Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Albeni... simdi sana diyecegim form biskuviden ogun olur mu diye ama bende bu oglen boyle yaptim mecburiyetten spor guzel olmus.

Of kaptancım yemek yaptığım zaman yemek götürüyorum okulada yemek yoksa beslenebildiğimin en hafifi beslenmeye çalışıyorum:)

Tatlım birazcık fazla olmuş sanki yürüyüş yaptıysan eğer erimiştiiir bile :)

ohhhh misafirli bir günü bukadar hafif atlattıysan mükemmelsin canım

tatlım sende farkındasın çoook abartılı bir gün olmuş Ama tabikide senin takımda atmıycaaaaz sensiz zayıflamayıııız :)ama lütfen bugün yediklerine dikkat et ve cuma pişman olma olur mu tatlım :)

ah canım benim gaza gelirim inşallah
şimdilik iyi gidiyorum yaa dikkat ettimde benim mide nekadar genişlemiş
yedim ama hala açım ama dayanabilirim şimdi akşamı nasıl kurtarırırm onu düşünüyorum

Çok geçmiş olsuuuun canııım
Menüde çoook hafif olmuş :)turşu kavurmayı bende çok beğenmiştim birgün evimde denemek istiyorum :)

ah canım benim gaza gelirim inşallah
şimdilik iyi gidiyorum yaa dikkat ettimde benim mide nekadar genişlemiş
yedim ama hala açım ama dayanabilirim şimdi akşamı nasıl kurtarırırm onu düşünüyorum

lütfen gaza gel canımcııım bak yaz geliyor giyisiler inceldi inan daha çok düşünüyorum nasıl giyinicem diye yok oram çıktı yok buram çıktı offff
ve gerçekten insan yedikçe yiyiyor dur durak yok çok doymakbilmeyen bir nefsimiz var
Akşam için keten tohumlu kocaman bir kasse yoğurt ile kocamann bir kase salata yiyebilirsin hem mideni doyurursun hemde mideni tatlım:)

aynen canım doymak bilmiyom yaaa
bende öyle yapmayı düşünüyorum akşama doyar dimi midem

Merhaba kızlar.
Bugün önceki günümü yazmakta biraz geciktim.Hava güzel olunca oğluşumla hem dışarda hem balkonda güzel zaman geçirdik.Ev işi vs diyince yeni oturabildim daha.

dün yediklerim

sabah :
-2 dolu yemek kaşığı yoğurt,2 yemek kaşığı meyveli müsli,2 hurma (karıştırıp yedim)

ara :
-7-8 tane cips (neyse ki bitti paket)

öğlen :
- 1 porsiyon nohutlu ekşili köfte,2 dilim ekmek (ekmek fazla kaçtı biraz)

ara :
- 1 elma

akşam :
- 1 kase yoğurt,karışık salata,1 dilim ekmek

ara :
- 4-5 tane diyet bisküvi

spor olarak 1 saat bebek arabası ile yürüyüş.

Telafi etmek için 2 günün var...Bence edersin

Çok geçmiş olsun..İshal salgını var sanırım.

Sozde sabah erken kalktim spor yapayim diye sporun uzerine yarim simiti happur huppur goturdum bende zayiflarsam sisman kimse kalmaz

Aynennn...Ben zayıflarsan şişman kimsecikk kalmazz

kardio ile albeni uçup gitmiştir

Çok geçmiş olsun symrne...Sağlığın için biraz dinlenmelisin

sağol canımm galiba
salgın ama iyi de oldu bu arada içim temizlendi bir nevi detoks

Kızlar oğluşum için uydurmasyon kurabiye yaptım ama nefis olmuş.Şimdiden pişman oldum yaptığıma.
Cısssss,onlar oğluşunnn

Tarifimizde beyaz un yerine tam buğday unu kullandım.Tatlandırıcı olarak pekmez ve hurma kullanıp tarçın ile tatlandırdım.
Yarım pakette t.yağ var içinde.Arada bir kaçamak yapıp ağzıma atarım diye düşündüm ama tutmasalar oturup 1 tepsiyi yerim

canım keşke yapmasaydın olunca yeniyor malesef
ama tıtı kendini işte sabır ve irade şimdi anlaşılıyor
sakın yeme cumaya 1 gün kaldı yazık etme bütün haftaya

canım valla cok az yiyorsun maşallah oğlun emiyormu hala sütün ne durumda peki

Son düzenleme:
ayy çok beğendimmm
tövbe yarabbimm.vermicek inşallahhh

Toplantim 5 de bitti bitkin halde eve gel yemek cocuklar derken simdi de misafirim var gece gelirim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…