- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
spora oldukça istikrarlı devam ediyorsun süpersin...
Albeni... simdi sana diyecegim form biskuviden ogun olur mu diye ama bende bu oglen boyle yaptim mecburiyetten spor guzel olmus.
yoğun bir günün sonunda günün hesabını yazacağım:))
güne kır kahvaltısıyla başladık çiçekler arasında:)) hamarat arkadaşlarım oldukça zor zayıflarım
2 tane sigara böreği peynir zeytin yumurta poaça(poaçayı sabahtan akşama kadar parça parça yedim her tenefüs bir parça)
öğle yok
ara çilek çiğköfte
akşam pilav üstü tavuk döner yarım domates
ara 2 elmalı pasta türk kahvesi:))
bu hafta okulda harcadığım eforu spordan sayacağım. iki sınıfa birden bakıyorum bu sınıflar ayrı bloklarda. bloklar arası 200 metreden fazla en az 20 kere gidip geliyorum o yolu sınıfta hiç oturamadığımda artı oluyor.
bugün yine fazla kaçırdım bir saat spor yapmadan yatmam:))
herkese iyi geceler....
misafirlerimi ugurlayip geldim.menumu yazayim hemen sabah bi kase kfleks ara bi paket diyet biskuvi oglen ve ara bi paket diyet biskuvi aksam 4 kasik tavuk sote yarim dilim ekmek ara turk kahvesi yarim tane ek bi catal browni tadina bakmak lazim degil mi?spor yok ama malum misafir oncesi ve sonrasi hep ayaktaydim.
tatlım sende farkındasın çoook abartılı bir gün olmuşgünaydın herkese
benim için dün kara gündü
tüüüü kaka bana yerken utanmadın yazarken nasılda utanıyorsun kendime ceza vermem lazım
sabah gayet iyi başlamıştı
sabah:7 gibi light süt
9 gibi tost ve çay
ara: 2 form bisküvi yeşil çay
öğle: fırın patates köfte yarım prosiyon çorba cacık ve bir dilim kepek ekmek
ara: biberiye çayı
işyerindeki arkadaşım yanıma bir tabakla geldi dedim kızzzz bu ne kaynanası yapmış yapmaz olasıca
bir dilim ıspanaklı börek ve bir kurabiye
ben akıllı şimdi bunları yedim akşama birşey yemeyim diye 6da yarım elma yedim güya eve gidince salata yicektim sadece bababaa sen
gittim anama kızı almaya bizim gelinde orda ablacım ablacım hoşgeldin dedi bize kızcaksın ama biz bugün mantı yaptık dedi neeeeeeeeeeeeee dedim ben gidiyorum eve yememem lazım arkadan annem çıktı elinde terlik
ahh anne olmak böyle birşey işte gözlerin çukura düştü bir deri bir kemik kaldın başladı saymaya sen beni çok üzüyonda felan filan neyse kıramadım annemi ama aklımda mantıda zaten
biz yozgatlıyız ya birde güzel yapar annem oturdum 1 bucuk tabak yedim sonradan cok afedersınız ohaaaa dedim kendime daha yıcem heeee tabikide yemedimmm işte böyle
spor olarak eğer sayarsanız 90 karın hareketi 120 bel ve kol hareketleri ve artı olarak 15 dk yürüyüş tabi bunları mantıyı yemeden önce yapmıştım onuda hesaba katarsak benım mantılar hopppp kg oldu
şimdi beni takımdan atabilirsiniz
tatlım sende farkındasın çoook abartılı bir gün olmuşAma tabikide senin takımda atmıycaaaaz sensiz zayıflamayıııız :)ama lütfen bugün yediklerine dikkat et ve cuma pişman olma olur mu tatlım :)
günaydın kızlar ben dün hastaydım o yüzden işe gitmedim ve burayada gelemedim kusura bakmayın
midemi üşütmüşüm de midem bulanıyordu ve malesef isalde vardı gece uyuyamadım hiç
bugün iyiyim çok şükür tabi midem bulanınca bişey yiyemedim
düm öğle düzeldim bir dilim ekmek biraz peynir birz zeytin yedim
öğleden sonra 1 haşlanmış patates yedim
akşam 1 tabak nohut yemeği biraz pilav biraz turşu kavurma
spor yok hiç halim yoktu 2,5 litre su
ah canım benim gaza gelirim inşallah
şimdilik iyi gidiyorum yaa dikkat ettimde benim mide nekadar genişlemiş
yedim ama hala açım ama dayanabilirim şimdi akşamı nasıl kurtarırırm onu düşünüyorum
lütfen gaza gel canımcııım bak yaz geliyor giyisiler inceldi inan daha çok düşünüyorum nasıl giyinicem diye yok oram çıktı yok buram çıktı offff
ve gerçekten insan yedikçe yiyiyor dur durak yok çok doymakbilmeyen bir nefsimiz var
Akşam için keten tohumlu kocaman bir kasse yoğurt ile kocamann bir kase salata yiyebilirsin hem mideni doyurursun hemde mideni tatlım:)
günaydın herkese
benim için dün kara gündü
tüüüü kaka bana yerken utanmadın yazarken nasılda utanıyorsun kendime ceza vermem lazım
sabah gayet iyi başlamıştı
sabah:7 gibi light süt
9 gibi tost ve çay
ara: 2 form bisküvi yeşil çay
öğle: fırın patates köfte yarım prosiyon çorba cacık ve bir dilim kepek ekmek
ara: biberiye çayı
işyerindeki arkadaşım yanıma bir tabakla geldi dedim kızzzz bu ne kaynanası yapmış yapmaz olasıca
bir dilim ıspanaklı börek ve bir kurabiye
ben akıllı şimdi bunları yedim akşama birşey yemeyim diye 6da yarım elma yedim güya eve gidince salata yicektim sadece bababaa sen
gittim anama kızı almaya bizim gelinde orda ablacım ablacım hoşgeldin dedi bize kızcaksın ama biz bugün mantı yaptık dedi neeeeeeeeeeeeee dedim ben gidiyorum eve yememem lazım arkadan annem çıktı elinde terlik
ahh anne olmak böyle birşey işte gözlerin çukura düştü bir deri bir kemik kaldın başladı saymaya sen beni çok üzüyonda felan filan neyse kıramadım annemi ama aklımda mantıda zaten
biz yozgatlıyız ya birde güzel yapar annem oturdum 1 bucuk tabak yedim sonradan cok afedersınız ohaaaa dedim kendime daha yıcem heeee tabikide yemedimmm işte böyle
spor olarak eğer sayarsanız 90 karın hareketi 120 bel ve kol hareketleri ve artı olarak 15 dk yürüyüş tabi bunları mantıyı yemeden önce yapmıştım onuda hesaba katarsak benım mantılar hopppp kg oldu
şimdi beni takımdan atabilirsiniz
günaydın kızlar ben dün hastaydım o yüzden işe gitmedim ve burayada gelemedim kusura bakmayın
midemi üşütmüşüm de midem bulanıyordu ve malesef isalde vardı gece uyuyamadım hiç
bugün iyiyim çok şükür tabi midem bulanınca bişey yiyemedim
düm öğle düzeldim bir dilim ekmek biraz peynir birz zeytin yedim
öğleden sonra 1 haşlanmış patates yedim
akşam 1 tabak nohut yemeği biraz pilav biraz turşu kavurma
spor yok hiç halim yoktu 2,5 litre su
Sozde sabah erken kalktim spor yapayim diye sporun uzerine yarim simiti happur huppur goturdum bende zayiflarsam sisman kimse kalmaz
menümü yazayım
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, omlet, peynir, 1 zeytin
ara:kahve, 1 tane diyet bisküvi
öğle: ezogelin çorbası, etli taze fasulye, salata, 2 kemalpaşa tatlısı
ara: 2 tane diyet bisküvi
akşam: 1 tabak kuru fasulye, 1 biber dolması, 1 dilim ekmek, 1 dilim kek
MENÜÜM
SABAH:
2dilim ekmek
yumurta
peynir
5zeytin
domat :)
ÖĞLE:
1albeni(hastayım dedim arkadaşım moral olsun diye almış:))
yoğurt
4etiform mısırlı
AKŞAM:
2etiform mısırlı
yoğurt
1avuç leblebi muz
sütlü nescafe
SPOR:Saoalnda 70dak.kardio 500 cal.
ah Melikecim spor yaparken kasımı zedelemişim..
menisküs zedelenmesi de diğer bacakta, o tamamen koşu bantlarından kaynaklanıyormuş..
artık koşu bandına çok fazla çıkmayı düşünmüyorum.
bir de doktor dizlere ağırlık verilmeyen sporları tavsiye etti..mesela artık step derslerine girmeyi düşünmüyorum.
bu hafta dinleneyim de, bakacağız duruma..
yeniden burada olmana çok sevindim Melikecim, dilerim herşey yolundadır..
Çok geçmiş olsuuuun canııım
Menüde çoook hafif olmuş :)turşu kavurmayı bende çok beğenmiştim birgün evimde denemek istiyorum :)
sağol canımm galiba
Telafi etmek için 2 günün var...Bence edersin
Çok geçmiş olsun..İshal salgını var sanırım.
Aynennn...Ben zayıflarsan şişman kimsecikk kalmazz
kardio ile albeni uçup gitmiştir
Çok geçmiş olsun symrne...Sağlığın için biraz dinlenmelisin
Kızlar oğluşum için uydurmasyon kurabiye yaptım ama nefis olmuş.Şimdiden pişman oldum yaptığıma.
Cısssss,onlar oğluşunnn
Tarifimizde beyaz un yerine tam buğday unu kullandım.Tatlandırıcı olarak pekmez ve hurma kullanıp tarçın ile tatlandırdım.
Yarım pakette t.yağ var içinde.Arada bir kaçamak yapıp ağzıma atarım diye düşündüm ama tutmasalar oturup 1 tepsiyi yerim
sağol canım benim
turşu kavurma güzel oluyor gerçekten tavsiye ederim bende geçen sene öğrenmiştim iyiki öğrenmişim
canım valla cok az yiyorsun maşallah oğlun emiyormu hala sütün ne durumda pekiMerhaba kızlar.
Bugün önceki günümü yazmakta biraz geciktim.Hava güzel olunca oğluşumla hem dışarda hem balkonda güzel zaman geçirdik.Ev işi vs diyince yeni oturabildim daha.
dün yediklerim
sabah :
-2 dolu yemek kaşığı yoğurt,2 yemek kaşığı meyveli müsli,2 hurma (karıştırıp yedim)
ara :
-7-8 tane cips (neyse ki bitti paket)
öğlen :
- 1 porsiyon nohutlu ekşili köfte,2 dilim ekmek (ekmek fazla kaçtı biraz)
ara :
- 1 elma
akşam :
- 1 kase yoğurt,karışık salata,1 dilim ekmek
ara :
- 4-5 tane diyet bisküvi
spor olarak 1 saat bebek arabası ile yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?