulerini de hafiflettin boyle devam canim.

misafirlerimi ugurlayip geldim.menumu yazayim hemen sabah bi kase kfleks ara bi paket diyet biskuvi oglen ve ara bi paket diyet biskuvi aksam 4 kasik tavuk sote yarim dilim ekmek ara turk kahvesi yarim tane ek bi catal browni tadina bakmak lazim degil mi?spor yok ama malum misafir oncesi ve sonrasi hep ayaktaydim.

menü gayet az ve hafif olmuş

tatlım o çikolatalar neydi demicem benim menüyü görünce hayran kalacaksınız

yoğun tempolu bir gün yakmışsındır

işte idolüm benim utanmazım ben yaaa okadar söylüyorum ama hiç uygulama yok kına beni zaten bu gidişle ben takımdan atılırım

hoşgeldin aramıza melike bol kg vermeler diliyorum sana
bu arada ben takımın hafta sonu cozutuğuyum gerçi bu hafta içide gitti ama neyse

bayılırım domata :)
gayet hafif göründü bana menü

günaydın herkese
benim için dün kara gündü

tüüüü kaka bana yerken utanmadın yazarken nasılda utanıyorsun kendime ceza vermem lazım
sabah gayet iyi başlamıştı
sabah:7 gibi light süt
9 gibi tost ve çay

ara: 2 form bisküvi yeşil çay

öğle: fırın patates köfte yarım prosiyon çorba cacık ve bir dilim kepek ekmek

ara: biberiye çayı
işyerindeki arkadaşım yanıma bir tabakla geldi dedim kızzzz bu ne kaynanası yapmış yapmaz olasıca
bir dilim ıspanaklı börek ve bir kurabiye
ben akıllı şimdi bunları yedim akşama birşey yemeyim diye 6da yarım elma yedim güya eve gidince salata yicektim sadece bababaa sen
gittim anama kızı almaya bizim gelinde orda ablacım ablacım hoşgeldin dedi bize kızcaksın ama biz bugün mantı yaptık dedi neeeeeeeeeeeeee dedim ben gidiyorum eve yememem lazım arkadan annem çıktı elinde terlik
ahh anne olmak böyle birşey işte gözlerin çukura düştü bir deri bir kemik kaldın başladı saymaya sen beni çok üzüyonda felan filan neyse kıramadım annemi ama aklımda mantıda zaten
biz yozgatlıyız ya birde güzel yapar annem oturdum 1 bucuk tabak yedim sonradan cok afedersınız ohaaaa dedim kendime daha yıcem heeee tabikide yemedimmm işte böyle
spor olarak eğer sayarsanız 90 karın hareketi 120 bel ve kol hareketleri ve artı olarak 15 dk yürüyüş tabi bunları mantıyı yemeden önce yapmıştım onuda hesaba katarsak benım mantılar hopppp kg oldu
şimdi beni takımdan atabilirsiniz

canım hiç üzme kendini bugün dengeleyebilirsin daha cumaya var
az ye bugün ve çok spor yap mühim olan denge
tabiki yiyeceksin tabi 1,5 tabak fazla ama sen diyeti bırakıncada mantı yemeyecekmisin elbette yiyeceksin
o yüzden soru yapma spor yap ve bol bol su iç

canım ne hafif bir menü böyle süper gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…