Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar ben dün hastaydım o yüzden işe gitmedim ve burayada gelemedim kusura bakmayın

midemi üşütmüşüm de midem bulanıyordu ve malesef isalde vardı gece uyuyamadım hiç

bugün iyiyim çok şükür tabi midem bulanınca bişey yiyemedim
düm öğle düzeldim bir dilim ekmek biraz peynir birz zeytin yedim
öğleden sonra 1 haşlanmış patates yedim
akşam 1 tabak nohut yemeği biraz pilav biraz turşu kavurma
spor yok hiç halim yoktu 2,5 litre su

canım çok güzel bir menü olmuş tebrik ediyorum

canım zaten kuş kadar yemişsin albenide nazarı olsun eee sporda var maşallah

işte dünümün gülmecesi:)
Dün sabah erken uyanamadım akşama kesin spor salonuna gidicem dedim ve çantamı hazırlamaya başladım :)sonra akşam eve dönerken birden halsiz yorgun olduğumu anladım (YALAN)ve gitmemeye karar verdim sonra spor salonunun alışveriş merkezinden birşeyler alıp çıkayım diye yine salona doğru yöneldim salona baktım çıktım geriye döndüm salonun içine girdiö yooook halsizi dedim çıktım :)soyunma odasına girdiiiiim yok yok bugün spor yapmıycam dediiiiim ve aklıma burası geldi haydi Sude dedim eğer spor yapmazsan akşama spor YOK yazıcaksın ve tekrar salona girip spor yaptııııım Seviyorum burayııııışu spor düzenimi bi oturtsam offfff offff hem çalışıp hem spor hem düzenli beslenmeeee

canım çok geçmiş olsun dikket et kendine

geçmiş olsun canım önce sağlık

kapısına kadar git girme olurmu git sen nefsıne uyma benım gibi

teşekkür ederim rakibem desteklerin için bugün ceza verdim kahvaltı yapmadım süt ve yumurta yedim sadece öğlende sadece çorba düşünüyorm tabiki o pis boğazma dur diyebilirsem

geçmiş olsun tatlım:))

Sozde sabah erken kalktim spor yapayim diye sporun uzerine yarim simiti happur huppur goturdum bende zayiflarsam sisman kimse kalmaz

dur dersin dersin yazı düşün incecik kıyafetleri düşün ve göbeğini düşün

selam kızlar

işte idolüm benim utanmazım ben yaaa okadar söylüyorum ama hiç uygulama yok kına beni zaten bu gidişle ben takımdan atılırım
pis ceylin tü sana,millet üfür üfür dolanırken sen kenardan izler iç çekersin artıkın

ohh hatun götürmüş mantılarıııı bende istiyorummm bananeee
dur senide kınıyım (ben yiyemedim ya )dayak atmak varken takımdan niye atalım aa cık cık

gayet iyi görünüyor

afiyet olsun ne diyimki ben sana şimdi

gayet güzel

geçmiş olsun tatlım

aferim aklına hep böyle gelelim

sağol ablacım çok sağol

dur dersin dersin yazı düşün incecik kıyafetleri düşün ve göbeğini düşün
öyle yaptım canım sabah ve öğeni hafif atlattım bakalım akşam nasıl olacak

banane onlar bana bakıp iç çeksinler ne güzel götürdüm mantıyı ohhhhhhh ayşem sen gel annem bir yapsın parmaklarını yersinnn
hak ettim ben ama dayak atın bana falaka felan iyi olur

Hem kek hem kemalpaşa tatlısı olmamış sankşm tatlııım

Maşalllah Ayşeciiimcanım biz senin menülerini hiç eleştiremeyecek miyiiiiiz

Çok çok geçmiş olsun AyşeciiimDikkat et kendine tatlım,

Sude, baktın bu grupta fazla İzmirli var, "domat" falan yazmaya başlamışsın
akşam çok yememişsin, salonda da çalışmışsın, albeniyi telafi eder..

Evettt öyle içimden geldi :)ohhh içim rahatladı bir tek dün canım tatlı istememişti regl döneminde ne güzel tatlı canım istemiyor dedim arkadaşım çikolata aldı demek ki tatlısız regl geçmicekmiiiiişşş

hıııım ah bu çikolata ahhhhHaytın anlamı sanki benim için tatlıtatlı sevmeyenlere okadar özeniyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…